lauantai 16. helmikuuta 2013

MITEN VETÄÄ PUOLEENSA SIELUNKUMPPANIA?

MITEN VETÄÄ PUOLEENSA SIELUNKUMPPANIA?

Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 14.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita ihmiset tuovat meille yksityistulkinnoissa, koskevat romanttisia suhteita - sopiva aihe tälle ystävänpäivälle.

Ihmiset kysyvät tavallisesti meiltä, miten löydetään romanttinen suhde ja miten sitä sitten käsitellään, kun he ovat saaneet "kissaa hännästä kiinni".

Tässä on joitain Hengen ajatuksia:

Jos haluatte vetää puoleenne täydellisen rakastajan, teidän on ensin itse tultava täydelliseksi rakastajaksenne. Vetovoimanlaki sanoo, että samanlaiset vetävät puoleen toisiaan. Teillä on monta tapaa ilmaista tämä - rikkaat rikastuvat, mitä paremmaksi tulee, sitä paremmaksi tulee, kyllä koira koiran tuntee jne.

Näin ehdotamme tekemään. Istukaa kirjoittamaan luettelo kaikista niistä ominaisuuksista, joita haluatte kumppaniltanne. Ottakaa mukaan niin paljon yksityiskohtia, kuin tuntuu mukavalta. Katsokaa sitten kunnolla ja rehellisesti itseänne. Verratkaa lopuksi tämän tuloksia luetteloon täydellisen kumppaninne ominaisuuksista.

Sen jälkeen löydätte itsenne tavallisesti jommastakummasta paikasta: joko etsitte jotakuta täyttämään "aukot", joita havaitsette itsessänne, jotakuta täydentämään teidät, tai haluatte jakaa toisen kanssa sen kauneuden, minkä olette luoneet omaan elämäänne.

Kummassakin tapauksessa saatte täydellisesti sopivan - jonkun yhtä tarvitsevan tai jonkun yhtä voimakkaan kuin te.

Vedätte puoleenne ja luotte elämäänne sitä, mitä olette. Poikkeuksetta. Vetovoimanlaki takaa, että saatte aina lisää sitä, mitä olette.

Mukautettu John Calin kirjasta "Soulmate Vibrations", 2012.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3