lauantai 16. helmikuuta 2013

KRYON: VANHAN SIELUN TYÖKALUSARJA 2013

VANHAN SIELUN TYÖKALUSARJA 2013

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.1.2013 Boulder, Colorado
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä kanavointi on oikeastaan tarkoitettu yhteen alla olevan kanssa (2013 - Mitä nyt? 6.1.2013) ja se on tavallaan jatkoa sille. Mitä työkaluja tarvitsemme vanhoina sieluina, jotka ovat auttaneet tekemään hämmästyttävän siirtymän aikakauteen, mitä kukaan profeetta ei sanonut meidän koskaan näkevän? Siinä on joitain odottamattomia asioita.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Boulderissa, Coloradossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Yhtä monta kertaa kuin teemme tätä, on niitä, jotka ihmettelevät: "Onko tuo mies edelleen kehossaan?" [Puhuen Leestä] Tietysti hän on, mutta hänen tietoisuutensa on jakautunut. Nyt jotkut sanoisivat: "Tiesin sen! Tämä tekee hänestä sopivan psykologille." [Naurua] Mutta kyse ei ole sellaisesta jakautumisesta. Jokaisella teistä on kyky tehdä sitä, mitä näette täällä, muttei sen tarvitse tapahtua tässä muodossa. Planeetalle alkaa muodostua uusi energia ja alamme puhua siitä vähitellen. Jos olet tullut tälle sivulle, sinun olisi hyvä käydä katsomassa edellinen kanavointi [Phoenix]. Siinä on tähän viestiin liittyvää informaatiota.

Viikko sitten annoimme teille informaatiota siitä, mitä odottaa tässä uudessa aikakaudessa. Muutama viikko aiemmin kerroimme joistain keksinnöistä, joita voitte odottaa innolla. Mutta ihmisen kehitysprosessissa on vääjäämätöntä, että jotkut teistä kanavoivat. Tällaisen kanavoinnin ei tarvitse olla julkista eikä tapahtua muiden ihmisten edessä. Sitä voidaan tehdä vain itseänne varten. Se voi olla ns. automaattikirjoitusta, mutta erilaista. Muuten, siinä ei ole mitään automaattista. Sitä ei vain tapahdu. Siinä te astutte sivuun ja omassa yksityisyydessänne löydätte oman pyhän osanne ja pystytte kanavoimaan sisällänne olevaa. Jotkut teistä eivät löydä mitään olentoa, jolla on nimi, vaan alatte kanavoida oman jumaluutenne osia. Kutsutte sitä kanavoinniksi, mutta se on oikeasti kommunikointia korkeamman itsen kanssa. Pääset kosketukseen ydinsielun kanssa, mikä on myös "sinä". Mutta se näyttää kanavoinnilta ja se on.

Seuraava askel ihmiskehityksessä on sisäänpäin, ei ulospäin, sillä ihmislajin evoluutio liittyy siihen, mitä aivot pystyvät tekemään kollektiivisesti, sitten kun koko DNA on kehossa. Omassa kehossanne on enemmän kuin sata triljoonaa DNA-osaa ja ne ovat kaikki teidän leimallanne identtisiä ja ainutlaatuisia. Ne ovat kaikki yhteydessä tai kietoutuneet yhdeksi. Ne ovat yhdessä läsnä yhteiskentässä sinä sieluna, joka olette [merkaba].

Katsaus

Olette valmiita vanhan energian osalta ja kaikki kalibroituu uudelleen. Kerroimme teille viime viikolla, mitä voitte odottaa nyt. Mutta on menossa vapautuminen ja alatte tuntea sen. Tässä vapautumisessa on joitain poikkeamia ja alatte nähdä niitä pian. Olemme kertoneet teille, että näiden vapautumispoikkeamien joukossa on, että maapallon pimeämmät energiat oivaltavat häviävänsä taistelun. Joidenkin vanhempien energiaprosessien ns. viimeinen hengenveto nostaa päätään ja ne teeskentelevät olevansa ohjaksissa, mutta ne eivät ole. Katselette, kun väestö ohittaa ne antamatta tukea, luultavasti ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa.

