perjantai 19. marraskuuta 2010

UUSI KÄYNTI LOPUN AJOISSA


Kryon-nimistä henkiolentoa kanavoinut Lee Carroll (http://www.kryon.com
12.8.2006 Toronto, Ontario, Kanada 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 


Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, 
kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus 
kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta. 


....


Nämä Majakat lähettävät itse asiassa älykästä kosmista 
energiaa paikkoihin, jotka tarvitsevat sitä kovasti. Tämä 
energia tietää mitä tehdä. Tämä energia tekee yhteistyötä 
Ihmisen mielen ja sielun kanssa ja nostaa sen havaintokykyä. 
Se on viisasta, tasapainoista energiaa, ja se on todellinen ase 
tässä henkisessä taistelussa. Niin monia vuosia sitten me
 kerroimme teille taistelusta, ja nyt se alkaa. Todellakin! Me
 annoimme tielle monta kertaa viimeisten kolmen vuoden
 aikana lauseen: Majakoita ei koskaan ole rakennettu turvallisiin paikkoihin! Onko se sinusta OK? 


Sinä haluat olla Majakka? Sinä voisit olla Majakka tässä mahtavassa kaupungissa [Toronto]. Kuitenkin jotkut sanovat: ”No, se ei näytä kovin vaaralliselta paikalta. Miten voisin olla täällä Majakka taistelussa?” Minä kerron teille, missä vaara piilee: Se on siinä, että kun sinä sytytät valosi, kaikki ne, jotka ovat pimeitä tällä planeetalla, näkevät sen. Jollain tasolla sinusta tulee maalitaulu. Sinä näyttäydyt, eikö niin? Sinä näyttäydyt naapureillesi, eikö niin? Sinä näytät, minkä puolesta sinä seisot. Silloin kun sinä sytytät valon, sinä et yhtäkkiä olekaan enää näkymätön, eikö vain? Oletko sinä valmis siihen? Mitä sinun perheesi sanoo? Mitä sinun ympärilläsi olevat työntekijät sanovat? Oletko sinä valmis siihen? Minäpä annan sinulle muutamia neuvoja. Sinun ei tarvitse koskaan julistaa mitään. Sinun täytyy vain sanoa niille, jotka kysyvät: ”Minä uskon rukoukseen. Kuka haluaa rukoilla minun kanssani?” KAIKILLA ihmisillä, jotka uskovat Jumalan rakkauteen, on valo! Tiesitkö sitä? Sinun ei tarvitse mainita mitään Kryonista eikä sinun tarvitse sanoa mitään New Agesta tai mistään uskonnollisista mieltymyksistä. Sinun täytyy vain sanoa: ”Kuka haluaa rukoilla minun kanssani?” Kenties sinä saat muutamia vapaaehtoisia mukaan, ja valo alkaa tulla voimakkaammaksi. He saattavat olla hinduja tai muslimeja. Onko sillä sinulle merkitystä? 


Uskovaiset - oletteko paikalla? 


Minä kohdistan tämän juuri nyt lukijakunnalle, maapallolle, jokaiselle, joka haluaa kuulla sen. Rakas hindu, mitä sinun oppijärjestelmäsi sanoo siitä, mitä sinun juuri nyt pitäisi tehdä? Mitä sinulle on opetettu sellaista, minkä sinä tunnet, mikä on hyvin totta sisälläsi? Maapallon hindumestari, mitä teidän vanhimpanne ovat opettaneet sinulle siitä, mikä on tarkoituksenmukaista juuri nyt? Mitä sinun pitäisi tehdä tälle energialle? Voitko tuntea jotain tapahtuvan? Työstätkö sitä? Onko sinulle millään tavalla kerrottu, että sinä olet osa maapallon energiaa? Hindu, minäpä kysyn sinulta tätä: Kuka sinä olet tässä elämässä ja miksi sinä olet täällä? Mitä sellaista elämien kertymä on tuonut sinulle, mikä voi auttaa maapalloa juuri nyt? 


Buddhalainen, mitä sinulle on opetettu siitä, mitä sinä voisit tehdä? Oletko sinä todella osa kaikkea? Onko todellakin olemassa ykseys, mihin sisältyy kaikki, mitä on? Jos niin on, se asettaa sinut keskelle haastetta, eikö niin? Voitko olla näkemättä, että generoimasi energian kautta sinä voisit vaikuttaa muihin? Istu siis generoimaan tuota energiaa, sillä sinä olet voimakas, ystäväni. Sinä olet tyyni ihminen myrskyn keskellä, ja sinun värähtelysi on tärkeää tälle planeetalle. 


