perjantai 15. kesäkuuta 2012

PIMEYDEN JA VALON UUDELLEENKALIBROINTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
25.2.2012 San Antonio, Texas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Pidetäänpä tauko Patagonian risteilystä (aiemmat kanavoinnit) ja annetaan teille silti yksi uudelleenkalibrointikanavointi. Kaksinaisuus on staattista ja muuttumatonta … eikö niin? Ajatelkaa uudestaan. Sillä kaikkia asioita järjestellään uudelleen ja myös se asia minkä luulette ymmärtävänne täysin - pimeys ja valo - muuttuu. Tämä viesti sisältää joitain parhaimpia uutisia tähän mennessä ja käsittelee myös vähän politiikkaa sekä antaa lopussa ennusteen.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Antoniossa, Texasissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Puhun niille, joilla on viisauden eleganssia. Ette ehkä ajattele tässä itseänne, sillä täällä on niitä, jotka tuntevat tämän vasta ensimmäistä kertaa, mutta tässä huoneessa on eleganssia. Täällä on erottelukyvyn eleganssia ja se annetaan teille, jotta erottaisitte, mikä on totta ja mikä ei - mukaan luettuna tämä viesti.

Tällä planeetalla tapahtuu viisauden jakamista. Sillä kaikkien niiden jotka kyseenalaistavat itsensä tai sen, mitä tänään on tapahtunut [Kryon-seminaarissa], tai jotka miettivät, onko heitä manipuloitu energialla tai tiedolla, pitäisi kääntyä sisäänpäin ja tuntea tuo Jumalan rakkauden alkuvoimainen ja puhdas energia. Alkuvoimainen siinä, ettei sitä ole peitetty millään suodattimella - voitte nähdä sen sellaisena, mitä se on. Kaikkien asioiden tarkoituksenmukaisuus paljastuu - myös paikkanne maan päällä ja elämässä niin, kuin elätte niiden kanssa, joiden kanssa elätte, kaiken sen kera mitä olette oppineet. Viisautenne kertoo teille, että se kaikki on oikein ja sopivaa ettekä te ole tehneet mitään virheitä. Olette viisaampi kuin luulette.

Huone on täynnä vanhoja sieluja. Hyvin, hyvin harvat teistä täällä eivät ole. Vanha sielu on sellainen, joka on ollut planeetalla yli 100 kertaa tai enemmän. Kumppanini on opettanut viimeisen tunnin menneisyydestä ja antanut teille vaihtoehdon nähdä tämä planeetta, kun se kehittyy tavalla, mitä kukaan ei ole odottanut. Ihmiset alkavat pelätä, kun ei näytä olevan mitään ennusteita siitä, mitä tapahtuu, sillä tuhoutumisen ennusteet eivät toteutuneet. He eivät kuitenkaan etsi oikeasta paikasta, sillä monet muinaisihmiset kertoivat teille sen voivan tapahtua, mitä tapahtuu nyt.

Vanhat sielut vaikuttavat tällä planeetalla. He kantavat energiapainoa viisaudessaan. Te olette noita sieluja, rakkaat ihmiset. Mutta älkää laittako aikaa tähän muutokseen, sillä Henki ja Gaia eivät reagoi teidän kellonne mukaan. Sen sijaan laittakaa Jumalan myötätunto tähän muutokseen. Katsokaa, mikä on sopivaa elämässänne nyt, ja sitten perääntykää ja luokaa se. Kuunnelkaa sitä. Nähkää sen tapahtuvan. Tehkää matka tulevaisuuteen, missä se tapahtuu. Tuntekaa se omaan elämäänne.

Siunattu on se ihminen, joka tietää olevansa osa suunnitelmaa ja järjestelmää, sillä nämä ihmiset kylvävät rauhan siemeniä maan päälle.

Uudelleenkalibrointienergia

Haluamme jatkaa sarjaa, mitä kutsumme "kaikkien asioiden uudelleenkalibroinniksi". Olemme antaneet teille aiemmin informaatiota planeetan, ihmiskunnan ja myös universumin uudelleenkalibroinnista. Nyt puhumme valon ja pimeyden uudelleenkalibroinnista ja siitä, mitä se merkitsee teille.

Niinpä ennen aloittamistani minun on määriteltävä, mitä tarkoitan pimeydellä ja valolla, ja sitten määrittelen myös, mitä tarkoitan uudella 2012-energialla. Kun puhun teille pimeydestä ja valosta, mitä ajattelette siitä? Kerron teille, mitä monet on kasvatettu ajattelemaan: heidät on kasvatettu ajattelemaan pahaa ja hyvää ja huonoa. He yrittävät laittaa nämä asiat sopiviin laatikoihin, minne heille opetettiin niiden kuuluvan käyttäen lineaarista ajattelua. He kääntyvät mytologian puoleen, mikä opetti heille hännällisestä olennosta, joka yrittää vangita sielunne, ja muista mystisistä olennoista, jotka tekevät työtä tuolle pahalle pääolennolle.