Vanhan sielun työkalusarja 2013

Tänään annamme teille mahdollisuuksia ja kerromme joitain asioita, joita näemme horisontissa. Lisäksi osoitamme joitain mahdollisuuksia, jotka eivät ole välttämättä suurimpia, mutta joita todella on. Tämä on uutta, sillä se osoittaa teille, mitä "hautuu" taustalla ja mikä voi vaikuttaa tai olla vaikuttamatta ihmiskuntaan tällä hetkellä. Näin voitte nähdä vapaan valinnan toiminnassa.

Haluaisin aloittaa toistamalla ja jatkamalla viime viikon kanavointia. Tänään haluaisimme antaa teille vanhan sielun työkalusarjan viisi kohtaa. Tämä tarkoittaa, että annamme teille viisi kohtaa tarkasteltavaksi. Nämä ovat asioita, joita jotkut teistä tarvitsevat ja toiset eivät. Tiedämme myös, että meillä on enemmän kuuntelemassa ja lukemassa, kuin edessämme on tässä huoneessa. Niinpä olemme sanoneet tämän monta kertaa: jos seuraat tätä, sillä ei ole merkitystä, mitä kellosi tai kalenterisi sanoo - tiedämme, kuka olet. Tiedämme sen mahdollisuuden, että kehittynyt sielusi kuuntelee tätä viestiä, ja tuo mahdollisuus on suoraan edessämme. Olemme yhteydessä korkeampaan itseesi ja tiedämme suunnitelmasi. Olemme yhteydessä siihen, mitä voitaisiin ajatella sellaiseksi asennealtistukseksi, että voisit tehdä tai olla tekemättä jotain. Tiedämme senkin. Jos siis kuuntelet tätä viestiä tai luet sitä, olet juuri siinä, mihin kuulut.

Tien puhdistaminen

On aikataulutettu tapahtuvan monia asioita, jotka on aina ollut aikataulutettuna tapahtuvaksi heti, kun tuo virstanpylväs oli ohitettu [2012]. 2012-energia sisälsi paljon pelkoa ja tämä on nyt ohitettu. Niinpä voitaisiin sanoa, että tapahtuu energiapelikentän puhdistaminen. Kun tarkastellaan noita asioita, joista osa voi olla esoteerisia teille, tiettyjä muutospiirteitä kunnioitetaan. Juuri nyt olisi päiväntasausten prekessio ja keskikohta. Olette itse asiassa nyt siirtymän keskikohdassa ja niin esittelemme teille viisi asiaa, joita tarvitsette työkalusarjaanne, kun koette siirtymää tähän uuteen energiaan.

Suvaitsevaisuus

Numero yksi on suvaitsevaisuus. Aion puhua vanhoille sieluille ja kun puhun suvaitsevaisuudesta, puhun erityisesti vanhoille sieluille. Vanha sielu, olet ollut hyvin suvaitsevainen pitkän aikaa. Olet sietänyt vanhaa energiaa ja sinun on ollut oltava monien asioiden rinnalla, joiden kanssa sinulla ei ole mitään yhteistä. Nyt pyydän teitä sietämään toisianne, koska teistä kaikki eivät pidä siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Jotkut teistä jättävät perinteet ja ärsyttävät muita.

Paras tapa selittää tätä teille on antaa esimerkki. Sanotaanpa esimerkiksi, että olet ollut parantaja 30 vuotta ja sinulla on toimiva prosessi. Sinulla on energioita, joita olet käsitellyt, ja tiedät, mitä teet. Yhtäkkiä ympärilläsi olevan energian ominaisuudet alkavat muokkautua. Jotkut niistä asioista, jotka ovat sen ydinolemus, mitä olet tehnyt ja mitä sinulle on opetettu, alkavat muuttua.

