maanantai 26. lokakuuta 2015

HENKIINHERÄÄMINEN – UUSI ELÄMÄNSYKLI ALKAA

Resonoiko tämä teissä? Tunnustelkaa missä seisotte tällä hetkellä. 

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
22.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumaluus muodossa – astu uuteen ihmisOLEmukseen

Olemme siirtymässä nopeutuneeseen fyysiseen muutosjaksoon.

Pioneereja, tiennäyttäjiä ja edelläkävijöitä, jotka ovat puhdistaneet kaikki tunne- ja geenimiasmat, odottaa uusi elämänsykli. Monet sopimukset on saatu loppuun ydinhaavapuhdistamisen kautta, mikä merkitsee, että jotkut ovat valmiita siirtymään syvemmälle ylösnousemuksen henkiinheräämisvaiheeseen.

Kun lähdemme vanhasta todellisuudesta ja valmistaudumme astumaan täysillä uuteen, lähestymme kohtaa, mitä Lähteeni kutsuvat fyysiseksi uudestisyntymäksi … "hetki jolloin korkeamman ulottuvuuden luontomme muutokset sulautuvat yhteen alemman kehojärjestelmämme kanssa".

Uudessa raportissa puhun lähestyvästä kohtalostamme "fyysistyneinä" Jumalina.

Henkiinherääminen – uusi elämänsykli

10-10-portin jälkeen monet keulassa ovat saaneet loppuun merkittävän elämänsyklin, astuneet odotustilaan ja valmistautuvat aloittamaan täysin uuden luvun elämässä 11-11-portissa.

Syyskuu ja monet sen taivaalliset siunaukset toivat meille voiman – Lähdetaajuuden (luomis)koodit joita tarvittiin uutta elämänsykliämme varten – kun taas lokakuu on selvittänyt kehossamme tilaa (hei, superintensiivinen auringon toiminta) noiden energioiden tulemiseksi ja ankkuroitumiseksi elämämme ja maailmanne fyysisiin osiin. Marraskuu (universaali ensimmäinen kuukausi) paljastaa uuden polkumme/tarkoituksemme selvemmin sekä sen luomiseen tarvittavat fyysiset komponentit.

Tällä hetkellä olemme hyvin nestemäisessä tyhjässä tilassa, missä kaikki tavallaan kelluu kuilussa ja on vähän tai mitään rakennetta ja/tai kykyä tulkita, minne olemme matkalla ja miksi … useimmat meistä eivät pysty keräämään motivaatiota välttääkseen. Kuitenkin on vakaa uusi luomisvakio, joka on aina allamme ja sykkii lävitsemme, vaikka onkin hädin tuskin huomattava toisinaan … selvä värähtelyturvaverkko, joka estää meitä joutumasta menneisyyden saaliiksi, (ala)maailmaan josta olemme vasta äskettäin siirtyneet pois.

Näiden versiopäivitys-, uudelleenjohdotus- ja uudelleenkalibrointijaksojen aikana matto voidaan vetää altamme … siinä määrin, että menetämme tasapainomme … mikä pakottaa meidät kääntymään sisäänpäin, ja näin tavallinen elämä voi yhtäkkiä tuntua stressaavalta ja/tai musertavalta. Nämä luomisenergiat eivät ole ehdottomasti hidastamassa – ja muuten, emme mekään – joten menettäessämme jalansijan renkaamme alkavat sutia … todella nopeasti … kuin painaisi kaasua jarrut päällä. Tämä ei ole virallisesti hauska tilanne, kun kaikkialla minne katsomme, on hoidettavia asioita, viimeisteltävää menneisyydestä, valmistautumista uuteen elämään – kasa vain kasvaa eikä loppua ole näkyvissä.

Tiedämme liian paljosta kokemuksesta, että kun asiat nopeutuvat, meidän täytyy ehdottomasti hidastaa, olla paikallamme, mutta pelkkä kehossa oleminen on rasite tällä hetkellä, kun ruumiillistumme syvemmälle itseemme ja puhdistamme ja poistamme myrkkyä lakkaamatta, voidaksemme sopeutua Kodin taajuuksiin.

