torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesä ja puoliväli vuodesta 2016

Ja puoli vuotta edellistä blogitekstistä :)

Jos tammikuu tuntui kuin " niityllä liihottelulta" ja vuosi pyörähti käyntiin kuin kanuunan kuulasta, tuntui vuosi kevättä ja kesää kohden vaan raskaamalta. Yhteyttömyys, erillisyys, yksinäisyys olivat vahvasti osa olemassaoloani. Jaksamattomuutta ja energittömyyttä, alakuloa. Monilla kulunut puoli vuotta on ollut täynnä hurjia irtosuhteita, mutta myös masentuneisuutta. Kaikella kuitenkin on oma tarkoituksensa. Alkuvuoden tai jostain vaiheesta kevättä lopahti mielenkiinto henkisyyteenkin ja kanavointeihin, jotka kuitenkin ovat viitoittaneet elämääni ja auttaneet ymmärtämään itseäni enemmän osana maailmankaikkeutta. Onneksi tässä juhannuksen korvilla asiat ovat tuntuneet kääntyneen päälaelleen. Tämä vuosi on ollut kyllä rankka sitten viime vuoden :D


"Joillekin 2016 on ollut paljon vaikeampi ja haastavampi kuin 2014 ja 2015 yhteensä, ja se kertoo jotain! Vuoden 2012 loppuunsaattamisesta saakka energiaportaat ovat olleet jotain muuta, eikö vain? Eivätkä ne ole usein olleet myöskään mitään sellaista, mitä me edelläkävijät luulimme tai odotimme niiden olevan. Uusi on hyvin uutta meille kaikille, koska emme ole koskaan ennen tehneet tätä missään, ja se on täydellistä ja ihmeellistä, vaikkei se siltä joskus tunnukaan. Luulen, että monet meistä ovat olleet ja ovat edelleen niin syvällä tässä ylösnousemus-ruumiillistumisprosessissa, ettemme vielä aivan tajua, miten paljon olemme todellisuudessa muuttuneet (kehittyneet)." Le Fey 14.6.2016

Tämän vuoden energiahan on 9 eli loppuunsaattamisvuosi. En ole vielä löytänyt oman elämäni syvällistä merkitystä tälle vuodelle. Alkuvuonna hehkutin uuden oppimisen iloa ja se on kyllä kulkenut teemana tähän asti. hain opiskelemaankin, mutta toistaiseksi minua ei ole valittu. Työpaikankin sain vielä toistaiseksi säilyttää, parempaakaan ei ole tullut vielä vastaan (vaikka työpaikan vaihto on ollut kovasti mielessä). Jollain tasolla tunnen myös, että intuitioni on vahvistunut. Toukokussa sain henkisen kirurgisen hoidon, jossa minusta poistetiin jokin ahdistava kokemus/asia rinnasta ja juurichakran alueelta. Ehkä oloni hieman keveni tuon jälkeen, ehkä sellainen itsevarmuus ja varmuus ympäristöstä, itsenäisyys lisääntyi. Aloitin myös alkoholittoman elämän uudesta vuodesta, joka kyllä (vain) kesti viime viikkoon. Toisaalta se on jatkunut taas. Hyvä minä. Alkon sivuilla mainostettiin miten tehdä kesän parhaimmat mocktailit eli aloholittomat mocktailit ja mietin, että lisääntyykö tämä alkoholittomuus keskuudessamme? Ettei humalassaoleminen tai itse alkoholin juonti sen itsensä takia ole enää tärkeää? Toivon niin. Nyt kiehtoo selvänäköisyyden tms oppiminen/kehittäminen, ehkä sen intuition vahvistumisen myötä. 

Itserakkaus ja rakkaus itseäni kohtaan on kuitenkin tuntunut tämän vuoden teemana ja tuo alkoholittomuuskin johtuu siitä (tai niin sitä itselle olen perustellut). Hiljalleen tunnen myös oman voiman heräävän voimakkaammin. Oman vapauden, kunnioituksen tahdon asioiden suhteen. Odotan mielenkiinnolla mitä loppuvuosi ja ensi vuosi (numero 1 eli alku) tuo tullessaan tämän asian suhteen. Ehkä nämä vuoden 2012 jälken hiljalleen heränneet tuntemukset oman voiman ja elämän löytymisessä ovat nostatelleet päätään, kuiskineet korvaani ja nyt toden teolla alkavat kohta huutamaan. Tämä kanavointi auttoi minua muistamaan itseni rakastamisen. Ja tuohon olemme yhtä maan kanssa törmäsin tänään lukiessani Diana Cooperin "2012 ja sen jälkeen", jossa on seuraava harjoitus:


Kultaiset jalanjäljet

1. Käänny arkkienkeli Gabrielin puoleen ja tunne, kuinka puhdas valkoinen valo virtaa sinuun, ja sinusta edelleen maahan.
2. Pyydä kristusvaloa puoleesi, ja tunne, kuinka kullanvalkoinen valo hohtaa kauttasi maahan.
3. Pyydä, että tämä energia jää sinuun, ja välittyy syvälle maaperään siellä, missä kuljet.
4. Kun toimitat päivittäisiä askareitasi, on samantekevää, oletko pilvenpiirtäjässä vai paljaalla maalla - valosi ulottuu maaperään saakka ja auttaa puhdistamaan maailmaa. 











Brexit. Vaikka en EU-politiikan suuri fani olekaan, niin tämä kyllä kiinnosti. Silloin kun tieto tuli, että britannia eroaa Eu:sta, tuli sellainen intuitiivinen tunne, että nyt meni kyllä oikein! Niiden osalta, joihin ero vaikuttaa mm. työllistymisen yms suhteen Britaniassa ei seuraukset tunnu niin hyviltä, mutta se perimmäinen ja henkinen aspekti eron taustalla saa sieluni pomppimaan. Valo taistelee pimeyttä vastaan ja ottaa erävoiton. 

"Syyskuun kolmas aaltoporras ja loppuvuosi antavat minulle ja kaikille muille aikaa ja polttopisteen löytää ratkaisuja, integroitumista, päättäväisyyttä jne. kahden hyvin kaksinaisen aallon tuolla puolen. Kolmannessa aallossa minä, sinä ja me kaikki voimme työstää ja saavuttaa kolminaisuuden, neutraliuden, ykseyden tiettyjen asioiden kanssa – mitä ne ovat olleetkin meille kullekin 2016 – ennen kuin vuosi loppuu ja kehitymme vuoden 2017 paljon korkeamman energian aaltoihin. Näin tämä kaksinaisuushomma on näyttänyt toimivan vuoden 2012 jälkeen: vuosittain ensimmäinen ja toinen aalto tai porras ovat tyypillisesti melko äärimmäisiä vastakohtia kolmannelle aallolle, jonka aikana pystymme näkemään, tietämään, integroimaan, ratkaisemaan tai neutralisoimaan hurjat äärimmäisyydet ykseydeksi itsessämme." le fey 14.6.2016

Mutta nyt on kesä. Aurinkoa ja kaunista jokapuolella luonnossa. Nauttikaamme kauniista elämästämme. Namaste. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3