Mutta olet eri mieltä siitä, että ne muuttuvat, koska tietyt asiat ovat toimineet sinulla vuosia! Et halua uskoa, että jossain niin oikeassa ja mukavassa on mitään muutoksia. Ennakkoasenne mikä sinulla on vanhana sieluna, on ilmiselvä. Sanot: "Ei, tämä ei voi olla oikein. On tehtävä aina ensin tämä tai tuo. Olen tehnyt sitä tällä tavalla vuosia ja Henki on aina kunnioittanut minua siinä tavassa, miten nämä asiat toimivat."

Miten siis tiedätte? Mikä näyttää teille, että on muutoksia? Ensimmäisenä on oltava sietokykyä kaikissa asioissa, joiden uskoitte olevan tietyllä tavalla, sillä nämä asiat muuttuvat ensimmäisenä. Seuraavaksi käännytään uusien, intuitiivisten voimien puoleen.

Teidän pitäisi luottaa edelleen niihin intuitiivisiin signaaleihin, joita saatte henkisessä työssänne kertomaan, mitä tehdään prosessissa, ja joiden kanssa olette työskennelleet vuosia. Myös tämän kanavoija saattaa saada eteensä uusia toimintamalleja, joiden kanssa hänen on työskenneltävä. Sillä uuden energian myötä suhde ihmisen aineellisen kehon, ns. älykkyyskehon ja henkisen itsen välillä alkaa muuttua [sen uudelleenkalibrointi, miten nämä kommunikoivat toistensa kanssa]. Mutta monet eivät kuuntele mitään uutta. He menevät edelleen siihen, mikä toimi aiemmin, eivätkä virity mihinkään, mikä on ehkä erilaista.

Aineellisen itsen ja älyllisen itsen välille aletaan rakentaa ns. hermoratoja, jotka ovat kvanttisia. Tämä tarkoittaa, että jotkut teistä alkavat saada käsityksen siitä, miten puhutaan omalle solurakenteelle, ja saavat hyvää palautetta. Esimerkiksi on ehkä niitä, jotka ovat panostaneet kinesiologiaan, ja he sanoisivat: "Ei, ei. On tehtävä tietyllä tavalla. Olemme tehneet tätä vuosikymmeniä. Näin se tehdään." Joku nuorempi valotyöntekijä sanoo ehkä: "No, osaan tehdä sen eri tavalla ja ilman sellaista prosessia, mitä sinä olet tehnyt ennen." Niinpä joidenkin teistä on oltava suvaitsevaisempi ja avomielisempi uusia prosesseja tai niitä kohtaan, jotka muokkaavat niitä vanhoja prosesseja, joilla te olette selviytyneet. Jos ette tee tätä, niin se hidastaa maaplaneetan evoluutiota, koska silloin saattaa vanhoissa sielussa ja siinä, mihin he uskovat, tapahtua jakaantuminen uuteen ja vanhaan metafysiikkaan.

Niinpä pyydämme suvaitsevaisuutta teiltä, jotka olette osallistuneet prosesseihin, menettelytapoihin, oppimisiin ja järjestelmiin, mitä olette käyttäneet vuosia. Ennen kuin tuomitsette tai sanotte kriittisesti, minkä uskotte totuudeksi, katsokaa kehittyvän maapallon kauneutta. Katsokaa sen vanhan sielun kauneutta, joka nyt voi alkaa vaatia niitä asioita, joiden tekemiseen olemme aina sanoneet teidän pystyvän. Kumppanini on 23 vuotta kertonut teille, mikä saattaisi olla mahdollista. Nyt seisotte sen varsinaisen tekemisen partaalla. Tämä oli numero yksi.