Tähtiolentojen mukaan teemme parhaillaan kahta tärkeää asiaa: 1) lajittelemme itsemme ja menneisyytemme osia, jotka otamme/emme ota mukaamme uuteen maailmaan, ja 2) vedämme jäljellä olevia sielusirpaleita takaisin vanhoista elämistämme, jotta voimme tulla yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, koko ehjäksi Itseksemme. Kun eheydymme, parannamme repeämän elämän kudelmassa ja palamme oikeutettuun paikkaamme ja asemaamme - ajalta ennen kuin lankesimme armosta – täysin tietoisina olentoina.

Tämä lajittelu- ja takaisinottamisprosessi vaatii täydellistä fokusoitumista itseemme, joten voi tuntua siltä, että olemme kuplassa ja kaikki millä on merkitystä meille, purkautuu … vetäytyy pois ja/tai loppuu. Tämä on väliaikaista ja osa hiljaista aikaa … sisäänhengitys ennen seuraavaa uloshengitystä … mikä kuulemani mukaan alkaa 11-11, portissa joka merkitsee integroidun yhteensulautumisen alkamista.

On myös selvä maailmojen (kaksinaisuus/ykseys) eroamisen tunne, kun monet olennot valmistautuvat siirtymään rajan yli … fyysisen itsensä KANSSA … uuteen todellisuusjärjestelmään. Käsitä, että fyysinen ja tunnekeho voivat tulkita nämä siirtymäkokemukset todellisena kuolemana, joten pidä se mielessä, jos olet kokenut tukahduttavaa raskautta, klaustrofobisia tai ansassa olemisen tunteita (kuin muurit sulkisivat sinut sisäänsä) ja/tai ohikiitäviä kuolemaan liittyviä ajatuksia/tunteita. Nämä ovat kaikki "normaaleja" sivuvaikutuksia siirryttäessä korkeammalla värähtelevään todellisuuteen.

HUOM.: Näillä jaksoilla kun ollaan maailmojen välissä, verho ohenee siinä määrin, että voimme väliaikaisesti tuntea olevamme paljon lähempänä Kotia ja/tai niitä ihmisiä, joita rakastamme toisella puolella, tai voimme kaivata Kotiin tai heitä. Tämä voi olla hämmentävä kokemus, erityisesti silloin kun tunnemme irrallisuutta jokseenkin kaikkeen fyysisessä maailmassa. Tiedä, että tämä on pelkästään siirtymävaihe, joka on ennen jokaista merkittävää uudestisyntymää. Kuten aina, tämäkin menee ohi.

Siis kyllä, meitä venytetään, vaivataan, puristetaan ja kenties työnnetään liian pitkälle omasta mielestämme, mutta tämä kaikki on valmistautumista siihen, mitä Plejadilaiset kutsuvat nopeutuneen muutoksen jatkumiseksi … joillakin tämä merkitsee siirtymistä syvemmälle henkiinheräämisvaiheeseen.

Vaikka olemme taatusti kokeneet monia (henkisiä, mentaalisia ja tunnepuolen) henkiinheräämisiä ja uudestisyntymiä tällä matkalla, vaikutukset eivät ole vielä täysin ilmentyneet fyysiseen kehoomme ja elämäämme. Lähteideni mukaan tämä on nyt muuttumassa … siinä määrin, että saatamme jopa haluta tallentaa muistiin kokemuksiamme:
"Lähestytte kohtaloanne "fyysistyneenä" Jumalana.
 
Tulevassa syklissä on paljon nähtävää, muistettavaa ja dokumentoitavaa, kun heräätte siihen loistoon, mitä merkitsee elää alemman muotomaailman estämättä.
 
Kyllä, todistatte kohta uuden ihmisyhteiskunnan (perustan) pönkittämistä." –Plejadien korkea neuvosto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3