Juutalainen, mitä sinulle on kerrottu siitä, mitä voit tehdä tälle? Sinä olet eloonjäämistilassa, kuten sinä olet aina ollut. Sinä täriset pelosta, mutta ette te kaikki ole Israelissa. Mitä sinä voit tehdä? Uskotko sinä rukoukseen? Kaikkien aikakausien tarinoista teidän tarinanne tunnetaan parhaiten. Te olette nähneet Jumalan ihmeitä. Muistatko, miten te pakenitte Egyptistä? Nuo asiat todella tapahtuivat. Teitä ruokittiin taivaasta. Nuo asiat tapahtuivat. Eikö sellainen ole ihme? Voisiko se tapahtua taas, mutta tällä kertaa niin, että sitä toimitetaan koko planeetalle? Mitä sinun uskosi sanoo siitä? Onko siinä jokin raja? 


Juutalainen, tiesitkö, että sinun sukujuuresi muodostettiin niin, jotta eräänä päivänä nämä palapelit voitaisiin ratkaista? Sinä olet osa ratkaisua, et ongelmaa. Te olette karmallinen ydinrotu, sivilisaatio, joka voi saada aikaan muutoksen ja auttaa olemalla katalyytti Maailmanrauhalle. Tämän tietäen, tärisetkö sinä pelosta? ”Ei ole mitään ratkaisua. Ei koskaan ole ollut. Se kestää ikuisuuden. Ongelmat ovat ratkaisemattomia.” Sinäkö tämä olet? Kumpaa sinä tulet olemaan, juutalainen? Katso mestarinne, profeetta Elian sanoja. Katso, mihin Ihmisolento kykenee. Katso sukujuuresi viisautta ja pidä silmäsi Jerusalemissa. Hillitse vihasi, sillä se ei ole yhteismitallista sinun suurenmoisuutesi kanssa, kuitenkin se on sinun pääongelmasi. 


Kristitty, mitä sinä aiot tehdä? Mitä sinulle on opetettu? Miten olisi mestari Kristuksen valo? Mitä hän sanoi? Onko sinulle opetettu, että voit muuttaa asioita rukouksella? Mainittiinko jotain ”vuoren siirtämisestä”? Vastaus on kyllä. Eikö olekin niin, että osa kaikkea sitä, mitä sinulle on opetettu, on aloittaa rukouksella, lopettaa rukouksella, mennä kotiin ja rukoilla ennen syömistä, rukoilla ennen nukkumista? Mistä siinä kaikessa on kyse? Minä kerron sinulle. Se on kommunikointia Jumalan kanssa. Se on voimakasta ja sinä kykenet siihen. Liity hinduihin, buddhalaisiin ja juutalaisiin lähettämään valoa niihin paikkoihin, jotka tarvitsevat sitä. Nyt on sen aika. Sinä olet osa tätä kysymystä - tärkeä osa, kaunis osa. Valosi on niin mahtava. 


Muslimi, sinä rakastat profeettaa, eikö niin? Hyvä on, minäpä vien sinut takaisin luolaan. Minä aion antaa sinulle jotain pohdittavaa. Sinä rukoilet enemmän kuin kukaan muu maan päällä ja sinä teet sitä säännöllisen aikataulun mukaisesti. Sinä uskot rukoukseen! Miksi siis et aloittaisi näitä rukouksia eri tavalla. Sinä et riko mitään sellaista vastaan, mitä sinulle on opetettu, sillä sinä rukoilet Maailmanrauhan puolesta. Tuossa luolassa profeetta Muhammed tapasin enkelin, ja minä haluan sinun muistavan, mitä on kirjoitettu siitä, mitä enkeli sanoi hänelle: ”Mene yhdistämään Arabian heimot ja anna heille Israelin Jumala.” Ja tämä on totuus. Katso, minne päin rukousmatot ovat, sillä ne olivat kohti Jerusalemia, ennen kuin paikaksi muutettiin Mekka poliittisista syistä. Katso tätä. Katso tuota ydininformaatiota ja sen yhtenäisyyden kauneutta, minkä profeetta pyysi teillä olemaan… eikä vain arabien kesken. Mitä sinä voit tehdä? Sinä voit rukoilla! Sinä olet voimakas. Sinä olet miljardin vahvuinen. Sinä olet osa ratkaisua. Voi, on muitakin, joita en ole maininnut, ja minä kutsun teidät laittamaan nimenne listalle. Mutta minä otin mukaan ainoastaan pääosan tämän planeetan uskonnoista. 


