torstai 23. joulukuuta 2010

Sielun 10 salaisuutta

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ENSIMMÄINEN SALAISUUS: VISIO

Valon aikakausi
 

Seisotte maan päällä suuren ja kauniin tapahtuman kynnyksellä. Se jättää varjoonsa kaiken, mitä menneisyydessä on tapahtunut. Renessanssi ja valistuksen aika historiassanne eivät ole mitään verrattuna siihen voimaan, joka odottaa syntymistään elinaikananne.

On tapahtumassa hyvin paljon. Te jotka kuuntelette, olette aktivoijia. Olette ihmisiä, joiden mieli on avoin uuden sarastamiselle. Enemmän kuin minään muuna aikana, tulevaisuus on teidän käsissänne. Otatte unelmienne aineksen ja muovaatte sen muotoon. Te ette tee vain perustyötä, sillä siemenet on jo kylvetty. Portti tulevaisuuteen on nyt ja suuria asioita tapahtuu.

Olette kunnostautuneet nykytodellisuudessanne ja vanhassa ajattelutavassanne, mutta tässä kohtaa teitä pidätellään, koska olette unohtaneet, että on toisiakin tapoja ajatella. Teidän on alettava laajentaa tietoisuuttanne, mikä sallii teidän tuntea Jumalan. Tämän työn perimmäinen tavoite on ihmiskunnan palveleminen. Se johtaa harmoniaan ja ykseyteen, mikä on Jumala.

Tämä on valon aikakausi. Tästä tulee muutoksen aika, sielujen suurempaan ymmärrykseen ja hyväksyntään kohoamisen aika ja suuremman veljeyden ilmentämisen aika. On aika pitää kädestä toisia ja kantaa toisia mukana, silloin kun heidän jalkansa ovat liian väsyneet kulkemiseen.

Valon aika on transendenssin aikakausi. On aika, jolloin ihmiskunta tulee tietoiseksi elämän henkisestä osasta ja tunnustaa sen. Kun hyväksytte sen tietoisuusosanne, joka on henki, avaatte ovet tuohon rajattomaan ulottuvuuteen, missä henki asuu.

Te jotka olette kulkeneet tällä planeetalla, olette olleet hyvin nöyriä ja anteliaita. No, teiltä on melkein loppunut annettava. Seiskää käsivarret nostettuna kohti taivasta ja ottakaa vastaan, jotta voitte voimaantua antamaan lisää. Vastaanottakaa valo ja visio.

Valosta teidät luotiin. Olette aina olleet valon aikakaudessa, mutta tänä päivänä huomaatte sen paremmin. Tämä aikakausi sisältää ihmiskunnan matkan kohti Jumalaa. Tämä on ainoa totuus, ainoa tavoite, ainoa voima ja energia. Mikään ei ole maan päällä todella voimaantunutta, ellei se osoita ihmistä kohti Jumalaa. Kaikki muu on harhaa.

Tietoisuus

Tietoisuus alkoi yhdestä pisteestä. Yksi piste sisälsi kaikki mahdollisuudet ja kaiken energian lukemattomien maailmankaikkeuksien luomista varten. Tämä piste alkoi pyöriä. Pyörimisessä syntyi erilaistuminen ja yksilöllistyminen. Tietoisuudet muodostivat ja ottivat erilaisia näkökulmia, mistä tuloksena oli monimuotoisuus ja rikkaus.

Alussa sielut ja olennot levittäytyivät kuin galaksin haarat kokemaan elämää erilaisista näkökulmista. Tällä hetkellä kuitenkin nämä pyörivät tietoisuushaarat alkavat vetäytyä sisäänpäin. Tässä tietoisuuden tunne yhteydestä ja yhdessäolosta kasvaa. Saatte kyvyn ottaa itsellenne toisia näkökulmia samanaikaisesti; hypitte olemassaolon yhdestä pisteestä toiseen.

