perjantai 28. elokuuta 2015

Syyskuun tulevat energiat

Heinäkuussa luin Adonai.fi sivustolla kanavoinnin Miten X-aalto vaikuttaa sinuun ja se todella osui ja upposi. Energiat onvat olleet todella hyvin intensiivisiä heinäkuun lopusta, on ollut kaikenlaista, leijonaporttia ja niin. Leijonaportistakin kirjoitin tässä blogissaja nyt sen sulkeuduttua huomaan itsessäni tosiaan muutoksia. Kerta tuon ajan oli tarkoitus tuoda pimeitä puoliamme esille ja sulkeutumisen jälkeen meillä tulisi olla enemmän rakastavia työkaluja negatiivisten energioiden kanssa toimimiseen, niin toden totta niitä on :) Ei ollut pelkkää höpöä ainakaan minun kohdalla nuo energiat.

Internet kuhisee tästä X aallosta, ja luonnollisesti omasta näkemyksestäänkin käsin.. Löysin mm. sivuston, jossa kerrottiin syyskussa tapahtuvan uskovaisten ylöstempauskin (niitähän on odotettu jo vuosi toisensa jälkeen). Toisaalta heille se on muutos, ja vaikka puhuisimmekin samasta asiasta, kielemme on eri.


Nyt siis pienoinen hengenveto ennen syyskuun 23. ja 24. päivää kohti. Eli mitä silloin tapahtuu?
Puhutaan X-energiasta. Arkkienkeli Mikaelin kanavoinnissa sanotaan, että X energia on jo täällä ja se vaikuttaa syyskuun loppuun. 28.9.2015 tapahtuu suuri energia huipentuma, jollaista ei ole mitattu koskaan aiemmin ihmishistoriassa.

"Will anyone actually ascend on this date? Yes! Any light being who is already vibrating close to the 5D frequency of 21 Hertz will pierce through the protective 5D barrier know as "The Great Void" and will be able to experience a sustained perception of the New Earth at this great moment in our history.
Many beings do not realize that this new perceived reality, the new Earth will still be inside a hologram-matrix, however it will be a greatly improved one over the old control grid we have known for over 300,000 years."

Täytyypä merkitä päivä kalenteriin ja tunnustella olotiloja. 

Kuitenkin olemuksemme on edelleen 3D todellisuudessa (emme siis ala näkemään toistemme läpi tai muuta), mutta 5D olemus laskeutuu 3D olemuksemme päälle. Meille annetaan (ja olemmekin jo saaneet) taitoja, jolloin meillä on kyky toimia useamman kuin viiden aistin varassa. tarkoituksemmehan on ollut toistamiseen inkarnoitua tänne luodaksemme elämään korkeammassa itsessämme ja löytämään se, mutta meillä ei ole ollut vaadittavaa ympäristöä sen tekemiseen. Nyt  kuitenkin se alkaa olemaan mahdollista.

"Behold, I saw a New Heaven and a New Earth".  These two things are not the same. The New Earth includes 3D, 4D and 5D and the New Heaven is dimensions 6 through 12 that you can only traverse in the light body.
It's like this, you are not leaving 3D! Instead you will continue to exist in 3D, 4D and 5D in the same time-space (now here) and you will be fully aware of your experience in each dimension."

Olen joskus nähnyt unen kahdesta maapallosta, joista toinen hohti täysin kirkkaan valkoisesta valosta ja sen rinnalla näytettiin maapallo, joka oli hyvin surkastunut, tuskainen, likainen ja huonostivoivan näköinen. Olemme nyt menossa tuota valkoista hohtavaa valoisaa maata kohti. Ehkä emme ihan ole vielä siellä, mutta hiljaa hyvä tulee ;)


Kollektiivisesti voimme nähdä jännitystä kaikkialla. Lisää konflikteja, skandaaleja ja sotkua. Energiat ja jännitteet ajavat nämä likaiset asiat pintaan, jotta ne tulevat nähdyksi ja ihmistä tietoisempia niistä. Vaikka ne voivatkin tuntua erityisen pahoilta, niistä lukeminen saa mielen maahan, en siltikään voi korostaa valon loistamisen ja rakkauden jakamisen merkitystä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3