Aika muuttaa asioita 


Niin, mitä sinä ajattelet Jumalasta? Luuletko sinä voivasi saada aikaan muutoksen vai et? Luuletko sinä Jumalan työntelevän palasia ympäriinsä tehdäkseen elämästäsi kurjaa? Jotkut luulevat! No, jos sinä olet tämän viestin lukija tai kuulija tai sinä olet tässä huoneessa, minä kehotan sinua tuntemaan sen rakkauden, mitä meillä on sinua varten… teitä kaikkia varten. Me tiedämme, että te tulitte kuulemaan, näkemään, kokemaan. On kaunista aikaa, koska tämä täällä on kallisarvoista aikaa. 


Minä aion antaa teille lopuksi katsauksen siitä, kuka Valotyöntekijä todella on. Minäpä maalaan vielä kerran kuvan siitä, kuka Valotyöntekijä tällä planeetalla on. Kuvitelkaa kanssani: Siinä he seisovat. Voi, katsokaa heitä. He eivät näytä jättimäisiltä, henkisiltä olennoilta, vai mitä? He näyttävät tavallisilta ja keskimääräisiltä. Mutta kun katsotaan sisälle, löydetään asioita, joita kaikilla mestareilla oli. Nämä Valotyöntekijät ovat tasapainossa. Se ensiksi voidaan huomata… he ovat tasapainossa. He ovat niin tasapainoisia, että sinä haluat olla heidän kanssaan. Oletko koskaan tavannut ketään, jonka kanssa vain haluat olla? Sinä vain haluat kulkea hänen kanssaan? Se johtuu siitä, ettei hän halua tuomita sinua, hän on kaunis sisältä ja hän kuuntelee, kun sinä puhut. Hän sanoo asioita, jotka ovat tarkoituksenmukaisia ja viisaita. Hän ei tuomitse ketään tai tee kenestäkään pilaa. Hänen ympärillään ei ole draamaa. Sinä voit tuntea säteilyn. On iloa. Se on Valotyöntekijä. Eikä se tullut helposti, se ei ole luonnollista teidän kiireisessä kulttuurissanne ja se vaatii aktivoitua DNA:ta. Tämä on toinen sanonta ”Ihmisolennosta, joka työstää itseään henkisesti”. 

Valotyöntekijästä, joka koskettaa Kristalliverkkoa, lähtee värähtelyä. Hän tietää kaiken Akaasiasta intuitiivisella tasolla ja vetää sieltä tietoa säännöllisesti. Tämä on tasapainoinen Ihmisolento! Hän on pystynyt ratkaisemaan kaksinaisuuden! Kaksinaisuus on palapeli, eikö olekin? Teillä on vapaa valinta, mutta teillä on enkelin mielenmaltti. Mitä te aiotte tehdä sillä? Teidät laitetaan maan päälle, missä pimein pimeys ja kirkkain valo työskentelevät ympärillänne. Miten te aiotte navigoida sieluanne sen seassa? Näihin olosuhteisiin teidät istutetaan elämän ajaksi. Se on kaksinaisuutta. Se on pimeyden pala, joka ajaa teitä takaa. Se on tietoisuus, josta te kaikki laskette leikkiä ja joka saa teidät tekemään asioita. Valotyöntekijälle se on ratkaistu ongelma. Hän on tasapainossa. Hän on omassa keskuksessaan. Se on Valotyöntekijä. 

Hän seisoo pitkänä, vaikka hän ei ehkä olekaan fyysisesti pitkä. Hänen olemuksensa näyttää suuremmalta kuin se on. Se on Valotyöntekijä. Hän on varma itsestään, mutta hän ei ole täynnä itseään. Se on Valotyöntekijä. Hän katsoo sinua myötätuntoisin silmin. Hän välittää sinusta, riippumatta siitä, kuka sinä olet, miltä sinä näytät tai missä sinä olet ollut. Se on Valotyötekijä. Kenties tämä kuulostaa jokin seuraamasi mestarin toistamiselta? Kuulostaako se Buddhalta tai Kristukselta, kuulostaako se kenties profeetta Muhammedilta? No, sen pitäisikin, koska nämä ovat tämän planeetan mestareiden ominaisuuksia. 