Tietoisuus rakentaa kuiluun sillan. Fyysisessä maailmassa lentomatkailu, televisio, satelliitit, matkapuhelimet, internet ja faxit näyttävät tekevän maailmasta pienemmän. Maailma on samankokoinen kuin aina, mutta kokemukset siitä muuttuvat. Maailmankaikkeus näyttää edelleen samalta, mutta saadessanne tietoisuusmatkailun taitoja, kokemus maailmankaikkeudesta on pienempi, tiiviimpi ja yhdistyneempi.

Sillä ei ole merkitystä, mitä fyysinen maailma tekee, koska tietoisuus ja kokemus määrittelevät maailman. Tuntemanne dramaattiset muutokset ovat havaintotavan muutoksia tämän uskomattoman laajentumisen vuoksi. Laajentumisen myötä tulee myös tietoisuuden yhdistyminen. Tietoisuus on valosilta, joka yhdistää ihmisolennot toisiinsa.

Tietoisuutenne pystyy kulkemaan mihin tahansa valitsemaansa pisteeseen, myös kaiken luomisen pisteeseen. Koko elämä on tutkimusmatkaa, ja tämä kirja havainnollistaa sen seuraavaa vaihetta. Opitte elämään hyvin eri tavoin. Tunnette olevanne telepaattisesti yhteydessä rakkaisiinne ja toisiin. Alatte sisällyttää laajempia kysymyksiä ja käsityksiä mieleenne.



Teillä on laajempi näkökulma päätösten tekemiseen. Kykynne nähdä maailma yhdistyneenä järjestelmänä laajenee. Pyritte olemaan selvillä yhteydestä kaikkeen elämään ja olemassaoloon. Sitten kun löydätte tämän yhteyden, teistä tulee moniulotteisia olentoja.

Universaali tietoisuus on kaikkien ajatusten ääretön nykyisyys. Se ylittää ajatuksen, kaiken fyysisen ja kaiken ymmärrettävissä olevan. Se on kaikki, mitä on. Se on voimallisessa hetkessä ajan ja paikan tuolla puolen. Se on äärettömän suuri ja äärettömästi laajeneva. Jotkut ihmiset kutsuvat tätä Jumalaksi/Hengeksi.

Universaalin tietoisuuden ulkopuolella ei ole mitään, koska se itsessään käsittää kaiken. Avatkaa tietoisuutenne ja harmonisoitukaa suurempaan totuuteen, kunnes täytytte korkeimmalla näkemyksellä siitä, mitä todellisuutenne on. Laajennatte tietoisuuttanne ja saatte näkökulmaa.

Henkinen olemus
 

Henkinen olemuksenne on se, mitä olette. Se on sielunne, voimanne ja loistonne. Kuitenkin se on hyvin yksilöllinen. Niinpä vaikka teillä ja toisilla onkin samanlaisia ongelmia ja haasteita, on monia eri olemassaolon virtoja.

Se missä nyt olette, on täydellinen. Tämä on teidän kotinne, kehonne, temppelinne, maapallonne, olemassaolonne. Olkaa kotona paljon laajemmalla tavalla kaikkine taitoinenne, kaikkine uskomattomine aisteinenne ja tietäen moniaistisesta, moniulotteisesta luonnostanne. Koti tuntuu erilaiselta, kun olette laajentuneet ja voitte samaistua itseenne kaikilla tietoisuustasoillanne. Tulette tuntemaan moniulotteisen olemuksenne.

Korkeampi itsenne

Olette kuulleet korkeammasta itsestä, sieluista, ryhmäsieluista ja ylisieluista ja kenties olette miettineet, miten tämä kaikki sopii yhteen. Alussa aloititte Lähteestä, uskomattomasta ykseydestä. Koska aloititte sieltä, olette edelleen täysin yhteydessä Lähteeseen.

Kuljeskellessanne tässä ihmislihassa teillä on persoonallisuusitse. Se toimii ajassa ja paikassa. Se on rajallinen. Persoonallisuutenne antaa ja ottaa. Se ottaa vastaan ja maksaa takaisin. Sillä on karmaa.