Kärsivällisyys

Aiomme sanoa sen taas, aivan kuten viime viikolla: kärsivällisyys. Piirteet joista puhumme, vievät jonkin aikaa. Viime viikolla annoimme teille tarinan amatööriviljelijästä, joka kylvää viljansiemeniä ja juoksee ulos seuraavana aamuna katsomaan niiden kasvamista - vain havaitakseen, että kasvu on liian hidasta nähtäväksi. Siltä kaikki tulee vaikuttamaan - liian hitaalta. Katselette uutisianne, katselette hallitustanne, katselette maapalloa ja jotkut teistä sanovat: "No, en näe kovin monien asioiden olevan eri tavalla." Se on aivan kuin nuo siemenet ettekä oikeastaan voi nähdä sitä. Sen sijaan tietoisuudessa on hidasta, metodologista ja jatkuvaa muutosta. Osaa siitä ei voi saavuttaa, ennen kuin vanhat energiat kuolevat. Osaa siitä ei oivalleta, ennen kuin jotkut vanhojen energioiden ohjaksissa olevat eivät enää ole. Osa siitä ei paljastu, ennen kuin nuorenne ottavat johtoaseman, ja juuri nyt jotkut teistä sanovat: "Se on vain liian pitkä aika, Kryon."

Rakas ystävä, sinun tarvitsee saada työkalusarjaasi se ymmärrys, että olemisesi täällä vanhana sieluna on ravintoa ja valoa kasvien kasvamiselle. Et voi vain lähteä sanoen: "Olen odottanut jo riittävän pitkään enkä halua käydä läpi enää 18 vuotta." Kuvitelkaa se näin, rakkaat ystävät: teillä on nyt kastelukannu siemeniä varten, kuitenkaan ennen vuotta 2012 ei ollut siemeniä! Vanhemmat energiat vähenevät eikä teillä ole nyt ainoastaan siemeniä, vaan teillä on nyt myös kastelukannu! Niinpä nousette joka aamu ja kastelette ja kastelette.

Kuunnelkaa: ne jotka tulevat teidän jälkeenne, alkavat nähdä kypsää viljaa. Tämä on seuraava asia työkalusarjassanne - niiden asioiden ymmärtäminen ja suvaitseminen, mitä ette ymmärrä. Uudessa toimintamallissa on asioita, joita ette odottaneet, ja saatatte katsoa niitä sanoen: "Ei ikinä", ymmärtämättä, että näin se oli kaiken aikaa.

Asennemuokkausta

Puhutaanpa numerosta kolme, asennemuokkauksesta. Jotkut teistä alkavat yhdistää asioita, joita Kryon on sanonut aiemmin. Vuosia sitten kanavoin informaatiota, mikä on nyt toteutunut, ja nyt voitte alkaa ymmärtää sen - mutta te ette ole ymmärtäneet. Annoimme teille tämän fraasin: "Silloin kun kaikki voivat puhua kaikkien kanssa, ei voi olla mitään salaisuuksia." Nykyisessä maayhteiskunnassanne tästä on tullut nyt jotain sosiaaliseksi verkostoitumiseksi kutsuttua. Jo aiemmin tämä termi oli olemassa, kerroin teille siitä. Planeetalla olisi aika, jolloin kaikki voisivat puhua kaikille välittömästi. Voitteko nyt nähdä, miten se saattaisi riisua aseista vanhat kommunikointimallit? Näettekö, miten se saattaisi riisua aseista informaation, mikä on väärää? Näettekö, miten se saattaisi riisua aseista draaman ja epätotuuden? Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, tämä tapahtuu!

Niinpä teknologia on antanut teille alun johonkin, mitä jotkut teistä, erityisesti vanhemmat ihmiset, katsovat eivätkä halua olla missään tekemisissä sen kanssa. Sanotte: "Se on joku nuorten ihmisten villitys." Haluan teidän muokkaavan asenteitanne tätä kohtaan. Antakaa jonkun nuoren ihmisen näyttää teille, mitä hän voi tehdä ja miten monille ystäville hän voi puhua kerralla, välittömästi. Antakaa hänen näyttää teille, mitä tapahtuu, silloin kun hän haluaa kommunikoida jotain - hän laittaa sen tiettyyn paikkaan ja yhtäkkiä sadat tietävät sen välittömästi. Tämä on uusi malli siihen, miten ihmiset kommunikoivat.

