lauantai 16. helmikuuta 2013

KAHDEKSAN ITSETIEDOSTAMISVAIHETTA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Helmikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, olemme selittäneet tätä aiemmin, mutta virkistämme muistianne siitä, mitä tapahtuu, kun kuljette tietoisuuden monilla tasoilla ja alitasoilla. Kun puhdistatte vääristymät aurakentästänne, tapahtuu myös sisäinen prosessi. Koko fyysinen rakenteenne käy läpi monimutkaisia muutoksia. Ne laukaisee korkeammat taajuusmallit, jotka integroituvat teihin Luojalähteestä suurien valokaupunkien kautta. DNA:nne, chakrakeskuksenne ja pyhä sydämenne ja pyhä mielenne sisältävät jumalaisen suunnitelman. Kun integroitte enemmän ja enemmän Luojatietoisuuden timantinkovia hiukkasia, kaikki ne vääristymät ja epätäydellisyydet korjataan hitaasti, jotka olette luoneet totuudeksi hyväksymienne negatiivisten käsitteiden vuoksi.

Monia näistä vääristyneistä käsityksistä suodattuu tietoiseen tajuntaanne parannettavaksi tai poistettavaksi ja ymmärrämme, että tämä voi olla epämukava ja hämmentävä prosessi, kun tutkitte syvemmältä kosmoksen viisautta. Tätä tehdessänne on elintärkeää, että säilytätte tietoisuuden ja kärsivällisyyden. Ihmiskunta on tulossa esiin muistinmenetyksestä tai ns. rajoittuneesta tiedostamisesta liittyen itseen ja luomakunnan monimutkaiseen laajuuteen.

Teistä on tulossa hyvin tehokkaita saatavilla olevien uusien käsitteiden ja runsaan informaation analysoinnissa, erottelukyvyn voimaannuttavan lahjan avulla. Nyt kun olette virittyneempiä ylisieluunne tai korkeampaan itseenne ja tuohon pieneen sisäiseen ääneen, teillä on kyky varmistaa nopeasti, onko jokin käsitys harmoniassa sisäisen totuutenne kanssa. Jos ei ole, teidän kuuluu sivuuttaa se ilman kaunaa tai tuomitsemista, tai jos ette ole varma, laittaa se sivuun ja pyytää korkeampaa itseänne vahvistamaan se teille jollain kiistattomalla tavalla. Tiedämme, että teitä pommitetaan monilla uusilla käsityksillä, joista osa venyttää käsitteellisen ymmärryksenne rajoja.

Olkaa tietoisia, rakkaat, että se mitä koette, on osa sitä jälleenyhdistymis- ja ylösnousemisprosessia, minkä keskellä olette ja mikä kiihtyy ajan kuluessa. Riippumatta siitä, missä kohtaa olette ylösnousemuspolulla, olkaa rauhassa oman ymmärrystasonne kanssa ja kärsivällinen itsenne suhteen. Se on ego, joka kuiskii teille: "Et ole riittävän hyvä. Olet paljon perässä toisista. Et ole arvokas. Et koskaan opi, ymmärrä ja saa valmiiksi kaikkia henkisiä termejä, tekniikkoja ja meditaatioita!" Ja niin edelleen. Pysähtykää, kun näin tapahtuu, ja tuokaa mielenne lempeästi takaisin keskukseen muutamalla valitulla affirmaatiolla.

Jokainen sielu on ennalta määrätty seuraamaan paluupolkua korkeampiin ulottuvuuksiin. Se on kuitenkin hyvin henkilökohtainen matka. Kuten olemme usein todenneet, voitte valita alatien, keskitien tai ylätien. Se riippuu teistä, mutta lopulta te palaatte jalostuneempiin valoulottuvuuksiin. Teillä on vapaa tahto tämän maallisen, ennalta määrätyn jumalaisen suunnitelman puitteissa, minkä Isä/Äiti Jumalamme loi ja ylivalaisi.

Kun yhdistytte korkeammille tietoisuustasoille, teidän on myös tiedostettava, että aivojenne alempaa osaa tai niitä lohkoja, jotka resonoivat kolmannen/neljännen ulottuvuuden matalampiin taajuuksiin ja jotka sisältävät eläin-ihmisen vaistonvaraisen luonnon, muokataan tai ne suljetaan vähitellen. Vaistonvaraisuus korvataan hitaasi intuitiivisuudella, kun yhdistytte pyhän mielenne viisauteen ja saatte kyvyin olla vuorovaikutuksessa korkeamman itsenne, oppaidenne ja enkeliauttajienne kanssa. Saatte kyvyn yhdistyä niiden viisauden valopaketteihin, jotka on tallennettuna korkeampaan aivorakenteeseenne, pyhään mieleenne. Siellä koko valtava historianne, sukulinjanne ja jumalainen perintönne on tallennettuna korkeamman tietoisuutenne aarrearkkuun.

