torstai 23. joulukuuta 2010

sielun 10 salaisuutta

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

KOLMAS SALAISUUS: RAKKAUS

jatkuu osa 2

***************************
Siirtyminen ulottuvuuksien läpi

Mitä korkeammalle menette tietoisuudessa, sitä enemmän säteilette tasapainoista energiaa. Teistä tulee näkyvämpi valtavalle osalle enkeliulottuvuutta. Kun sisällätte enemmän valoa ja rauhaa, niiden on helpompi huomata teidät. Rauhallinen energia välittää paremmin kuin hätääntynyt energia, joten saatatte huomata enkeliulottuvuuden ensiksi meditaatiossa. Enkelit toki reagoivat pelkoon ja vahinkoon ja murtavat kaikki esteet ollakseen kanssanne, kun tarvitsette heitä.

Saatatte aistia korkeamman itsenne samalla tavalla, kuin aistitte enkelin, koska kumpikin pystyy kulkemaan ulottuvuuksien läpi. Korkeampi itsenne tuntee enkelikunnan säännöt - rakkauden, valon ja vapaan tahdon säännöt. Sillä ei ole esteitä. Se olisi pätevä havainto, että olisitte nähneet korkeamman itsenne enkelinä. Mitä enemmän tuotte sisään enkeliolemusta, sitä enemmän elätte fyysistä elämäänne enkelimäisesti. Kyse on vain värähtelystä, taajuudesta ja valinnasta. Kaikki on yhtä.

Ihmiset syntyvät sellaisen sielun kera, joka voi olla mitä tahansa. Jos haluaisitte tulla arkkienkeliksi, voisitte tehdä sen. Aikomuksenne ja selkeytenne saisivat aikaan energian, että tietoisuutenne muuttuisi arkkienkelitietoisuudeksi. Jos haluaisitte olla deeva, joka valvoo Mt. Everestiä, voisitte tehdä sen. Kyse ei ole valta-, tieto- tai valohierarkiasta, koska erittäin hyvä deeva ei ole yhtään vähemmän kehittynyt kuin erittäin hyvä arkkienkeli. Hyvä taksikuski ei ole yhtään vähemmän kehittynyt kuin hyvä presidentti. Kyse on valintahierarkiasta.

Tietoisuus luo todellisuuskokemuksensa valinnan kautta. Tietoisuus päättää - jostain syystä - olla parantava enkeli tai kilpikonna maan päällä. Koska valinnanvapaus on ääretön, ei ole vähäisempiä tai suurempia rooleja. Voidaan olla kilpikonna tai parantava enkeli, mikään ei ole vähemmän tai enemmän.

Enkelien tarkoitus on olla. He kyllä päättävät olla palveluksessa, he päättävät olla. Olemuksensa ilmaisemisella he palvelevat. Sama pätee ihmisiin. Aina kun jokin tietoisuus on täysin läsnä olemuksessaan, luodaan energiaa. Sitä luodaan olemalla vapaassa tahdossa, täysin rakkaudessa ja palveluksessa.

Mitä eroa on haamulla ja oppaalla tai enkelillä? Haamut eivät tavallisesti tiedä, että ne voivat valita jatkavansa korkeampiin ulottuvuuksiin. Ne ovat usein jumissa astraalitasolla. Astraalitaso on enkelitason ja ihmistason välissä. Koska se on välitaso, tapaatte tavallisesti ensiksi enkelinne tai oppaanne astraaliulottuvuudessa. 

Elämien välillä olette enkeliulottuvuudessa. Siellä voi tapahtua paljon kasvua, koska teillä on laajempi näkökulma. Voitte päättää tehdä tässä paikassa jättiloikkauksia kehityksessänne ennen palaamistanne taas fyysiseen ulottuvuuteen. Kehitytte ikuisesti, ja ilman maan rajoituksia on helpompaa nähdä, minne haluatte mennä.

Kun teistä tulee taitavampia olemaan laajentuneena, näette, että tietoisuusrajat ovat keinotekoisia. Voitte olla enkeli-itsenne ja fyysinen itsenne samanaikaisesti. Se vaatii vain harjoittelua. Mitä enemmän ulottuvuuksia tunnette, sitä voimakkaampia, menestyneempiä ja tehokkaampia olette missä tahansa niistä. Jos tunnette itsenne 20 ulottuvuudessa, teillä on 20-kertaisesti taitoja, energiaa, voimia ja valintamahdollisuuksia tässä elämässä. Laajentuminen merkitsee valinnanvaraa.