Haluan kertoa teille, mihin se lopulta johtaa, sillä sosiaalisella verkostoitumisella ei ole mitään rajoja. Mitä tapahtuu, kun nuori israelilainen puhuu nuorelle iranilaiselle tai palestiinalaiselle verkostoitumislaitteella jostain, mitä hän näki? Ideat lentävät rajojen yli tavalla, mihin ei ole pystytty koskaan aiemmin. Mitä tapahtuu ystävien sekoittumiselle teknisessä toimintamallissa, missä sadat puhuvat toisilleen välittömästi - kenties maassa, missä ei koskaan ennen puhuttu? Lopputulos? Se tuo jatkuvasti ymmärrystä niistä, joista he ovat vain kuulleet tai joista heille on kerrottu. Nyt he voivat nähdä ja kuulla näitä ja tietävät, että he haluavat kaikki samoja asioita! Tämä on uusi kommunikointimalli, mutta vielä enemmän, siitä tulee tulevaisuuden tapa, missä kaikki voivat tietää kaiken täsmällisesti ja melkein välittömästi. Siitä tulee yksi rauhan katalyytti tällä planeetalla.

Rakkaat ystävät, on enemmän, mitä silmä näkee, ja teidän asenteenne on kaikki. Sillä jos katsotte tätä kaikkea ja sanotte: "No, tämä on jokin villitys ja se on vain nuorille", niin se menee teiltä täysin ohi. Antakaa nuoren ihmisen selittää, mitä hän voi tehdä, ja antakaa valolampun jatkuvasti syttyä mielessänne, sillä ihmislajin evoluutio on täällä eikä tämä mene pois. Jos ette pidä tästä lainkaan, niin sosiaalinen verkostoituminen tulee vain pahemmaksi teille! Sanomme tämän huumorilla ja nenäkkäästi.

Tulee se päivä, jolloin tämä on tapana kaikissa asioissa. On mahdotonta olla erakko. Teillä on aina enemmän ystäviä, kuin ajattelitte mahdolliseksi. Pyydämme teitä odottamaan näitä asioita innolla, mutta se vaatii teitä katsomaan niitä eri tavalla ja sopeutumaan. Tämä oli numero kolme.

Fyysinen keho

Numero neljä on fyysinen kehonne, sillä tässä uudessa energiassa se on kalibroitava uudelleen. Niinpä se tekee tämän riippumatta siitä, mitä te haluatte. Ilmaisit aikomuksen jäädä, rakas ystävä. Olet siis antanut luvan fyysisten ja kemiallisten muutosten tapahtumiselle sinussa. Joillakin teistä tätä kutsutaan sairaudeksi, mutta se ei ole sitä. Se on yksinkertaisesti kemian väliaikaista tasapainottomuutta. Aiomme siis sanoa seuraavaksi, että jotkut teistä käyvät läpi asioita, joita pitäisitte fyysisinä koettelemuksina. Teissä lukevissa ja kuuntelevissa on joitain, jotka käyvät jo läpi tätä. Jos siis kyse on sinusta, ymmärrät nyt, mistä on kyse.

