sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kutsu


KUTSU 
Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (Suzan Caroll) (suzanneliephd.blogspot.com)
13.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ylösnousevat sielut,

Me Arcturuslaiset haluamme puhua kanssanne tänään tehtävästänne. Emme kerro teille suoraan, mikä tehtävänne on, sillä tehtävänne löytämis-, muistamis- ja hienovirttämisprosessin kautta löydätte viisautta, voimaa ja rakkautta elää sen. Tehtävänne ei ole työ, mihin menette ja mistä lähdette päivän päättyessä. Tehtävänne on se syy, miksi päätitte ruumiillistua tänä henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksen otollisena aikakautena.

Ylösnousemus ei ole lahja tai palkkio. Ylösnousemus on valinta ja vastuu olla ajatustensa ja tunteidensa mestari. Jos ette ole oman energiakenttänne mestari, on hyvin vaikeaa astua viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Energiakenttänne, tietoisuutenne ylösnousee, sillä maa-asianne on vain astia, minkä tarvitsitte kiinnittämään elämänvoimanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden matriisiin. Yksi tärkeä hetki ylösnousemuksessanne on, silloin kun muistatte, että te ETTE ole kehonne. TE olette tietoisuus, joka täyttää kehonne nyt ja limittyy sen kanssa.

Maa-astianne on tietoisuutenne astia ja auranne on magneettikenttä, mikä voi kiinnittää teidät moniulotteiseen tietoisuuteenne. Moniulotteinen tietoisuutenne ei tarvitse lainkaan astiaa 8.-12. ulottuvuudessa ja 5.-7. ulottuvuudessa astianne ei ole enää luotu kolmannen ulottuvuuden alkuaineista ja neljännen ulottuvuuden elementaaleista. Viidennessä ulottuvuudessa astianne on valoa, kun valo on jatkuvasti virtaavaa ja voi välittää korkeimman, ehdottoman rakkauden ilmaisumuotonsa.

Ylösnousemusprosessinne aikana fyysisestä ja eteerisestä astiastanne tulee lisääntyvässä määrin rajoittava. Olette kuin käärme, jonka täytyy luoda vanha nahkansa, tai perhonen joka ei enää halua ryömiä ja on valmis lentämään. Kaipaatte lentämistä, leijumista ja välitöntä itsenne kuljettamista niihin myriadeihin valopohjaisiin viidennen ulottuvuuden todellisuuksiin, joita tulee lisääntyvässä määrin mielikuvitukseenne ja uniinne. Olette epävarma siitä tavasta, millä kuljetatte ja/tai muunnatte kokemuksenne todellisuudesta unienne ja mielikuvituksenne todellisuuteen, mutta miten se tapahtuu, alkaa jatkuvasti vaivata teitä.

Teitä kutsutaan Kotiin. Kutsuhuuto on alkanut ja se voimistuu teidän aikanne joka hetki. Joskus tämä kutsu täyttää teidät ehdottomalla rakkaudella ja valolla, mikä kipuaa sellaisiin väreihin ja kirkkauteen, mitä ette ole koskaan kokeneet, ennen kuin kutsu tuli olemukseenne. Joskus kutsu täyttää teidät tyyneydellä, kärsivällisyydellä ja sisäisellä tiedolla, että kaikki on hyvin. Toisaalta, joskus kutsu täyttää teidät suurella väsymyksellä ja turhautumisella.

Tämä väsymys ja turhautuminen johtuu siitä, että maa-astianne on tullut liian pieneksi, liian rajoittavaksi. Väsytte draamoihin, joita kerran kutsuitte elämäksi, ja kaipaatte todellisuutta, mikä on tahdiltaan rauhallisempaa ja lempeämpää. Kunnianhimo on jättänyt teidät ja omaisuus on "antiikinaikainen" termi, mikä sitoi teidät työn ja hankkimisen todellisuuteen. Ainoa omaisuus mitä arvostatte, on se, mitä teillä on sisällä, ja se mikä antaa teille turvallisen paikan tutkia syvemmin sisäistä matkaanne.