Henkioppaat

Mitä ovat henkioppaat? Keitä ovat henkioppaanne? Oppaat, enkelit, henkimentorit, keijut, pikkuihmiset - heistä käytetään niin monia sanoja riippuen kulttuurista. Itäisissä kulttuureissa heitä saatettaisiin kutsua muinaisiksi ihmisiksi. He ovat opastuksen tunnetta. He ovat aina kanssanne. Monet oppaat ovat aikanaan olleet tällä planeetalla ihmismuodossa. Joillakin teistä on oppaita, jotka eivät ole koskaan olleet fyysisiä, koska on hyvin monia ei-fyysisiä ulottuvuuksia.

Oppaat auttavat teitä yhdistymään jumaluuteenne, siihen taianomaiseen olentoon, joka olette. He oikaisevat joitain kamppailujanne, niitä mutkaisia polkuja joita kuljette täältä valaistumiseen. Oppaat ovat perusvalmentajia, jotka kertovat teille, milloin teidän pitäisi olla turvassa ja milloin juosta. He noudattavat maailmankaikkeuden sääntöjä eivätkä uhkaa kenenkään elämää, karmaa tai vapaata tahtoa, ellei heitä pyydetä. Heidän kanssaan työskentelemällä opitte kysymään ja sitten kuuntelemaan vastauksen.

Oppaat ovat aina paikalla, koska he elävät välittömän ajan tilassa. He eivät koskaan tuomitse teitä. He eivät koskaan väsy valitsemiinne mutkaisiin polkuihin. He eivät koskaan julista teidän olleen väärässä jossain tekemässänne päätöksessä. Kun tarvitsette ystävää, joka ei tuomitse, joka vain rakastaa, jolla on korkeampi näkökulma ja joka on valmis jakamaan sen, silloin käännytte oppaanne puoleen.

Oppaanne voivat löytää teidät mistä tahansa. He yhdistyvät kanssanne siellä, sekoittuvat teihin ja nostavat teidät. Teidän ei edes tarvitse tehdä mitään. Meditaatio auttaa, mutta oppaanne pystyvät löytämään teidät aina pyytäessänne. He ovat aina paikalla. Pyytäkää oppaitanne auttamaan teitä pelkojen työstämisessä, sillä se on upea aloituskohta henkiselle kasvulle.

Miten voitte luottaa tähän kauniiseen valo-olentoon, joka tulee? Tunnustelkaa neuvoa. Jos se saa teidät tuntemaan turvaa, voimaa ja rakkautta, niin siihen kannattaa luottaa. Jos ei, olette luultavasti tulkinneet väärin. Oppaat eivät koskaan anna teille neuvoja, jotka tulevat pelosta. Jos ette ole vielä tottuneet vastaanottamaan energialähetyksiä, voitte tehdä virheitä tulkinnassa.

Jos olet aloittelija, älä lannistu, kun et tajua oikein ensimmäisellä kerralla. Ota niin hitaasti, kuin on tarvetta. Aloita luottamalla pieniin asioihin, kunnes kokemuksesi kasvaa. Pyydä luottamusenkeliä!

Oppaiden kanssa työskenteleminen

On useita tapoja työskennellä oppaiden kanssa. Yksi tapa on ottaa selville, onko teillä pääopas. Vain kysykää hiljaa. He vastaavat mielellään teille ajatuksissanne. Kysykää: "Oletko pääoppaani? Oletko pääoppaani ikuisesti?" Kysykää, onko hän portinvartijanne. Portinvartijaenkelin tehtävä on lähestyä kaikkia muita olentoja ja kommunikoida heidän kanssaan. Jos jostain syystä haluatte yhteyden kuolleen isotätinne henkeen ettekä tunne voivanne tehdä sitä itse, pyytäkää portinvartijaopasta yhdistymään tuohon energiaan ja kertomaan tiedon teille. Tämä antaa teille etäisyyden ja turvallisuuden tunteen.