Tämä on tietyllä tavalla nopeampi evoluutio, kuin ajattelette, sillä se vaikuttaa niihin, jotka ovat päättäneet jäädä ja siirtyä tähän seuraavaan toimintamalliin. Tähän uuteen energiaan siirtyminen on vaikeaa. Kemialle voi aiheutua stressiä, kun keho uudelleenkalibroituu. Siis kun tämä tapahtuu, tiedätte, mistä puhun, ja kun tämä tapahtuu, älkää pelätkö sitä. Niinpä annamme teille haasteen: juhlikaa tasapainottomuutta! On se sitten liharakenteessa tai suolistossa tai jossain muussa paikassa ettekä tiedä, mistä se tuli, niin haastan teidät sanomaan: "Kiitos, Jumala, että uudelleenkalibroidun, sillä kehityn ja tiedän miksi." Teidän on tarkoitus jäädä kastelemaan kasveja, rakkaat ystävät. Näette, mitä tarkoitan, sillä pian tulee odottamattomia asioita.

Muutos asioiden toimintatavassa

No niin, olen hyvin varovainen numero viiden osalta ja muutan sitä toimintatapaa, millä kanavoimme. Olemme antaneet 23 vuotta teille informaatiota siitä mahdollisuuskeitosta, minkä tulkitsemme ympärillänne suurimmaksi todennäköiseksi mahdollisuudeksi. Näistä asioista tulee lopulta todellisuuttanne, koska ne ovat vapaa valintanne ja tiedämme, mitä te ajattelette. Tiedämme, mitä mahdollisuudet ovat, koska tiedämme, mitä ennakkoasenteet ovat, ja näemme koko ihmiskunnan kokonaisuutena. Mahdollisuudet ovat energiaa ja tämä antaa meille kyvyn heijastaa teidän tulevaisuuttanne sen perusteella, miten työstätte näitä mahdollisuuksia. Olemme tehneet tätä pitkän aikaa. Kaksikymmentäkolme vuotta sitten kerroimme teille monista asioista, joita olisi mahdollista tapahtua, ja nyt ne ovat todellisuuttanne.

Mutta nyt aion poiketa tuosta mallista ja annan teille maan päällä mahdollisuuden, mikä ei ole suurin. Kerron teille ihmisestä, jolla on valintamahdollisuus. Tämä mahdollisuus on vain 50%. Mutta tulkitsen teille mahdollisuuden, mitä te ette odottaneet. Se koskee toimintamallia, mikä alkaa muuttua.

Puhutaanpa Pohjois-Koreasta. Siellä on nuori, uusi johtaja. On mahdollista, ettei hän koskaan kuule tätä kanavointia, joten voin puhua vapaasti hänestä. Hänellä on edessään pulmatilanne, sillä hän on nuori ja hän tietää eroavuuksista maansa energiassa. Hän tuntee sen. Hänen yllään lepää kuolleen isänsä perintö ja kaikki ympärillä odottavat hänen olevan klooni tästä sukulinjasta. Hänen odotetaan jatkavan asioita, joita hänelle on opetettu, ja tekevän Pohjois-Koreasta suuren.

Mutta hän alkaa miettiä asioita uudestaan. Hän todella haluaa olla suuri johtaja ja tulla kuulluksi ja nähdyksi ja tehdä oman merkkinsä Pohjois-Korean historiaan. Hänen isänsä osoitti hänelle, että tämä oli hyvin tärkeää. Niinpä hän pohtii kysymystä: mikä tekee maailmanjohtajasta suuren?

Esitetäänpä tuo kysymys jollekin maapallon vanhemmassa toimintamallissa vähän aikaa sitten. Hän on asiantuntija ja menestynyt. Tämä on siis pätevä esimerkki ja kysytään menneisyydestä joltain, joka tietää. Esitämme tuon kysymyksen miehelle, joka tietää ja jonka nimi on Napoleon. Meille tämä oli eilen ja jotkut teistä olivat paikalla.

