torstai 23. joulukuuta 2010

Sielun 10 salaisuutta

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul". 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

NELJÄS SALAISUUS: LUOTTAMUS 

Jumala, Kaikkeus, Lähde 

Tämän keskustelun alussa pyydämme anteeksi viittaustamme Jumalaan miespuolisena. (Suom. huom. englannin kielessä käytetään eri hän-sanaa mies- ja naispuolisesta.) Totuus on kaukana siitä, että Jumalalla, joka on kaikki, olisi jokin sukupuoli.

Kuka on Jumala? Ensinnäkin, sana "kuka" viittaa Jumalaan henkilönä. Se ei ole oikein. Kun tutustutte Jumalan puoliin, Jumalan personointi häviää ja voitte nähdä, "kuka" Jumala todella on.

Jumala elää ajan tuolla puolen, missä kaikki on spontaania ja välitöntä. Jumala on "ennen", "aikana" ja "jälkeen". Miksi näin on? Ilman aikaa ne kaikki ovat samanaikaisesti. Jumala on luoja, luotu ja itse luomistoiminta - kaikkea samanaikaisesti. 

Mitään ei ole Jumalan olemassaolon ulkopuolella. Ei ole mitään pimeää voimaa, joka ei ole Jumalan helmoissa. Ei ole myöskään mitään pahuutta, joka ei ole Jumalan helmoissa. Kaikki mitä on, on Jumalaa.

Oletteko te Jumalan lapsia? Kyllä, ja olette Jumalan vanhempia. On vaikeaa saada ihmisiä siirtymään pois Jumalan personoinnista Isäksi. Jos Jumala määritellään Kaikkeudeksi, niin vastaus on tietenkin, että te olette Jumalan lapsia. Jokainen on.

Siirtyminen lähemmäs Jumalaa 

Miten päästään lähemmäs Jumalatietoisuutta? Joka kerta siirtyessänne pois kaikenlaisesta tuomitsemisesta, mukaan luettuna itsekritiikki, siirrytte lähemmäs Jumalaa. Kaikki mikä tukee ykseyttä, hyväksymistä ja universaalisuutta, siirtää teitä lähemmäs Jumalatietoisuutta. Tuomitseminen - hyvä vastaan paha - vie teidät aina etäämmälle. Hankkiutukaa ensiksi eroon kriittisistä ajatuksista ja sitten muusta arvostelemisesta, vaikka se olisi tuomitsemista "hyväksikin". Opitte, ettei teidän tarvitse tuomita selviytyäksenne. Sen sijaan tarkastelkaa jotain energiaa ja tietäkää, mitä tehdä, ilman tarvetta tuomita, onko energia hyvä vai huono.

Toinen tapa päästä lähemmäs Jumalatietoisuutta on valita yhdistäviä tunteita. Oleminen ja eläminen rakkaudessa yhdistää meitä ja karkottaa erillisyyden. Se johtaa teitä Jumalatietoisuuteen.

Toinen tunne on kiitollisuus. Mainitkaa rukouksissa ne asiat elämässänne, joista olette kiitollinen. Tämä prosessi auttaa pääsemisessä Jumalatietoisuuteen. Jonkin pyytäminen tavallisesti merkitsee sitä, että tuomitsette sen, ettei teillä ole tuota asiaa vielä. Siirtykää siis sellaiseen ajattelutapaan, että teillä on jo pyytämänne. Rakkaus, kiitollisuus ja rauha ovat energioita, jotka tuovat haluamanne lähemmäs.

Rauhallisuus saattaa teitä myös Jumalatietoisuuteen. Hyvä aika tämän kokemiseen on rukoilemisen, mietiskelyn tai meditoinnin aikana, kun olette hiljaa ja avoin. Tavoitteenne on nähdä Jumala toisissa ihmisissä. Tämä vaatii luopumista tuomitsemisesta ja ihmisten näkemistä hyvinä, rakastavina ja upeina. Hyväksykää heidät täysin, olkaa kiitollisia siitä, että he ovat tällä planeetalla. Päättäkää ilmaista rakkautta noita ihmisiä kohtaan. Tehkää tämä päätös, joka tuo teitä lähemmäs Jumalaa, ja värähtelynne nousee.

Elämän tarkoitus

Tuomitsemisen ja päättämisen välillä on eroa. Voitte päättää, miten toimia, tuomitsematta toisen tapaa vääräksi. Voitte valita tekonne sen perusteella, kohottavatko ne tietoisuuttanne vai eivät. Omaksukaa vain rakkauden ja kiitollisuuden asenne kaikkea kohtaan. Ihmisiä saattaa elää taiteilijoina, opettajina tai elefantin kuljettajina. Yksi tarkoitus ei ole vähäisempi kuin toinen, jos se laajentaa sydänyhteyttä. Jos saavutatte sellaisen mestaritason, joka sallii teidän pakata ostoksia ja nähdä rakkautta ja hyvyyttä kaikessa, saavutatte mahtavan tarkoituksen.

