keskiviikko 17. marraskuuta 2010

matriisinumerojärjestelmä

http://www.taivaankaari.fi/kirael/muutosraportit.html

- opastusta elämään Kiraelin numerologian avulla
Maapallo on lähes pelkästään numeroista koostuva matriisirakennelma. Muut kaksi tekijää tässä yhtälössä ovat äänet ja valot, jotka purkautuvat numeroista erilaisina yhdistelminä.
Numeroilla on ollut ikuisen tärkeä rooli kaikkien kehittyvien järjestelmien synnyssä ja edistymisessä. Ei ole olemassa mitään rajoja, sillä numeeristen yhdistelmien määrä on loputon. Rajat merkitsevät aina kehittymisen loppua.
Elämäsi perustuu numeroiden muodostamaan matriisijärjestelmään, joka elää loputtomina valojen ja sykähdysten kuvioina, jotka kumpuavat numeroista. Sinulla, kuten kaikella elämällä maapallolla, on loputtomat mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. Tämän takia saattaa olla tärkeää, että tunnet hieman numerologiaa.
Ihmiset ovat jo tuhansien vuosien ajan ymmärtäneet, miten tähdet vaikuttavat heidän elämäänsä tajuamatta kenties, että astrologia perustuu numeerisiin laskutoimituksiin. Ehkä nyt ymmärrät, miten numerologia vaikuttaa sinun arkielämääsi.
Näin sovellat numerologiaa esimerkiksi päivämäärään 25.11. Laske kaikki päivämäärän numerot erillisinä yhteen: 2+5+1+1=9. Jäljelle jäävä yksittäinen luku on yhdeksän, joka edustaa loppuun saattamista, joten tällaisena yhdeksikön päivänä sinun on hyvä pyrkiä saattamaan loppuun mahdollisimman monta keskeneräistä asiaa elämässäsi, sillä näin pääset uuteen alkuun.
Käyttämällä Kiraelin numerologiaa päivittäin tulet huomaamaan, miten pienikin numeroiden voiman ymmärtäminen voi tuoda uusia mahdollisuuksia elämääsi. Elämäsi kehittyy sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

1 Jumala-Luoja

Numeron 1 päivänä sinulla on mahdollisuus saada jälleen yhteys Jumalan valoon sisälläsi ja tietää, että jokin täysin uusi on alkamaisillaan. On mielenkiintoista, että numeron 1 päivä seuraa aina loppuun saattamisen päivää.

2 Kahtiajakoisuus

Numeron 2 päivä muistuttaa sinua siitä, että jin/jang-tilanteita on kaikkialla ympärilläsi. Tänä päivänä sinun on parasta tarkastella elämäntilannettasi ja pyrkiä ajattelemaan eheämmin, kolminaisuuden korkeammalla tasolla.

3 Kolminaisuus

Johdattakoot Totuus, Luottamus ja Intohimo sinua numeron 3 päivänä. Tunne, miten se luo uuden rakkauden, joka herää ympärilläsi. Jotakin iloista ja kaunista on tapahtumassa elämässäsi.

4 Ajatus

Ole numeron 4 päivänä tietoinen ajatuksistasi. Pidä ajattelusi myönteisenä, sillä ajatusten maailmassa ajatuksesi voivat saada minkä ilmenemismuodon tahansa.

5 Rakkaus

Tarkkaile luvun 5 päivänä ympärilläsi kaikkea sitä, mikä värähtelee rakkauden taajuudella ja käytä se hyödyksesi. Elä rakkaudessa luvun 5 päivänä ja tunne, miten rakkaus ympäröi sinut. Kun perustat kaikki päätöksesi rakkauteen, kaikki tulee valossa täydelliseksi.

6 Hallinta

Numeron 6 päivä muistuttaa sinua siitä, että hallitset itse omaa elämääsi. Älä jätä mitään tekemättä. Saata loppuun kaikki elämänläksysi. Oman elämäsi hallitsijana tämä on hyvä päivä tehdä hallittuja päätöksiä ja nousta uudelle tietoisuuden tasolle.

7 Siirtyminen

Numeron 7 päivä viestittää, että on aika siirtyä eteenpäin. Se on kohonneen tietoisuuden päivä, jolloin voit kokea asiat monella tasolla yhtä aikaa ja siirtyä seuraavalle tasolle. Olet muutoksen virrassa.

8 Äärettömyys

Numeron 8 päivä merkitsee sitä, että nykyhetki jakautuu kahden todellisuuden välille yhtäaikaisesti kuin silmukkana. Olet samanaikaisesti yhteydessä sekä henkimaailman että fyysisen maailman matriisin energioihin. Jos kykenet pysyttelemään silmukan solmukohdassa ja katselemaan samanaikaisesti molempiin suuntiin, olet oivallisessa paikassa.

9 Loppuun saattaminen

Numeron 9 päivänä asioiden loppuun saattaminen on käsillä ja on aika mennä eteenpäin. Sinulla on mahdollisuus saattaa päätökseen mitä tahansa numeron 9 päivänä. Loppuun saattamisen päivän kauneus on siinä, että sitä seuraa aina uusi alku, numeron 1 päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3