torstai 23. joulukuuta 2010

sielun 10 salaisuutta

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul". 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

VIIDES SALAISUUS: ILO

Korkean värähtelyn ylläpitäminen

Sielunne toimii niin korkeassa värähtelyssä, että karkeamman energian asiat ovat sille näkymättömiä. Se toimii koko värähtelyjatkumolla. Jos teillä on joustava tietoisuus, voitte toimia kaikilla tämän jatkumon tasoilla.

Pohjatasolla ovat raskaat vihan, suuttumuksen, pelon ja syyllisyyden tunnevärähtelyt. Nämä energiat juuttuvat teihin. He saavat teidät roikkumaan vanhoissa malleissa ja ajatuksissa. Kaikki mikä saa energian kasautumaan yhteen, on matalaa värähtelyä. Tavoitteenanne on vapauttaa noiden kasaumien sisältämä energia ja käyttää sitä elämiseen energisesti ja iloisesti.

Voitte vaipua noihin matalampiin värähtelyihin enemmän, kuin välittäisitte myöntää, mutta tiedätte myös, että valitsemalla toisen näkökulman voitte kohottaa itsenne värähtelyasteikon korkeampiin osiin. Jos valitsette asteikon keskivaiheen, asiat tuntuvat rullaavan. Tämän keskivaiheen yläpuoliset värähtelyt ovat sielunne, valokehonne värähtelyjä. Ne ovat valon, armon, rauhan ja ihmeen värähtelyjä. Nämä korkeammat värähtelyt torjuvat ja purkavat matalampia energioita.

Useimpina päivinä elätte värähtelyasteikon keksivaiheella. Teistä saattaa tuntua kevyeltä, avoimelta, säteilevältä ja luottavaiselta. Ajatelkaa nyt vaikeaa jotain tilannetta ja löytäkää se sekunnin murto-osa, jolloin voitte valita sen, mitä tunnette. Pysykää tässä hetkessä, jolloin tunnereaktiotanne ei ole vielä valittu.

Asettumalla tähän hetkeen ja laajentamalla sitä, teillä on aikaa tehdä päätös, ennen kuin hyppäätte reagointimoodiin. Tehkää selkeitä valintoja siitä värähtelystä, millä reagoitte. Teidät voidaan vetää pelon ja syyllisyyden värähtelyyn tai armoon, eheyteen, rauhaan, iloon ja anteeksiantoon.

Tuntekaa näiden korkeampien värähtelyjen syleilevän teitä. Antakaa jokaisen tilanteen vetää teitä ylöspäin, ei alaspäin. Tuntekaa nyt, ettei tällä vaikealla kysymyksellä ole enää mitään merkitystä tunnevirtauksellenne. Ette kiellä tuota vaikeutta. Se on edelleen olemassa, mutta siihen ei periaatteessa pääse siitä korkeammasta värähtelystä, mitä nyt ylläpidätte.

Näetkö, että sinulla on vaihtoehtoja? Voit mennä asteikkoa ylös- tai alaspäin. Ylöspäin menemisen arvo on siinä, että pysyt energisenä ja vahvana. Korkeammalle meneminen antaa lisää energiaa tilanteen ratkaisemiseksi. Mene hakemaan suurin saatavilla oleva energiamäärä parasta mahdollista ratkaisua varten. Tämä avaa oven tilanteen muodon muuttamiseen. Oivalla, että matalia värähtelyjä sisältävällä tilanteella on vähän energiaa ratkaisua varten.

Etkö haluaisi kyetä tekemään ennakoivaa energiatyötä, pitämään ilmapiirin ympärilläsi korkeammassa värähtelyssä, jotta työtoverisi ja perheesi eivät vedä sinua matalampaan värähtelyyn? Osa korkean värähtelyn ylläpitämistä on oman sielusi säteilevän valon siirtämistä lahjaksi toisille. Miten tämä tehdään?

