lauantai 1. elokuuta 2015

Beethoven's 5 Secrets - The Piano Guys


Tunnen kuinka jokainen sävel pompahtaa sisälläni, saa veren liikkumaan tahtiinsa. Jokainen synapsi haluaa raajat liikkelle, pieniä yksityiskohtia myöten ojentuukädet, jalat, vartalo.

Liike on hienovarainen, korvat kuulevat ja hermosto välittää ne nopeasti eteenpäin. Nyt ei tarvita sanoja, vaan sanat elävät tahdissa. Hukutaan melodiaan, syvennytään siihen, eletään sen kanssa, tilassa, jossa ei ole alkua eikä loppua. On vain ikuinen liike.

Musiikki tuo tunteen, joka sulautuu hermostoon. Tunne voi olla iloinen, vihainen, hämmästynyt. Liike joka muuttaa muotoaan tunnetilan mukaan. Kuten orkesterin jokainen osa on osa kokonaisuutta, jotka yhdessä luovat lopputuloksen. Ihminen on tuon lopputuloksen ilmentymä liikkeessä. Todellisuus, jossa vaikutus tapahtuu.

Ihminen luo äänen soittimella, ääni vaikuttaa ihmisessä. Pienestä suureen, ihmisestä soittimeen. Tunne, joka välittyy äänen, väreilyn ja taidon kautta kuulijaan, jossa ääni saa uuden muodon ja todellisuuden. Energia, joka liikkuu meidän välillä. Musiikki, ääni ja ihminen ovat yhtä ja samaa.

Tarvitaan sisäinen maailma, jossa on tilaa soinnuille. Mielen voimalla annetaan sointujen vaikuttaa sisimmissä. Mielikuvituksen voimalla luodaan sointi mielialalle. Liike on muuttuva, maailma pienoiskoossa.

Avain on musiikki. Sitä on ollut ja tulee aina olemaan. Mkä ja millainen musiikki auttaa sinua tyhjentämään mielen? Keskittymään nykyhetkeen, itseen ja hengitykseen? Millai musiikki saa sinut liikkeelle?

Namaste.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3