Sinun DNA:si sisällä mestaruus odottaa valmistumista. Henkinen Valotyöntekijä on intuitiivinen, hän tietää milloin puhua. Hän ei sano sopimattomia asioita. Hän on tarpeeksi intuitiivinen tietääkseen, milloin rukoilla ja mitä rukoilla. Hän voi katsoa jotakuta ja tietää, puhuuko hän totta vai ei. Hän ei tuomitse mitään tätä, mutta hän pikemminkin käyttää sitä navigoidakseen oman elämänsä läpi, eikä hän ole erilainen kuin sinä. Hänen elämänsä on kuin sinunkin. Yhtenä päivänä hän saattaa pestä pyykkiä ja toisena päivänä hän ehkä lähettää syvällistä valoenergiaa Lähi-itään. Mutta hän on henkinen Majakka ja hän tietää, miten tehdä molempia samalla tavalla jumalaisesti lähestyen. Ajattelitko koskaan sitä? Tavalliset asiat elämässäsi eivät ehkä olekaan niin tavallisia. Pystytkö sinä juhlimaan tavallisuutta? Pystytkö lähettämään valoa maasi johtajille tiskatessasi astioita? Valotyöntekijä pystyy. 

Valotyöntekijä sytyttää valon, nousee noita majakan portaita ylös myrskyn lähestyessä. Hän tietää, miten tasapainottaa asioita. Hän tietää, mitä tehdä pimeälle energialle. Monet sanovat: ”Kryon, mitä voin tehdä pimeydelle elämässäni?” Valotyöntekijä tietää, mitä tehdä sille. Kauan sitten hän laittoi sen takapenkille. Hän ei anna sen enää ajaa. [Kryon hymyilee] Ei ole enää masennusta eikä ole enää huolta. Vihaa? Ei. Ihmisluonnon vastaisesti Valotyötekijä suuttuu hitaasti, suuttuu hyvin hitaasti ja reagoi viisaasti. Hän katsoo elämää hyvin eri tavalla, niin kuin vanhat mestarit tekivät… tiskatessaankin. 

Ja sinä saatat sanoa: ”Se on vaikeaa, Kryon. Keitä nämä ihmiset ovat?” Heitä on juuri täällä. Heitä on kuuntelemassa ja lukemassa. Heitä on tässä huoneessa. Se saattaa yllättää sinut, miltä he näyttävät, miten vanhoja he ovat tai miten nuoria he ovat, mutta heitä on täällä eri harjoitus- ja toimintavaiheissa. He ovat kuin sotureita, jotka harjoittelevat ja harjoittelevat ollakseen osa täydellistä armeijaa, kantamassa miekkoja, jotka eivät ole tappamista, vaan juhlimista varten - Miekkojen siltaa varten. Me puhumme tästä taas. Miekkojen siltä on osa lopullista taistelua. Me tosiaankin puhumme vertauskuvallisesti, mutta se on ainoa kuva, minkä voin antaa teille, mikä tarkoittaa sitä, että tämä taistelu todellakin ratkaistaan ja siihen on olemassa ratkaistu. Kaikki Valotyöntekijät kantavat miekkaa. Niitä pidetään korkealla, että voittajat voivat kulkea niiden alta. Ja keitä ovat nämä voittajat? Maaksi kutsuttu sivilisaatio ja Uusi Jerusalem, niitä he ovat. 

Lämmittääkö sydäntäsi tietää, että te kaikki olette osa tätä? Kuunele, lukija. Mitä aiot tehdä laskiessasi kirjan alas? Annatko sinä Jumalalle 30 sekuntia? Annatko sinä Jumalalle vähän aikaa? Rauhaa. Ei puhelimia. Ei televisioita tai radioita. Vain 30 sekuntia. No niin, uskaltaisitko peräti sanoa: ”Minä olen, mitä minä olen, ja jumaluus minussa saa aikaan muutoksen tällä planeetalla. Minä tunne totuuden, kun kuulen tai luen sen. Pienetkin ponnisteluni saavat aikaan energiaa, joka on suurempi kuin osaan kuvitellakaan, ja yhdistyneenä muihin se saa aikaan Maailmanrauhan.” Miltä tämä sinusta tuntuu? 

Entä sinä juuri nyt tässä tilaisuudessa? Voi, tänään on niin monia mukana. Sinulla ei ole aavistustakaan siitä istuessasi tässä tilaisuudessa. Sinä luulet, että tämä on vain Kryon, ja sinä olet kanavointitilaisuudessa ja siinä kaikki. Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä myös tapahtuu. Enkä lukijakunta täällä? He ovat teidän kanssanne nyt - kysykään heiltä! Ja niin minä pyydänkin teitä liittymään heihin, vaikka he ovatkin eri ajassa kuin te, ja minä haluan teidän juhlivan heidän parantumistaan, sillä he parantuvat lukiessaan tätä. He saavat oivalluksia, parantumista ja paljastuksia, aivan kuin te. He ovat tärkeitä ja heitä on paljon enemmän kuin teitä. Kenties sinä olet yksi heistä? [Kryon hymyilee ajatukselle ajan ristiriitaisuudesta, että yleisössä oleva kuuntelija voisi olla myös tuleva lukija.] 