Niinpä kerron teille taas: se olento joka jahtaa sieluanne, on mytologiaa, rakkaat ystävät. Sitä ei ole olemassa todellisuudessanne. Mutta sanotte ehkä: "Odotas hetki, Kryon. Kerrotko meille, ettei pahaa ole olemassa?" Ei, rakkaat ystävät, en sanonut sitä. Kerron teille, että kaikki pimeys tällä planeetalla on tullut ihmisolennoista. Teidän ei tarvitse kohdistaa energiaa mytologiseen olentoon saadaksenne pahuutta maan päälle. Ihmiset voivat luoda pimeimmistä pimeimmän, jos he päättävät niin. Pimeä voima voidaan luoda, koska ihmiset ovat voimakkaita ja voivat ilmentää sen. Pimeyttä ei ole vaikeaa ilmentää.

Olemme kuitenkin kertoneet teille aiemmin, että planeetan valon ja pimeyden tasapaino on käsillä. Niillä jotka kantavat valoa pimeään huoneeseen, ei ole pimeyttä ympärillään, sillä pimeyden määritelmä on "valon poissaoleminen". Mutta jos vain muutamalla on tulitikku, on paljon pimeyttä. Niinpä olette sen kohteena, sillä te kuljette missä tahansa valotasapainossa, minkä ihmiskunta on luonut.

Kutsutte sitä ehkä järjestelmäksi. Se valon ja pimeyden tasapaino, mihin ihmiskunta päättää laittaa sen, vaikuttaa kaikkeen elämään - kaikkeen. Pimeyden ja valon määritelmän on liityttävä ihmistietoisuuden tasapainoon, koska ihmiset luovat pimeyden ja valon planeetalle. Siinä on käsite. Niinpä tämän viestin aihe on: mitä maaenergian uusin tasapaino merkitsee teille henkilökohtaisesti tänään?

Toinen määritelmä: 2012-energia on merkki, havainto aikakehyksestä, missä olette nyt pitkällä ja mikä antaa energialuvan muuttaa todellisuutta. Maa eli Gaia alkaa muuttua teidän kanssanne ja teitä varten ja planeetan energia siirtyy alueille, minne se ei ole koskaan ennen liikkunut.

Kundaliinin liikkuminen maan päällä

Annoin kanavoinnin Peruksi kutsutulla alueella. Puhuimme muinaisesta profetiasta, mitä kutsuttiin sulkakäärmeen liikkumiseksi. Tätä on kutsuttu myös planeetan viisauden keskittymiseksi. Jotkut ovat kutsuneet sitä kundaliinin liikkumiseksi. Kundaliini on energiaa, mikä liitetään aina liikkeeseen. Se liitetään myös lisääntymiseen ja vertauskuva käsittelee siksi ihmiskunnan uudestisyntymää.

Tässä liikkeessä on panoksena sivistys ja olette ohittaneet tuon merkin - asetelman, mistä monet sanoivat, ettei sitä tapahtuisi koskaan. Tämä on viides kerta, kun teillä on ollut tämä tilaisuus, ja nyt rakkaat ystävät, olette matkalla kohti rauhan mahdollisuutta maan päällä.

Kaksikymmentäkolme vuotta sitten kerroimme teille, että näin voisi tapahtua ja että sen mahdollisuus oli suuri. Nyt kaikki ympärillänne kamppailevat sen kanssa, sillä siirtymä on täällä. Sanon tämän uudestaan ja uudestaan: vanha pimeyden energia on sitkeää ja se huutaa ja kamppailee pitääkseen sen, mitä sillä on ollut, ja se taistelee oman kuolemansa kanssa. Tästä energiasta siis puhumme ja aiheena on "ihmistietoisuuden tasapaino pimeyden ja valon välillä". Monet ovat kutsuneet tätä kaksinaisuudeksi.

Miten tämä uusi tasapaino vaikuttaa teihin?

Aloitetaanpa henkilökohtaisesta, sitten menemme johonkin suurempaan ja sitten johonkin vielä suurempaan. Päätämme ennusteella, mitä emme ole koskaan ennen antaneet - mahdollisuudella mikä on syntynyt vasta äskettäin.

Rakkaat ystävät, olen Kryon. Annan teille rakkausinformaatiota planeetasta ja omasta energiastanne. En koskaan anna teille informaatiota, mitä ihmistietoisuuden potentiaali ei ole jo generoinut. Hyvin usein ennusteita annetaan ja sitten ne tapahtuvat. Silloin kun ne tapahtuvat, pidätte sitä kohtalon povaamisena. Se ei ole sitä. Se on energiaa tuossa sattumanvaraisessa ja kaoottisessa paikassa, mitä kutsutaan kvanttisuudeksi, painotettuna niillä mahdollisuuksilla, mitä voisi tapahtua ottaen huomioon teidän elämänne ja maapallon. Niinpä tulevaisuutta "ajavat" ne mahdollisuudet, joita olette luoneet omassa tietoisuudessanne planeetan sivilisaationa - se ei ole kohtalon povaamista, vaan sen mittaamista, mitä olette luomassa.

