tiistai 9. marraskuuta 2010

rakkauden jakaminen muille

Kuten jo aiemmin olen kirjoittanut, olen rukoillut todella syvästi rakkautta tai sen jakamista muille. Tunnen ajatuksieni pyörivän keskusteluna oikeasta ja väärästä mielessäni. Muistan aina tuomitessani jonkun teon tai ihmisen, ettei saa tuomita. Ympärilläni oleva henki opastaa arkipäivässä minua, kiitos siitä :)

Luin uusi maa foorumilta kanavoinnin asenteiden muutoksesta:

 John Smallman 7.11.2010 http://johnsmallman.wordpress.com/
Olette valmiita valtaviin asennemuutoksiin

Täysi tietoisuus - täysin hereillä ikuisen päivän kirkkaassa valossa - on luonnollinen olotilanne, ettekä tietenkään ole koskaan poistuneet sieltä. Siellä missä olemassaolonne näyttää olevan, kuvitelmassa jonka yhdessä kokoatte uudelleen joka hetki, muuten se hajoaisi, elämä ja ympäristönne vaikuttavat teistä kyllä hyvin todelta. Ja koska se vaikuttaa niin todelta, teidän on hyvin vaikeaa päästää irti uskostanne ja kiintymyksestänne siihen. Silloinkin kun kehonne kuolee ja huomaatte että olette edelleen olemassa, reagoitte yleensä palaamalla Maahan kokemaan lisää ihmisyyttä, sillä olette tulleet riippuvaisiksi tästä epätodellisesta tilasta jossa pelaatte kummallisia, kilpailuhenkisiä ja satuttavia pelejänne. Ja satutatte todellisuudessa vain itseänne, huolimatta päinvastaisesta vaikutelmasta.

Herääminen tarkoittaa että nostatte verhon, haihdutatte sumun ja jätätte varjot taaksenne kokeaksenne Jumalan pyhän Todellisuuden loiston jota olette olleet piilossa. Teistä näyttää siltä, että on kulunut hyvin kauan siitä kun olette kokeneet Todellisuuden, ja sen lisäksi että epäilette sen olemassaoloa, johtuen siitä mitä kuvittelette valtavan syntiseksi käytökseksenne, ajattelette että vaikka se olisikin olemassa, olette täysin kelvottomia palaamaan sinne. Näette ne hirveät synnit ihmiskuntaa vastaan joita on tehty läpi talletetun historian, ettekä voi kuvitella mielessänne Jumalaa joka voisi tai haluaisi antaa anteeksi tällaisten kauhujen tekijöille. Ette voi hyväksyä 1) että nämä rikolliset luottavat ja käyttävät niitä valtavia negatiivisia energioita, joita syntyy ylenpalttisesti kun ankarasti arvostelette toisianne, mahdollistamaan nämä katalat teot, ja 2) että tämä kaikki todella on kuvitelmaa.

Todellisuus, Jumala, on ainoa mitä on olemassa. Mitään ei ole, eikä voi olla Hänen ulkopuolellaan yksinkertaisesti koska Hän on ainoa mitä on olemassa, ja Hän on ääretön kaikin tavoin. Hän on loppumaton energian runsaus jonka sisällä kaikki mitä on, on olemassa. Hän on elämänvoima, pyhä valikoimattoman, ehdottoman Rakkauden kenttä. Hän on Rakkaus; Hän luo Rakkaudessa; näinollen kaikki olemassaoleva on Rakkautta.

Kuvitelma jonka olette tehneet ja jota tuette, ylläpidätte ja korjaatte, on varsin kammottava käsite joka on täysin vastoin sitä loistavaa ihmettä joka on Todellisuus. Kuten olen aikaisemmin kertonut, ajattelitte sen tavaksi kokea erillisyyttä pyhästä Isästänne, ja pelata kuviteltuja pelejä jotka ovat mahdottomia ehdottoman Rakkauden Todellisuudessa. Aluksi se mitä näytitte luoneenne kiehtoi teitä paljon: ympäristö joka salli teidän arvostella ja tuomita, tai antaa anteeksi ja rakastaa, vihata ja tuhota, tai hemmotella ja sallia. Teillä näytti olevan ääretön voima jota voitte käyttää miten halusitte, täysin riippumatta toisista, ja tietenkin lopputulos on ollut kaaos ja hämmennys koska kaikki pyritte päämääriin jotka ovat erimielisyyttä aiheuttavia ja toisiinsa sopimattomia.

Vihdoin erillisten suunnitelmienne äärimmäinen epäyhtenäisyys on hiipimässä tietoisuuteenne. Erillisten ja erimielisyyttä aiheuttavien suunnitelmienne järjettömyys joita olette yrittäneet toteuttaa niin kauan alkaa seljetä teille. Olette valmiita niihin valtaviin asennemuutoksiin joita tarvitaan että voitte lopettaa näiden epämiellyttävien pelien pelaamisen ja herätä, ja antaa kuvitelman haihtua takaisin olemattomuuteen mistä sen rakensitte. Kuvitelman ja sen synnyttämän kärsimyksen loppu on lähestymässä. Onnenne ja innostuksenne ilosta olla elossa kun lopulta heräätte tästä häiriintyneestä ja tukahduttavasta painajaisesta ottaa teidät valtaansa.

Suurella rakkaudella, Saul.




On ihanaa lukea tällaista rohkaisevaa tekstiä jälkikäteen, kun on ensiksi pyöritellyt samoja asioita oppaan kanssa. Kuin kaikki ukisivat toisiaan!!

no koska poikani heräsin mainitsen nopeasti tässä, että löysin vähän niinkuin syventävänä jatkona tälle kirjan oman itsen muuttamisesta, yhteiskunnan parantamiseksi näin nopeasti ilmaistuna. http://www.theishayafoundation.eu/finnish/books/ebooks/ascension.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3