torstai 28. lokakuuta 2010

muu eliöstö kuin meidän planeetta?

uskon, että on olemassa muita planeettoja, joissa on jonkin sortin elämää. Onhan niitä ufo juttujakin olemassa, en ehkä jaksa ajatella asiaa ufokannalta niinkuin se valtaväestön keskuudessa ymmärretään. Näiden kristallitekstien lukeminen sai ajattelemaan asiaa. Ja onhan hassua ajatella, että enkelit puhuvat meille tai joidenkin kautta, mutta onhan profetioitakin ihmisillä ja ihan oikeita enkelikokemuksia. Itsekin pystyn aistimaan enkelien läsnäolon, jos niitä rukoilen. Jo lapsena rukoilin enkelien läsnäoloa. Tietenkin nuo kristallijutut on sisällöltään mukaansa tempaavia, joten koen,etää niitä tulee tarkastella rukouksessa ja raamatun avulla, jotta erottaa jyvät akanoista.

Raamatussa jo ihan alkusivuilla on viitteitä entisaikojen jättiläisiin ja ilmestyskirjassa puhutaan olennoista erikseen eikä siis enkelten yhteydessä,
kuten: ilmestykirja 5:11: Ja minä näin ja minä kuulin monien enkelien äänen valtaistuimen ja olentojen ja vanhainten ympäriltä ja heidän lukunsa oli kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhat kertaa tuhat. samoin ilm. 5:6 mainitsee olennot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3