Kaksikymmentäkolme vuotta sitten näin tämän päivän mahdollisuudet, sillä aloitte kehittää juuri näitä asioita ja sen siemeniä kylvettiin, mitä näette nyt. Se on kaunista ja vaikeaa samaan aikaan. Muutokseen liittyy aina vaikeutta. Tasapainoisinkin ihminen sanoo: "Olen löytänyt tasapainoni ja olen tyytyväinen tähän tasapainoon." Sitten joku tulee sanomaan: "No, muutamme näitä asioita." Silloin tuo tasapainoinen ihminen huutaa: "Ei! Olen tasapainossa. Älkää muttako mitään!" Sillä muutos merkitsee, että laitatte tuossa tasapainovaa'assa painon toiselle puolelle ja teidän on opittava muuttumaan, jotta olette taas keskellä. Se on aina epämiellyttävää ja vaatii paljon työtä. Mutta tätä te ette tee täällä kertaa. Tällä kertaa on vielä vaikeampaa! Kutsumme sitä uudelleenkalibroinniksi.

Minäpä kerron teille, mitä se merkitsee, antamalla lyhyen katsauksen viestistä [kanavointi], mikä annoin äskettäin. Vanhemmassa energiassa suojauduitte pimeydeltä. Jos olitte parantaja, suojauduitte niiltä, joilla oli ehkä tasapainottomuutta, psyykkisiä ongelmia ja sairautta kehossaan. Sitten teitte usein monia asioita varmistaaksenne, että olitte suojassa. Siihen oli joku prosessi, menettelytapa. Niinpä kerron teille nyt, että tämä on mennyttä.

Tässä on katsaus. Jos luotte jatkuvasti valoa, niin pimeydellä ei ole tilaisuutta. Olemme sanoneet tämän uudestaan ja uudestaan ja nyt ympyrä sulkeutuu teillä henkilökohtaisesti: minne tahansa menettekin, pimeys ei voi koskettaa teitä. Kuunteletteko minua? Se ei voi koskettaa teitä. Valosi ydinolemus on Jumalan rakkautta ja lähetät sitä, valotyöntekijä - lähetät sitä! Ei ole mitään pimeää asiaa, joka voi päästä sisään, kunhan lähetät valoa!

Minäpä kerron teille nyt takuuvarman tavan, missä voitte lakata lähettämästä valoa ja avautua menemään taaksepäin eikä eteenpäin. Se tapahtuu sanomalla: "En voi tehdä sitä. Kuka minä olen? En ole arvokas." On monia henkisiä johtajia, jotka kertovat teille, että te ette ole arvokas. He kertovat teille, että synnyitte likaisena ja arvottomana edes puhumaan Jumalalle. He kertovat teille, että teidän on kärsittävä saadaksenne Jumalan huomiota ja hyväksyntää. Kuitenkin Jumala on teissä ja myös rakkauden mestari kertoi teille sen. Siksi ette synny likaisena vaan suurenmoisena! Jos Jumala on teissä, niin valo on teissä.

Siirrymme kohtaan kaksi: draama, viha ja turhautuminen. Sitä on paljon. Niinpä sitten kun lähdette tästä huoneesta, miten paljoon siitä aiotte osallistua? Se riippuu kaksinaisuudesta, eikö vain? Jos olet valotyöntekijä, valomajakka tällä planeetalla joka muuttaa valotasapainoa kaikkialla minne menet, niin sinulle annetaan välitön valta/voima vihaan, turhautumiseen ja draamaan. Voima siihen! Et voi muuttaa ihmisiä ympärilläsi. Et vain voi. He huitovat ja tekevät, mitä haluavat, ja he saattavat suuttua ja mennä draamaan. He voivat myös yrittää ärsyttää sinua. Luulen, että tiedät, kenestä puhun. Tiedän, keitä täällä on ja ketkä lukevat. He tekevät sen saadakseen kontrollin sinusta ja jos he voivat vaikuttaa sinuun, olet mennyt lankaan, eikö vain?

Jos joku ihminen voi tulla dramaattiseksi, jos hän pystyy suuttumaan riittävästi ja ärsyttämään teitä, niin hän on juuri voittanut valon ja pimeyden taistelun. Vuosia tämä on ollut kamppailua, koska valon ja pimeyden tasapaino on aina hoippunut keskellä, mutta hyvin usein suosinut pimeyttä. Pimeys oli helppoa ja sokeaa. Näiden vuosien aikana valotyöntekijöiden oli tehtävä kovasti työtä saavuttaakseen etulyöntiaseman itselleen, jotta toiset eivät voisi vaikuttaa heihin. Toivon teidän ymmärtävän, mitä sanon. Valotyöntekijälle se on ollut vastavirtaan uimista!