Huuhtele toisia ilolla

Teidän jokapäiväinen tilanne on upea, mutta siinä on paljon tunneroskaa. Rukoilunne ja meditointinne aikana olette automaattisesti korkeammassa tilassa. Rakastakaa ihmisiä ja olosuhteita elämässänne tästä tilasta käsin. Huuhdelkaa armolla ja ilolla kaikkea ympäristössänne. Näin enkelit rukoilevat - he vain ajattelevat ihmisiä ja huuhtelevat heitä armolla. Voitte tehdä samoin. Jos ihmiset avautuvat ottaakseen vastaan armonne, niin se on hyvä. Jos he päättävät olla avautumatta, sekin on hyvä. Teidän välittävä lähetyksenne ei vahingoita heitä.

Monet valopolulla olevat päättivät tulla auttajiksi, parantajiksi tai vähintäänkin hyviksi kuuntelijoiksi! Kun kuuntelette toisten ihmisten negatiivisuutta, siunatkaa sitä seikkaa, että negatiivisuus tulee ilmi. Tämä voi vaatia venymistä, sillä teillä on luultavasti ystäviä, jotka ovat negatiivisia suurimman osan aikaa. Ymmärtäkää, että jos teillä on sympatiaa heidän negatiivisuutaan kohtaan, menette myös itse sille tasolle. 

"Sympatia" määritellään saman värähtelyn ottamiseksi. Kun "sympatisoitte" ihmisiä, jotka ovat vähäosaisia, heistä tuntuu, että he eivät ole yksin jumiutuneena tilaansa, koska te olette liittyneet heidän seuraansa. Tällä ei ole mitään arvoa teille. Kun kaikki ovat liejussa, kukaan ei ole vetämässä toisia ylös.

Saatatte ajatella, että hyppääminen jakamaan jonkun tunteet on rakkauden teko, välittämisen teko. Mutta se ei ole sitä. Se voi tilapäisesti saada tuon henkilön tuntemaan olonsa hyväksi, koska nyt te molemmat olette liejussa. Mutta älkää suostuko jakamaan tätä negatiivisuutta. Te ette ole tietämättömiä siitä, missä tuo henkilö on, vaan sen sijaan päätätte olla ottamatta sitä omaksenne. Negatiivisuus on jumiutunutta energiaa eikä se säteile. Jos pysytte normaalissa hyvässä värähtelyssänne, negatiivisuus ei voi vaikuttaa teihin. Valo on aina pimeyttä voimakkaampaa.

Kaikki korkeampi värähtely voittaa kaiken matalamman värähtelyn, eikä kyse tarvitse olla edes korkeimmasta mahdollisesta ajatuksesta. Monille ihmisille suklaajäätelö ajaa saman asian! Mikä tahansa miellyttävä värähtely kohottaa energiaanne. Ajatelkaa korkeinta mahdollista asiaa, mitä pystytte siinä kohtaa, missä olette. Suklaajäätelö, puhelu ystävältä tai vilahdus kukasta ovenne ulkopuolella voi laukaista se korkeimman värähtelyn, mitä voitte saada aikaan nykyvärähtelystä - tämä toimii.

Värähtelynne kohottaminen ei ole taikaa. Se on helppoa, kun tietää, mitä tekee. Jos haluatte irrottautua fyysisestä kivusta, prosessi on sama. Tuokaa tietoisuuteenne jotain, millä on korkeampi värähtely. Kipu ei ehkä lähde pois, mutta se ei varaa aistejanne samalla tavalla. Olette kuulleet mestareista, jotka voivat istua kylmässä ja sulattaa lumen altaan. Kieltävätkö he sen, että heidän kehonsa on kylmä? Eivät, mutta heidän mielensä on ylähäällä enkelien kanssa. Kylmä ei sido heitä kipuun.

Tiedostakaa, kun alennatte värähtelyänne automaattisesti, edes ajattelematta sitä. Tämä tapahtuu, kun esim. loukkaus laukaisee tunnereaktion. Loukkaannutte ja saatatte haluta loukata takaisin. Pysähtykää, pidentäkää päätöksentekoaikaa ja valitkaa korkeampi värähtely matalamman sijasta.