”Kryon, miksi sinä puhut parantumisesta niin paljon?” Ja minä kerron teille tämän. Se johtuu siitä, että Valotyötekijä tekee paljon parempaa valoa silloin, kun keho on terveydeltään tasapainossa. Siksi. Me halumme teidän pysyvän täällä pitkään. Mutta kaikki tässä huoneessa eivät usko pysyvänsä. Minä tiedän, keitä täällä on. Minä tiedän, mikä sinua vaivaa. Miten sinä haluaisin muuttaa sitä? Nämä ajat ovat sitä varten, kun enkeliseurue tulee luoksesi sinun päättäessäsi osallistua johonkin tällaiseen tai lukea sen myöhemmin. 


Me olemme lähdössä. Viesti on annettu, ja se on kallisarvoinen. Kumppanini reagoi [Leestä tulee surullinen.] Joka kerta ollessamme lähdössä, minä annan hänelle tunteen, mikä meillä on. Voi kyllä, toisella puolella verhoa on tosiaankin tunteita - syviä tunteita, enimmäkseen rakkautta. Ja hän reagoi joka kerta, kun sanomme olevamme lähdössä. Hän ei tiedä, miten monta kertaa vielä me tulemme tekemään tämän. Aivan kuin te, hän toimii elämässään päivän kerrallaan, mutta hän tuntee syvästi sanoessamme olevamme lähdössä. Hän tuntee nykäisyn, minkä me tunnemme Ihmisistä, joille olemme puhuneet. 


Lukijakunta, kuulijakunta ja kaikki ne, jotka käyttivät hetken katsoakseen näitä asioita, sisältyvät tähän siunaukseen: Siunattuja ovat ne Ihmiset, jotka tehneet tavoitteekseen itsensä parantamisen… tietää enemmän siitä värähtelytasosta, missä he ovat kosmoksessa. Älkää lähtekö täältä kysyen sitä, miten tehdä näitä asioita. Vain tehkää niitä. Istukaa Hengen edessä ja esittäkää kysymys: ”Jumala, kerro minulle se, mitä minun tarvitsee tietää”. Ja odottakaa sitten vastausta ja siirtykää eteenpäin kosmisen älykkyyden kanssa. Kutsukaa sitä, miksi haluatte. Teidän täytyy pystyä vain aloittamaan, ja Jumala lisää loput teidän kiivetessänne pyhän matkanne askelmia. 


Tämä on Kryonin viesti ja on aina ollut, kaikkien näiden vuosien ajan. Me kerromme teille edelleen, että te olette täällä syystä. Teillä on jumaluus sisällänne, teillä on itsenne parantamisen kyky, mikä on syvällistä. Teillä on kyky ratkaista ratkaisematon elämässänne. Ihmissuhdeongelmat, ongelmat työssä… te voitte päästä täysin eroon draamasta. Teidän ei tarvitse enää koskaan kokea huolta. Teistä voi tulla hyvin kärsivällisiä henkilöitä. Kaikki nuo asiat ovat teidän, aivan kuten mestarit sanoivat. Mestaruus on sitä, mitä me opetamme. 


Magneettiverkko on ollut lopullisessa säädössään vuosia. Nyt te olette sankassa taistelussa. Me olemme täällä, kuten olemme aina olleet, pitämässä teitä kädestä, pesemässä teidän jalkojanne, opettamassa teille syvällisiä asioita siitä, miten kallisarvoisia te olette ja miten kaunista elämä on. Vaadi se itsellesi joka päivä. Katso peiliin ja sano totuutesi: Minä olen, mitä minä olen. Tee elämäsi jokaisesta päivästä valontäyteinen. Heitä pois asiat, jotka eivät kuulu valon elämään ja vaadi oma voima itsellesi, enkeli. 


Me otamme vadit, joita olemme käyttäneet teidän jalkojenne pesemiseen, ja poistumme tästä paikasta seuraavaan kertaan saakka. On syvällistä aikaa, suloinen paikka täynnä pyhyyttä. Siunattuja ovat ne, jotka ovat kuulleet ja lukeneet nämä sanat. 


Ja niin se on. 


Kryon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3