Kuitenkin nyt kun tämä maapallo muuttuu, teille toimitetaan energiaa, mikä tekee teille, valotyöntekijöille, paljon helpommaksi kontrolloida tunteitanne riippumatta siitä, mitä ympärillänne on. Sitten voitte seistä kaikki enkelit rinnallanne siinä, kun toiset yrittävät kaikkensa vaikuttaakseen teihin, mutta teidän ei tarvitse reagoida. Haastan teidät tekemään tämän, sillä teissä on niitä, jotka menevät parin päivän päästä työpaikalle ja joilla on ehkä haaste. Niin homma toimii. Vanha tasapaino yrittää edelleen puolustaa itseään vanhalla tavalla, tiedostamatta, että olette muuttuneet. Mikä siis reaktionne on? Voitteko alkaa ottaa oman voimanne?

Mitä tapahtuu, silloin kun yksi ihminen valitsee korkean tien? Lopulta toinenkin ihminen haluaa olla tuolla tiellä! Se on hyvin valaistu ja viehättävä. Ette muuta vain itseänne luomalla valoa. Sen näkevät kaikki, mitä teette tällä planeetalla. Jokainen pieni voitto kotona tai työssä auttaa teitä kulkemaan rauhallista tietä siinä, missä ette kulkeneet aiemmin. Kaikki näkevät tuon voiton ja näytätte tasapainoisemmalta.

Me kaikki tällä puolella tiedämme, mitä olette tehneet! Kuunnelkaa taputuksiamme, kun kuljette jostain paikasta ja tiedätte tehneenne sen: ette menneet lankaan tällä kertaa eikä teihin vaikuteta enää. Jotkut teistä tietävät, mistä puhun. Viha, turhautuminen ja draama - sitä ei tarvitse lainkaan olla teidän elämässänne.

Kenties olette päättäneet, kun kuljette paikasta toiseen, että teidän ehkä täytyy lähteä kaupungista, suhteesta, työpaikasta, jotta asiat ratkeavat teillä. Haluan teidän ajattelevan nyt tuota ajatusta hetken uudestaan. Mitä tapahtuu, jos asiat alkavat muuttua teillä henkilökohtaisesti ja ennen vaivanneet asiat eivät enää vaivaa? Se muuttaa olosuhteita, eikö vain? Nyt voitte olla samoissa tilanteissa, kuin aina olette olleet, ja kuitenkin se on täysin erilaista. Ette ole turhautunut enää. Ette suutu enää, edes toisten jatkaessa pyörimistä levottomasti draamassa. Teillä on itse asiassa enemmän viisautta sen vuoksi ja voitte ilmentää paremmin.

Kerromme teille, mitä lopulta ehkä tapahtuu. Nuo pyörijät näkevät teidät ja lopulta jotkut tulevat luoksenne yksityisesti sanomaan: "Miten teet sen? Haluan, ettei minun tarvitsisi pyöriä yhtä paljon. Näen, että olet muuttunut. Jostain syystä et välitä enää. Jostain syystä hymyilet ja voin nähdä Jumalan rauhan sinussa ja haluan sitä. Et juoruile. Et tee toisille ihmisille vääryyttä. Sinulla on kunnioitusta kaikkia ihmisiä kohtaan, silloin kun avaat suusi ja puhut. Voin kuulla sen. Sinussa on muuttunut jokin ja haluaisin tietää, mitä se on." Silloin rakas ihmiseni - ja vasta silloin - sinun pitäisi avautua ja sanoa: "Olen löytänyt jotain, mitä en ajatellut koskaan olevan. Löysin Jumalan rauhan sisältäni." Se on voimallista ja tekosi todistavat sen.

Numero kolme: Oletko tietoinen, miten kehosi muuttuu? Se ei salli sinun ainoastaan parantua, vaan myös tuntea olosi paremmaksi tehdessäsi sen. Tämä saa aikaan solukommunikointia, missä et vanhene yhtä paljon. Kehosi pysyy nuorempana, kun kemian ei tarvitse käsitellä ahdistusta.

Planeettatasapaino

Yhteenveto: se tasapaino, mitä on tapahtunut ja mitä ihmiset ovat tehneet tällä planeetalla aikakausien saatossa, jää tänne. Se on tallennettuna kvanttisesti ns. kristalliverkkoon. Kaikki mitä tapahtuu tällä planeetalla, mitä ihmiset luovat, pysyy täällä energiana. Jokainen tilanne missä energiaa luodaan, pysyy kristalliverkossa. Jos ihmiset luovat pimeää energiaa, kristalliverkko säteilee pimeyttä. Jos on valoenergiaa, se säteilee valoa.

