perjantai 28. elokuuta 2015

Gorgo 22.8.15: Kultaportit avautuvat - suuri valmistautuminen

Gorgo 22.8.15: Kultaportit avautuvat - suuri valmistautuminen



Viimeinen verikuu – valmisteluviesti

Elokuu osoittautuu melkoisen suureksi ja ohjaksissa olevaksi kuukaudeksi. Tietenkin se tuli kuin Leijona ja tässä on toivomus, että se lähtee kuin lammas.

Suurta osaa tuntemastamme intensiivisyydestä vauhdittaa/vauhditti 888-portin avautuminen, mikä valmistelee meitä (geneettisesti ja muuten) viimeiseen verikuupimennykseen. Se osuu tiellemme syyskuun lopussa.

Tämä on yksi erittäin suuri energia-aalto, joka osuu tiellemme, ja näin uudessa raportissa meille annetaan "viimeinen lähtökuulutus" –viesti, johon Galaktisten kansojen liitto viittaa "suurena valmistautumisena".

Kultaportit avautuvat – suuri valmistautuminen

Kuten odotettua, 8.8. (Leijonaportti) oli hirviömäinen … parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuon superlatautuneen ikkunan aikana uusi/korkeampi informaatio pauhasi taivaalla ja maassa, tunkeutui moniulotteisen olemassaolomme joka tasolle ja kerrokseen ja täytti olemuksemme joka solun uusilla luomiskoodeilla ja keskeisillä päivityksillä, joita tarvitaan seuraavina 12 kuukautena omistautumisessa taian mestaruuteen.

Tämän vuoden 888-aktivointi herätti DNA:ssamme kollektiivimuiston siitä kadotetusta/unohdetusta pyhästä tiedosta, jota tarvitaan seuraavan kultaisen ajan rakentamiseen.

Tämä merkitsee, että jokaiseen meistä ladataan nyt erityisinformaatiota, jota tarvitsemme luodaksemme korkeimman tarkoituksemme maailmassa, mutta meidät täytetään myös varsinaisilla menetelmillä, joita vaaditaan niiden pyhien järjestelmien ja puitteiden kirjaimelliseen rakentamiseen, jotka sijoittavat taivaan maan päälle.

Näin minulle kerrotaan: kun Leijonaportti avautui tänä vuonna, avautuivat myös taivaan portit. Tämä erityinen kolminumeroinen salasanakoodi avasi pääsymme puhtaaseen ja rasitteettomaan Lähdetaajuuteen, joka on keskeinen taivaallisissa luomuksissamme maan päällä … viimeistelykoodit jotka tarvitaan itsemme, elämämme ja perimmiltään Eedenin piirustuksen uudelleenrakentamiseen koko ihmiskunnalle.

Ennen tätä teimme kaikki työtä tuodaksemme nämä taajuudet ns. "alas taivaasta". Olimme merkki näistä energioista ja joudutimme niiden maadoittamista kehomme kautta planeettaan, maapallon kollektiiviylösnousemusta varten. Tehtävä suoritettu. Nyt kuulen, että meille jotka olemme täällä kokeaksemme täysimittaisen biologisen ylösnousemuksen/laskeutumisen, 888-energiat ovat siinä mielessä enemmän henkilökohtaisia kuin kollektiivisia … no, ei kirjaimellisesti, koska se mikä on henkilökohtaista, ON kollektiivista … että ne sisältävät Kristus-koodien seuraavan tason, jota tarvitaan lisäruumiillistumiseemme ja viidennen ulottuvuuden tietoisuuden ylläpitämiseen.

Tämä portti kuvattiin minulle pyhän holvin avautumisena, johon on tallennettuna täydellisen kirkastumisemme (geeni)potentiaali. Ilmeisesti tämä holvi sisältää alkemiakoodit, joita tarvitaan täyteen transformoitumiseemme JUMALAKSI muodossa.

HUOM.: Pidä mielessä, että potentiaalin aktivoituminen vaatii aika-avaruutta paljastuakseen/integroituakseen fyysiseen kehoomme ja elämäämme. Sen perusteella, mitä vastaanotan, tunnen, että Leijonaportti laukaisi vastaanottavaiset tarvittavilla aktivoinneilla viimeistä verikuupimennystä varten 28.9., joka on viimeistelytapahtuma, mutta joka jatkaa meidän ohjaamista uuteen itseemme loppuvuoden ajan ja sen yli. Eli paljastuminen, kuten koko ylösnousemus, on monimutkainen, kokonaisvaltainen ja jumalaisesti ajoitettu prosessi, jota ei voi kiirehtiä. Olemme ehdottomasti murtautumassa ulos kotelostamme – se on selvää – mutta on erittäin tärkeää, että pysymme naulittuna jokaiseen NYT-hetkeemme. Näissä sieluuntumisen voimistuneissa vaiheissa, meneminen liikaa itsemme edelle voi helposti stressata jo ennestään verotettua elimistöämme/järjestelmäämme.

