sunnuntai 9. elokuuta 2015

8-8-8 Leijona portaali

Internetissä ja muuallakin on paljon puhuttu eilen auenneesta leijoportaalista, joka tänä vuonna on aiempaa voimakkaampi. Leijonaportaali aukeaa joka vuosi samaan aikaan ja sillä on erityistä energiaa lähettettävänä ihmiskunnalle.

Heli kuusisto jakaa blogissaan Arkkienkeli Gabrielilta tulleen kanavoinnin ja sen perässä on linkkilista englanninkielisistä sivustoista, joissa aiheesta on myös kirjoitettu.

Tässä vapaa suomennoksi elephant journalin sivuilla olleesta tekstistä.

Teksti: Alex Myles

7.8.2015

OHJE EMPAATTISILLE JA HERKILLE IHMISILLE LEIJONAPORTAALIIN (8/8/2015=888)

Joka vuosi Leijonan tähtiportti aukeaa 8. elokuuta ja sulkeutuu 12. elokuuta. tämä tapahtuu samaan aikaan, kun aurinko kulkee leijonamerkin läpi.

Tähtiportaali sallii nopean matkustamisen läpi kahden kauempana olevan paikan ulottuvuuksissa. Se on aikaa elämää muuttaville muutosenergioille, jossa löydämme intohimon ja luovuuden tehdä sitä mitä me emme ole voineet tehdä pitkään aikaan.

Energia, jonka saamme tulee aalloissa ja se käytännössä alkaa kolme päivää ennen, kun leijonaportti aukeaa. Energian alkumerkkejä ovat väsymyksen tunne, uupuminen ja pohjimmiltaan kamppailu saada itsemme kokoon tehdäkseen mitä vain mutta ympärillämme hautova tunne ärtymyksestä ja uneliaisuudesta saa meidät miettimään mikä meihin osui. (suom. huom. Toissapäivänä eli 7.8. tunsin juuri näitä tuntemuksia ja todellakin mietin, että mikä ihme minussa on.)

Värähtelyjen osuessa meihin voimme yrittää työntää niitä vastaan, kuitenkin uuvuttaen meitä lisää. Joten on parempi antaa niiden mennä lävitse ja odottaa kärsivällisesti selkeämpää aikaa. Energia on tuotu luoksemme tarkoituksella ja tällä kertaa se vähentää kaikkea tuntemaamme vihaa, turhautumista ja ärsytystä, jotta sielu voi tyyntyä ja me voimme ottaa taukoa dramasta ja parantua hieman. 

Niissä, jotka ovat empaattisia ja hyvin herkkiä, tämä jakso tuntuu kovempana kuin muissa. On hyvin todennäköistä, että empaattiset ja erityisen herkät ihmiset tuntevat nopeasti hukkuvansa siihen mitä on tapahtumassa tällä hetkellä eikä heillä ole tietoa mistä tämä voimakas tunne tulee. 
8:ssa elokuuta tulee olemaan eniten potentiaalia, korkeaa taajuutta ja intensiivisyyttä. Niiden, jotka tuntevat energiat voimakkaimmin tulisi olla ulkona, ottaa taukoa normaaleista toimista ja lähes kirjaimellisesti suojautua myrskyltä. 

Tämä on hyvää aikaa suojata ulkoisia energiakerroksiamme joko meditoimalla tai yksinkertaisesti viettämällä aikaa yksin hemmoittelemalla kehoa ja mieltä, jotta vaikutukset eivät hukuttaisi tai traumatisoisi ja tuhon vaikutukset jäisivät vähäisiksi. 

Todennäköisimmin tämän energian vaikutukset näkyvät lisääntyneensä ahdistuksena, psyykkisenä ja henkisenä stressinä ja tunteena, että käy kokoajan vähän hitaalla. (Suom.huom. Eilen juuri mietin ja sanoin ääneenkin, että tuntuu kuin olisin jotenkin hitaampi vastaamaan ympäröiviin tapahtumiin ja ihmisiin.) Tämä menee nopeasti ohi, joten on pakko suojata kaikkia tarvittavia keinoija käyttämällä  kehoa ympäröivää elektromagneettista kenttää, jotta vaikutukset jäisivät hyvin pieniksi. 

Vaikka elokuun kahdeksas heikentää monin tavoin, se on myös päivä, jolla on korkein potentiaali positiiviseen muutokseen ihmisessä. Paras mitä voimme itsellemme tehdä tämän jakson aikana on antaa energian työskennellä omin maagisin tavoin ja sallia sen tehdä mitä pitää, varmistamalla ettemme ole energeettisesti riekaleina tai stressaantuneita. Näin energia on vapaata ja pääsee vaikuttamaan meissä. 