Elämänne tarkoitus on tuntea Jumala. Olette Jumala etsimässä Jumalaa. Tässä kaoottisessa maailmassa on ihanaa vain nojata taaksepäin ja antautua Jumalan käsiin. Jumalalla on hyvät kädet. Kaikki siirtyy kohti Jumalaa ja yksilöllinen tarkoituksenne on kulkea suurempaan tietämiseen ja tietoisuuteen.

Palaaminen Jumalaan on mielenkiintoinen ajatus, mutta todellisuudessa ette ole koskaan lähteneetkään. Palaatte sen tiedostamiseen, että olette Kaikkeus. Ette kadota persoonallista identiteettiänne, tiedostatte vain suuremman identiteetin. Vesipisara, joka yhdistyy valtamereen, on edelleen vettä. Hiekanjyvänen erämaassa on edelleen hiekkaa. Olemassaolo on suurempi kuin identiteetti. Luovutte erillisyydestä ollaksenne kaikki.

Seuratkaa iloanne, luokaa sitä sinne, minne menette. Kukaan ei tuomitse polkuanne. Se mitä tahansa olettekin, on polkunne - se on paikkanne olla. Se mitä teidän "pitäisi" tehdä, ei tee teistä koskaan onnellista, sillä se on matalammalla värähtelevää energiaa, koska mitä enemmän ihmiset toimivat korkeammalla värähtelevästä energiasta, sitä onnellisempia he ovat. He tuntevat itsensä Jumalaksi.

Luottamuksen oppiminen

Mikä on tärkein piirre, kun elämänne on kaaoksessa, kun epäilette ja kun kohtaatte muutoksen? Se on luottamus. Luottamus kehen? Luottamus mihin? Luottamus Koraaniin, Raamattuun vai äitiin? Ehdottomasti luopukaa luottamuksesta persoonallisuuteenne, jonka tavoite on pitää teidät turvassa. Sen sijaan luottakaa sisäiseen totuutenne ja viisauteenne. Voidaksenne luottaa sisäiseen viisauteenne, teidän on ymmärrettävä ensin, että teillä on sisäistä viisautta. Jokaiselle ihmiselle on annettu lahjaksi yhtä paljon tietoa kuin kaikille muillekin. Teidän tehtävänne on kuunnella lahjaanne. 

Synnytitte luottaen. Luotitte siihen, että teidät synnytettiin, ruokittiin, pidettiin lämpimänä ja vaihdettiin kuiviin - ja näin tapahtui. Sitten todellinen elämä tuli mukaan ja opitte, että voisitte itkeä keskellä yötä eikä kukaan nousisi vuoksenne. Niinpä tulitte siihen johtopäätökseen, että tarpeitanne ei tyydytetty eikä maailmaan voisi luottaa.

Luottamus on sielunne luonnollinen tila. Luottaminen ei merkitse kulkemista yöllä keskustassa lompakko täynnä rahaa. Se merkitsee kyseenalaistamista: "Käskikö pikkupersoonallisuus tehdä niin? Vai sanoiko korkeampi itse sen olevan turvallista?" Luottakaa siihen, mitä korkeampi itse sanoo.

Saatatte luulla, että on olemassa jotain standardiluotettavuutta ja että luottamus on välttämätöntä itsenne ulkopuolisten asioiden tuomitsemista. Luottamuksella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä ulkopuolisen maailman kanssa. Tuokaa luottamus takaisin itseenne ja luottakaa sydämeenne. Kenties joku läheisenne on loukannut teitä. Te olette se, joka kärsii sanoessanne, että te ette koskaan enää luota häneen.

Epäluulo on energian väärää kohdistamista - se ei tee muuta, kuin pitää pyöränne pyörimässä. Silloin kun ette luota itseenne, persoonallisuutenne, egonne on tuottanut teille pettymyksen. Rakastakaa egoanne ja luottakaa siihen sinä, mitä se on: hyvä selviytymiskulkuneuvo. Menkää sisäiseen, korkeampaan tietoonne ja kysykää, mitä sillä on sanottavana epäluulon tunteistanne.

