torstai 23. joulukuuta 2010

sielun 10 salaisuutta

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul". 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

KOLMAS SALAISUUS: RAKKAUS

Rakkautena oleminen

Rakkaus on kaiken muodonmuutoksen, kaiken luomisen, kaiken jumaluuden ja kaiken ykseyden lähde. Rakkaus ja pelko eivät voi olla yhtä aikaa - niiden energiat ovat epäyhteneväiset. Rakkaus ilmaisee ja säteilee ulospäin. Pelko vetää kaiken sisäänpäin ja rajoittaa elämäänne. Teettekö päätökset rakkaudessa vai pelossa?

Pelosta päätätte, miten vähän arvoisia olette, mitä haluatte ja miten vähän olette valmiita vastaanottamaan. Pelosta päätätte, että rakkaus on ehdollista ja pientä, että te ette ole rakkauden arvoinen. Ainoa syy miksi pelolla on ylipäätään energiaa, on se, että ajattelette pelkoa ja yritätte tukahduttaa sen. Pelon tukahduttaminen saa aikaan huomion kiinnittämistä ja huomio tuo energiaa. Kun keskitytte pelon sijasta rakkauteen, pelko näivettyy.

Rakkaus on läpinäkyvä tunne, läpinäkyvä voima. Rakkaus on astinlauta lisärakkauteen. Ette voi saavuttaa ykseyden hurmiota, kommunikointia Kaikkeuden kanssa, millään muulla tavalla, paitsi rakastamalla ja olemalla rakkaus. Ette voi tehdä sitä meditoimalla kahdesti päivässä, kasvattamalla vihanneksia ashramissa tai kasvattamalla uskomattomia lapsia, ellette tee näitä asioita täysin rakkaudesta.

Silloin kun palaatte kotiin töistä ja puolisonne ja lapsenne pärjäävät keskenään, teistä tuntuu erityisen rakastavalta. Sallitte itsenne rakastaa ja olla rakastettu. Mutta toiset osanne, jotka jäävät kiinni liikenteeseen ja ovat mukana liiketoiminnassa, näyttävät olevan irrallaan teistä. Rakkaus ei ehkä ole noiden osien piirre.

Voitte muuttaa sen ja olla lokeroimatta elämäänne, jotta rakkauden suurimmat hetket tunkeutuvat koko olemassaoloonne. Kaiken mitä teette, pitäisi olla täydellisen rakastavaa, upeaa hurmiota. Sanotte: "No, se voi olla ok jollekin pyhimykselle, mutta katsokaa, minkä kanssa minun on taisteltava!" Kun luovutte esteistä ja valmistaudutte viettämään koko elämänne säteillen rakkautta, kaikki minkä kanssa teidän on taisteltava, muuttaa muotoaan.

Rakkaus säteilee sydänlaatuanne, sieluanne. Rakkaus kohottaa värähtelynne uudelle tasolle, jotta säteilette enemmän rakkautta. Rakkaus ei tule kokoina tai ulottuvuuksina. Ei ole ulottuvuutta, joka sopii vain mestareille ja hengille. Kaikki rakkauden ulottuvuudet ovat yhtä, ja alatte kokea sen.

Rakkauden tukkiminen

Rakkauden tukoksia löytyy monista kehonne osista. Näiden tukosten työstämiseksi, rentouttakaa kehonne, rentouttakaa havaintonne toisten asenteista teitä kohtaan. Antakaa energiaa tulla sisään kruunuchakraanne. Antakaa sen sekoittua ja harmonisoitua rentoutuneen kehonne kanssa. Tuntekaa tämän energian heräävän kaikissa soluissanne. Nähkää sydämenne väylänä kaikkiin sydämiin. Kuvitelkaa kaikkien sydämien sykkivän sisällänne. Tämä laajentuminen tuo uusia mahdollisuuksia, kaikkeen yhteydessä olevan sydämen kautta.

Tuntekaa itsenne auringoksi aamunkoitossa - kokekaa olevanne loistava, rakastava aurinko. Asettakaa maaplaneetta eteenne ja siunatkaa se myötätuntoisesti ja lempeästi. Säteilette sieluanne planeettaan, haavoihin ja loukkauksiin. Katsokaa maapallon alkavan loistaa. Tuntekaa sen muuttuvan.