Mitä enemmän voitte olla näissä korkeammissa tiloissa tavallisen päivänne aikana, sitä enemmän valo parantaa elämäänne. Teillä ei ole taipumusta vajota noihin mataliin värähtelyihin niin usein. Kun mitään ei tapahdu tunteellisesti, avatkaa sydämenne ja tuntekaa armon huuhtelut. Tämä pitää teidät korkeammalla perustasolla.

Kun kohotatte korkeampaan tilaan, olette edelleen tietoisia pelosta, vihasta ja syyllisyydestä. Mutta nyt katsotte näitä korkeammasta tilasta, missä ne eivät vaikuta teihin. Tunnette jumaluutenne ja voitte käsitellä tunnetta empaattisesti, eikä sympaattisesti. Tämä on parantavin tapa tarkastella matalia värähtelyjä, asenteita ja malleja, sillä joka kerta katsoessanne niitä huuhtelette niitä valolla.

Kuvittele armo

Toinen tapa pitää värähtelysi korkealla ja auttaa jotakuta toista siinä on kolmion visualisoiminen. Kuvittele, että tässä kolmiossa olet itse yhdessä kulmassa ja toinen henkilö (tai henkilöryhmä) on toisessa kulmassa. Kolmannessa kulmassa on oppaasi tai mestariopettaja, enkeli tai pyhimys. Nämä kolme pistettä muodostavat yksinkertaisen matriisin. Korkea opas säteilee armoa pyyntöösi. Sinä olet välittäjä, pyytäjä, henkilö joka rukoilee ja kutsuu korkeaa energiaa. 

Voit valita itsesi olemaan henkilö, joka tarvitsee rukousta. Tässä tapauksessa visualisoi itsesi kahdessa osassa: yksi on "sinä" korkeammassa värähtelyssä ja toinen on "sinä", silloin kun luiskahdat reagoivaan itseesi. Tämä järjestely auttaa, silloin kun sinusta tuntuu, ettei sinulla ole riittävästi energiaa pitääksesi negatiivisuuden rannalla. Voit saada energiaa sekä korkeammalta itseltäsi että oppaaltasi!

Jos olet sellaisen henkilön kanssa, jolla on matalampi värähtely, voit tehdä useita asioita. Ensimmäinen on juuri kuvailemani kolmio. Toinen on sen tiedostaminen, miten arvostelet tuota henkilöä. Mikä tahansa tuomio joka sanoo: "Tällä henkilöllä on aina negatiivinen asenne", on polku negatiivisuuteen. Tarkkaile siis tuomitsevaa mieltäsi!

Toinen tapa auttaa jotakuta, joka reagoi automaattisesti, on mennä korkeimmalle tasollesi ja lähettää armoa hänen ympäristöönsä. Lähetä armoa hänen autoonsa, työpaikkaansa, stereoihinsa jne. Tämä asettaa armon hänen ympärilleen ja hän tottuu korkeampaan energiaan ympäristössään. Varo kiinnittymästä lopputuloksiin, koska sekin on tuomitsemista.

Pimeys ei voi voittaa valoa. Kun kuuntelette mediasta niitä kamalia asioita, mitä maailmassa tapahtuu, muistakaa, että tämä negatiivisuus vaikuttaa teihin vain valintanne mukaisesti. Kun katsotte maailmaa kuin mestari, pimeys ei voi kiinnittyä teihin.

Luuletteko tuon energian kulkevan vain yhteen suuntaan? Lukekaa lehteä, katselkaa uutisia, kuunnelkaa radiota. Istukaa olohuoneessanne ja lähettäkää valoa television kautta kaikkiin toisiin televisioihin planeetallanne! Pysykää korkean värähtelyn tilassa ja lähettäkää armoanne maailmaan sen omilla kanavilla!