Saatatte huomata, että epäluottamus yhtä ihmistä tai tilannetta kohtaan asettaa teidät epäluottamuskurssiin kaikkea ja kaikkia kohtaan. Sivuuttakaa kaikki muut kysymykset ja katsokaa sitä, mikä teitä eniten huolestuttaa. Kysykää korkeammalta itseltänne, mihin toimeen voitte ryhtyä nyt tuon tunteenne osalta. Aloittakaa ensin pienillä kysymyksillä, jotta voitte tuntea vastaukset. Luottakaa omaan korkeampaan totuuteenne, sillä totuus on yhteneväinen ykseyslain kanssa. Päästäkää irti kaikista niistä ihmisistä, jotka ovat tehneet teille väärin. Menkää sisäiseen, viisaaseen itseenne - persoonallisuutenne ja egonne ohi.

Luottakaa "hetki hetkeltä" -valintoihin. Olkaa valmis luottamaan itseenne. "Kuuntelenko sitä, mitä saan, ja toimin sen mukaisesti?" Esittäkää kysymyksiä eri tavoin. Irrottakaa muistikuvat ja pelko kysymyksestänne ja kohdistakaa se toimintaan. Sen sijaan että kysytte: "Pitäisikö minun luottaa isääni, kun hän juo pyhinä?", kysykää: "Pitäisikö minun mennä vanhempieni luo pyhinä?" Tämä edustaa toimintaa tunteen sijaan. 

Luottamalla saatte aikaan rakastavamman tilanteen tai suhteen. Sen sijaan että osoitatte luottamusta, olette luottamus. Ollessanne luottamus vaikutatte jokaiseen ihmiseen ja tapahtumaan elämässänne täysin positiivisella tavalla. Ette voi tehdä korkeammasta itsestänne käsin päätöstä, joka vaikuttaa maailmaan haitallisesti, koska maailma on yhtä.

Luottamus on yhtä kuin rakkaus 

Luottamus ja rakkaus ovat hyvin samankaltaisia. Itsensä rakastaminen on luottamuksen ydin. Jos luotat rakkauteen, niin sinulla on aina riittävästi rakkautta itseäsi kohtaan. Olemukseesi luottaminen on olemuksesi rakastamista. Kun menet sisääsi, siellä on vain rakkautta riippumatta siitä, millaisia pimeitä alueita persoonallisuudessa on. Kun luotat rakkauteen, se ilmentyy. Et hyväksy toiselta suurempaa rakkautta kuin se, mitä sinulla on itseäsi kohtaan. 

Käy läpi muistiasi ja kirjoita ylös kaikki asiat, joihin et luota. Katso sitten tarkasti niitä ja päätä joko päästää niistä irti tai olla edelleen luottamatta niihin. Mitä enemmän siivoat epäluottamusta mielestäsi, sitä enemmän tilaa sinulla on luovuudelle, rakkaudelle ja valolle. Luota, että näin on!

Rukous 

Rukous on ajatuksen positiivista käyttöä. Kun se on syntynyt, se on aina olemassa. Kun rukous on lähtenyt mielestänne, se elää ikuisesti. Ette tarvitse aina rukoukseen liittyviä rituaaleja. Kun ajatte autoa tai laitatte ruokaa, lähettäkää vain rakastava ajatus. Ei tarvita muuta. Teidän ei edes tarvitse uskoa sen toimimiseen, sillä ajatuksillanne on taikavoimat. Kannustakaa rakkaitanne rukoilemaan. Voitte kutsua sitä joksikin muuksi - kenties rakkauden tai energian lähettämiseksi. Miksi tahansa kutsuttekin sitä, sen käyttäminen vaikuttaa valoon ja pimeyteen.

Kuka toimittaa rukouksen? Keneltä anotte? Ei ole "ketään". Rukouksen toimittaja on henkisen maailmankaikkeuden luonnonlaki. Rukous toimii keskittymisen ja hyväksymisen kautta. Vastukset täydellisen terveyden ja rauhan rukouksiin ovat henkisen maailmankaikkeuden luonnollinen tila. Rukoukset toimitetaan.

Tehkää elämästänne rukous. Eläkää, ikään kuin olisitte elävä rukous, siunaus maailmankaikkeudelle. Teistä tulee niin kirkas soihtu, että olemuksenne valaisee toisten rukoukset. Voitte kokea suuren muutoksen, kun tiedätte, että kaikki mitä teette, on maailmankaikkeuden hyvyyden rukoilemista.

Eikö olekin mielenkiintoista, miten sanassa, joka kuvaa ihmisolentoja maan päällä - ihmiskunta - on sana "ystävällinen"? (Suom. huom. englannin kielessä ihmiskunta = humankind ja ystävällinen = kind.) Niin teidän pitäisi elää. Olkaa johtajia, eläkää elämänne valoina. Rukoilkaa sydän avoimena. Älkää säästelkö valon sanoissa, sillä ne saavat aikaan paljon enemmän, kuin voitte kuvitella.