Näin ollen kodistanne on tullut turvasatama sen todellisuuden kiireestä ja hässäkästä, mitä ette enää voi pitää arvossa. Pihanne ja koko luonto ei voi enää olla omaisuutta, sillä se on elävä olento, mitä rakastavasti hoidatte, suojelette ja missä käytte. Syntymäperheenne ja aikuisajan perheenne ehkä ymmärtävät tai eivät sitä prosessia, mikä elää ikuisesti sydämessänne ja mielessänne, mutta sillä ei ole merkitystä teille. Ette tarvitse enää ulkoista vakuuttelua, että "teette oikein" tai "olette hyvä ihminen". Katsotte nyt sisäänpäin vahvistuksen saamiseksi. Itse asiassa nyt etsitte sisältä kaikkea.

Kerran todellisuus oli ulkopuolellanne ja sisäinen elämänne oli vain harhakuva, fantasia tai mielikuvitustanne. Nyt etsitte sisältä opastusta, totuutta ja lohtua. Ne jotka voivat hyväksyä, että olette nyt kummallisen erilainen kuin ennen, jäävät elämäänne, ja ne jotka tuomitsevat teidät tai pelkäävät siirtymäänne, alkavat poistua vähitellen todellisuudestanne. Olette siirtämässä tietoisuutenne todellisuustaajuuteen, mikä on teille tärkeämpi kuin fyysinen tunnustuksen saaminen, maine, lohtu tai hyväksyntä. Näin tehdessänne löydätte riippumattomuuden siitä, minkä kerran tunsitte elämäksi.

Samaan aikaan löydätte uuden määritelmän elämälle, mikä virtaa kerran tuntemaanne elämään, mutta laajenee paljon niiden rajojen, harhakuvien ja esteiden yli, jotka olivat osa päivittäistä todellisuuttanne. Aina silloin tällöin pelkoa noruu tietoisuuteenne ja tunnette sen kuin ankkurin, joka kiinnittää teidät todellisuusaistimukseen, mikä sulkee sydämenne ja himmentää mielenne. Onneksi yhteys korkeamman taajuuden ilmaisumuotoihinne voi päästä muistiinne ja muistuttaa teitä siitä, kuka OIKEASTI olette.

Kyllä, muistatte, kuka olette nyt. Kun menneet ja rinnakkaiset 3D-todellisuudet alkavat virrata tajuntaanne, elossa olemisen suuri merkitys saa uuden merkityksen. Kuolema ei ole enää pelkoa häviämisestä, vaan ainoastaan nykyisen todellisuusilmaisunne keskeytystä. Kun tunnette suuren transformaation sisällänne sekä lupauksen tietoisesta uuden ja korkeamman todellisuusilmaisun luomisesta, arvostatte elämää, joka on kerran ollut taakka täynnä pelkoa ja haasteita.

Muistatte nyt, että pelko oli huomionne valinta ja haaste oli vihkimys, mikä työnsi teitä eteenpäin ylösnousemuspolullanne. Ylösnousemus ei kuitenkaan ole enää polku eikä prosessi. Ylösnousemus on jokainen ajatuksenne, jokainen tunteenne ja valintanne reagoida, toimia ja käyttäytyä. Ylösnousemus on jatkuvaa irtipäästämistä siitä, mikä on saatu valmiiksi, ja sen todellisuuden jatkuvaa tunnustamista/tunnistamista, mitä TE luotte.

Kaikki mitä elämässänne tapahtuu nyt, on ylösnousemuksenne tekijä, eikä ole ketään ihmistä, mitään paikka, tilannetta tai asiaa, mikä on tärkeämpi kuin henkilökohtainen ja planetaarinen muuntuminen takaisin ITSEEN. Haasteista tulee kasvutilaisuuksia. Pelosta tulee sellaista, mitä herpaantumatta muunnatte rakkaudeksi. Ja aika mikä kerran vangitsi teidät velvollisuuksiin ja tehtäviin tai antoi teille hetken rakkautta ja onnellisuutta, hämärtyy NYT-hetkeksi.