Jos suljette silmänne negatiivisuudelta, asetutte puolustavaan tilaan. Miten tahansa negatiivisuus ilmentyykin, älkää piiloutuko siltä. Sillä silloin menette matalampaan tilaan, missä ei ole energiaa ratkaisua varten. Vain korkean valon säteilemisellä maan ihmiset siirtyvät eteenpäin.

Säteily

Olette kaikki sielunne ja mahtavuutenne mestareita. Pitäkää rinta rottingilla, pää pystyssä, katse suorassa, ihanteet selkeinä ja ääni voimakkaana. Voitte ottaa mestarin sauvan. Teidän on vain kurkotettava kätenne ottamaan se. Sielunne loisto ja planeettanne suuret mahdollisuudet ovat panoksena. Jos voisitte tietää valonne suuruuden tällä hetkellä, nostaisitte päänne pystyyn ja tietäisitte oikeutenne valaistumiseen.

On tärkeää, että solut - kehonne aine - ovat puhtaita ja eheitä pystyäksenne pitämään sisällänne sitä korkeampaa energiaa, mitä tulee. Ette ole ainoastaan teille heijastetun energian vastaanottaja. Olette enemmänkin kuin sinfonian kapellimestari, joka pystyy valitsemaan ja muodostamaan näille energioille minkä tahansa haluamanne tarkoituksen.

Ongelmat joista ette ole päästäneet irti, voivat asettua kehoonne. Tunnekysymykset voivat asettua kurkkuunne. Luottamusongelmat asettuvat usein tukoksiksi jalkojenne yläosaan. Kun teillä on jokin ongelma, joka on tullut kehoonne, kohdistakaa mielenne tuohon kehonne osaan. Kohdistakaa korkeamman itsenne energia - tuo liekki kuka olette - tuohon kehonne osaan ja antakaa sen muuttaa tukoksen värähtelyä. Kun kohdistatte säteilynne johonkin, se kohottaa tuota asiaa.

Kaikki siirtyy aina olemisen korkeammille tasoille. Irtipäästäminen on tärkein asia, joka mahdollistaa lisävalon ottamisen. Niin kauan kuin tuomitseminen on läsnä, olette edelleen jossain vaikeassa suhteessa. Vapauduttuanne tuomitsemisesta tuolla tilanteella ei ole enää "vaateita" teitä kohtaan.

Koska korkeammassa tietoisuudessa ei ole oikeaa tai väärää, ette oikeastaan voi antaa anteeksi jollekin jotain väärää. Jos sanotte antavanne anteeksi jollekin, se merkitsee sitä, että olette tuominneet tuon ihmisen olevan väärässä tai paha. Ihmiskunnalle on annettu anteeksi, kun se on täällä, kun se on elossa. Jumala on antanut anteeksi teille.

Anteeksianto on Jumalan armoa, joten antakaa sen virrata lävitsenne ja sulattaa nuo kovat paikat, joihin viha ja syyllisyys on varastoitunut. Se on jumalien piristysruiske, nuoruuden lähde. Se on merkittävin oppitunti, jonka opitte tässä inkarnaatiossa. Antakaa anteeksi itsellenne ja tuntekaa pyhyyden säteilevän sydämestänne. Siunatkaa pelkonne ja tuomitsemisenne ja sallikaa niiden hävitä, niin että tekonne, sananne ja ajatuksenne heijastavat rakkautta sellaisena, miksi Jumala loi sen.

Puhutte anteeksiannosta kirjoissa ja seminaareissa, koska sanotte antavanne anteeksi itsellenne voidaksenne päästää irti negatiivisuudesta. Anteeksianto on pelkästään irtipäästämisen ymmärtämistä. Se päästää teidät vapaaksi. Jos annatte hiljaa anteeksi äidillenne jonkin asian, sillä ei itse asiassa ole mitään merkitystä hänelle. Se merkitsee sitä, että voitte itse päästää asiasta irti ja muuttua. Irtipäästäminen on oleellista ja se voi tapahtua hetkessä.

