torstai 6. elokuuta 2015

tyylillä.. Miesten tyylillä

Olen aina ollut jokseenkin viehättynyt miehistä, jotka pukeutuvat ns. siististi. Lontoossa käydessä olin todella viehättynyt asiasta, koska siellä on oikeanlainen herrasmiesmeininki makuuni (Tähän siististi pukeutumisen lisäksi ne miehet osasivat käytöstavat ja olivat todella kohteliaita naisille). Tukholmassa silmiini pisti myös muutama siististi pukeutunut mieshenkilö; herrasmaisuudesta en tässä tapauksessa kyllä osaa sanoa mitään..
Tietty tuollainen hienostunut pukeutumistyyli kielii arvostuksesta, vauraudesta ja tietynlaisesta elämäntyylistä.

Hs.fi sivustolla julkaistiin artikkeli, joka kertoo nuoresta suomalaisesta miehestä ja hänen viehtymyksestään miesten klassiseen tyyliin. Hmm.. häneltä on ilmestynyt myös kirja. Tekstissä vilahti sana 'blogi', jonka löysin googlettamalla täältä. Joku nyt tuolla sisimmissä pompahti, kun Suomessakin joku on asiasta kiinnostunut! Olen ihan haltijoissani tästä aiheesta!

Ehkä sisälläni asuu pieni primadonna, joka mielensä syövereissä toivoo lähes kuninkaallista käytöstä mieheltä, huomaavaisuutta ja  ennenkaikkea eleganssista pukeutumista ollakseen seitsemännessä taivaassa. Ja mistä moinen oikeasti pulppuaa? Kenties jostain entisestä elämästä, koska tässä elämässä elegantisti pukeutuvia miehiä ei ole ollut lähimaillakaan..

Kuvia elegantista miehisestä pukeutumistyylistä voi katsella esim. täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3