maanantai 3. elokuuta 2015

Viesti maailmankaikkeuden luojalta

Löysin sattumalta tai tarkoituksella sivuston, jossa oli englanninkielisiä teksteja. Allaoleva teksti on lähteen mukaan kirjoitettu/annettu tammikuussa 2008, joka jälkeen maapallolla on jo tapahtunut todella paljon muutoksia. Itsekin herännyt Jumalaisuuteen vasta reilun kahdenvuoden päästä tuosta. Jos haluatte lukea alkuperäisen tekstin englanninkielellä, löydätte sen allaolevastasta linkistä.
Mitä viesti teissä herättää?


 Vapaa suomennokseni läheestä: Prayer of Gaia AUM

AUM - Maailmankaikkeuden Jumalallinen henki

11.1.2008

Olette osa olemassaoloa nimeltä Aum, tämän maailmankaikkeuden Jumalaa. Haluaisin teidän miettivän syvästi sanojen "minä olen sinä ja te kaikki olette minä" tarkoitusta. Jos tiedostatte sen,  avautuu teille kaikille rajattomat voimat ja mahdollisuudet.

Kun olette täysin tietoisia tuosta voimasta, voidaan planeettanne auttaa siirtymään seuraavaan ulottuvuuteen heränneiden henkilöiden avustuksella. Ilman avustustanne maapallo ei kykenisi itse nousemaan. Kun maassa asuvien henkisten ihmisten tahto on saada maapallon tietoisuus nousemaan seuraavalle tasolle, kun ihmisillä on tietoisuus voimastaan ja kun kaikki ne kohtaavat, annetaan maapallolle tehtäväksi nousta seuraavalle tasolle.

Tähän asti maapallolle ei ole annettu vaihettaa, jossa se voisi nousta seuraavalle tasolle. Oletetaan, ettei vielä ole aika, ja ne jotka asuvat maassa eivät ole vielä täysin valmistautuneet. Mutta nyt maapallo on astumassa uuteen ulottuvuuteen. Maassa elävien ihmisten tietoisuus on nousemassa; upea aika on tulossa. Olemme kaikki ilahtuneita tulevaisuudesta, soittaen juhlallista melodiaa. Vielä yksi askel ja maapallo voi nousta uudelle tasolle. 

On olemassa joitakin, jotka eivät löytäneet tietoisuutta vielä. Kuitenkin on joitakin, jotka ovat olleet tietoisia olemassaolostaan Jumalan lapsina, itsessään olevasta Jumalallisesta energiasta. Kaikki on oikein niillä, jotka ovat elävät siellä nyt (maapallolla). Painakaa sanani syvälle, tiukasti mieleenne ja kuunnelkaa niitä henkenne kautta.

Pyydän, olkaa tietoisia Jumalan olemassaolosta sielussanne ja avatkaa se. Jumalan elämää on annettu teille varmaan paikkaan jokaisessa teissä.

Oli olemassa hyvin iso kartta, joka oli leikattu moneen pienempään palaseen. Jokainen palanen laitettiin ja annettiin teille syntyäksenne Jumalan lapsiksi, jonka jälkeen teidät lähettiin maahan. Ja nyt olette ottaneet ulos palan karttaa ha näyttäneet sen ulospäin. Se oli annettu luomisen ajalle ja pidettiin hengessänne, ruumiissanne Jumalan lapsena. Keräämällä irroittamanne palaset yhteen voisitte piirtää tien uuteen aikaan.

Odotetaan, että ne ihmiset jotka ovat syntyneet maapallolle tietävät "Jumalallisen totuuden avaimen" ja laittavat sen alkuperäiseen muotoonsa, jotta elämä puhkeaa. Ja nyt te olette siellä Maassa.

Joten, kaikki te jotka olette Maassa, olette "Maan ihmisiä". Te olette energiaa, joka ajaa Maata kohti seuraavaa tasoa. Nyt on aika palata arvostukseen, rakkauteen ja kiitollisuudenvelkaan Jumalan lapsina, kun maapallo on tarjonnut teille oppimisen paikan ja vaalinut teitä pitkään.


Jumala ei koskaan kysy mitään.
Rakkaudesta se ei ole koskaan pyytänyt mitään takaisin. Se on hoivannut teitä hiljaisuudessa ja toi teidät tänne asti. Te itsessänne, jokainen teistä on tuotu ja kasvatettu ikuisen ajan virrassa. Ja kun jokainen teistä on kehittynyt ja tullut tietoiseksi, täysin heränneeksi, tapahtuu planeetan kehittyminen teidän kauttanne.

Aikomuksenne hypätä seuraavaan henkiseen ulottuvuuteen hengessänne, paljastaa kaikki piirteenne ja roolinne Jumalan lapsina, jotka on annettu teille ja pidetty teissä ja loistavat teissä kaikkialle. 

Katsoessanne valoa, muut avautuvat hengessään. Suurin määrä on niitä, joille on annettu pala karttaa, ja jotka voivat loistaa ympäriinsä suoraan Jumalan voimaa heidän sisältään. Kun puhdas energia lisääntyy lisää, voi Maa aloittaa nousunsa uuteen henkiseen ulottuvuuteen. 

Maan nousemista avustaa kosminen magneettikenttä ja aika, jolloin on voimakas tahto saada Maan titoisuus nousemaan. Kuitenkin tärkeää seikka on kuinka paljon maapallolla asuvien ajatuksista kertyy voimaa, kykyä ja valoa ansaita tämä siirtyminen. Tämä määrittää kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3