Portinvartijoissakin voi tapahtua vahdinvaihto. Saatatte työskennellä jonkun portinvartijan kanssa pääoppaana useita vuosia ja sitten tulee selväksi, että on aika siirtyä eteenpäin. Oppaanne saattaa lempeästi yhdistyä toiseen oppaaseen tai saatatte tuntea muutoksen hyvin selvästi. Jokaisen kokemus on erilainen.

Entä oppaat, jotka voivat olla miehiä, naisia, androgyynejä tai kaksosia? Sillä ei ole merkitystä. Teillä voi olla mikä tahansa määrä eri sukupuolien tai sukupuolettomia oppaita. Te määritätte sukupuolen, koska aistitte heidät tietyllä tavalla.

Oppaat tuovat aina huumoria, naurua ja keveyttä sydämeenne. Voitte kutsua vain tätä piirrettä ja pyytää ison halauksen tai rakkautta tai säteilyä.

Usein henkioppaat ovat korkeamman itsenne henkilöitymiä. Jos teistä on epämukavaa saada opastusta ulkopuoliselta olennolta, kysykää, voitteko työskennellä oman korkeamman itsenne kanssa, sen sielunne osan kanssa joka elää eri ulottuvuudessa. Opastus tulee siitä osastanne.

Miten oppaiden kanssa kommunikoidaan? Kuulette pieniä ääniä päässänne, käytte keskustelua heidän kanssaan. Tai pyydätte oppaita vain sekoittamaan energiansa teihin, kun teidän tarvitsee tuntea turvaa. Avautukaa, jotta he voivat välittää tarvitsemaanne energiaa. Tuntekaa, aistikaa, kuunnelkaa.

Oppaat voivat auttaa teitä tekemään asioita, joita ette osaa. Esim. saatatte haluta välittää tiettyä parantavaa energiaa ystävillenne. "Haluan lähettää valoa tälle perheelle." Istukaa hiljaa - sen ei tarvitse kestää kauan - ja oppaanne kanavoi sydämenne läpi juuri niitä taajuuksia tai värähtelyjä, jotka ovat hyödyllisimpiä tuolle perheelle. Olette kanava, koska pyysitte tuota parannusta.

Teistä kaikista voi tulla parantajia ja selvänäkijöitä, kun työskentelette oppaidenne kanssa, koska teidän ei tarvitse osata mitään. Teillä tarvitsee olla vain aikomus/tarkoitus. Oppaat tarvitsevat ihmisankkureita. He eivät voi pyytämättä kuljeskella muuttamassa tätä planeettaa. He voivat lähettää valoa vain pyydettäessä. Jumala antoi teille vapaan tahdon. Tahto on vapaa, kunnes todella sotkeudutte ja sitten oppaat voivat auttaa. He eivät voi auttaa, ennen kuin rukous tavoittaa heidät. Miten voitte saada apua? Vain pyytäkää.

Joskus opastaajuudet voivat henkilöityä eläintoteemiin tai eläinmuotoon. Eläimillä on joukko ominaisuuksia. Esim. riikinkukko on ilmaisuenergiaa. Jos opas ilmestyy riikinkukon muodossa, se enkä haluaa teidän ilmaisevan olemustanne, puhuvan suoraan. Oppaalla joka tulee suden muodossa, on sekä johtajan että seuraajan piirteitä. Voitte ottaa varovaisia askelia ollaksenne sekä riippumaton ajattelija että joukkuepelaaja.

Kukaan ei ole yksin

Jokaisella on vähintäänkin yksi opas. Miksi näin on? Universaalin tietoisuuden kudoksessa kukaan ei ole yksin. Ihmisolennot ovat monien, monien suhteiden päätepiste. Teillä on oikeastaan miljardeja oppaita, mutta pakahtuisitte, jos olisitte yhteydessä niiden kaikkien kanssa. Niinpä keskitytte vain muutamiin.

Oppaat voivat olla erityisen tuotteliaita mielikuvituksessanne. Katsokaa, miten lapset ovat herkkiä ja luovia. Alkoholin tai huumeiden väärinkäytön seurauksena joillakin aikuisilla voi olla aurassaan reikiä, mitkä päästävät astraaliolentoja sisään. Ei ole sellaista asiaa kuin demoni tai paholainen ja hänen armeijansa, joten jos kysytte negatiiviselta olennolta, mitä se haluaa, huomaatte sen vain olevan vähän eksyksissä ja haluavan rakkautta. Aito opastus on vain positiivista.