Saatatte olla tällä hetkellä rajoitettuna fyysiseen maailmaan tai se on taakkananne. Mutta voitte tahtonne ilmaisulla ja rukouksella ottaa mestarin viitan. Yksi ajatus tällä korkealla tasolla on yhtä arvokas kuin päivien rukoileminen polvillanne fyysisellä tasolla. Voitte nyt parantaa ajatuksillanne, mutta kun laajennutte ja kohoatte, parannatte paljon mahtavammin.

Ilman henkisyyttä liikkuminen fyysisellä tasolla on hidas ja kyseenalainen prosessi. Molekyylien ja vuorien siirtäminen vie aikaa, kun taas hengen tapa on nopea ja puhdas. Rakkaus on "geyser", joka tulee sydämestänne. Pelastus on valo, rakkaus ja tie.

Evoluutio

Maailman ja maailmankaikkeuden kuolemaa koskevat myytit lisääntyvät. Loppuuko maailma, kuten profetiat ovat sanoneet? Ei. Sen sijaan se muuttaa muotoa ollakseen yhtenäinen. Kun vaihdatte ihmispohjaisesta tietoisuudesta henkipohjaiseen, maailma näyttää erilaiselta. Kun kaikki ihmiset kohoavat henkipohjaiseen tietoisuuteen, tämä maailma muuttaa muotoaan. Kaiken todellinen maailma ei ole koskaan syntynyt eikä se koskaan häviä.

Ajatus luo. Maailmankaikkeus on valtava ajatus. Australian aboriginaalit uskovat, että maailmankaikkeus laulettiin olemaan. No, laulu on värähtelyä ja värähtely on ajatus, joten se on hyvä vertaus. Hidut uskovat luomakunnan olevan energioiden tanssia.

Voiko maailmakaikkeus ajatella jonkin erilaiseksi? Kyllä. Jokaista erilaista kuviteltavissa olevaa ajatusta varten on maailmankaikkeus. Ajattelunne kohottaa ja alentaa värähtelyänne. Se mitä tiedätte maailmasta, riippuu siitä, miten korkea tai matala värähtelynne on. Tunnette vain pienen määrän maailmasta, kun värähtelynne on matala. Kun värähtelynne kohoaa, olette tietoinen suuremmasta osasta maailmaa - koette Jumaluuden. Näkökulmanne on kaikkitietävyys.

Uskonnollisen kasvatuksenne varhaisvuosina olette ehkä polvistuneet sänkynne viereen pyytämään Jumalalta siunausta perheellenne. Uskoitte, että Jumala oli "tuolla jossain" ja rukouksenne meni Jumalalla kuin pyyntö, joka suoritettiin ja lähetettiin takaisin. Uskoitte ulkopuoliseen Jumalaan. Mutta lähempänä totuutta on, että Jumalan siunauksen pyytäminen itse asiassa sai aikaan siunauksen. Sen ei tarvinnut mennä Jumalalle, jotta hän tekisi jotain pyyntönne mukaisesti. Pyyntö itsessään sai aikaan siunauksen.

Ette tarvitse välittäjää. Rukous luo oman vastauksensa kauttanne. Rukouksiin vastataan aina. Voitte rukoilla oppaita, mestareita, opettajia, jumalia ja pyhimyksiä ja kuitenkin tietää, että lopputulos kumpuaa tahtonne ilmaisemisesta.

Jos haluatte rukoilla rauhan puolesta, tarkoituksenne siirtää teidät rauhallisempaan värähtelyyn. Jos ihmismassa rukoilee rauhan puolesta, heidät kaikki siirretään korkeampaan värähtelyyn. Koko todellisuus, koko tietoisuus viedään korkeammalle tasolle. Ryhmätietoisuus ja ryhmäajatus ovat Jumalan luova voima. Kaikki on seurausta ryhmäajatuksesta - rauha, sota, levottomuudet, pelko, oppiminen. Ajatukset luovat. 

Ajatuksen tuolla puolen on kevyemmän energian koko ulottuvuus, joka on puhdasta olemassaoloa. Ei ole tarvetta ajatella, koska kaikki vain on. Ei ole tarvetta luoda mitään ajatuksella, koska kaikki on jo luotu.

Tämä on erittäin korkea paikka, minne useimmat ihmisolennot eivät pääse. Se on valaistumisen polulla, joten voitte saada tilapäisiä välähdyksiä siitä. Vaikkette ehkä ymmärrä sitä, riemuitkaa sen olemassaolossa ja sen lahjoista luovuudellenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3