Jos kysyttäisiin Napoleonilta: "Mikä tekee maailmanjohtajasta suuren?", hän sanoo: "armeijan koko, miten suuri ala voidaan tehokkaasti valloittaa tietyllä resurssi- ja miesmäärällä, ja se miten tärkeältä johtaja näyttää, perustuu sitten siihen, miten moni kansalainen kutsuu häntä keisariksi tai kuninkaaksi, miten paljon kerätään veroja ja miten moni pelkää häntä." Tämä ei ollut ainoastaan Napoleonin todellisuutta, vaan hän oli oikeassa siitä energiasta, mihin hän osallistui tuolloin. Niinpä Napoleon meni edestakaisin maailmanjohtajan, kenraalin ja vangin välillä. Hän saavutti melkein kaiken, mitä hän ryhtyi tekemään. Hänen asiantuntemuksensa oli ilmiselvää ja te muistatte hänen nimensä tänäkin päivänä. Hän oli kuuluisa.

Mikä tekee maailmanjohtajasta suuren? Osoitan teille eron ajattelussa silloin ja nyt. On joitain valintoja, joita tällä nuorella ihmisellä on ja jotka voisivat muuttaa kaiken planeetalla, jos hän haluaisi. Hänen isänsä kertoisi tälle pojalle, että maailmanjohtajasta tekee suuren ohjusvoiman mahdollisuus tai miten lähelle hän voi päästä ydinasetta tai miten hän vastustaa lännen valtaa tai miten hän jatkaa ärsyttämistä ja draaman hämmentämistä pienenä maana - tullen huomatuksi ja ollen pelätty. Hänen isänsä kertoisi hänelle, että tämä on hänen sukulinjansa ja tätä hänelle on kerrottu koko elämän ajan. Hänen isänsä teki sen hyvin ja ympäröi itsensä neuvonantajilla, jotka hän jätti sitten pojalleen.

Tässä on nyt 50%:n mahdollisuus tapahtua jotain, mutta tämä ei ole voimakas mahdollisuus, rakkaat ystävät. Tuon tämän esiin, jotta voitte katsella sen toimivan tavalla tai toisella. Sillä jos poika jatkaa isänsä jalanjäljissä, hänet on tuomittu epäonnistumaan. Energia maan päällä näkee sen vanhana ja hänet nähdään pian typeränä. Jos hän kuitenkin tajuaa sen, hän voisi olla kuuluisin mies planeetalla … mitä hänen isänsä todellisuudessa halusi.

Jos Kryonin pitäisi neuvoa tätä miestä, tämän kertoisin hänelle. Hän voisi olla suurin johtaja, mitä nykymaailma on koskaan tuntenut, sillä se mitä hän tekee nyt, on jotain, minkä maailma näkee rajakohtana vanhoihin tapoihin. Eikä vain tämä, vaan se mitä hän tekee nyt, on historiankirjoissa ikuisesti, ja nuoruutensa vuoksi hänellä on mahdollisuus elää pidempään kuin kukaan toinen johtaja tällä planeetalla! Hän saa siis pidemmän maineen, kuin kenelläkään on koskaan ollut.

Kertoisin hänelle tämän. Käske rajavartijoiden mennä kotiin. Tervehdi etelää ja ala yhdistää Pohjois- ja Etelä-Koreaa tavalla, mitä kukaan mennyt profeetta ei koskaan sanonut voivan tapahtua. Salli näiden kahden maan olla erillään, mutta tee niistä suuremman Korea-perheen kaksi osaa, vapaan kaupan ja matkustamisen kera. Aloita liittoutuminen lännen kanssa ja osoita, että tarkoitat myös sitä. Luovu ohjusohjelmista, koska et koskaan tarvitse niitä!

Tämä tuo Pohjois-Korean kansalle yltäkylläisyyttä, mitä se ei koskaan odottanut! Heillä on suurta taloudellista hyvinvointia, kouluja, sairaaloita ja enemmän kunnioitusta hämmästyttävää johtajaansa kohtaan kuin koskaan ennen. Tuloksena olisi sitä mainetta ja kunniaa pojalle, mitä isä ei koskaan saavuttanut - jotain mistä maailma puhuisi satoja vuosia. Se saisi Yhdistyneet kansakunnat nousemaan seisomaan ja taputtamaan, kun poika kävelisi yleiskokoukseen. Kysyisin häneltä: "Etkö pitäisi siitä?"

