lauantai 1. elokuuta 2015

Valopolku

"Jokainen sielu on ennalta määrätty seuraamaan paluupolkua korkeampiin ulottuvuuksiin. Se on kuitenkin hyvin henkilökohtainen matka. Kuten olemme usein todenneet, voitte valita alatien, keskitien tai ylätien. Se riippuu teistä, mutta lopulta te palaatte jalostuneempiin valoulottuvuuksiin. Teillä on vapaa tahto tämän maallisen, ennalta määrätyn jumalaisen suunnitelman puitteissa, minkä Isä/Äiti Jumalamme loi ja ylivalaisi." kahdeksan itsetiedostamisvaihetta

Löysin ylläolen tekstin pätkän yhdestä viimeisimmistä kanavoinneista, jonka tänne laitoin ennen taukoa. Halusin nostaa asian nyt esille, koska parin päivän aikana tuon ylläolevan tekstin sisältö on humissut minussa. Oikeastaan tiedän jo mistä hetkestä lähtien olen työstänyt  tuota ajatusta mielessäni, ja samalla kun katson elämäni viimeisimpiä viittä vuotta taaksepäin, voin nähdä energiamatkani olevan kiteytettynä juuri noihin sanoihin. 

Jokaisen matka täällä on pyhä. Jokaisella on oma polkunsa jota kulkea. Toisille pauhaaminen siitä hyvästä ilon ja onnen tunteesta, joka syttyy sisällä herätessä, uskoon tullessa (tai miksi kukakin tuota tilaa haluaa kutsua) ei kokemukseni mukaan tuota toivottua lopputulosta. Jokaisella ihmisellä on oma paikkansa ja aikansa löytää ne asiat elämässä ja matkalla, joista on sovittu aiemmin. Jokaisen päämäärä on myös sama, päästä korkeisiin valoulottovuuksiin. 

Oman kokemuksen mukaan tämän asian oivaltaminen riisuu ihmisen tuomitsemisen ja arvostelun vaatteista hyvin tehokkaasti. Ei ole tarvetta arvostella tai tuomita muita, koska itsellä on vastuu ainoastaan omista valinnoista. Polut ovat henkilökohtaisia, mutta myös kollektiivisia. Kun muistaa, että kaikella on tarkoituksensa, myös niillä pienillä ja suuremmillakin vastoinkäymisillä ja osaa olla kiitollinen suurista ja pienistäkin asioista, edesauttaa niin omaa etenemistä kuin kollektiivinkin etenemistä valopolulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3