keskiviikko 20. helmikuuta 2013

MIKSI SIELUT REINKARNOITUVAT, JOS KAIKKI KOKEMUKSET TAPAHTUVAT RINNAKKAISTODELLISUUDESSA?

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (angelicguides.wordpress.com)
14.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meitä on pyydetty laajentamaan aiempaa viestiämme rinnakkaistodellisuuksista. Tämä aihe on tietysti hyvin laaja emmekä tietenkään pysty selittämään kaikkea rinnakkaistodellisuuksista vain parissa viestissä. Nyt haluaisimme keskittää huomionne äärettömiin versioihin "sinusta". Meiltä on kysytty, miksi sielut reinkarnoituvat, jos äärettömästi versioita "sinusta" esitetään jo samanaikaisesti? Tämä on upea kysymys ja haluaisimme selittää sitä lisää. Antaaksemme yksityiskohtaisen selityksen tässä vastauksessa, käsittelemme kolmea aihetta, joista olemme aiemmin puhuneet. Nämä ovat rinnakkaistodellisuudet, reinkarnoituminen ja aikaharha. Laajennamme aiempaa selitystämme kustakin aiheesta vastataksemme parhaiten tähän kysymykseen. Aloitetaanpa.

Kuten olemme todenneet aiemmassa viestissä, ääretön määrä todellisuuksia tapahtuu samanaikaisesti. Käytimme esimerkkiä henkilöstä, jonka piti tavata ystävänsä aamukahvilla ja sitten kävellä töihin, auttaaksemme teitä ymmärtämään, miten monta "sinua" on. Kuvasimme joitain päätöksiä, joita hän voisi tehdä ja jotka kaikki tapahtuivat toisissa todellisuuksissa. Kuten selitimme aiemmin, jotkut rinnakkaistodellisuudet näyttävät hyvin samanlaisilta kuin tämä todellisuus ja toiset dramaattisen erilaisilta.

Joka hetki teette päätöksiä, jotkut niistä ovat hyvin pieniä - kuten haluatteko juoda lasin vettä vai jääteetä. On kuitenkin muita päätöksiä, jotka ovat paljon suurempia, ja niillä on suurempi vaikutus elämänne ottamaan suuntaan. Sellaisia päätöksiä kuin, kenen kanssa mennä naimisiin, missä asua, missä olla töissä ja hankkiiko lapsia, vain muutamina esimerkkeinä. Oivaltakaa nyt, että riippumatta päätöksestänne tässä todellisuudessa, kaikki muut vaihtoehdot, joita voisitte tehdä, tapahtuvat myös. Tämä johtuu siitä, että sielunne pyrkii saamaan kaikki mahdolliset kokemukset ja siksi luodaan toinen rinnakkaistodellisuus, mikä sallii jokaisen päätöksen äärettömän laajentamisen. Meidän perspektiivistämme kaikki todellisuudet ovat jo olemassa, koska emme tarkastele aikaa lineaarisena niin kuin te. Kuitenkin teidän perspektiivistänne näyttäisi siltä, että jokaisen uuden päätöksen myötä luodaan uusi rinnakkaistodellisuus.

Jokaisen sielun on tehtävä päätös siitä, haluaako hän inkarnoitua takaisin tähän todellisuuteen vai inkarnoituuko hän mieluummin toisiin maailmoihin. Olemme todenneet aiemmin, että sielut reinkarnoituvat tähän todellisuuteen saadakseen arvokkaita oppitunteja, jotka ovat ainutlaatuisia kaksinaisuuteen perustuville matalammille ulottuvuuksille. Missä tahansa todellisuudessa on tietysti paljon saavutettavaa, ulottuvuudesta riippumatta. Sanomme kuitenkin vain, että on ainutlaatuisia oppitunteja, joita voidaan löytää vain teidän kaltaisessanne todellisuudessa.

No niin, liittyen käsillä olevaan kysymykseen: miksi sielun täytyy reinkarnoitua, jos jokainen mahdollinen päätös koetaan jo? Ennen kuin voimme vastata tähän, haluaisimme viitata viestiimme aikaharhasta, koska teidän perspektiivinne aikaan esittää suurta roolia siinä, miten näette tämän kysymyksen. Selitetäänpä.