Antakaa rakkauttanne ihmisille tällä planeetalla. Nähkää itsenne seisomassa tällä planeetalla katsellen taivaalle. Kun ei ole mitään eroa teidän valonne, tämän planeetan ja sen ihmisten valon välillä, yhdistäkää nämä kaksi valoa. Yhdistykää sitten auringon, tähtien ja galaksin valoon. Laajentukaa. Eikö elämä olekin yksinkertaista näistä ulottuvuuksista katsottuna? Ei ole mitään muuta, mitä teidän pitäisi tehdä. Tämä on koti.

Sitoutukaa poistamaan elämästänne kaikki ne asiat, jotka eivät ole rakkautta. Nouskaa ja tulkaa hengeksi. Eläkää elämänne mahdollisimman suurena rakkautena ja valona. Jumalan tahto toimii kauttanne. Se voi toimia vain kauttanne. Rakkausenergia on ainoa tarvitsemanne työkalu.

Rakkauden lisääminen elämänne

Tässä on muutama tekniikka rakkauden lisäämiseksi elämäänne. Useimmat ihmiset käyvät joka päivä suihkussa. Käyttäkää tämä aika meditoimiseen. Sulkekaa silmänne veden virratessa päällenne ja tulkaa auringoksi ja sen elämää antavaksi rakkaudeksi. Jos teette tämän joka päivä, huomaatte elämänne muuttuvan.

Pidätte usein kilpeä tai suojaa edessänne. Tässä kilvessä sanotaan: "Nyt ei ole sopivaa olla rakastava" tai "En voi rakastaa tätä ihmistä, hän on hammaslääkärini". Tämä kilpi on aina paikoillaan, sillä se on muodostunut vuosien saatossa tavan voimasta. Luokaa tämä kilpi uudella tavalla. Tehkää siitä kevyempi ja ohuempi, kunnes se häviää ja rakastatte kaikkea vapaasti.

Yksi tekniikka on kuvitella itsenne jakautuvan kahdeksi osaksi. Toinen osa on korkein, myötätuntoisin ja enkelimäisin itsenne ja toinen on se itse, joka elää jokapäiväistä elämänne. Pitäkää näitä kahta itseä erillään hetken. Ottakaa nyt korkeinta rakkautta, jonka voitte löytää enkeli-itsestänne, ja puristakaa sitä jokapäiväistä elämää elävään itseenne. Tehkää tämä usein ja huomaatte pian, ettei tavallisen itsenne tarvitse elää korkeamman itsenne ulkopuolella. Jokapäiväisestä itsestänne tulee korkeampi itsenne. Ottakaa vastaan niin paljon rakkautta, kuin voitte, sillä tätä prosessia käyttäen syntyy läpimurtoja.

Enkelit

Enkeleitä on ollut kauan. Viisaammat, primitiivisemmät kulttuurit ovat uskoneet niihin. Saatatte tulla liian sivistyneiksi uskoaksenne enkeleihin, mutta ne seisovat rinnallanne joka tapauksessa!

Enkelit tulevat samasta sielupuutarhasta kuin tekin. Enkeli on enimmäkseen pala tietoisuutta, joka jää enkeliulottuvuuksiin - samalla tavalla kuin te olette pala tietoisuutta, joka keskittyy elämään maan päällä. Tämä ei merkitse sitä, että olette pakotettuja tänne. Kyse on vain pitkäaikaisesta tavasta, että olette keskittyneet tänne. Enkeleillä on siis enemmän joustavuutta ja tietoisuutta kuin ihmisillä. Enkeli liikkuvat aikomuksen avulla, mikä antaa liikkumiseen tarvittavan energian.

Enkelit ovat sellaista tietoisuutta, mitä täällä oli ensin. Päätettiin, että maapalo voisi sisältää kaikkia energioita, jotka halusivat olla täällä.

Onko olemassa enkelihierarkiaa? Joillakin enkelillä on erityispiirteitä, hyvin samaan tapaan kuin ihmisillä on erityiskiinnostuksenkohteita. Jotkut enkelit tulevat eri roduista, hyvin samaan tapaan kuin ihmisetkin. Roduilla on erilaiset kiinnostuksenkohteet ja luonteet. Tietyt enkelit tuntevat vetoa tiettyyn energiaolemukseen. Esim. soturienkeleitä kiinnostaa vahvuus, sillä sellaiset käsitteet kuin vapaus tarvitsevat vahvuutta.