Elämän tarkoituksen löytäminen

Ensimmäinen askel elämänne tarkoituksen löytämiseksi on elämänne lahjojen löytäminen - asiat joiden tekemisestä pidätte. Tehkää siis inventaario lahjoistanne ja määritelkää, miksi haluatte tehdä niitä. Luultavasti huomaatte niiden tuovan teille iloa. Elämänne tarkoitus on tehdä sitä, mitä tahansa teettekin, rakkaudesta ja mestarin korkealta tasolta. Tehkää sitä, mitä teette, sen vuoksi että haluatte tuoda iloa ja naurua itsellenne ja toisille.

Eläkää elämäänne tietoisesti - tietäkää, mitä teette, ja tehkää sitä täysillä. Mitä tahansa teettekin - kävelette kadun yli tai levitätte voita leivälle - tehkää se tietoisesti ja tarkoituksella. Näin elävöitätte ympäristöänne. Eikö olisi hauskaa, jos elämisen tarkoitus olisi nauraa ja maapallon tarkoitus olisi oppia nauramaan? Miten upea ajatus!

Ymmärtäkää ero "ihanteen" ja "tarkoituksen" välillä. Ihanne on sitoutumista elämään tietyllä tavalla, esim. harmonisesti ja iloisesti. Ihanteestanne syntyy tarkoitus - tarkoitus bisnekselle, ihmissuhteille, opetukselle. Ihanne on opastava valo tarkoitustenne saavuttamiseksi. Seuratkaa sydäntänne löytääksenne oman elämänne tarkoitus. Kun teillä on iloa ja rakkautta, laajennutte ja säteilynne lisääntyy. Teistä tulee valo ja voitte vaikuttaa tähän planeettaan valon välityksellä.

Yksi tarkoitus ei ole "korkeampi" kuin jokin toinen. Ruusun tarkoitus on olla ruusu. Se ei kanna huolta väristään tai siitä, ettei se ole puu tai mehiläinen. Se on ruusu ja siitä syntyy sen mahtava kauneus. Jos se yrittäisi olla jotain muuta, se luultavasti vain sotkisi koko homman! Eläkää siis vaivattomasti siinä, missä olette nyt, sillä koti on se, mikä ympäröi sieluanne tällä hetkellä.

Rakastakaa itseänne

Yksi suurimpia tarkoituksianne on rakastaa itseänne. Joskus ette rakasta itseänne, koska luulette, ettei tarkoituksenne ole tarpeeksi korkea. Luopukaa kaikista huolista liittyen siihen, että te ette ole tarpeeksi hyvä tai tärkeä, ja tunteesta, että te ette palvele riittävästi ihmisiä. Aloittakaa alusta ja opetelkaa rakastamaan itseänne. Kun oivallatte, että itsenne rakastaminen on ensisijaisen tärkeää, löydätte iloa olemisestanne juuri sitä, kuka olette, tällä ajan hetkellä.

Tehkää ero sen välillä, mikä tekee teistä perimmiltään onnellisen ja mitä teette ehkä sen vuoksi, että toiset ihmiset ajattelevat, että sen pitäisi tehdä teistä onnellisen. Olkaa tarkkana: se mitä väitätte iloksi, saattaa joskus olla kapinointia.

Erottakaa joukon mukana kulkeminen ja sen tekeminen, mitä todella haluatte tehdä. Jokainen polku johtaa lopulta valoon, mutta jotkut ihmiset valitsevat pitkän ja mutkaisen polun päästäkseen sinne! Oikeaan aikaan he löytävät nautittavimman polun.

Polkunne seuraamisessa ei ole oikeaa eikä väärää. Ei ole Jumalaa, joka keksisi jotain, jotta eksytte. Vain pelatkaa elämän peliä pitäen hauskaa, iloiten ja nauraen, ja valonne on palveluksessa.


Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3