keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kymmenen tietoisen luomisen periaatetta

http://www.taivaankaari.fi/kirael/muutosraportit.html

Lyhyt historia

Kymmenen tietoisen luomisen periaatetta ovat vanhan viisauden ylläpitäjiä, jotka melkein menetettiin Aleksandrian kirjastojen poltoissa pari tuhatta vuotta sitten, jolloin 400-700 000 kirjaa ja kirjoituskääröä tuhoutui. Mestari Kiraelin mukaan noin 200 000 kirjoitusta kuitenkin säästyi. Näistä jäljelle jääneistä kirjoituksista valittiin muutama ja vietiin Oppaiden maailmaan, jotta ne voitaisiin esitellä ihmiskunnalle uudelleen sitten, kun ne voitaisiin paremmin ymmärtää ja käyttää hyödyksi. Kirja Kymmenen tietoisen luomisen periaatetta kuului näihin valittuihin kirjoituksiin. Nämä kymmenen periaatetta ovat oikeastaan paljon vanhempia kuin Aleksandrian kirjastot ja niitä hyödynnettiin sellaisissa muinaisissa valaistuneissa kulttuureissa kuin Lemuriassa noin 50 000 vuotta sitten. Miksi Kymmenen tietoisen luomisen periaatetta esitellään ihmisille uudelleen juuri nyt? Periaatteet esitellään meille nyt siksi, että olemme kokemassa Suurta muutosta. Ne esitellään meille siksi, että "me ihmiset" olemme joukkona kohottamassa tietoisuutemme tasoa niin suuressa määrin, että koko maapallo ja sen kaikki asukkaat tulevat kokemaan perusteellisen tietoisuuden muutoksen. Ne esitellään meille siksi, että olemme nyt sellaisessa vaiheessa kehityksessämme, että voimme kyetä luomaan - tietoisesti - kaiken mitä elämässämme haluamme. Kuten Mestari Kirael sanoo: "Kaikki alkaa Luojana ja Luojana kaikki myös päättyy." Kymmenen periaatteen avulla opimme ymmärtämään, ettemme ole Luojasta erillään vaan että olemme yhtä kuin Luoja.

Kymmenen tietoisen luomisen periaatetta

Käyttämällä kymmentä tietoisen luomisen periaatetta työkaluna kykenet luomaan itsellesi sellaisen elämän kuin todella haluat. Lyhyesti sanottuna: "Voit saada kaiken." Jokainen periaate on avain, jolla pääset korkeammalle tietoisuuden tasolle ja jonka avulla voit oppia käyttämään omaa luomisvoimaasi.

1 Totuus

Totuus on Rakkauden ydin, josta käsin kaikki todellisuudet laajenevat ja joka on valosi perusta maan päällä. Se on ajatuksen, puheen ja tekojen rehellisyyttä, joka sallii sinun olla todellinen itsesi. Totuus on kaikkien muiden yhdeksän periaatteen perusta.

2 Luottamus

Luottamus on sisäistä tietämistä, joka perustuu siihen Totuuteen, että olet osa Luojaa ja yhteydessä kaikkiin todellisuuden tasoihin. Luottamuksen avulla ymmärrät, että kaikki tapahtuu elämässäsi täydellisessä järjestyksessä.

3 Intohimo

Intohimo on ydinenergiaa, jonka avulla voit tuntea Luojan valon itsessäsi. Intohimon myötä voit tajuta, että olet rajaton olento. Se on voima, joka antaa elämäsi kehittyä jatkuvasti.

4 Selkeys

Selkeys merkitsee yksinkertaisimmillaan sitä, että tajuat fyysisen olemuksesi olevan osa suurempaa, aineetonta voimaa.

5 Viestintä

Viestintä on niin ihmisten välillä kuin fyysisen olemuksesi ja ydin- tai korkeamman olemuksesi välillä tapahtuvaa energioiden ja tiedon vaihtoa (sanat mukaan lukien). Se on yhteyttä sinun ja näkymättömien valon voimien välillä.

6 Loppuun saattaminen

Loppuun saattaminen merkitsee sitä, että tiedät jonkin kokemuksen, tapahtumakulun tai tien päättymisen merkitsevän ymmärrystä monilla eri tasoilla ja että päättyminen merkitsee uuden kokemuksen, tapahtumakulun tai tien alkua.

7 Rukous

Rukous on viestintää ihmisminuutesi ja korkeamman minäsi, Luojan ja muiden näkymättömien valon voimien välillä. Rukouksen avulla sinun on mahdollista määritellä itsellesi juuri sellainen elämä kuin haluat. Kiraelin sanoin: "Rukous on pyytämistä ja mietiskely on vastausten kuuntelemista."

8 Mietiskely

Mietiskely on mielen hiljentämistä niin, että kykenee ottamaan tietoisesti vastaan tietoa, viisautta ja opastusta. Kiraelin sanoin: "Rukous on pyytämistä ja mietiskely on vastausten kuuntelemista."

9 Unitilan ohjelmointi

Unitilan ohjelmoinnilla voit antaa oman korkeamman minäsi tai ydinvalosi olla yhteydessä ja viestiä jonkun toisen korkeamman minän kanssa nukkuessasi.

10 Periajattelu

Periajattelun avulla luodaan yhteinen tietoisuus, jonka avulla pyritään saamaan aikaan jokin tietty kokemus tai lopputulos. Yhteinen tietoisuus voi sisältää fyysisiä ihmisiä, ihmisten ydinminuuksia, enkeleitä, oppaita ja muita näkymättömiä valon voimia. Kymmenen tietoisen luomisen periaatetta kytkeytyvät toisiinsa monin tavoin:
Kolme avainta
  • Totuus
  • Luottamus
  • Intohimo
Luojan rakkauden ankkuroiminen itseen.
Kaikkien periaatteiden pohja.
Perusta josta käsin henkiminuus valmistelee ihmisenä kehittymisen matkaa.
Avaimia tietoisuudentason kohottamiseen. Kolme keskimmäistä
  • Selkeys
  • Viestintä
  • Loppuun saattaminen
Kokemus ihmisenä olemisesta.
Ohjaavat ajatuksiamme ja tekojamme arkielämässä.
Määräävät sen, millä tavoin koemme luomisen.
Avaimia tietoisuudentason kohottamiseen. Neljä pylvästä
  • Rukous
  • Mietiskely
  • Unitilan ohjelmointi
  • Periajattelu
Käytännön menetelmiä tietoiseen luomiseen.
Menetelmiä, jotka auttavat ilmentämään unelmat ja hartaat toiveet.
Maailma, jossa työskentelet, kun olet ymmärtänyt olevasi paljon enemmän kuin pelkkä ihminen (toisin sanoen moniulotteinen vapaa henkiolento, joka kokee parhaillaan ihmisenä olemisen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3