torstai 23. joulukuuta 2010

sielun 10 salaisuutta

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul". 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

SEITSEMÄS SALAISUUS: VOIMA

Käyttövoima

Voimaantuminen on Hengen energiaa. Energiassa mikä tulee Jumalalta, ei ole mitään kontrolloivaa, manipuloivaa tai kiinni juuttuvaa. Oikea henkinen energia on puhdasta, selkeää ja voimakasta.

Toisaalta pienen itsenne henkilökohtainen voima lisääntyy ja hiipuu tunteiden, asenteiden ja olosuhteiden myötä. Millaista voimaa se on? Sitä ei ole aina tarvittaessa. Se on hallintanne ulkopuolella. Ette voi täysin luottaa siihen. Tämä henkilökohtainen voima on pettänyt teidät niin monta kertaa, että te ette voi automaattisesti luottaa siihen. Se on jättänyt teidät puutteeseen ja nälkäiseksi, yksin pelkäämään. Kenties tämä ei ole sellaista voimaa, mitä haluatte lisätä.

Teillä on toinenkin vaihtoehto. Voitte valita Lähteen voiman. Tällä voimalla ei ole rajoja. Jos päätätte luopua pienestä, henkilökohtaisesta voimastanne, voitte ottaa haltuunne Kaikkeuden voiman. Rukouksella, meditoinnilla ja lisääntyvällä tiedostamisella voitte siirtyä energiavirtaan, missä tätä korkeampaa voimaa ilmaistaan. Silloin kun saatte voimaa ilosta, elävyydestä ja kasvusta, käytätte Jumalan voimaa. Käytätte tätä voimaa antamalla sen pois, ilmaisemalla sitä. Kun annatte sen pois, lisää voimaa tulee sisään ja kohoatte.

Voima on valoa ja valo seuraa hengen piirteitä. Kun otatte itseenne lisää valoa, ilmaisette valo-olennon säteilyä. Teidät vihitään valotyötekijäksi ja maailmaa palvelevaksi olennoksi ja voimanne lisääntyy. Kun kosketatte useampia ihmisiä, heidänkin voimansa lisääntyy. Niin kauan kun tapahtuu liikettä valoon päin, tämä voiman lisääntyminen ei lopu, vaan laajenee, kunnes kaikkia ihmisiä on kosketettu ja heistä tulee Jumalan voiman mestareita. 

Toisin kuin pienen itsenne "voima", valon voima ei kulu. Kaikki voima mitä koskaan tarvitsette, on paikalla, kun ryhdytte tavoittelemaan hyvää. Jos huomaatte voimanne alkavan ehtyä, katsokaa, mitä teette sillä. Jos voimavirta vähenee, kenties käytätte sitä johonkin vähäisempään kuin Jumalan korkeimpaan hyvään.

Jos tunnette voimaa tietyllä polulla ja olette sillä mestari, seuraatte sydäntänne ja opastustanne. Jos tunnette jollain tavalla heikentyvänne, muokatkaa tavoitteitanne, jotta voima virtaa vapaasti. Nähkää voimanne mittarina, lahjana, palautteena sen määrittelemiseksi, teettekö oikeita valintoja.

Voiman käyttäminen

Käyttäkää voimaanne missä tahansa päätöksentekoprosessissa. Käyttäkää sisäistä aistimustanne tunteaksenne eri tilanteiden energian ja valitaksenne toimenpiteet, jotka tuntuvat olevan eniten harmoniassa henkilökohtaisten tavoitteidenne ja kasvunne kanssa. Älkää kantako huolta siitä, että egonne menee tielle. Egonne toimii vain fyysisillä tasoilla eikä voi luoda voimaa tai energiaa. Luottakaa siis siihen, että vastaukset jotka saatte Jumaltietoisuuden korkeammilta tasoilta, ovat korkeinta hyväänne.

Kun kehitätte energian aistimistaitojanne, huomaatte voivanne auttaa toisia heidän energeettisissä tilanteissaan. Sielunne voima ei ole koskaan manipuloivaa eikä kontrolloivaa. Kun hienoviritätte aistimistanne, olette matkalla voiman monien käyttötarkoituksien hallitsemiseen. Kun harmonisoidutte tämän korkeamman voiman kanssa, tunnette rauhaa, tunnette olevanne kotona, sillä muistatte, että käyttämänne voima on Kaikkeuden voimaa. Mestaruudessa ja voimaantumisessa on hyvin paljon opittavaa, ja eniten opitaan egon yläpuolisilla tasoilla. Laittakaa siis egonne levolle ja työskennelkää noissa korkeammissa ulottuvuuksissa. Siellä rakennetaan voimaa ja vaaditaan mestaruus. 