Kaksikymmentäkolme ja erityisesti 18 vuotta olette muuttaneet Gaian valon ja pimeyden tasapainoa. Tässä prosessissa DNA:nne alkaa muuttua. Se on kvanttisesti viritetty kristalliverkkoon. Se tarkoittaa, että se ei silloin ala muuttua vain teissä, vaan myös jokaisessa vauvassa, joka syntyy. Voitaisiin sanoa, että ihmisen DNA-kenttä "katselee ympärilleen" syntymässä ja ottaa sitä energiaa, mitä kristalliverkko antaa sille. Se on sitten alkuenergia, mikä sillä on elämään. Siksi se mitä teette nyt, vaikuttaa maapallon energiaan ja myös tulevien ihmisten tietoisuuteen. Ajatelkaa sitä. Aioneihin mikään ei ole muuttunut. Ihmisluonne oli aina sama ja siksi ette nähneet koskaan mitään muuta kuin sotaa ja turhautumista. Tämä alkaa nyt muuttua ja planeetan valotyöntekijät ovat aikaansaaneet sen.

Lapset muuttuvat. He ovat erilaisia. Jotkut heistä ottavat kvanttiominaisuuksia. Monet aikuiset nauravat tälle käsitykselle, kun he istuvat nauttimassa paremmasta maapallosta, edes tunnistamatta huomattavaa muutosta edessään, koska he ovat omassa todellisuuslaatikossaan. Mutta sitä tapahtuu ja se johtuu siitä, että pimeyden ja valon tasapaino maapallolla vaikuttaa vastasyntyneen DNA:han. Historia ei toista itseään ja sen sijaan, että planeetan väestö jatkaa eroamista ja hajaantumista, se yrittää hitaasti yhdistyä. Mutta tämä tapahtuu sukupolvien kuluessa, joten se ei ole yhtä ilmeistä kuin jokin viikoittain tapahtuva, mitä ihmiset katsoisivat mieluummin kärsimättömyydessään ja nopeasti liikkuvan todellisuuden älyllisessä tavoittelussaan.

Tämä kuitenkin merkitsee sitä, että voitte pysyä täällä kauemmin riippumatta siitä, mitä teille on kerrottu. Pidempi elämä on hyppysissänne - paljon pidempi. Puhun jollekin, jonka tarvitsi kuulla tämä. Olemme antaneet ohjeita puhtaan aikomuksen luomisesta. Olemme kertoneet teille, että jos aloitatte uskomusprosessin, missä menette kirjaimellisesti sisäänne ja tulette yhdeksi luontaisenne kanssa [luontainen on biologian kvanttiälykkyys], niin aloitatte prosessin, missä alatte siirtyä moniulotteisemmaksi ihmiseksi, universumin kaiken aineen aitoon todellisuuteen. 3D-oleminen ei ole normaali todellisuus. Se on suljetun ajattelujärjestelmän todellisuus ja se synnyttää vain sitä, minkä se tuntee, sen sijaan että siirtyisi siihen, mitä se pystyy kuvittelemaan.

Luontainen älykkyys? Miksi käyttäisitte kinesiologiaa, ellette halua tietää jotain, mitä ette tiedä? Luontainen on energia, mihin yhdistytte, silloin kun teette lihastestausta. Luontainen on avain. Planeetan pimeyden ja valon tasapaino alkaa siirtyä valoisampaan tasapainoon ja silloin teille tulee helpommaksi olla yhteydessä omaan solurakenteeseenne ja aloittaa prosessi, mikä toimii itsestään, kunhan jatkuvasti haluatte valoa elämäänne.

Lakatkaa antamasta valtaa ulkopuoliselle voimalle

Teidän on aika lakata antamasta kunniaa kaikkivaltiaalle ulkopuolelle ja antaa kunnia kaikkivaltiaalle sisäpuolelle, kuten mestarit tekivät. Mitä jos todellinen jumaluus ja valta planeetalla on kätkettynä ihmisten sisälle eikä se olekaan taivaan enkeleillä tai suurissa rakennuksissa, joissa on vaikuttava julkisivu? Ihmiset rakastavat voimansa antamista muille - sekä ihmisille että ei-ihmisille - koska useimmat ihmiset eivät luota itseensä. Mutta mitä jos teillä voisi olla terveys tasapainossa ja voisitte pysäyttää ikääntymisprosessin? Rakkaat ystävät, teidän pitäisi elää 200 vuotta, ainakin! Te nuorrutte! Tämä on mallinne, mutta tämä malli ei toimi täydellä teholla sen valo-pimeystasapainon vuoksi, mikä on ollut planeetalla aioneita. Nyt se muuttuu.

Alatte nähdä jotain seuraavan ja sitä seuraavan sukupolven aikana: pidentynyt elämä ilman tiedettä. Sitä alkaa tapahtua automaattisesti ja se on arvoitus biologeille. Miksi ihmiset alkaisivat elää paljon pidempään? He sanovat: "Kenties kyse on ravinnosta. Kenties se on tätä ja kenties se on tuota. Kenties se on sairaudettomuutta, koska parannamme niitä." Heillä on kaikenlaisia syitä eikä mikään niistä ole oikea, koska he eivät tunne sen energiaa, mitä te olette tehneet ja miten se vaikuttaa DNA:han. Kaikesta siitä saasteesta huolimatta, mitä pumppaatte ympäristöön, ihmiset alkavat vaistonvastaisesti elää pidempään.