Alkemiakoodeista puheen ollen, olet ehkä tuntenut intuitiivisesti, että ennen sinistä kuuta (heinäkuun lopussa) työskentelimme ankarasti 44-numeron kanssa (myös 1144) … että nämä numerot olivat jatkuvasti tietoisuudessasi, erityisesti viime verikuunpimennyksestä saakka (4.4.). Taajuus 44 kantaa transformaatio/metamorfoosivärähtelyä ja on auttanut meitä parantamaan nopeasti sen, mikä ei enää palvele, ja päästämään irti siitä, jotta olemme valmis ja valmistautunut työskentelemään 22-taajuuden (myös 1122) kanssa, joka alkoi sykkiä verkkoihin pian kesäkuun päivänseisauksen jälkeen.

Nämä ovat voimakkaita numeroita, jotka värähtelevät syvällisesti henkistä, fyysistä ja moniulotteista mestaruutta … tarkemmin sanottuna, mestaruutta rakentaa pyhä rakenne jumalaisen tiedon perusteella (valaistuminen). Lisäksi minulle on tehty selväksi, että 1122 värähtelee voimakkaasti jumalaisen tarkoituksemme/henkisen suunnitelmamme energioita ja se pyytää meitä jäsentelemään ja rakentamaan elämämme (22) henkisen totuutemme (11) mukaisesti, jossa elää sielumme syy OLLA.

Jos katselet, luultavasti huomaat, että pyhien 44/1144-koodien/taajuuksien lisäksi, pyhät 22/1122-koodit ovat hyvin yleisiä nyt. (Olet ehkä myös huomannut … itse huomasin jälkikäteen … että maaliskuun päiväntasauksesta lähtien raporttini on julkaistu onnekkaasti/synkronistisesti joka kuukausi 22. päivä, paitsi planetaarisena uutena vuotena (26) viime kuussa, joka on 8-värähtelyä, mitä käytettiin vahvistamaan Leijonaporttia.) Tämän koko vuoden fokus on ollut "rakentaminen", mutta vasta maaliskuun päiväntasauksen jälkeen nämä energiat alkoivat täysin vaikuttaa. Päiväntasauksesta päivänseisaukseen olemme keskittyneet kokoaikaisesti metamorfoosiin (44) … (kesäkuun) päiväseisauksesta (syyskuun) päiväntasaukseen olemme siirtyneet transformaatiosta paljastumiseen (olemme uppoutuneena kumpaakin energiaan tällä hetkellä). Ja seuraavasta päiväntasauksesta joulukuun päivänseisaukseen olemme täysin ankkuroituneena rakentamis-/mestaruuden soveltamisvaiheeseen (1122) … jäsentäen fyysisen elämämme (22) sopimaan yhteen jumalaisen totuutemme (11) kanssa.

Todellisuudessa uudet alkumme ovat jo alkaneet, mutta koska loppumiset ja alkamiset ovat samanaikaisia, viimeistelemme edelleen ankarasti keskeneräisiä asioita ja kamppailemme niiden menneisyyden osien kanssa, joista meidän täytyy vielä päästää irti tai jotka meidän täytyy muuntaa, astuaksemme täysin uuteen. Epäilemättä näitä loppumisia on kaikkialla, minne katsomme tällä hetkellä, mutta niissä on tietty lopullisuuden tunne, etäisyys ja tyhjyys, joka on lopultakin uskottava. Kääntöpuolella versoo uusia alkuja, jotka ovat yhtä selviä, mutta koska energiamme on edelleen jaettu maailmojen välille, tuntuu siltä, ettemme pysty täysin osallistumaan niihin. Tämä on luonut hyvin ristiriitaisen "pidä kiirettä ja odota" –kokemuksen … hyvin Eläintohtorin työnnä-minua-vedä-sinua –kuukauden, jossa räjähdämme jumalaisen luomisen stratosfääriin yhtenä päivänä ja seuraavana meidät paiskata täräytetään taas mutaan.

Tämä on normaalia ja odotettua tällä hetkellä ja siirrymme pois siitä melko pian … siis, syyskuuhun mennessä siirrymme syvemmälle rakentamisen LIIKKEESEEN, kun taas tähän kohtaan johtaneina viikkoina olemme olleet ensisijaisesti suunnittelu- ja valmisteluvaiheissa.

Heinäkuussa kaivoimme ja valoimme vankan perustan uudelle/aidolle elämällemme/kodillemme … elokuussa nostimme rungon, joka majoittaa pian sielumme totuuden … syyskuussa alamme nähdä varsinaisen muodon, jonka uusi elämämme ottaa, sekä joitain tärkeitä yksityiskohtia, joita tarvitaan tehdäksemme elämää muuttavia päätöksiä.

Monin tavoin aloitamme kohta uudestaan. Jollain tavoin aloitamme ikään kuin ensimmäistä kertaa. Kaikin tavoin aloitamme uuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3