Älkää tyrmistykö, jos menneisyydestänne tulee vain hämärä muisto, erityisesti niistä kipeistä asioista joita olette kokeneet tässä elämässä. On aika parantaa menneisyys ja päästää siitä irti, rakkaat. Teitä ei enää palvele tutkia menneitä elämiä parantuaksenne tai yrittääksenne ymmärtää, miksi käyttäydytte tai reagoitte tietyllä tavalla nykyhetkessä. Se on vanha tapa. Ne tietoisuusvääristymät jotka loitte menneisyydessä, eivät voi olla olemassa, kun täytytte ylitsevuotavasti timantinkovilla hiukkasilla sen prosessin avulla, minkä olemme opettaneet teille.

Nämä taianomaiset hiukkaset sisältävät Luojan puhdasta ja täydellistä ydinolemusta ja ne muuntavat vähitellen kaikki vääristymät aurakentässänne ja fyysisessä astiassanne. Hitaasti mutta varmasti ne epätäydellisyydet korjataan, joita olette luoneet sekä sisäiseen että ulkoiseen maailmaan. Muistakaa, ettei nopeammin tai enemmän ole aina parempi. Maapallolta ja ihmiskunnalta on vienyt hyvin kauan saavuttaa nyt vallitseva epätäydellisyystila. Se transformaatiokehitys minkä te, valon maajoukot, olette tehneet hyvin lyhyessä ajassa, on todella ihmeellinen.

Kun poistatte vanhat tavat, uskomukset ja teot, palaatte vähitellen harmoniaan hyväksytyllä polariteetti- ja kaksinaisuusasteikolla. Jokaisen korkeamman taajuustason myötä minkä saavutatte, jätätte taakse niitä tilanteita, ihmisiä ja asioita, jotka eivät ole enää yhteensopivia uuden tietoisuus- ja värähtelytasonne kanssa. Usein näyttää siltä, että olette ikään kuin astuneet uudesta ulottuvuusovesta, jolloin osa menneisyyttä häviää taianomaisesti. Tästä syystä monet kokevat ystävien ja/tai perheenjäsenien menettämistä ja vaihdatte työpaikkaa tai aloitatte uuden ammatin. Monet teistä muuttavat myös uusiin paikkoihin joskus oikein ymmärtämättä, miksi teidät on opastettu tietylle alueelle, mutta on syvä sisäinen tietämys, että niin oli tarkoitus. Monet teistä huomaavat, että tekemänne työ, ajanvietteenne, harrastuksenne ja monet asiat, jotka ovat kiinnostaneet teitä ennen, ovat vähemmän tyydyttäviä, sillä ne eivät sovi jatkuvasti laajentuvaan ja kehittyvään todellisuuteenne.

Menneisyyden moniulotteisia ovia sulkeutuu ja tulevaisuuden ovia avautuu nopeammin ja nopeammin, kun ylösnousemusprosessi kiihtyy. Muutospelko on ollut hyvin pitkään merkittävä kontrolloiva tekijä tietoisessa tajunnassanne. Kun aloititte matkanne tiheyteen, pyritte itseilmaisun ja suureen muutosvalikoimaan ja ilahduitte jokaisesta uudesta luomuksesta. Vasta maallisten kokemustenne aikana olette unohtaneet, että olette kanssaluoja, joka oli varustettu täydellä määrällä luomiskykyjä, ja että teillä on suora yhteys luomisen voimalähteeseen valon- ja elämänivirran kautta.

Luomisen alkuperäinen siemenajatus tuli Ylimmän luojan sydän-mielestä ja oli täydellinen, kuten aina. Kuitenkin jokainen eroaminen ja taittuminen sisälsi vähän vähemmän Luojan täyttä ydinolemusta. Kun Jumaltietoisuuden jumalaiset kipinät siirtyivät vähitellen kauemmas ja kauemmas luomisen/luomakunnan keskuksesta, täysi valoasteikko taittui aina vain yksilöllisemmiksi puoliksi Jumalilmaisusta. Koska tämä aliuniversumi on nuori luomishanke ja sijaitsee luomakunnan äärirajoilla, se koostuu puolivaloasteikon spiraalista tai heikentyneistä luomiselementeistä. Tämä ei merkitse, että tämä on langennut universumi tai paha. Se merkitsee vain, ettei se sisällä Luojatietoisuuden koko määrää.