Hallitukset

Puhutaanpa hallituksista, koska näette joitain muutoksia. Katsotaanpa ensin historiaa: vuosia - myös teidän elämänne aikana ja isovanhempienne elämän aikana - maiden johtajat ovat päättäneet kukistaa toisiaan pelkästään sen vuoksi, että he pystyivät siihen! Oli ääneen sanomaton barbaarinen asenne: "Jos olemme voimakkaampia, niin ansaitsemme kukistaa heikot ja ottaa heidän maansa." Tämä on historiaa eikä se on ollut sitä kovin pitkän aikaa sitten.

Minäpä muistutan teille, että 30000 vuotta historiaanne on ollut täynnä tätä. Se on kirjaimellisesti ihmiskunnan historia. Se kenellä sattui olemaan eniten valtaa, tunkeutui sen maille, jolla ei ollut - olette huomanneet? Jos jollain maalla ei ollut armeijaa, niin lopulta ei ollut koko maata! Tänä päivänä se ei ole enää teidän tai nykyaikaisempien hallitusten tietoisuudessa. Mutta joskus sitä edelleen tapahtuu ja kun näette sitä - pienessäkin määrin - se inhottaa teitä, eikö vain? Tuo koko asenne ei näytä olevan oikea enää ja se järkyttää, kun näette sitä. Nyt kunnioitetaan enemmän itsenäisyyttä ja valloittamisajatus on menneisyyttä.

Hallitukset muuttuvat. Asenteet muuttuvat. Sanotte siis ehkä: "No, hoidimme sen. Olemme päässeet jonnekin." Ja olisitte oikeassa, sillä planeetta on oikeasti muuttunut tässä mielessä. Mitä sitten seuraavaksi? Missä asiassa seuraavaksi hallitus on hyvin erilainen siitä "normista", missä vartuitte? Alatte nähdä muutoksen hallituksen käyttäytymistavassa. Uskokaa tai älkää, mutta alatte nähdä enemmän vilpittömyyttä! On niitä, jotka vaativat sitä, ja niitä jotka kavahtavat sitä, ja siinä taistellaan.

Saatatte jopa nähdä elämänne aikana nimittelyn loppuvan vaalien aikana! Eikö se olisi jotain, kun yksi ehdokas nousee seisomaan ja sanoo: "En ole samaa mieltä vastustajani kanssa, mutta hän on isänmaallinen ja voin nähdä, että hän rakastaa maataan aivan kuin minä. En ole samaa mieltä hänen kanssaan ja tätä minä puolustan ja tästä syystä"? Tämä on enemmän kuin korkean tien valitsemista. Se on uusi ajattelumalli.

Tällä hetkellä olette alttiimpia sanomaan: "Vastustajani on paha tyyppi. Katsokaa, mitä hän on tehnyt, ja katsokaa hänen tekemiään virheitä ja katsokaa hänen epärehellisiä pahantekotapojaan." Tämä on vanha toimintamalli, rakkaat ystävät. Haluan teidän tarkkailevan tätä muutosta. Ensimmäinen joka tekee sen politiikan päänäyttämöllä, tuo raikkaan tuulahduksen politiikkaanne eikä järjestelmä ole koskaan enää entisensä. Ne jotka tutkivat näitä asioita, näkevät uuden toimintamallin toteuttamiskelpoisena. Silloin kun alatte nähdä sitä tuolla areenalla, tiedätte sen olevan todellista. Menette kohti vaalivuotta [kanavointi annettiin helmikuussa 2012]. Älkää odottako paljon muutoksia asioiden toimintatavassa, koska vanha energia on voimakasta. Vie ehkä vielä neljä vuotta, jotta näette eron - kenties vielä neljä vuotta sen jälkeen. Mutta mukaan tulee joku, joka asettaa standardin, mikä on niin erilainen, että kaikki tietävät sen olevan jotain, mikä oikeasti toimii.

Sitten kun indigoja ovat viroissa, tapahtuu muutos niiden rehellisyydessä ja hoitotavassa. He ovat käsitteellisiä ja pystyvät näkemään tietoisuusreaktion niissä, joille he puhuvat, ja vanhemmat "parrat" tällä hetkellä eivät pysty siihen. Kerromme siis teille, että pimeyden ja valon tasapaino muuttaa silloin - mitä? Lopulta se muuttaa sitä, ketä äänestätte! Ja on jo aika. Älkää etsikö sitä välittömästi, mutta sitä tulee. Tarkkailkaa käsitteellisempää tervettä järkeä kampanjoinnissa ja se vanha tyyli jätetään taakse, mikä teillä on ollut 200 vuotta.

