perjantai 19. marraskuuta 2010

voimaeläin

edellisen kirjoituksen innoittamana tein voimaeläin testin ja sain 5 pisteellä itselleni voimaeläimeksi suden. susi kyllä sopii itseasiassa mulle aika hyvin, mutta voimaeläimiähän voi olla useampikin kuin yksi ;)

susi:

PÄÄTEEMA: Uskollisuus, kestävyys, menestys, opettaminen.
Susi on suuri opettaja. Kuin Villisusi se on uusien ideoiden ja ajattelutapojen polun löytäjä. Susi on yön luontokappale, alitajunnan olento. Kuu tarjoaa Suden tietoa ja viisauden kätketystä itsestä.
PARANTAVA VOIMA: Suden parantava voima tarjoaa niille, jotka sen omaavat tai ovat näiden valittujen ympärillä, mielen itsetutkiskeluun ja intuitiiviseen tiedon oikean polun löytämisestä elämässä.



---------------------------------------------------------------------

Uskollisuus, suojelu, menestys

Amerikan intiaanit ovat jo kauan pitäneet susia oppaina tiensä etsijöille. Sudet ovat äärimmäisen uskollisia kumppaneilleen, ja niiden perheyhteys on luja, vaikka yksilöllisyys säilytetäänkin. Tähdissä sutta edustaa Koiran tähtikuvio, Sirius, jota monet alkuperäisheimot pitävät kuolleiden asuinsijana. Susi on kaikista villieläimistä ehkä väärinymmärretyin. Niitä pidetään kylmäverisinä tappajina huolimatta niiden ystävällisistä, sosiaalisista ja älykkäistä piirteistä. Susi on todella vapaa ja itsenäinen, vaikka niiden laumat ovatkin erittäin hyvin organisoituja. Susi välttää riitaa viimeiseen asti, eikä riitaa tarvitakaan, kun asennon muutos, murina tai pelkkä katsekin vie viestin perille.
Perinteisesti ihminen, joka kantaa suden voimia, on vahvasti tietoinen itsestään, ja pystyy hyvin ilmaisemaan itseään kehon kielellä. Susi-ihmiset löytävät helposti uudenlaisia ratkaisuja ongelmiin, unohtamatta kuitenkaan pysyvyyttä ja henkistä tukea, jotka normaalisti kuuluisivat perhe-elämään. Suden voimiin kuuluvat kyky kohdata loppunsa arvokkaasti ja rohkeasti, kuolema ja jälleensyntymä, opettaminen henkisellä tasolla, opastaminen unien ja meditaation avulla, terävä äly ja vaisto, sosiaaliset valmiudet, perhearvot, vihollisen voittaminen älyllä, kyky ohittaa näkymätön, uskollisuus, kyky suojella itseä ja perhettä, kyky hyödyntää muutos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3