Rohkeat valonkantajat, oletteko valmiita ja halukkaita olemaan tunnustelija ja avaamaan ovia luomisen/luomakunnan moniin taivaallisiin asuinsijoihin ja ulottuvuuksiin? Jokainen ulottuvuustaso tarjoaa uusia tilaisuuksia ja antaa teille pääsyn moniin uusiin kykyihin ja laajempaan viisauteen. Jokainen korkeampi taso kuitenkin myös haastaa teidät monin tavoin ja vaatii, että päästätte irti niistä asioista, joita eivät enää palvele suurinta hyväänne. Jätitte suuremman itsenne monia puolia matkan varrelle, kun kuljitte laskeutuvaa polkua pitkin matalampiin ulottuvuuksiin. Teidän on oltava myös valmis vapauttamaan menneisyyteen ne ihmiset, olemistavat ja asiat, jotka eivät enää sovi nykyiseen ja tulevaan todellisuuteenne, kun teette paluumatkaa korkeampiin ulottuvuuksiin.

Rakkaat, autamme teitä kaikin mahdollisin tavoin universaalien lakien rajoissa ja odotamme kärsivällisesti, että liitytte meihin eri valopyramideissa, joita on ympäri tätä aliuniversumia. Olemme kertoneet teille, että te ette luo ainoastaan uutta maatodellisuuttanne, vaan myös asuinsijojanne taivaallisiin ulottuvuuksiin. Välitämme teille kaiken sen Luojan valo-rakkaussäteilyn, minkä pystytte sisältämään. Teitä rakastetaan mittaamattomasti.

Olen arkkienkeli Mikael.

***********

Rakkaat ystävät, arkkienkeli Mikael kannusti minua kirjoittamaan alle yhteenvedon ylösnousemustasoista useista syistä. 1) Niille jotka ovat edistyneempiä, virkistämään muistia ja antamaan lisäselkeyttä prosessiin. 2) Ohjenuoriksi niille, jotka ovat polulla, mutta jotka pyrkivät edelleen päästämään irti, korjaamaan ja muuntamaan monia tasapainottomuuksia fyysisessä, mentaali-, tunne- ja astraalikehossa. 3) Antamaan lisäymmärrystä ja -kannustusta niille, joille viisausopetukset uudesta valaistumisen ajasta ja ylösnousemusprosessista ovat melko uusia.

Rakkaimmat sydämet, riippumatta siitä, missä olette ylösnousemuspolulla, pyrkikää näkemään tulevaisuus täynnä toivoa ja lupausta. Koskaan ennen meillä ei ole ollut näin suurta tilaisuutta ottaa takaisin jumalainen asemamme kanssaluovana itsemestarina aineellisilla tasoilla. Olemme avanneet ja valmistelleet polun teidän kaikkien seurattavaksi. Teidän täytyy vain vastata kutsuun ja sitten seurata sieluitsenne tönäisyjä. Teitä ei johdeta harhaan. Me, sisarenne ja veljenne tällä polulla edessänne, olemme aina valopyramideissanne ja kannustamme teitä hurraten eteenpäin ja ylöspäin.

Ikuista rakkautta ja enkelisiunauksia,
Ronna

YLÖSNOUSEMUSPOLUN TIEDOSTAMISTASOT

Arkkienkeli Mikaelin ylivalaisemana Ronna, pyhä kirjuri

VAIHE 1:

Viritymme vähitellen kuuntelemaan omatuntomme (ruumiillistuneen sieluitsemme) pientä ääntä ja aloitamme tunneluontomme parantamis- ja harmonisoimisprosessin. Sallimme hitaasti sieluitsemme tulla oppaaksi ja johtajaksi elämänkokemuksissamme, egon halukehon sijasta. Aloitamme tunnekehotietoisuuden parantamis- ja jalostamisprosessin, mikä voi olla tuskallinen ja haastava, mutta myös palkitseva ja valaiseva.

VAIHE 2:

Kun alamme tutkia syvemmin alitajuista mieltämme, aloitamme prosessin, missä harmonisoimme tunnetahtomme korkeamman itsemme tai ylisielumme ja Jumalan tahdon kanssa. Päämantraksemme tai -affirmaatioksemme tulee: "Tapahtukoon sinun tahtosi kaiken suurimmaksi hyväksi." Kun opimme, että olemme sähkömagneettisia energiaolentoja, alamme ymmärtää, että säteilemme jatkuvasti energeettisiä ajatusmuotoja ympäröivään maailmaan. Sitten meidän on koettava nämä positiiviset tai negatiiviset ajatusmuodot samasta taajuudesta koostuvina tapahtumina tai tilanteina.

