keskiviikko 17. marraskuuta 2010

MYYTTINEN KUTSU

Kauan sitten kutsuttiin Galaktinen neuvosto kokoon ja myyttinen kutsu kulki lukemattomille valo-olennoille, auringon matkaajille, sateenkaarisotureille ja muille valaistuille olennoille useista tähtijärjestelmistä. Tämä suuri valo-olentojen joukko saapui läheltä ja kaukaa. Kohtauspaikassa Ympäröivien Galaksien Tietoisuus, Suuri Henki, virtasi sisään ja lahjoitti Taivaallisen Valon kaikille kokoontuneille.

"Te olette kaikki kutsutut ottamaan vastaan hahmon maailmassa, jossa on tapahtuva suuri muutos", ympäröivien galaksien Rakkaus sanoi. Kutsun kaikki, jotka kykenevät lähtemään, elämään siellä lähettiläinäni, vaikuttamaan maa-planeetan vaiheisiin ja muuntamaan niitä. Tämän voitte tehdä vain ottamalla kehollisen hahmon ja ankkuroimalla sinne rakkauden hengen.

Ympäröivien Galaksien Rakkaus jatkoi: "Aikaisemmilla matkoillanne on jokainen teistä osoittanut kykenevänsä olemaan tunnenavigoija, herättämään tietoisuutensa ja ohjaamaan sydämensä puhtaan Rakkauden ja armeliaan palvelun äänen mukaan. Auringon matkaajina ja Hengen soihdunkantajina olette jo osoittaneet pystyvänne kantamaan Valoa korkealla. Siksi kutsun teidät yhdessä kehollistumaan Maan kansojen joukkoon pystyäksenne tukemaan Gaiaa ja sen kaikkia lapsia tulevan suuren muutoksen aikana."

"Osana suunnitelmaa unohdus valtaa teidät", ympäröivien galaksien Salaisuus jatkoi, "mutta kun muistatte lapsenomaisen viattomuuden, vastaanottavaisuuden ja luottamuksen, teistä tulee tässä Maan vihkimysvaiheessa edellä kulkijoita. Kehollistutte strategisen hyvin suunnitellusti, usein planeetan painostavimpina aikoina, vaikeimpiin ja synkimpiin paikkoihin.
Monelle teistä vaikuttaa näennäinen ero Rakkaudesta tuovan toivottomuuden ja vierauden tunteen. Kuitenkin - samalla kun otatte ihmishahmon - rakkautenne kantaa teidät materian ja hengen kuilun yli ja Sisäinen Valonne vaikuttaa moniin. Osallistumisenne tähän seikkailuun on täysin vapaaehtoista. Teidän on itse päätettävä, miten tanssitte TERRA GAIAN ja lastenne kanssa juhliessanne Valossa täydellistymistänne."

Näin puhui Luoja, Ympäröivien Galaksien Valo. Ja näin tapahtui: Valaistut olennot - lukemattomia sitoumuksia ja yhteenliittymiä solmineet, sekä neuvostojen kokouksia pitäneet tähtien uskotut, päättivät inkarnoitua Maa-planeetalle, voidakseen auttaa paikallisen maailman unesta heräämisen kaiken muuttavassa tapahtumassa.

Nämä Valaistut, jotka olivat matkalla auttamaan Gaiaa, sopivat keskenään auttavansa toisiaan muistamaan. Tässä tarkoituksessa nämä tähtiolennot kooditettiin monin eri soinnuin, harmonisesti värähtelevin värein, valoin, kuvin, sanoin ja symbolein, jotta heidän olisi helpompi pitää mielessään Valon kanssa tekemänsä sopimus. He päättivät myös, että näitä kätkettyjä avaimia olisi kaikkialla - visionäärisissä maalauksissa ja musiikissa, läpitunkevissa katseissa, sanoissa ja tuntemuksissa - synnyttämässä syvää kaipausta heräämiseen, joka johtaa Rakkauden kehollistumiseen.

Samalla kun teissä ankkuroituu Rakkauden henki maahan, vedätte pehmeästi yllenne jumalten kaavun ja lähetätte parantamisen ja rakkauden aaltoja Gaian mahtavan kehon läpi. Kun astutte esiin tänä aikana, herättävät lahjanne myös muita ja antavat heille voimaa. Samalla kun käytätte apunanne työvälineitänne - tanssia, laulua, huumoria, iloa ja rakkautta - teille näyttäytyy muutoksen voimistuva aalto.

Käyttäkää lahjanne Gaian eduksi. Tietoisuuden tähtien loistossa Gaia ja lapsenne astuvat esiin puettuina Valon asuun. Heistä tulee Rakkauden Loistava Valoverkosto, jonka turvin he voivat syntyä uudelleen tähtien alle.

Myyttinen kutsu on kaikunut! Suuri seikkailu on alkanut. Herätkää sateenkaaren soturit, auringon matkaajat, galaktisten liittojen valaistut olennot. Ikivanhat taivaankulkijat, seisokaa vakaina todellisen identiteettinne kauneudessa ja voimassa, Rakkauden lahjana Gaialle. Unohtakaa kaikki itseänne koskevat epäilyt. Olette auringon jumalaisia lapsia. Kulkekaa, mihin sydämenne viisaus teitä johtaa ja jakakaa suurta lahjaanne. Antautukaa Synteesille ja Tietoiselle Valolle, niin ihme tapahtuu maan päällä.

MUISTAKAA - ME TANSSIMME JA LAULAMME TÄÄLLÄ YHDELLE AINOALLE VALON SYDÄMELLE!

Teksti: Ariel Spilsbury & Michael Bryner - http://www.risingstarlc.com/mayan.htm

Käännös: LaineGracia - http://lainegracia.info

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ihanan tekstin löysin eilen illalla. Tästä tuli jotenkin niin lämmin ja hyvä olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3