perjantai 25. syyskuuta 2015

Riepotteleva viikko

Huh, sanon minä. Kai tekin tunnette, että tämä viikko on ollut erittäin voimakas? Itseasiassa koko vuosi on ollut jokseenkin erikoinen, ainakin minun mittapuilla pitkään aikaan. Tämä vuosi edustaa kirjaimellisesti loppua, jonka huipentuma taitaa osua aika prikuilleen näille seuduin. 

"Maan ihmisten suuri herääminen on alkanut tosissaan ja jokainen tapahtuma heijastaa tätä tosiasiaa. Jatkossakin koetaan monia haasteita, koska syntyvät haasteet ja esteet edesauttavat heräämistä jokaisen ihmisen sydämessä. Jossain kohtaa tulee oivallus, että ihmiskunta osallistuu tähän kosmiseen evoluutioon yhdessä ja siitä lähtien nopeutunut tietoisuusherääminen pyyhkäisee maailman yli."

Aiemmin kirjoitin jo X energiasta ja miten se meissä vaikuttaa. Elokuukin oli melkoinen energioineen ja 888-portteineen, kunnes tuli syyskuun alku. Täältä katsottuna aika pari viikkoa sitten oli kuin kävisi ottamassa happea pinnan päällä ennen syvyyksiin sukeltamista. Pinnan päällä katselemassa mihin suuntaan sitä menisi ja painuisi takaisin upoksiin. Ja nyt ollaan upoksissa.

Omat tuntemuksen tämän viikon suhteen ovat seilanneet laidasta laitaan. Kuin kirkkaalta taivaalta sain alkuviikosta todella suuren negatiivisen energialatauksen ja kaikki se selkeys ja suunta katosivat näkyvistä. Puristusta on tullut niin sisältäpäinkin kuin ulkoa kaikesta kosmisuudesta. Sen tiedän, että kaikella tällä mitä nyt tapahtuu niin meidän ulkopuolella kuin sisäpuolellakin on tarkoitus. Ja se tarkoitus on löytää kaikki se rakkaus ja hyvä ja suunnata ne kaikki jokaiseen ja toisiin, jotta valo leviää maailmassa. 

"Nothing is assured in this wave of awakening light. There will be some who may not notice the difference in their lives immediately. There will be others who can track the changes they are experiencing within. There may be some who have a radical spiritual experience of tremendous power as the wave of Divine Love permeates their being. No matter what your experience is, the illumination of your soul will be able to jump-start your life when you create your intention to work with this energy.

As you use the energy to create your highest good and bless all of humanity, it will calm the over-emotional responses that some are experiencing. Acting from neutrality and non-attachment to outcomes is the name of the game. What God has planned for all humanity is much grander than what can be imagined on a purely human level."

"Useimmat teistä tuntevat jo taajuuden vakaan lisääntymisen kehossaan. Monet teistä ovat huomanneet, että heidät siirretään uusiin paikkoihin ja he menettävät suhteita ja aineellisia asioita. Jollain tavalla tunnette olevanne täysin pois paikoiltaan, yksin ja eksynyt. Vakuutamme teille, että kaikki mitä tapahtuu, on niin, kuin sen pitäisi olla, ja se on niiden vanhojen energioiden puhdistamista, joista olette pitäneet kovasti kiinni." 

Kaikki me ollaan oikeassa paikassa ja juuri oikeaan aikaan. Kukaan ei ole tässä hetkessä toistaan parempi tai edempänä. Yhden loisto voi tuntua toisesta häikäsevältä, mutta luottaen siihen että on itse omalla polullaan juuri siellä missä pitääkin olla, antaa rauhan sydämessä. Tämä energia-aalto vaikuttaa nyt ensin osaan ihmisistä, mutta tulee aika ja melko pian, kun loputkin seuraavat perässä. 

"Maan ja koko kosmoksen Schumannin resonanssi on saavuttanut ällistyttävän 33 hertsin tason, eikä äkilliselle hyppäykselle ole muuta syytä kuin, että te työnnätte sitä sisäisellä värähtelyllänne ja jumalaisella aikomuksellanne korkeammalle ja korkeammalle eksponentiaalista tahtia. Tämä on 12 hertsiä uuden 5D-Maatason yli, joten Gaia on enemmän kuin valmis vastaanottamaan rakkausolentojen ensimmäisen tason tetradissa 28.9.2015. Nämä ylösnousemuspioneerit ansaitsevat hyvin ensimmäisenä sisäänpääsyn 5D-taivasten valtakuntaan uhrautumisensa, halunsa ja omistautumisensa vuoksi tälle koko ylösnousemusprojektille!

Ne jotka eivät värähdelleet riittävän korkealla saavuttaakseen 21 hertsiä, tulevat muutaman kuukauden päästä keväällä 2016. Kolmas aalto (tiedostamaton ihmiskunta) saavuttaa 21 hertsin tason keskikesällä 2016. Ne jotka eivät saavuta tuota tasoa ensimmäisenä, eivät ole vähemmän tärkeitä ja kaikki tekevät sen."

Lähteet: http://www.adonai.fi/8270, http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/timely-message-for-september-27-your-emergence-from-the-chrysalis, http://www.adonai.fi/9254

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3