Lineaarisesti sanottuna se on tämän lisäksi osa itsestänne, jota kutsutaan korkeammaksi itseksi tai suuremmaksi itseksi. Korkeammalla itsellänne on monia persoonallisuutenne ominaisuuksia. Se ei ole kuitenkaan rajoittunut aikaan ja paikkaan. Se on fyysisten rajoitusten yläpuolella. Korkeammalla itsellänne on kuitenkin rakkautta, suhteita ja karmaa, mutta sillä ei ole kaikkea sitä karmaa, mitä persoonallisuusitsellänne on. Sillä on suuria kasvun ja edistymisen malleja. Sillä on kehitysvirta, jota seuraatte - sillä on suunta. Korkeampi itsenne on suhteessa teihin ja toisten ihmisten korkeampaan itseen rakastavammalla ja myötätuntoisemmalla tavalla kuin persoonallisuutenne tavallisesti on.

Korkeamman itsenne yläpuolella on ylisielu. Se on ydin niistä kaikista ihmisistä, joita olette olleet. Ylisielu oli sieluna, kun olitte kalastaja, pappi Atlantiksella, mammutin metsästäjä tai Amerikan alkuperäisasukas. Ylisielu sisältää peruselementit kaikista elämistä, joita teillä on ollut fyysisellä maapallolla. Ero korkeamman itsen ja ylisielun välillä on, että korkeampi itse liittyy teihin enemmän tässä nimenomaisessa elämässä. Ylisielu on korkeamman itsen korkeampi itse. Se olet sinä ihmisenä kaikissa inkarnaatioissasi.

Ylisielun yläpuolella on ryhmäsielu. Se on ryhmä energioita, joilla on ollut vähintään yksi ihmiskokemus ja jotka jakavat saman palvelutehtävän tai ihanteen. On monia ryhmäsieluja, jotka ovat kaikki kauniisti keskittyneitä. Kuulutte useisiin niistä. Ryhmäsielu on dynaaminen ja muuttuva yksikkö. Fyysisellä tasolla tunnette välittömästi yhteyttä niihin ihmisiin, jotka jakavat oman ryhmäsielunne.

Tämän yläpuolella on ulottuvuus, jota jossain kirjallisuudessa kutsutaan monadiksi, sielun sieluksi. Monadi on hienojakoisempi, korkeampi valotaso. Se liittyy muuhunkin kuin ihmisinkarnaatioon. Se on lähempänä Lähteen viisautta ja tietoisempi siitä kuin sielu.

Teillä on pääsy kaikkeen tähän. Se on "korkeampi itsenne". Maailmankaikkeuden suuruus, valo, ryhmäsielut ja monadi ovat saatavillanne, koska ne ovat osa sitä, kuka olette. Niillä kaikilla on vaihtelevat värähtelyt. Mitä hienojakoisemmaksi kohotatte värähtelyänne, sitä enemmän voitte kulkea ylös ja alas jatkumolla Lähteen korkeasta tilasta yhtä korkeaan ihmisolennon tilaan.

"Ihminen" ei ole matala tila. Mitä hienojakoisempi värähtelynne on, sitä enemmän se voi sopia eri tasoille. Tällä hetkellä värähtelynne polttopiste on yleensä karkea eikä se pysty toimimaan korkeammilla tasoilla.

Yhdistymisen edut

Mitä etuja on yhdistymisestä korkeampaan itseenne? Ensinnäkin tunnette, että huomionne on ikään kuin keskittynyt korkeammalle, sillä normaalin hereillä olevan itsenne ja korkeamman itsenne välillä on eroa. Mutta kuin keskitytte siihen, otatte korkeamman ja viisaamman osanne värähtelyn ja tuo ero vähenee.

Olette luultavasti tavanneet ihmisiä, jotka vaikuttavat säteileviltä. He ovat tietoisuusjatkumossa pidemmällä, jolloin on enemmän mahdollisuuksia. Kun laajennatte tietoisuuttanne ulospäin, sellaisista tiheistä asioista kuin viha, pelko, ennakkoluulo ja loukkaus tulee näkymättömiä. Niitä edelleen tapahtuu jollakin toisella todellisuustasolla, mutta ette liity mukaan tuolle tasolle ettekä ole tietoinenkaan siitä.