Monet ovat kiinnostuneita kuulemaan menneistä elämistään. Kuitenkin yleinen väärinkäsitys on, että nämä elämät koetaan todella menneisyydessä. Monet ajattelevat reinkarnoitumista peräkkäisjärjestyksenä, ikään kuin elämä muinaisessa Egyptissä olisi koettu ennen seuraavaa elämää keskiajalla ja sitten reinkarnoiduttaisiin taas 1800-luvulle läntisen Amerikan tutkimisen aikaan. Olemme käyttäneet näitä aikajaksoja vain havainnollistamaan selitystämme. Vaikka nämä aikajaksot näyttävät tapahtuneen menneisyydessä, ne tapahtuvat kaikki samanaikaisesti juuri nyt. Nämä aikajaksot ovat kaikki olemassa tässä ja nyt. Hahmotettu erillisyys johtuu vain värähtelytaajuudesta. Monien tietämättä dinosaurukset laiduntavat ruohoa, Amerikan alkuperäisasukkaat rakentavat tiipiitä ja raketteja laukaistaan samassa tilassa, missä asutte. Ette havaitse näitä todellisuuksia eivätkä ne havaitse teitä. Teidät kuitenkin erottaa vain se värähtelytaajuus, mitä ylläpidätte, ja se todellisuus minkä odotatte näkevänne.

Annetaanpa toinen analogia siinä toivossa, että ymmärrätte paremmin tämän käsityksen. Kuvitelkaa monia erilaisia papereita kasatun päällekkäin. Kukin sivu edustaa erilaista aikajaksoa. Kuivitelkaa nyt, että nämä sivut "kaarretaan" ympyräksi, suoran paperipinon sijasta. Nämä sivut muodostavat täyden ympyrän. Jos joku kysyisi, mikä paperi tulee ensimmäisenä, miten se pystyttäisiin määrittelemään? Täydessä ympyrässä ei ole alkua ja loppua.

Laajennetaan tätä käsitystä vielä lisää. No niin, käsitämme, että kun olette tottuneet ajattelemaan lineaarisesti, voi olla hyvin vaikeaa kuvitella, miten kaikki voi tapahtua samanaikaisesti. Näin me kuitenkin näemme todellisuuden omasta perspektiivistämme. Olemme aiemmin selittäneet reinkarnoitumista tapahtumaksi, mikä tapahtuu yksi elämä kerrallaan. Tämä esitteli vasta koko käsitteen, selitti lisää sielun tekemiä päätöksiä sekä tarkasteli prosessia, mikä tapahtuu kuoleman jälkeen. Kuitenkin kaikki päätökset reinkarnoitua kuhunkin elämään tehdään samanaikaisesti - niitä ei koeta yksi kerrallaan. Käsitämme, että tämä ajatus voi olla täysin ylivoimainen joillekin ja herättää monia lisäkysymyksiä. Tämä on aikomuksenne, kun olette nyt valmiita laajentamaan lisää tietoisuuttanne ja taas kerran venyttämään niitä rajoja, joita olette asettaneet sille, mikä on mahdollista. Tietäkää, että te ette tuntisi vetoa tähän viestiin, jos ette olisi valmis kuulemaan näitä sanoja.

Toistamme taas kysymyksen, jota meidän on pyydetty selittämään lisää: miksi sielut päättävät reinkarnoitua, jos kaikki mahdolliset päätökset tapahtuvat äärettömissä todellisuusversioissa? Jokaisella elämällä minkä elätte, on vaikutusta kaikkiin muihin elämiin. Tästä syystä olemme sanoneet, että tämän päivän päätöksenne voivat vaikuttaa menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Kyse ei ole siitä, että menette ajassa taaksepäin, vaan ettei ole menneisyyttä tai tulevaisuutta. Annamme teille uuden analogian: onko mahdollista heittää kivi järveen ja vaikuttaa vain yhteen vesimolekyyliin? Ei, koska vedessä ei ole erillisyyttä. Se on kokonaisuutena yhteydessä, aivan kuten kaikki elämänne ovat yhteydessä. Kokemienne aikajaksojen välillä ei ole erillisyyttä.

Niinpä syy siihen, miksi olet päättänyt reinkarnoitua useamman kerran, on mahdollisimman suuren kokemusmäärän saaminen. Kyllä, jokainen mahdollinen päätös, mitä teet elämässäsi, tapahtuu toisessa rinnakkaistodellisuudessa. On kuitenkin vielä paljon enemmän mahdollisia kokemuksia, joita sielusi voisi saada valitsemalla, että se on useampi persoona, inkarnoitumalla useampaan uskontoon, useammalle aikajaksolle, useampaan perheeseen. Nimittäin jokaisen elämän myötä tulee erilaiset haasteet, erilaiset tilanteet sen laajan mahdollisen kokemuskirjon myötä, minkä voit saada muuttamalla perhettäsi, ystäviäsi, varallisuuttasi, terveystilaasi, uskontoasi, rotuasi, asuinaluettasi jne. Jokainen elämä antaa sinulle vielä lisää kokemuksia, joita kohtaat ja joita kukin elämä luo omiin rinnakkaistodellisuuksiinsa.