On lempeitä enkeleitä, joita viehättää myötätunnon ja antamisen energiat. On luonnon enkeleitä, jotka keskittyvät luonnonolennoista huolehtimiseen tai tietoisuuden edistämiseen. Enkeleillä on erikoisuutensa, mutta ne voivat siirtyä ja siirtyvätkin luokasta toiseen. Enkelin erikoisuus perustuu taipumuksiin, ei kastiin.

On enkeleitä etnisiä ryhmiä, maita, kaupunkeja, sairaaloita, yhteisöjä, kouluja ja yrityksiä varten. Aina kuin on ryhmätietoisuus tiettyä tarkoitusta varten, enkeli on osana tuota energiaa. Jokaisella ihmisten järjestöllä on vähintään yksi arkkienkeli.

Erikoisenkelit

Tunnette enkeleitä, joilla on erityispersoonallisuus, kuten arkkienkeli Mikael. Hän on vertauskuva, symboli kaikista niistä arkkienkeliolennoista, jotka liittyvät suojelemiseen. 

Lusifer on erityisen kuuluisa enkeli. Hän on vertauskuva kaikista niistä enkeleistä, joilla on valikoitunut voima ja hallinta kiinnostuksenkohteenaan. Enkelinä hänetkin on tehty rakkaudesta. Hän ei ole Jumalan suunnitelman ulkopuolella, hän ei ole vastakohta kaikelle hyvälle. Hänet on tehty rakkaudesta, mutta hänen tarkoituksensa on näyttää pimeä puoli. Pimeä puolikin on osa Jumalan, luomisen ja tietoisuuden ulottuvuutta.

Halutessaan enkelit voivat ilmestyä fyysiseen ulottuvuuteen. Raja kaiken tietoisuuden välillä on muuttuva. Rajat kristallin, delfiinin, arkkienkelin ja vangin välillä ovat muuttuvia ja niitä voidaan muuttaa aikomuksella ja valinnalla. 

Jotkut kokemanne enkelit ovat ottaneet opettajan, isoveljen, oppaan tai rakastetun roolin. He tekevät teille mahdolliseksi korkeamman itsenne tuntemisen ja kunnioittavat ja arvostavat sitä sielua, joka olette. He opastavat teitä ja ylläpitävät visiota puolestanne, koska heidän totuutensa on sielunne totuus. He opastavat sielunne korkeammasta tiedosta käsin.

Teillä on monia enkeleitä. Teillä on suojelusenkeli, muttei teille ole nimitetty vain yhtä enkeliä. Samalla tavalla kuin teillä on kampaaja, lääkäri ja teknikko, teillä on palveluksessanne monia enkeleitä. He palvelevat tavoilla, jotka tuovat heille iloa. Hekin ovat laajentumisen, valaistumisen ja kehittymisen polulla. Kun he palvelevat teitä, tunnistakaa heidät, kuunnelkaa heitä ja kiittäkää heitä. Heidän teiltä saamansa energia auttaa heitä omassa kehityksessään. Olette tiimi.

Tiedostakaa enkelit jatkuvasti aistimalla heidät energiakeskustenne kautta, erityisesti sydänkeskuksenne. Kaikki keskukset voivat yhtä lailla tuntea enkelien värähtelyn. Pyytäkää saada tuntea enkelin olemus ilman tarvetta sen ilmentymisestä valtavana, eteerisenä olentona. Ilmestyessään enkelit tuovat tarvittavan määrän energiaa. He eivät kuljeskele ympäriinsä julistaen itsestään tai todistellen itseään, sillä he eivät tarvitse vahvistusta.

Pyytäkää heidän opastustaan. Kun ajatte, pyytäkää ajoenkeliä. Jos hiihdätte, pyytäkää hiihtoenkeliä. Kaikkeen on enkeleitä. Päästäkää heidän energiansa sisään ja aloittakaa keskustelu heidän kanssaan. Kuunnelkaa heitä. Pankaa merkille, mitä he sanovat. Kysykää hiljaa ja tuntekaa vastaus.


Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3