Kun opitte lisäämään värähtelyänne, jatkatte yhdistymistä koko matkan tässä ja muissa elämissä. Kun toimitte korkeampana itsenänne, tuotte esiin toisten korkeamman itsen. Palvelette toisia ihmisiä näkemällä heidän arvonsa. Tämä kannustaa heitä siirtymään oman korkeamman itsensä värähtelyyn.

Kun meditoitte sekä ihmisenä että korkeampana itsenä, havaitsette eron energioissa. Jokainen laadullinen ero kokemuksessa näyttää osoittavan, että yksi virstanpylväs on ohitettu. Silloin kun kommunikoitte korkeamman itsenne kanssa, ette koe mitään ajan ja paikan rajoituksia, joten kaikki on telepaattista ja välitöntä. Kaikenlaiset sielut kommunikoivat tällä tavalla - erityisesti eläinkunta. Kun aistitte korkeampana itsenä, pystytte helposti kommunikoimaan eläinten ja ihmisten korkeamman itsen kanssa.

Kun yhdistytte ryhmäsieluun ja monadiin, kommunikoitte telepaattisesti tai psyykkisesti energiavärähtelynä, ilman tarvetta tulkintaan. Ette ehkä loogisesti ymmärrä vastaanottamaanne, koska se tuli monadin tasolta. Yhdistytte ajatustasoa paljon korkeammalla tasolla.

Siirtymä

Silloin kun jätätte fyysisen kehonne kuolemassa, selvänäkijät näkevät korkeamman itsenne lähtevän kehostanne. Et ole enää ajan ja paikan rajoittama, mutta olet edelleen "sinä". Korkeampi itsenne lähtee maan päältä, tarkastelee elämää ja tekee päätöksen seuraavasta elämästä. Kun tuo korkeampi itse osallistuu elämien välisille harjoituskursseille, se saa lisää viisautta. Se voi nähdä osansa ryhmäsielussa ja ylisielussa.

Siirtymässä on eräs paikka, johon jotkut uskonnot viittaavat kiirastulena. Sen tarkoituksena on puhdistaa karma tai rajoitukset. Puhdistuminen on osa sitä vaihetta, kun mennään kehosta henkeen ja lopulta korkeampaan kehoon. Toisinaan ihmiset kuolevat ja heidän henkensä jää maan päälle häiritsemään. Nämä henget eivät olleet halukkaita tai kykeneviä menemään puhdistusvaihteen yli. Limbus on myös hyvä sana kuvaamaan tätä tilaa. Se ei ole rangaistus. Se on haluttomuutta tai kykenemättömyyttä edistyä.

Kommunikoidessanne ihmisten kanssa, jotka ovat vapaita kehostaan, menkää mahdollisimman korkeaan tilaan ja lähettäkää energiaanne sieltä. Jos he tarvitsevat lisäannoksen valoa viimeistelläkseen siirtymänsä, voitte auttaa heitä. Valonne voi tarjota pääsyn sillalle ja auttaa sinkoamaan heidät seuraavaan ulottuvuuteen. Kun olette unessa, olette kaikkialla. Nukkuva itsenne voi tehdä upeaa palvelutyötä ryhmäsieluna. Se voi palvella mitä tahansa muuta elämää. Korkeampi itsenne voi mennä ylisielun luo, yhdistyä kaikkeen tarvittavaan ja palata kytkeytymään toiseen fyysiseen elämään.



Henkenne saa suurimman osan henkistä kasvua. Aivot ovat hyvä fyysisten tapahtumien vastaanottamisessa ja yhdistelemisessä, mutta sielunne on ei-fyysisten tapahtumien vastaanottoelin.

Henkenne, ei sydämenne, on rakkauselin. Samalla tavalla henkenne, eivät aivonne, on tietämiselin! Luottakaa henkeenne rakastamisen ja tietämisen hienossa taidossa.

Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3