Kun teistä tulee enemmän henki-itsenne, oivallatte, ettei aika ole enää mikään rajoite. Se ei ole ehdotonta eikä se pidä teitä missään paikassa. Kun teistä tulee voimaantunut, ajasta tulee ystävänne. Kun heräätte valoon, huomiostanne tulee moniulotteinen. Pystytte antamaan sopivaa huomiota kaikille elämänne puolille, sillä annatte huomiota edes tietämättä siitä. Kun elätte, annatte rakkautta ja valoa maapallolle ja maailman ihmisille. Teillä on voimaa enemmän kuin tiedättekään.

Jakakaa voimaanne. Älkää pitäkö siitä kiinni. Sillä siitä syntyy suurta vahinkoa, kun saa voimaa eikä jaa sitä. Kasvaaksenne henkisellä polulla, teidän on laajennuttava ja käytettävä voimaanne. Silloinkin kun syntyy pelkoa, älkää sulkeko sitä. Palvelette parhaiten veljiänne ja sisarianne omalla kasvullanne ja valaistumisellanne. Antakaa voimanne virrata lävitsenne esteettä. Voimaantuminen on lahja, jonka myötä tulee vastuuta. Olette vastuussa sen käyttämisestä puhtaasti ja suurimmaksi ja korkeimmaksi hyväksi. Olette vastuussa tämän voiman rakastavasta jakamisesta ilmaisemisen kautta.

Mikään tehtävä ei ole liian pieni voimaannutettavaksi henkisellä valolla. Kuvitelkaa tuovanne mukaan valoa havaitaksenne asioita, helpottaaksenne huolia, saadaksenne hymyn jonkun kasvoille. Saatatte ajatella keksivänne tämän kaiken, mutta vain ajatuksen kautta valoa ja henkistä energiaa voidaan välittää. Olkaa siis anteliaita antaessanne valoanne ja voimaanne! Se on kuin taikasauva, jolla pystytte sytyttämään valon monille ihmisille. Eläkää sydämestänne ja käyttäkää voimaanne maan ja kaikkien sen asukkaiden hyväksi.

Itsensä parantaminen

Olette valo-olentoja, olette eheitä ja kokonaisia. Olette täydellisiä hengessä. Haluatte mennä siihen tilaan, missä olette todella elossa, missä ei ole solujen, asenteiden tai rakkauden pilaantumista. Haluatte hengen voiman parantavan kehonne.

Tässä on muutamia tekniikoita itsenne parantamisessa käyttäväksi. Ensimmäinen on verkkotyötekniikka. Visualisoikaa koko keho hyvin hienoisen valon säteilevien säikeiden verkoksi. Silmäilkää kehoanne ja pankaa merkille, missä kohtaa malli näyttää olevan poissa linjasta - missä verkosto näyttää leveämmältä tai tiiviimmältä kuin tavallisesti. Teidän ei tarvitse ymmärtää fysiologiaa, vain silmäilkää kehoanne - mielenne tietää, minne pysähtyä.

Kun se pysähtyy, aloittakaa siinä kohtaa verkoston uudelleenjärjestely. Lääketieteellisiä diagnooseja ei tarvita. Vain katsokaa mallia ja muuttakaa se. Jos haluatte lisätä vaaleanpunaista, tehkää niin. Jos ajattelette, että sen pitäisi aaltoilla tai välkehtiä, tehkää se sellaiseksi. Leikkikää energiamalleilla, joita tulee mieleenne. Huomatkaa, että tehdessänne tätä, alue näyttää laajentuvan ja kadottavan rajansa. Jumala kommunikoi kanssanne mielikuvituksenne avulla, joten käyttäkää tätä työkalua rajattomasti!

Älkää antako ihoseinämänne olla raja parantumisellenne. Olette paljon suurempia kuin ihonne, koska sisällätte suuren määrän sähkömagneettista energiaa. Laajentukaa niin kauas kuin haluatte. Silmäilkää taas kehoanne ja varmistakaa, että koko kehossa on sama taajuus. Rentouttakaa kehonne ja nauttikaa tästä "tasaisuuden" tilasta.

