perjantai 3. joulukuuta 2010

enkeleitä onko heitä?

Enkelit ovat mielenkiintoisia. En oikeastaan koskaan ole miettinyt enkeleiden olemassa oloa kovin paljon, ehkä olen pitänyt heitä enemmänkin itsestään selvyytenä kuin suurena mystisenä asiana. Lapsena rukoilin useasti iltaisin enkeleitä tuomaan rauhaa huoneeseeni ja saamaan unen päästä kiinni. (tunsin heidän läsnäolonsa siis jo ihan lapsena) Myöhemmin rukoilin omassa kodissani enkeleitä ja tiesin intuitiivisesti niiden siellä olevan, koska kun katsoin kahta kissaani jotka istuivat liikahtamatta ja tuijottivat katse ylöseteensä tapitettuina en voisi sanoa sen olevan muuta kuin, että eläimet näkevät sellaista mitä ihminen ei välttämättä pysty silmin havaitsrmaan, ja se tunne oli aivan sama kuin mitä lapsena koin monesti. No se siitä.

Luin eilen iltayöstä apokryfikirjoista eenokin kirjaa jossa mm. luetellaan lukuisia enkeleiden nimiä ja muita langeneita enkeleitä jotka yhtyivät maan naisiin ja tekivät heidän kanssaan lapsia (ts. heitä tuli pahoja enkeleitä jotka pettivät Jumalan) Mooseksen kirjassa puhutana myös Taivaan Pojista ja jättiläisistä jotka olivat näiden ihmisten ja enkeleiden sekoituksia. Ne kirjat voi kaivaa jostain netistä jos kiinnostaa enempi tietää.

New age:n esoteerisessa suuntauksessa puhutaan inkarnoituneista enkeleistä jotka ovat siis sieluja, jotka ovat enkeleitä alunperin. Olen ymmärätänyt myös, että näitä enkelisieluisia kutsutaan valotyöntekijöiksi.


Inkarnoituneiden enkelien ominaisuuksia ihmisessä ovat muun muassa:
 
1. Inkarnoituneilla enkelillä on suloiset kasvonpiirteet, tavallisesti sydämenmuotoiset kasvot ja lapsenomaiset piirteet.
 
2. Heillä on ollut riippuvuussuhteita ihmisiin, koska heillä on taipumusta antaa ja hoivata muita. He voivat myös nähdä parhaat puolet jokaisessa, joten he usein pysyvät hyväksikäyttävässä suhteessa pidempään, kuin mitä keskiverto ihminen kestäisi.
 
3. Inkarnoituneilla enkelillä on usein ollut pakollista ylensyöntiä tai muita riippuvuuksia. Tämä on totta erityisesti enkeleillä, jotka ovat irti henkisyydestään.
 
4. He ovat luontaisia parantajia ja auttajia ja heillä on usein parannus/hoitoammatti, kuten lastenhoito, hieronta, sosiaalityö tai opettaminen. Vieraat ihmiset purkavat sydäntään heille ja sanovat usein: "En tiedä, miksi kerron sinulle tällaisia yksityisasioita itsestäni. Tunnen vain sinussa jotain luotettavaa."
 
5. Inkarnoituneet enkelit ovat hyvin anteliaita ihmisiä, joilla on joskus vaikeuksia vastaanottamisessa. Sen seurauksena he voivat ilmentää puutetta tukkimalla rahan, rakkauden, energian ja muiden luonnollisten resurssien virtaamisen elämäänsä.
 
He ovat hyvin intuitiivisia. Kuitenkin heillä on usein vaikeuksia luottaa intuitioonsa. Osittain tämä tulee siitä, että he ovat vuosia yrittäneet sopeutua maan elämään. Perimmiltään täkäläiset tavat ovat niin vieraita heidän luontaisille taipumuksilleen, että he oppivat lopulta vähättelemään sisäisiä tunteitaan.
 
Jos mietit, oletko inkarnoitunut enkeli, niin sisäinen opastuksesi kertoo lisää. Sano ennen nukahtamisestasi tämä affirmaatio korkeammalle itsellesi ja henkiselle ryhmällesi: "Antakaa minulle uni, jossa on selkeä viesti alkuperästäni ja jonka muistan helposti herätessäni." Voit myös kirjoittaa tämän lauseen paperille ja laittaa sen tyynysi alle. Sitten kun alitajuntasi on tunteiltaan valmis, saat elävän unen, joka auttaa sinua ymmärtämään enemmän itseäsi. 
 
Inkarnoituneilla enkeleillä on monia lahjoja annettavana maailmalle, esim. rakkautta, valoa ja oppitunteja. Rukoilen sitä, että jos olet inkarnoitunut enkeli, niin sallit itsesi nauttia ajastasi tällä planeetalla. Toivon, että avaat sydämesi vastaanottamaan niitä lahjoja, joita maapallo ja sen väestö voivat antaa myös sinulle. 

(Kirjoittanut Doreen Virtue www.angeltherapy.com)

Tuossa Eenokin kirjassa puhuttiin myös paljon valosta ja tähdistä, auringosta ja kuusta (astrologiaa ja miten meidän auringon ja kuun yms kierto, kuukaudet ja päivät ovat muotoutuneet)
ja jos haluaa tehdä leikkimielisen testin, että nko sitä enkelisieluinen, tähti-ihminen vai jotain muuta, ken ties, niin tässä: http://www.martinkeitel.net/sp/earthangel.htm 
oma tulokseni oli, että olen inkarnoitunut enkeli, mutta se jää nähtäväksi. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3