Ei näytä ilmeiseltä useimmille teistä? Hän voisi saavuttaa välitöntä mainetta ja tulla nähdyksi sellaisena, joka vaikutti ja aloitti jotain hämmästyttävää. Mutta katsokaa häntä. Hänellä on vaihtoehto, mutta se ei ole yksinkertaista. Hänellä on edelleen isänsä neuvonantajat, mutta yhden heistä hän on jo erottanut. Hän saattaa tajuta sen tai ehkä ei. Siihen on 50%:n mahdollisuus. Mutta kerromme teille, että jos hän ei tee sitä, niin hänen jälkeensä tuleva tekee - koska se on niin ilmeistä.

Näytämme tämän teille kertomaan, että tämä on ihmislajin evoluutiota. Se on hidas oivallus, että asioiden laittaminen yhteen on vastaus kaikkiin asioihin, niiden erottamisen tai kukistamisen sijasta. Ne jotka alkavat edistää sovitteluratkaisua ja luoda näitä energioita, mitä ei ole koskaan ennen ollut täällä, ovat niitä, jotka muistetaan. Rakkaat ystävät, sitä tapahtuu johtajuudessa, politiikassa ja liiketoiminnassa. Se on uusi toimintamalli.

Ja niinpä tuo työkalu on tämä: oivallus, ettei se todellisuus minkä luulette toimivan, ehkä toimi enää. Te ette tiedä, mitä teette tiedä. Mutta voitte silti suunnitella niitä asioita varten, joita on tulossa ja joita ette tiedä, jos tiedätte, mikä energiamuutos on.

Se on kuin ajamista tiellä, mistä teille on kerrottu, että se levenee ja liikenne virtaa pian. Uskotte sen, tiedätte sen ja valmistaudutte sitä varten. Te ette tiedä, milloin se tulee, ettekä te tiedä, miten se tapahtuu, mutta sitten kun se tulee, olette valmis ja huokaisette helpotuksesta sanoen: "Tiesin sen tapahtuvan."

Niinpä lopetan tähän. Nyt voitte katsella, kun maailma katselee, mitä tämä nuori mies tekee. Jos hän on riittävän fiksu näkemään uuden energian sillä tavalla, mihin hän kykenee, hänestä tulee kenties yksi maailman rakastetuimpia johtajia. Hänet nähdään ikävuosiaan viisaampana kera maineen, mitä kukaan muu ei voisi saavuttaa. Mutta vanha energia on voimakasta ja myös draama ja pelko viittoilevat.

Hitaasti on niitä, jotka alkavat ymmärtää ja nähdä, että yhdistyminen on vastaus kaikkiin asioihin. Niin vaikeaa kuin vihollisten onkin liittoutua keskenään, se on heidän selviytymiskeinonsa, sillä entisen tavan jatkaminen merkitsee, että he kuolevat kuihtuen. Vanha energia ei enää tue vanhoja tapoja. Tarkkailkaa sitä. Se tapahtuu ennemmin kuin myöhemmin.

Lopetamme samalla asialla kuin aiemmin. Ihmisolento, älä pelkää sitä, mitä näet kohta, sillä vanha energia viuhtoo ja on sitkeää eikä se kulje helposti auringonlaskuun pää painuksissa. Se taistelee. Annan teille tämän vertauskuvana. Tulette näkemään sitä ja tiedätte, kun näette. Ymmärtäkää siis sitä, älkää pelätkö.

On uudelleenkalibrointi- ja sopeutumisjakso, kun tämä maapallo liikkuu hitaasti energiaan - ikään kuin tullen hitaasti varjosta aurinkoon. Kaupunki kukkulalla paljastuu hitaasti.

Uusi Jerusalem.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3