Tämä portaali avaa sydämen voimaa ja energiaalto joka on tulossa on täynnä ehdotonta rakkautta. Se avaa meille mahdollisuuden tietoiseen heräämiseen, joka meidän tulisi hyväksyä täysin. 
Meidät on tehty tähtipölystä; olemme eläviä ihmispyörteitä täynnä valoa ja 8-8-8 (2015=8) meille annetaan mahdollisuus tulla saatetuksi tähtikotiin maailmankaikkeuden uudelleen järjestämiseksi.
Numero 8 on harmonian, tasapainon, voiman ja runsauden numero. Kun numero käännetään sivusuuntaan se symbolisoi myös äärettömyyttä. Tämä tarkoittaa, että olemme tasolla, jossa kykenemme luomaan loputtomia mahdollisuuksia. Numeroiden ollessa tänä vuonna 8-8-8 edustavat ne maskuliinisuutta, feminiinisuutta ja henkistä viisautta.

Numero 8 on myös kaikista voimakkain jumalallinen numero. Muinaisessa Babyloniassa  numero oli tunnettu Ishtarin numerona sekä planeetta Venuksen Jumalallisena henkilöitymänä. 8 on myös vahvasti luovuuden ja ilmaisun numero, jonka vuoksi on aika ottaa kontrolli siitä mitä me haluamme ja laittaa intohimoiset halumme toimeen. Nyt on mahdollisuus, jota olemme odottaneet - tehdä unelmistamme totta. 

Olemme vaiheessa, jossa vahvistamme rajojamme, otamme vastuuta itsestämme ja merkittävintä on, että otamme vastuuta kaikesta mikä kuuluu elämäämme, kaikkesta mitä olemme ja myös kuka meistä on tulossa. 

Tämä on myös karman vaikutuksen aikaa, joten maskuliinisen energian varjopuoli tuodaan myös eteemme. Meidät tehdään tietoisiksi raivosta, aggressiosta, itsekkyydestä, voiman väärinkäytöstä, turhautumisesta, kaunasta ja jopa vihasta. Tämä huomataan myös äskettäin tapetun Cecil leijonan tapauksessa, joka tuotiin tietoomme Leijonan aikaan. Kaikki nämä ovat näyttäytyneet meille laajalla skaalalla. Vaikka tässä ajassa on ollut maskuliinisen puolen pimeät/negatiiviset aspektit, olemme kokeneet myös sydämien aukeamisen aallon ja se on ollut merkittävä muutos maailmanlaajuisesti. 
Taas, tämä on mahtavaa aikaa parantumiselle, sielun pehmentämiselle ja vaurioiden korjaamiselle, jotka ovat tapahtuneet meille maskuliinisen varjoenergian aikana. Tässä ei ole yksinomaan kyse yhdestä leijonasta, se on esimerkki energiasta, joka on tällä hetkellä suuressa mittakaavassa. Cecilin tappaminen Leijonan aikana ja se, että asia tuotiin tietoomme juuri ennen Leijonaportin aukeamista, on meille tie suurempaan muutokseen kuin on tarvetta.

Tämä on aikaa, jolloin me kaikki suuntaamme maskuliiniseen haavoittuneeseen energiaan, joka on meissä kaikissa.  Meissä on sisällä osia maskuliinisesta varjoenergiasta, joten voimme kokea ja tuntea kaikki siitä johtuvat tunteet. Leijonaportin energia on täällä rahoittamassa sitä (varjoenergia), näyttämässä sen meille ja sitten näyttämässä paljon vaikuttavampia keinoja pärjätä sen kanssa. Voimme olla vihaisia ilman aggressiota - se on vain meidän haavoittunut itsemme, joka sallii meidän olla laukaisutilassa, kunne raivo karkaa käsistä. 

Kaikki ne jotka ovat olleet herkkiä energialle, ovat tunteneet uskomatonta kipua ja vihaa, joka on kohissut yli näiden viimeisten muutaman viikon aikana, ja ellei jokainen ole suojellut energiakenttäänsä se on suoraan vaikuttanut heidän psyykkeeseensä. Tällä hetkellä meidän tulee olla erityisen tietoisia millaisia energiavärähtelyitä lähetämme ja kannamme mukanamme. Olennaista on, että kirkastamme energiamme lähettämällä ehdottoman rakkauden, rauhan, rauhan ja myötätunnon aaltoja. Kuitenkin tärkeintä ja ensisijaista on rakastaa ja hyväksyä ensin itsemme. Meidän tulee ensisijassa suojella itseämme ennenkuin yritämme suojella tai parantaa mitään tai ketään muuta. Muussa tapauksessa löydämme itsemme hyvin pian heikkokuntoisena ja tyhjennettynä.

Kosminen energia on ollut hälyttävän intensiivistä jo joidenkin viikkojen ajan ja todennäköisesti monet ihmiset ovat tunteneet itsensä uupuneiksi ja kuluneiksi ihmetellen kuinka paljon he jaksavat tätä. Hyvä uutinen on, että tämän energian piikki on 8. elokuuta ja vaikka energia pysyy korkealla, tästä pisteestä eteenpäin näemme asioiden asettuvan takaisin normaalille tasolle. 
Niin kauan kuin me tietoisesti tasapainotamme maskuliinistaja feminiinista energiaa, meillä pitäisi olla kauden päätyttyä uusi suunta, uudistettua energiaa, loputtomiamahdollisuuksia, mahtavampaa viisautta, kohonneet rakkaustasot ja paljon suurempi ote totuudesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3