maanantai 15. marraskuuta 2010

valotyöntekijät

Luin jeshuan kanavoinneista valotyöntekijöistä. Valotyöntekjän psykologiset ominaisuudet lista herättivät minut tuntemaan olevani yksi heistä:
  • he tuntevat olevansa jo varhain erilaisia kuin muut: yksinäisiä, eristyneitä
  • perinteiset työt ja orhganisaatiot saavat heidät tuntemaan olonsa vieraiksi näissä rakenteissa; ovat luonnostaan valtaa ja hierarkiaan perustuvia päätöksiä yms vastaan
  • tuntee vetoa ihmisten auttamiseen; ammatteja sairaanhoitaja, opettaja, parantaja jne
  • tuntevat olevansa muukalaisia maan päällä; henkinen tunne kaiken liittymisestä toisiinsa
  • syvä kunnioitus ja huolenpito eläimiä, luontoa ja elämää kohtaan
  • hankala suhtautua aggressiiviseen käytökseen; hyväsydämisiä, empaattisia ja herkkiä; vaikeuksia pitää puoliaan; saattavat olla uneksijoita, naiiveja, riittämätön todellisuudentaju; omaksuvat helposti negatiivisia tunteita; tarvitsevat aikaa olla yksin (hiljaisuudessa)
  • monia edellisiä elämiä joissa tekemisissä henkisyyden tai uskonnon  kanssa
"Kokemuksestani Valotyöntekijät ovat rakastavia ihmisiä. Suurimmalla osalla heistä ei ole ollut helppo elämä. He ovat taipuvaisia itsetutkisteluun ja keskittyneitä henkiseen kasvuun. He ovat pieni prosentti tässä suuressa maailmassa. Monet heistä eivät koskaan ole tunteneet kuuluvansa tänne, ja he ovat odottaneet tätä muutoksen aikaa. He eivät ole kovin ymmärrettyjä yhteiskunnassa. Monilla heistä on voimakkaita intuitiivisia kykyjä ja he ovat voimakkaita olentoja. He saattavat tuntea maan ulkopuolisia yhteyksiä. Heistä on täytynyt tulla tavallisia sopeutuakseen yhteiskuntaan. He ovat herkkiä ruoille joita he syövät ja suuntautuvat luonnolliseen parantumiseen."

Pysähdyin kun luin nämä. Muistin itsestäni yhtäkkiä asioita jotka olin kauan aikaa sitten haudannut kaiken maallisen alle, itseni lapsena. Jotenkin kaikki vain loksahti paikoilleen.

En ehkä ole ihan varma kuinka tästä jatkaa, mutta kuten on sanottu, tulee vain elämää hetkittäin tässä ja nyt, mennä elämän virran mukana, olla oma itseni valoa loistaen. Kirjoitin jos ensimmäisissä  viesteissä kuinka eräs yö tässä kun "verhoa poistettiin silmiltäni" tunsin sieluni olevan vanha. Intuitioni kertoi sen. Nuorempana tunsin samalla tavalla, että minulla on hyvä syy olla syntyneenä täällä. Ja se levottomuus! jotain olin vailla henkisesti. Ihana rakkauden virta menee vain sisälläni ja oikeasti tunnen olevan jo kotona. Ja lapsena minulle sanottiin, että olin erilainen kuin esimerkiksi muut sisarukseni, ja ykskin nainen pohti jos mut olis adoptoitu :D nojoo, mut ihanaa ja samalla niin älytöntä!

valotyöntekijöiden sivusto

valotyöntekijöiden käsikirja

on mielenkiintoista lukea valotyöntekijöiden historiallisesta taustasta, kuinka he ovat täällä parantamassa oikeasti itseään , koska tuntevat omantunnon tuskia, kun yrittivät joskus aikoja sitten muokata maanpäällisiä ihmisiä ja käyttää valtaa (lue lisää jeshuan kanvoinneista), vaikka tuolla sanotaankin, että meidän tulisi olla täällä vain omana itsenämme ilman, että meillä on suurempi tarkoitus kuin sädehtiä rakkautta, niin monessa muualla puhutaan myös ihan konkreettisesti mitä muuta tekemistä meillä täällä on. Oikeastaan niidenkin työnkuvien:

Työn kuvaus: Henkilö joka on täällä palvelemassa ihmiskuntaa ja Maapalloa tämän planetaarisen muutoksen aikana.
Raportoi: Jumalalle, Luojalle, Lähteelle, tai mitä tahansa nimeä käytätkin Luojastamme.
Vaatimukset:
- Täytyy olla käytettävissä 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa
- Täytyy olla halua yhteyteen Jumalan kanssa kaikkina aikoina
- Täytyy työskennellä kaikkien korkeammaksi eduksi
- Täytyy olla omistautunut Valolle
- Täytyy olla halukas luopumaan kaikesta minkä saattaa tuntua tärkeältä kuten ihmissuhteet, raha, materiaaliset asiat tehdäkseen töitä. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta voi olla mahdollista.
- Ei huolehdi siitä, mitä toiset ajattelevat. Kaverisi ja perheesi voi ajatella sinun olevan outo tai hylätä sinut
- Vaaditaan, että tekee sisäiset työt
- Halu olla muutokseen vaikuttaja
- Rukous ja meditaatio ovat tuttuja
- Halu käyttää erikoisia kykyjä ja taitoja Luojan kanssa luomiseen
- Täytyy oppia arvostelukykyä
- Halu palvelemiseen ja omaan Valaistumiseen
- Vaatii sitoumusta henkiseen polkuun
- Täytyy olla ystävällinen ja avoin sydän
- Täytyy olla halukkuutta vapautua tuomitsemisesta ja halveksinnasta niin muita kuin itsensäkin
- Täytyy olla halukas käyttämään voimaa oikein
- Saattaa omata rohkeutta ja voimaa jota näkee vaikkapa vain Supermiehellä

Työn velvollisuudet:
- Seurata sydäntäsi millä kapasiteetilla tahansa tehdäksesi työsi ja käyttääksesi lahjojasi
- Palvella Jumalaa taitojesi mukaan
- Mennä sinne mihin enkelit pelkäävät mennä
- Valotyöntekijät palvelevat joka elämän aspektilla – hallituksessa, bisneksessä, politiikassa, opetuksessa, tutkimuksessa, kotona, koulussa, terveydenhuollossa, jopa armeijassa, taiteilijana, muusikkona, parantajana, opettajana, lakimiehenä, kirjailijana. esiintyjinä ja kaikkialla He ovat joka paikassa läsnä koska Jumala on joka paikassa läsnä.
- Voi olla strategisessa paikassa systeemin murtajana
- Muitakin velvollisuuksia voidaan määrätä


Meitä on täällä kuitenkin monia monia työntekijöitä valon puolesta ja varmasti kaikilla on oma polkunsa tuoda valoa maailmaan. On kuitenkin hyäksyttävä se tosiaasia, että osa ihmisistä, joiden sydämen tietoisuus on nuorempi, ei välttämättä sytytä henkisyys. Näen tämän samana kuin valtakristillisyys puhuu uskonnon tuputtamisesta! Ei voi tuomita toisia , jos heid'än matkansa on vasta alussa, kun meidän valotyöntekijäiden matka on menee jo pitkällä, koska olemme heitä edellä. Olemme hnoille nuoremmille niitä lamppuja joiden perässä he voivat tulla, jos ovat tulevakseen.

Mun oma ongelma on aina ollut tuomitsevuus. Jos joku ei ajattele tai tee kuten itse , niin hän olkoon vähempiarvoinen. Tietenkin olen rukoillut (ja nyt varmasti enemmänkin) että tämä muuttuisi ja niin henki sen minussa muuttaakin. Aina kun mieleeni (egoni) päättää tuomita ajatuksissani, Korkeampi itse muistuttaa taas minua. Pienin vauvan askelein siis ja onneksi Mitä sielu oppii ensin tai Henki tekee ensin (henkihän ei mitän opi, se vain on, sielu taas on oppimassa kaiken aikaa) tulee fyysisesti perässä.

"...Jonakin hetkenä sinun (joka luet tätä) on otettava valtava loikka todelliseen voimaantumiseen, mikä merkitsee sitä, että todella uskot itseesi ja todella kunnioitat luontaisia taipumuksiasi ja sisäistä tietämystäsi sekä toimit niiden pohjalta."

Rakkautta ja siunausta kaikille



2 kommenttia:

  1. Hei kiitos tästä tiedosta!

    t: onie

    VastaaPoista
  2. Olen kiitollinen,että löysin tämän tänä'än ja sain rohkaisua kunnioittaa todellista "Indiko" valotyöntekijääni. Kiitos enkeleille ja Ylösnouseille mestareille!

    VastaaPoista

Kiitos <3