torstai 28. lokakuuta 2010

sisäinen soturi tulkinta vs. oma elämä

Tilasin henkinen soturi tulkinnan astro.fi sivustolta. En paljoa ymmärrä astrologiasta ja Seppo Tanhuan tulkinta on kieltämättä hieman monisanainen. Eilen tilasin myös Esoteerisen vuosihoroskoopin jota seuraamalla sekä kohdentamalla realistisessa elämässä tapahtuvia asioita auttaa minua jäsentämään tätä matkaa. Ainakin voimakkaat ohitukset antavat niin ymmärtää.

Kartaltani löytyy seitsemän yhtymä aspektia, jotka tarkoittavat uuden jakson alkamista elämässäni sekä seitsemän kolmiota, jotka tarkoittavat tietoisen mahdollisuuden ja menestyksen aikaa. Olenkin aistinut voimakkaan uudistuksen elämässäni. Tulkinta sanoo, että edellisissä elämissäni on ollut kovaa työtä ja rankkoja kokemuksia. Miettiessäni edellisiä elämiä yhtenä yönä tuntui minusta, että sieluni on kiertänyt täällä aika monta kertaa. 

Tässä henkinen soturi tulkinnasta otteita, jotka ovat minua itseäni tai jotka osaan tulkita elämässäni (osat jätän pois vain kun en niitä ymmärrä)
Stellium:  


Uranus yhtymä aurinko
  • En pidä vangitsevuudesta ja koen olevani vapaa ihminen, kaikki määräileminen ahdistaa
  • Kosminen muutos henkilökohtaisen elämän välityksellä
  • sisäinen tieto muutoksista joita tulen kohtaamaan
  • lapsuudessa koettu ymmärtämättömyys erilaisuuttani kohtaan on johtanut aikuisuudessa muiden odotusten sopeutumiseen (tämä on aiheuttanut suurta ahdistusta ja olen miettinyt useasti, että miksi en ole oman elämäni herra)
  • kapinallisuuteni on jo kohottanut päätään, uskallan tietoisemmin tehdä ja toimia kuten itse parhaimmaksi näen, ilman että tarvitsen siihen muiden (auktoriteettien) hyväksyntää (Isäni oli ja on edelleen hyvin auktoriteettimainen ja sieltä varmaan juontaa, että yleensä kaikki minua vanhemmat, usein joidenkin äidit tai isät olen kokenut auktoriteetteinä, joiden mukaan minun tulisi toimia)

Neptunus yhtymä aurinko
  • Tietoinen avautuminen alitajuisille viesteille ja sisäiselle intuitiolle on käynnistynyt nyt tänä syksynä
  • Kosminen tietoisuus avautuu valittujen kautta ymmärtämään universumin salattua rakennetta (ehkä kristalliajan rakenne ja kristallisielu artikkelit hätkähdyttivät minua ja lisään niitä tänne vielä)
  • Syntymästä asti käynnissä oleva tietoisuuden laajentumisprosessi, lapsuudessa eletyt oudot maailmat (harmi etten voi kysyä tästä enempää keneltäkään, muistan vain rukoukset ja enkelien suojeluspyynnöt)
  • Epävarmuus omaa herkkyyttä kohtaan, joten minun tulee vain luottaa intuitiooni tästä lähtien ja onneksi sen nyt luin tästä tulkinnasta!!
  • elämä on kohdellut minua kaltoin kun olen yrittänyt elää muiden ehdoilla ja sääntöjä noudattaen (Ahdistunut tunne tekemisistä, tieto kuitenkin ettei jonkun asian tekeminen olisi hyväksi. Joskus nuorempana pohdin eräälle vanhemmalle ystävälleni ääneen miksi minun pitää käyttäytyä jollain tietyllä tapaa ja saan hirmuiset sanktiot jos teenkin asiat omalla tyylillä?) Tässä siis vastaus :)
  • Saatan paeta hoivaamaan jotain itselleni läheistä ihmistä, koska herkkyys tekee minut ymmärtäväiseksi muiden ihmisten heikkouksia kohtaan (so true) tai paeta huumeisiin ja alkoholiin, jos en tule riittävän tietoiseksi kyvyistäni (done that been there! nuorempana asuin ja seurustelin erään pojan kanssa, joka sitoi mun henkisyyttä ja siihen aikaan käytin päihteitä enemmän kuin koskaan suhteessa muuhun elämänaikaani nähden. seurustelun loppuaikoina löysin tieni takaisin Jeesuksen luokse ja aloin kehittämään henkistä elämääni eteenpäin Jeesuksen avulla. Tästä tuo poika ei ihan digannut.....)
  • ja jos en luota intuitiooni, tulen pettymään uudelleen ja uudelleen..
venus yhtymä aurinko
  • nauttiminen kaikesta mitä teen (ahdistunut tunne jos teen jotain pakosta) nautinto välittyy voimakkaasti eteenpäin
  • hymy  (:
Tulkinnassa sanotaan, että omien arvojen myyminen on heti pois viehätysvoimastani ja tunnen siten oloni epävarmaksi, en ihan ymmärrä tätä.uranus yhtymä venus
  • arvomaailman uudistuu ahkerasti (mielipide vaihtuu, päätöksenteko vaikeaa??)
  • tarvitsen kumppanin jolla on hyvä itsetunto 
  • riippumattomuus ja itsenäisyys ovat ehtoja onnistuneelle rakkauselämälle. (noniin, tämäkin on tullut tutuksi sen negatiivisen puolen kautta, pitä vain repiä itseni irti välillä)
chiron oppositio venus
  • tietoisuus omasta vetovoimasta (olen usein huomannut joiden ihmisten yleensä miesten pitkiä katseita, ne on jotenkin värähdyttäviä , koska tietenkin huomio tekee hyvää, mutta silti olen miettinyt mitä ja miksi? nyt taidan tajuta, että 'rakastuminen' ja henkisyys eivät ole vastakkaisia pyrkimyksiä vaan että johonkin voi rakastua myös henkisesti. Voihan olla että energiakenttäni on noita ihmisiä puoleensa vetävä eikä niinkään fyysinen olemus (?)
  • minun tulee myös vastaanottaa rakkautta eikä vain pitää liian hyvää huolta rakastetustani, koska kiintymys katoaa (ja kuinkas ollakaan?)
  • kyky ymmärtää esoteerista tietoa intuitiivisesti (ESOTEERINEN: salaileva, sisäpiirille tarkoitettu tietämys)

chiron avautuva kolmio jupiter
  • luonnonrytmien, esoteeristenoppien, telepatian, vaihtoehtohoitojen ottaminen mukaan kaikkeen sosiaaliseen toimintaan on minun mahdollisuus menestyä tässä elämässä. (Tunnen suurta vetovoimaa  edellämainittuja asioita kohtaan)
  • alitajuinen pakko ohjaa minut ensiksi henkisen tiedon eri lähteille ja sen jälkeen tilanteisiin joissa voin käyttää henkisiä voimavarojani (Mietin tässä eilen tai tänään/yöllä mihin kaikkeen olen jo tutustunut tai toteuttanut: kristinuskoon, kabbalaan, islaminuskoon, joogaan ja nyt tähän kaikkeen voisko sanoa new age, henkisen tietoisuuden aikaan, omaan sisäiseen heräämiseen)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3