Näin ollen havainnoistanne poistetaan "välimatka" siltä väliltä, kuka olette ja kuka teistä on tulossa, mitä haluatte ja mitä koette, missä olette ja minne olette menossa, miten pääsette sinne ja miten olette jo saapuneet perille ja miksi elämänne ei muutu, vaikka mitä TEKISITTE. Tuo välitila ei ole enää este, mikä teidän on selvitettävä, kuten se oli ennen.

Ollen oman energianne mestari voitte välittömästi muuntaa minkä tahansa tilanteen pelkästään muistamalla, kuka olette. Kuitenkin nyt-hetkessänne osa sitä, "kuka olette", on fyysinen kotelonne sekä Äiti Gaianne fyysinen kotelo. Siksi aivan kuten käärmeen on oltava paikallaan luodakseen liian pieneksi tulleen nahkansa ja aivan kuten toukan on hävittävä koteloonsa tullakseen perhoseksi, teidän täytyy "sulkea" fyysiset toimintonne niin usein, kuin on tarpeellista.

Muistakaa, että te ette sopeudu ainoastaan uuteen kehoon. Sopeudutte myös uuteen planeettaan ja uuteen todellisuuteen. Jokaisella valinnallanne ja päätöksellänne astutte uuteen mahdollisten todellisuuksien asteikkoon. Monet näistä todellisuuksista ovat paljon korkeampaa taajuutta. Siksi teidän on kalibroitava tietoisuutenne näihin korkeampiin todellisuustaajuuksiin jokaisella ajatuksellanne ja tunteellanne. Valitettavasti jotkut tilanteet alentavat edelleen tietoisuuttanne ja teidän on taisteltava päästääksenne irti pelosta ja muistaaksenne ITSENNE. Näiden haasteiden jälkeen teidän täytyy levätä. Kummassakin tapauksessa on jatkuva tarve olla paikallaan, jotta voitte integroida uutta ja päästää irti vanhasta.

Lisäksi päästätte irti aikasidonnaisesta kolmannen ulottuvuuden ajattelusta ja opitte ajattelemaan tai muistatte ajatella moniulotteisesti. Päästätte irti myös inhimillisen rakkauden tuomitsemisesta ja ehdoista ja opitte elämään ehdottomassa rakkaudessa. Jos tässä ei ole jo tarpeeksi, niin te ette muunna ainoastaan tätä fyysistä todellisuutta, vaan myös kaikki fyysiset todellisuudet, joita olette kokeneet Gaian keholla. Viimeisenä muttei ehdottomasti vähäisimpänä muunnatte itse planeettaa.

Kyllä, planeetta on "hän", olentomuoto. Hän, Gaia, haluaa palata viidenteen ulottuvuuteen, missä hän voi yhdistyä jumalaisen täydentäjänsä, muodottoman henkiolennon, kanssa. Yhdessä he voivat taas tulla moniulotteiseksi tähdeksi. Hän on ollut äitinne lukemattomien inkarnaatioiden ajan ja olette päättäneet palvella häntä uudestaan ja uudestaan. Nyt henkilöt ja planeettaa YHTENÄ olentona palaa korkeampaan ilmaisumuotoonsa. Myös teidän jumalaiset täydentäjänne asettuvat riviin viidennen ulottuvuuden kynnykselle yhteenliittymistä varten, kun galaktiset ja taivaalliset esi-isänne kurkottavat syleilemään teitä.

Olemme kattaneet teille pöydän, kynttilät on sytytetty ja musiikki soi. Juhlat alkavat ja olemme valmiina syleilemään teitä!

Arcturuslaiset
lähde: www.adonai.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3