Voitte käyttää opastanne auttamaan teitä yhdistymään tulevan bisnes- tai romanttisen kumppaninne kanssa. Oppaanne voi etsiä maailmankaikkeudesta, löytää tuon mahdollisen kumppanin energian ja sitten keskittää tuon henkilön energian teihin. Teitä vedetään yhteen, koska oppaanne on ylläpitänyt tuota energiaa puolestanne.

Teillä saattaa olla ryhmäoppaita tai oppaita, jotka ovat ensin erillään ja sitten yhdistyvät ryhmäksi. Tämä merkitsee sitä, ettei teidän enää tarvitse tunnistaa heidän yksilöllisiä persoonallisuuksiaan, että teistä on mukavaa työskennellä heidän kanssaan yhtenä ryhmäenergiana. Jotkut ihmiset saattavat tuntea ryhmäenergian välittömästi.

Meditaatio on hyvää aikaa yhdistyä oppaanne kanssa. Silloin teillä ei ole muita häiriötekijöitä ja voitte täysin nauttia hänen olemuksestaan aurassanne. Miten oppaanne tulevat? He sekoittuvat kanssanne. He tulevat osaksi koko energiajärjestelmäänne. Voitte nauttia tästä sekoittumisesta enemmän ollessanne hiljaa, mutta voitte työskennellä heidän kanssaan koska tahansa.

Odottakaa ihmeitä

Odottakaa ihmeitä, kun työskentelette oppaiden kanssa, sillä he yrittävät aina saada teidät ottamaan itsenne kevyemmin. Pyytäkää aina heiltä neuvoa. Kenen muun sellaisen luokse voitte mennä, joka ei tuomitse ja jolla on korkeampi näkökulma kuin teillä? Heitä ilahduttaa se, että pyydätte, vastaanotatte heidän rakkauttaan ja rauhaansa ja tunnette siitä kiitollisuutta. Heitä ilahduttaa se, kun teistä tulee säteilevä valo toisille ihmisille. Teidän auttamisenne on heidän oman jumaluutensa ilmentämistä. 

Jos saatte ajatuksen jostain projektista, kysykää oppailta, milloin aloitetaan. Tuntekaa vastaus. Kun kommunikoitte oppaiden kanssa, vastaus voi aluksi olla yksinkertainen "kyllä"- tai "ei"-tunne.

Kuunnelkaa heitä. Pyytäkää, mitä tarvitsette - kaikkea varten on oppaita. Henkioppaat rakastavat auttaa teitä ilmentämisessä ja auttavat teitä lisäämään värähtelyänne. Meditointi, affirmaatiot ja valokehotyö laittavat teidät korkeampaan värähtelyyn.

Ei ole mitään oikeaa tapaa saada korkeampaa värähtelyä. Mikä tahansa on oikein teille - paastoaminen, laulaminen, meditoiminen - se on oikea tapa. Lopulta teillä ei ole opasta nimeltään Angela, teillä on Angelan värähtely. Kun pääsette korkeampaan värähtelyyn, teistä tulee oma oppaanne.

Teidän on oltava selkeä siinä, mitä luulette tarvitsevanne. Aluksi halunne tulevat tunnetarpeista. Tahdonvoimanne puhuu äänekkäästi saadakseen tunneitselle sen, mitä se luulee teidän haluavan. Korkeammilla värähtelytasoilla tunneitsenne tai tahdonvoimanne ei kuitenkaan tee päätöksiä tarpeistanne, koska ne eivät ole sen korkeampia osatekijöitä, kuka olette.

Jos haluenergia tulee tyytymättömyyden tunteesta, se on tunnetarpeen energiaa. Se ei ole kovin voimallinen ilmentämistila, koska se on tyhjyyden tila, tyydytyksen ja eheyden sijasta. Sielunne haluaa eri asioita kuin tunteenne, joten toimikaa korkeammasta itsestänne, kun päätätte, mitä ilmennetään.

Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3