Rahoitus

Tässä on yhteenveto tästä aiheesta. Olette hyökänneet omia rahoitusjärjestelmiänne vastaan viimeisten viiden vuoden aikana ja yrittäneet tehdä niistä oikeudenmukaisia sekä siivota pois mahdollisimman paljon ahneutta. Historioitsijat jotka elävät tänä päivänä, tulevat kertomaan teille, että tämä olisi nähty mahdottomana tilanteena, koska iso raha nähtiin koskemattomana. Kuitenkin sekoititte pesää ja aloitta kylvää paremman järjestelmän siemeniä. Tämä lama missä olette, on ison rahan uudelleenkalibrointia. Kutsuitte sitä ja kerroimme teille sen olevan tulossa vuosi ennen sen tapahtumista. Kerroimme teille myös, mikä kaatuisi ensimmäisenä ja se olisi yksi planeetan suurimmista vakuutuslaitoksista [ja se oli].

Ajatelkaa tätä siis hetki. Pystyimme näkemään sen olevan tulossa, koska energia on sellaista. Se luo hitaita ja voimakkaita mahdollisuuksia, joita voidaan ennustaa. Se ei ole myöskään ohi, koska vanhan järjestelmän on luotava itsensä uudelleen. Pankkiirinne ovat hämillään - jos olette huomanneet. Sillä ei ole merkitystä, mitä hallitus sanoo heidän sallittavan tehdä tai miten paljon rahaa heille annetaan sen tekemiseen. He eivät tee sitä! He ovat jähmettyneet uuden toimintatavan etuvaloissa eivätkä tiedä, miten toimia. Tämän pitäisi kertoa teille, miten uusi ja epävarma tämä muutos on - sitä ei voi verrata mihinkään näkemäänne.

No niin, rakas ihminen, kyse on pimeyden ja valon muutoksesta. Näetkö tämän? Rehellisyys voitti yltäkylläisyyden ja vallan ja järjestelmä muuttuu. Se muuttuu ehkä uudestaan, mutta tulee päivä, jolloin niiden joilla on rahaa lainattavana, täytyy luoda "kaikki voittavat" -tilanteita eikä ahneuteen perustuvia järjestelmiä. Ette ole vielä edes nähneet näitä järjestelmiä, mutta tulette näkemään. Ette usko joitain ajatuksia, joita indigoilla on pankkitoiminnasta, missä kaikki voittavat, eikä taakse jää niitä, jotka raapivat päätään kysyen: "Mitä talolleni tapahtui?" Uusia järjestelmiä on tulossa eikä niitä ole talouden oppikirjoissanne.

Planeetan talous

Planeetalla tulee aika, jolloin on luultavasti vain viisi valuuttaa. Yhtenäisyys on kaikkien asioiden tapa. Se on rakenne, mikä luo ytimekkyyttä rehellisyyteen, "kauppavoimaan" ja toiminnan vaivattomuuteen. Kokonaiset mantereet liittyvät yhteen kaupparyhmänä ja on paljon vähemmän sääntöjä ja yksityiskohtia kahlattavana läpi ja siksi se on tehokasta ja sisältää vähemmän rahanvaihtajia. Tämä auttaa myös eliminoimaan hyvin köyhät, koska he ovat nyt enemmän mukana siinä, mitä heidän omassa maassaan tapahtuu. Tälle maapallo on heräämässä. Saattaa vielä pari sukupolvea, ennen kuin se todella oivalletaan ja nähdään oikein, mutta heräätte yhtenä päivänä ja käsitätte, mitä olette tehneet. Laitatte asioita yhteen niiden erilleen repimisen sijasta. Tämä on vaistonvastaista vanhalle ihmisprosessille!

Kahden vuosikymmenen kuluessa joku herää ja sanoo: "Hei, meillä ei ollut maailmansotaa. Eikö se ole jotain? Emmekä ryhdykään sellaiseen, koska kaikki käyvät kauppaa kaikkien kanssa. Olemme ehkä löytäneet tasapainon, joka toimii!" Kenties joku antaa uuden nimen myös "tuomiopäivän kellolle", koska se näyttää käyvän taaksepäin.

Tämä on Pollyanna-asenne, eikö vain? Monet ajattelevat niin ja tuntevat sen typeräksi. On aina niitä, jotka väittäisivät vastaan sanoen: "Kryon, se ei ole oikein ja se on naiivia. On vain ajan kysymys, ennen kuin pyyhkiydymme pois ja meillä on maailmanloppu. Sitähän ihmiset loppupelissä tekevät." No, rakkaat ystävät, sitä ihmiset ennen tekivät! Riippuu teistä, kuunteletteko niitä, jotka esittelevät "entistä tapaa", vai ette. He sanovat: "Maapallo on tulossa loppuunsa." On niitä, jotka roikkuvat viimeiseen mahdolliseen hetkeen saakka sanoen, että 21. joulukuuta [tämän kanavoinnin vuosi, 2012] on maapallon loppu.