Henkilökohtainen maailmamme järjestäytyy jatkuvasti uudelleen sopiakseen ajankohtaiseen todellisuuskuvaamme. Yrityksen ja erehdyksen kautta alamme ymmärtää syyn ja seurauksen tai karman lakia. Saamme myös ymmärrystä ja alamme aktiivisesti käyttää universaaleja ilmentämislakeja, kun hitaasti kehitämme kykyjämme kanssaluojana maatasolla. Uuden tietoisuuden, itseluottamuksen ja universumin toimintaan luottamisen myötä, luovutamme kontrollin tunnetasolla korkeammalle itsellemme, sillä ymmärrämme nyt, että syntymäoikeutemme on nauttia Isä/Äiti Jumalamme rakkaudesta, kauneudesta ja runsaudesta. Ymmärrämme myös, että korkeampi itsemme näkee asiat korkeammasta näkökulmasta ja ohjaa meitä aina parhainta lopputulosta kohti.

VAIHE 3:

Kun siirrymme vähän korkeammalle ylösnousemustikkaita, opimme myös näkemään elämämme tapahtumat korkeammasta näkökulmasta. Olemme käyneet läpi tuskallisen prosessin ja rikkoneet tai parantaneet kaikki entiset sopimukset niihin, joiden kanssa olemme kokeneet karmavuorovaikutusta, niin että voimme katkaista kaikki jäljellä olevat energialangat väliltämme. Annamme anteeksi ja pyydämme anteeksi rakastavasti, niin että jokainen meistä voi taas kerran tulla täysivaltaiseksi olennoksi. Parantamalla ja muuntamalla ne todennäköiset tulevaisuudet jotka olemme luoneet monissa menneiden elämien kokemuksissa, siirrymme tulevaisuuteen ilman vanhan karman raskasta taakkaa.

Ajan kuluessa ja paljon sieluetsinnän ja prosessoinnin jälkeen, pyrimme vähitellen saavuttamaan tunnekiintymättömyyden. Rakastamme syvemmin ja myötätuntoisemmin, kun alamme etsiä ja nähdä parhaan kaikissa ympärillämme. Hyväksymme vähitellen me-ryhmätietoisuuden, egon motivoiman "minä vastaan kaikki muut" -erillisyyskäsityksen sijasta. Olemme oppineet näkemään testimme ja haasteemme kasvutilaisuuksina, rangaistuksen ja huonon tuurin sijasta. Tämän tuloksena tunnekehotietoisuutemme alkaa värähdellä paljon korkeammalla ja harmonisemmalla värähtelytaajuudella. Nyt olemme valmiita keskittämään huomion mentaalikehon kehittämiseen, kohottamiseen ja harmonisoimiseen.

VAIHE 4:

Tässä vaiheessa ylisielu tai korkeampi itsemme alkaa ottaa aktiivisemman roolin transformaatioprosessissamme, kun sieluitsemme integroituu hitaasti ylisieluitsemme korkeampiin taajuuksiin (ominaisuuksiin, laatuihin ja hyveisiin). Alamme tarkastella uskomuksiamme, tapojamme ja mielemme tietoisuuslaatua. Arvoimme uudestaan ne merkittävät tuomitsemiset ja asenteet, joita meille ovat antaneet vanhempamme sekä kulttuuri, uskonto ja valtion johtajat, kun vähitellen siirrymme yli alemman astraalitason massatietoisuuden uskomusmalleista.

VAIHE 5:

Kun jalostamme mentaalikehomme taajuusmalleja, saamme hitaasti pääsyn pyhään mieleemme ja siihen korkeamman mentaalitietoisuuden aarrearkkuun, mikä on tallennettuna sinne. Pyhä mielemme ja pyhä sydämemme yhdistyvät ylisieluun tai korkeampaan itseen opastajana henkisessä etsinnässämme. Meistä tulee suvaitsevaisempi toisten ihmisten uskomuksille, kun opimme, että seurattavana on monia polkuja. Tiedämme kuitenkin nyt, että kaikki polut johtavat lopulta samaan määränpäähän. Opimme erottelemaan, mitä hyväksymme omaksi totuudeksemme, ja hyväksymme vain ne totuudet, jotka resonoivat positiivisesti pyhässä ydinolemuksessamme. Alamme laajentaa ajatteluhorisonttiamme ja monet kehittävät halun oppia lisää henkisestä alkuperästään ja siitä, miksi olemme maan päällä, mikä on tehtävämme tai tarkoituksemme tässä elämässä ja mitä meille tapahtuu tuolla puolen.

