sunnuntai 30. elokuuta 2015

Taivasviesti #5389 Totuuden vartija

Jumalalta välitetty Gloria Wendorffille  www.heavenletters.org.
Lähde: spiritlibrary.com
26.8.2015

Mitä ovat kertyneet käsitykset, jotka annan uudelleen ja uudellen?

Minä sanon "päästä irti menneisyydestä ja menneistä ajatuksista". Minä sanon "avaa sydämesi". Minä sanon "ole totta itsellesi" - ole oma itsesi luoden iloa ja nostetta maailmaan. Olet minun sydämellinen lahja maailmaan. 

Tarkastellaan näitä käsitteitä: Menneisyyden hylkääminen. Avaa sydämesi kuten aurinko tervehtii päivää. Ole totta itsellesi. Ole se kuka olet ilman kuvitteellista jalkatyötä. Ole itsesi oma neuvoja. Luominen on itsesi uudelleen luomista ja olemista riippumatta kuinka kauan elät. Sitten on toinen pyyntö. Mikä se on? Palataan siihen myöhemmin. Jää odottamaan sitä. 

Ole antelias kaikille, joita kutsut toisiksi. Niille olet oma itsesi. Totuus on paljon enemmän kuin tieto. Sinulla on ennestään jo enemmän tietoa kuin mitä tietäisit tehdä sillä. 

Voit muistaa tiedon samalla tavalla kuin muistaisit runon ja värähtely/tietoisuus/syvä tarkoitus voi imeytyä sinuun ja kaikua sisällänne. 

Kun ensimmäisen kerran kuulet olevasi antelias, kun se on uusi ajatus mielessäsi ja kun se säteilee sisältäsi mieleen, saatat ajatella: "en tiennyt tätä. Nyt ymmärrän. Kyllä, on ollut oivallus ja tajuan anteliaisuuden ulottuvuuden."

Nyt ajattelet anteliaisuuden hyvänä asiana, mutta ehkä et ole vielä täysin ymmärtänyt tätä totuutta. Jos sinun tulee vielä pohtia anteliaisuutta, et ole vielä ymmärtänyt sitä. 
Vaikka mielesi nyt tarttuu anteliaisuuteen kuten johonkin myönteiseen, se ei vielä tarkoita, että automaattisesti voisitte uppoutua suureen altaaseen sisällänne. Vanhat tavat pysyvät tiukassa. 

Anteliaisuuden ei tarvitse olla jotain mitä päätät, kun samaan aikaan tietoisuus anteliasuudesta ei aina tarkoita, että huolehtisit itsestäsi paremmin,  eikä se tarkoita että olet parempi ihminen huolehtimaan itsestäsi. Anteliaisuudessa ei ole sen enempää kyse sinusta kuin sinusta käsitteenä. 
Mielesi voi yksinkertaisesti tarttua oikeisiin sanoihin jossakin. Yleisesti ottaen, sydämesi on Totuuden Vartija, josta se voi imeytyä olemukseesi ja elää sielä, samalla tavalla, kun olette janoisia. Otatte lasin vettä. Teidän ei tarvitse pohtia sitä. Sinulla ei ole merkkiä edessäsi, jossa sanotaan: "Kun olet janoinen, muista juoda lasi vettä".
Halu olla antelias kasvaa myös kun sitä kutsutaan. 
Tietenkin, joskus muistutus auttaa olemaan antelias. Olemuksenne ei ole vielä täysin jotain mitä muistatte. Olette olento. Te olette SE. Parempaa kuin muistuttaa itseänne anteliaisuudesta, anteliaisuus alkaa yksinkertaisesti virrata teistä yhtä luonnollisesti kuin vuoripuro. Okei, Jos tarvitset muistutuksen, sinua tulee muistuttaa. Se on selvä.
Tulee päivä, jolloin anteliaisuus ilman muistutuksia, ilman ajatuksia, tulee luonnolliseksi virtaukseksi rehellisestä sydämestä, samalla tavalla kuin nauru tulee. Teidän ei tarvitse nauraa pyydettäessä. Nauru vain tulee luonnostaan. Tunne anteliasuudesta vain tulee luonnostaan.

Anteliaisuudesta tulee tapa olla ja se on luonnollista ja miellyttävää. Anteliaisuus tulee luonnollisesti tietoisuutesi kasvaessa. Anteliaisuus kasvaa omin voimin. Se ei keskustele, se tulee ilman kutsua. Se tulee, koska sydämesi yksinkertaisesti haluaa mennä tätä tietä eikä toista. Sydämesi ei ehkä edes ole tietoinen anteliaisuuden tunteesta, koska tämä on mitä sydämesi haluaa tehdä. Samalla tavalla kun avaat ikkunan halutessasi tuulta.
Olemalla epä-antelias voisit tulehduttaa luonnollisen sykäyksen itsessäsi. Olemalla epä-antelias voisit olla varoittava merkki. Olemalla epä-antelias tukehduttaisit itsesi. 
Olla antelias on se mitä haluat tehdä. 
Oh, kyllä, tietenkin, se oli rakkaus, jota tarkoitin ylempänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3