Kiinnittäkää huomionne pään takaosaan, siihen kuoppaan missä selkäranka liittyy kalloon. Aistikaa pienen kolikon kokoisen alueen värähtelyä. Tämä on mestarikeskus, ryhmächakra. Täyttäkää tietoisuutenne tällä taajuudella. Tuntekaa sen säteilevän samankeskisinä ympyröinä, kaikkien kehonne solujen reagoidessa. Koko kehonne osallistuu tähän värähtelyyn, ei ole johtajaa tai seuraajaa. Pankaa merkille valon ja selkeyden laatu kaikissa soluissanne.

Huomatkaa suhteenne solujenne tietoisuuteen tällä tietoisuustasolla. Alatte nähdä, että jokainen tuon tietoisuuden osa, jokainen kehonne molekyyli, on täällä omasta halustaan. Jokainen niistä on yksittäinen tietoisuus, joka valitsee. Arvostakaa ja kunnioittakaa valintaa, minkä ne ovat tehneet olemista kehonne osana. Antakaa tämän valinnan taajuuksien näyttää teille tie terveyteen. Annatte soluillenne luvan olla elossa henkensä, eheytensä tasolla. Parantuminen syntyy sisältä - se on jokaisen solutietoisuuden energialuomus.

Siirtäkää tietoisuutenne valoon keskellä rintaa, sydämenne takana. Alkakaa tuntea tuon valkoisen valon rauhaa keskellä rintaanne ja sallikaa rauhan laajentua. Taas kerran, se generoituu samanaikaisesti jokaisessa solussanne. Antakaa tämän valon levitä fyysiseen, tunne-, mentaaliseen ja eteeriseen kehoonne. Tuntekaa tämän valkoisen valon virtaavan jokaiseen soluunne ja jatkavan ulospäin ihonne ohi.

Mikään teidän ulkopuolellanne oleva ei paranna teitä. Tämä valo, tämä voima tulee sisältänne. Olette valinneet sen ja kannatte sitä mukananne aina. Teillä on lupa toimia näiltä värähtelytasoilta. Kun nämä energiat yhdistyvät fyysiseen olemukseenne, kehonne nauttii uudesta tasapainosta ja uudesta terveystasosta. 

Sisäinen soturinne

Jokaisella on sisäinen soturi, joka on vahva, päättäväinen ja joustava. Soturi on osanne, joka tekee ja toimii. Soturi on henkinen energianne, joka perustuu rauhaan ja omaan korkeimpaan hyväänne. 

On viisi henkistä avainta sisäisen soturinne lähestymiseen.

Ensimmäistä avainta kutsutaan "tieksi". Se on selkä ymmärrys kulkemastanne polusta. Polku on selkeä, voimakas ja aito. Polku harmonisoi teidät soturin tien korkeimpien ihanteiden kanssa. 

Toinen avain on "hiljaisuus". Tämä on henkinen tila, missä kärsivällisyys tuo vastauksia. Hiljentäkää ajatuksenne tässä tilassa, tuntekaa olevanne harmoniassa ja läsnä.

Kolmas avain on "mieli". Mielellä on kyky tehdä päätöksiä myötätuntoisesti ja ymmärtäen. Se on energiatila, joka yhdistää aivojenne eri osat ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen näkemyksen.

Neljäs avain on "sydämen rohkeus". Tämä on vahvuuden perustavanlaatuinen ydin, mistä soturi on riippuvainen. Sisäinen tuli polttaa pois pelon eikä näe mitään esteitä. Se tunnistaa tavoitteekseen vain henkisen kasvun ja myötätunnon.

Viides avain on "valon miekka". Miekka edustaa energiaa, valoa ja opastusta itsen ulkopuolisista lähteistä. Se on Jumalan, hyvyyden ja enkelien voima.

Käyttäkää sisäistä soturia vahvuuteen haavojenne ja sen osanne parantamiseksi, joka on kapinallinen. Kapinallinen itsenne haluaa pitää teidät turvassa ja paikallaan, silloin kun kasvu vaikuttaa uhkaavalta. Se haluaa teidän kulkevan samaa polkua vuodesta toiseen. Etsikää se osanne, joka on kapinallinen ja tuokaa se valoon parannettavaksi. 

Aina kun teidän tarvitsee ajatella selkeästi tai tehdä jokin päätös, kutsukaa sisäisen soturinne voimaa. Olkaa sen voiman opastuksessa. Käyttäkää sitä, kun teistä tuntuu, että olette antaneet liikaa energiaanne ja voimaanne. Vakuuttukaa siitä, että olette valmis ylläpitämään nyt valoa. Älkää eläkö pelossa vaan sisäisessä voimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3