Niinpä minulla on jotain, mitä teette heille. Joulukuun 21. 2012 soittakaa heille ja vain muistuttakaa, että heidän draamansa on ohi ja maapallo on edelleen täällä. Nyt he kenties voivat liittyä teidän seuraanne kylvämään rauhan siemeniä maan päälle sen sijaan, että piehtaroivat siinä, mikä luo huomiota, pelkoa ja ahdistusta. Jotkut heistä saattavat tehdä sen. Toiset kaipaavat draamaa ja jatkavat jonkin muun pelättävän etsimistä. On aina paljon salaliittoteoreetikkoja ja tuomiopäivän julistajia. He eivät pidä Kryonin viestistä.

Ennuste

Ja nyt ennusteeseen. En antaisi teille seuraavaa informaatiota, jos se ei olisi tekeillä. En voi antaa teille tämän ennusteen aikakehystä, koska Hengellä ei ole kelloa. Emme tiedä, mitä kello/aika on. Aika on itse luomanne kolmannen ulottuvuuden rakenne. Se palvelee selviytymistänne ja se on oltava. 3D:ssä ei voi päästä A:sta B:hen, ellei ole kelloa. Kvanttitilassa ei ole "A:sta B:hen". Kvanttitilassa olet aina kummassakin paikassa, joten kelloja ei ole. Jumalalla ei ole kelloa. Siksi saadessanne informaatiota Hengeltä jonkin tekemisestä elämässänne, teidän on odotettava synkronismia sen sijaan, että ryntäätte yrittämään sen tekemistä nyt. Henkiset paljastukset eivät sisällä päätelmää "mennä tekemään se nyt". Sen sijaan nämä viestit paljastavat mahdollisuuksia, jotka sitten koette omana aikananne tapaamienne ihmisten ja luomanne synkronismin kautta.

Teillä on jotain epäsopivaa maassanne. Se on suuri ja se liittyy isoon rahaan ja se tulee kaatumaan. Se kaatuu kenties epätavallisella tavalla. En voi kertoa teille milloin, mutta kerron teille, että se on täynnä epäonnistumisen potentiaalia. Vuosia sitten kerroin teille, että silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, ei voi olla enää salaliittoja. Saitte nähdä tämän saman piirteen vuosia sitten toisella teollisuusalalla, mitä kutsutaan tupakkateollisuudeksi, ja sen liiketoiminta oli suurta. Mutta hupun alla, kuten voitaisiin sanoa, ei ollut vilpittömyyttä, sillä he tekivät nuorista ihmisistä riippuvaisia myymästään tuotteesta ja se teki koko väestöstä sairasta ja myös edisti varhaista kuolemaa.

Tulos oli, että maanne lakkasi massana ostamasta tuota tuotetta ja tänä päivänä teollisuus pysyy hengissä myymällä niille maille, jotka eivät ole vielä tietoisia siitä, mitä te löysitte. Rehellisyyden voima voitti rahan voiman. Taas kerran, tuomme tämän esiin osoittaaksemme teille, mitä voi hyvinkin tapahtua taas, sillä tämä on ennuste. Amerikan suurten lääkefirmojen on muututtava erittäin pian tai ne romahtavat. Silloin kun on teollisuudenala, joka pitää ihmiset sairaana rahan vuoksi, se ei voi selviytyä uudessa tietoisuudessa.

Tähän suljettuun kehään sisältyvä iso raha on valtavaa ja rehellisyyden puute paljastuu hitaasti. "Voiton vuoksi menetetyt" henget lasketaan ja on nolostuneita naamoja ja tehdään myös itsemurha tai pari. Kun ajatellaan sellaisen teollisuuden, minkä pitäisi hoitaa ihmisiä, pitävän heidät sairaana tarkoituksella, syntyy haava siihen kudokseen, mikä on oikein ihmisille.

Ne siis kaatuvat ja tiedätte niiden nimet ja niiden on kamppailtava pysyäkseen muun maailman perässä, jolla ei ehkä ole sitä ahneustaipumusta, mikä sai nämä kaatumaan. Tämä saattaa myös muuttaa havaintoa siitä, millä mailla on parhaat terveyskeksinnöt ja -ratkaisut ja monet tässä maassa voivat hakea ulkomailta vastauksia terveystarpeisiinsa.

Tämä on ennuste. Sitten kun se alkaa tapahtua, rakas ystävä, ja kenties elokuva aloittaa sen [sellainen joka on tekeillä ja joka on salaisuus], haluan sinun muistavan, missä kuulit siitä ensimmäisen kerran. Kenties tämä informaatio etukäteen annettuna vahvistaa, että tämä on totta - että kanavointi minkä kuulet tänään, tulee sanomastamme lähteestä, lähteestä sisälläsi.

Silloin kun et ole täällä, olet kanssani. Tunnen kasvosi ja tiedän, kuka oikeasti olet. Tiedän todellisen nimesi - ei se, mikä sinulla on tällä hetkellä. Tässä on päivän totuus. Uudelleenkalibrointi on teillä käsillä hyvin monin tavoin. Jatkamme tätä informaatiota, tätä paljastussykliä ja monia muita asioita paljastetaan. On aika. Se on vuoden 2012 energia.

Ja niin se on.

Kryon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3