VAIHE 6:

Kun nostamme mentaali- ja tunnekehomme taajuutta, chakajärjestelmämme alkaa pyöriä paljon nopeammin ja harmonisemmin. Tämä johtaa sen eteerisen valoputken käynnistymiseen tai aktivoitumiseen, mikä kulkee selkärankaa pitkin ydinjatkoksen (ylösnousemuschakra) läpi pyhää mieleen ja ulos kruunuchakrasta. Se kiekolla oleva energia nimeltään kundaliini, mikä sisältää Luojavalon pyhän valkoisen tulen siemenatomeja, joita kutsuntaan timantinkoviksi hiukkasiksi, alkaa virrata selkärankaa pitkin ylös. Portaalit pyhään sydämeen ovat avautuneet, niin että saamme nyt valon timantinkovia hiukkasia pyhän sydämen takaportaalin kautta sekä ylhäältä kruunuchakran kautta ja alhaalta kundaliinitulen virtauksena pyhää voima- tai valosauvamme pitkin. Tämä prosessi nopeutuu ja voimistuu, jos käytämme jotain tietoisen hengittämisen lahjaa, kuten äärettömyyshengitys tai jokin muu syvään hengittämisen tekniikka.

VAIHE 7:

Olemme oppineet parantamaan menneisyytemme ja kirjoittamaan tulevaisuutemme niin, että voimme keskittyä ikuiseen nyt-hetkeen. Olemme sulauttaneet fyysisen älykkyytemme ylisielumme tai korkeamman itsemme henkiseen viisauteen, mikä merkitsee, ettemme ainoastaan ymmärrä ja hyväksy monia oppimiamme korkeampia henkisiä totuuksia, vaan olemme myös integroituneet niihin. Viritymme vähitellen kehittyneempiin ja laajempiin tulevaisuuden suuntaviivoihin. Kun teemme tämän, lähetämme myös uuden ajan korkeamman taajuuden siemenajatuksia elämänkukkaamme tai luomispyöräämme niin, että säteilemme niitä maailmaamme.

Kun vedämme enemmän ja enemmän värähtelytaajuusmalleja viidennen ulottuvuuden alemmilta tasoilta, sielulaulumme virittyy myös paljon korkeampiin värähtelytaajuuksiin ja resonoi niiden kanssa. Tämä lähettää taivaallisen kutsuhuudon, jotta korkeamman itsemme yhteensopivat puolet alkavat liikkua hitaasti harmoniaan henkilökohtaisen valopilarimme kanssa. Korkeamman itsemme kipinöiden lataaminen "vakituiseen" sieluitseemme alkaa kiihtyä tässä kohta ja myös etenemisemme ylösnousemuspolulla kiihtyy kovasti. Olemme nyt valmis siirtymään elämänvirran kulkuun ja tiedämme, että meitä opastetaan ja ohjataan, kun alamme seurata henkeä epäröimättä.

VAIHE 8:

Meille alkaa tulla mukavaksi uusi tapamme olla ja tarkastella maailmaa. Arvostamme yksinäisyyttämme, kun tutkimme syvemmältä ja syvemmältä pyhää olemustamme. Olemme oppineet toimimaan joka päivä luonnollisesti elävänä meditaationa ja elävänä rukouksena, kun pysymme tiukasti keskittyneenä pyhään sydämeen. Maaharhalla on nyt minimaalinen vaikutus meihin. Rakastava myötätuntomme on kuitenkin laajentunut syleilemään kaikkia olentoja ja koko luomakuntaa.

FYYSISEN ASTIAN TRANSFORMOITUMINEN

Myös fyysiseen kehoomme vaikutetaan dramaattisesti jokaisen heräämisvaiheen aikana ja ylösnousemusoireet voivat olla sekä riemastuttavia että epämukavia tai jopa tuskallisia toisinaan. Kirjaseni "The Evolution of Humanity * Symptoms of Ascension" menee yksityiskohtaisesti moniin ylösnousemusoireisiin ja antaa ehdotuksia, miten kulkea helpommin näissä dramaattisissa muutoksissa ja transformaatiokaaoksessa korkeampien ulottuvuuksien ystäviemme avustuksella. Kirjanen on saatavilla nettisivujeni Books-osassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3