Jokaista kokemusta käytetään edistämään tietoisuutenne kasvua ja antamaan lisää kokemuksia ymmärryksenne laajentamiseksi kaikesta, mitä on. Sielunne etsii jatkuvasti uusia ja jännittäviä kokemuksia, jotka auttavat tietoisuutenne kohottamisessa. Olemme usein todenneet, ettei tietoisuutenne laajentumisella ole oikeastaan loppua, koska jatkatte uusien kokemusten luomista siinä, mitä voitte oppia. Olette ikuisia olentoja, sielunne ei kuole koskaan ja kun jatkatte olemassaoloanne, jatkatte laajentumista. Laajentumisen lopettaminen on olemassaolon lopettamista. Olkaa vakuuttuneita, että olette kaikki äärettömiä olentoja.

Toivomme, että tämä viesti on jollain tavalla palvellut teitä.

Rakkaudessa ja valossa, Enkelioppaanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

lauantai 16. helmikuuta 2013

KAHDEKSAN ITSETIEDOSTAMISVAIHETTA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Helmikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, olemme selittäneet tätä aiemmin, mutta virkistämme muistianne siitä, mitä tapahtuu, kun kuljette tietoisuuden monilla tasoilla ja alitasoilla. Kun puhdistatte vääristymät aurakentästänne, tapahtuu myös sisäinen prosessi. Koko fyysinen rakenteenne käy läpi monimutkaisia muutoksia. Ne laukaisee korkeammat taajuusmallit, jotka integroituvat teihin Luojalähteestä suurien valokaupunkien kautta. DNA:nne, chakrakeskuksenne ja pyhä sydämenne ja pyhä mielenne sisältävät jumalaisen suunnitelman. Kun integroitte enemmän ja enemmän Luojatietoisuuden timantinkovia hiukkasia, kaikki ne vääristymät ja epätäydellisyydet korjataan hitaasti, jotka olette luoneet totuudeksi hyväksymienne negatiivisten käsitteiden vuoksi.

Monia näistä vääristyneistä käsityksistä suodattuu tietoiseen tajuntaanne parannettavaksi tai poistettavaksi ja ymmärrämme, että tämä voi olla epämukava ja hämmentävä prosessi, kun tutkitte syvemmältä kosmoksen viisautta. Tätä tehdessänne on elintärkeää, että säilytätte tietoisuuden ja kärsivällisyyden. Ihmiskunta on tulossa esiin muistinmenetyksestä tai ns. rajoittuneesta tiedostamisesta liittyen itseen ja luomakunnan monimutkaiseen laajuuteen.

Teistä on tulossa hyvin tehokkaita saatavilla olevien uusien käsitteiden ja runsaan informaation analysoinnissa, erottelukyvyn voimaannuttavan lahjan avulla. Nyt kun olette virittyneempiä ylisieluunne tai korkeampaan itseenne ja tuohon pieneen sisäiseen ääneen, teillä on kyky varmistaa nopeasti, onko jokin käsitys harmoniassa sisäisen totuutenne kanssa. Jos ei ole, teidän kuuluu sivuuttaa se ilman kaunaa tai tuomitsemista, tai jos ette ole varma, laittaa se sivuun ja pyytää korkeampaa itseänne vahvistamaan se teille jollain kiistattomalla tavalla. Tiedämme, että teitä pommitetaan monilla uusilla käsityksillä, joista osa venyttää käsitteellisen ymmärryksenne rajoja.

Olkaa tietoisia, rakkaat, että se mitä koette, on osa sitä jälleenyhdistymis- ja ylösnousemisprosessia, minkä keskellä olette ja mikä kiihtyy ajan kuluessa. Riippumatta siitä, missä kohtaa olette ylösnousemuspolulla, olkaa rauhassa oman ymmärrystasonne kanssa ja kärsivällinen itsenne suhteen. Se on ego, joka kuiskii teille: "Et ole riittävän hyvä. Olet paljon perässä toisista. Et ole arvokas. Et koskaan opi, ymmärrä ja saa valmiiksi kaikkia henkisiä termejä, tekniikkoja ja meditaatioita!" Ja niin edelleen. Pysähtykää, kun näin tapahtuu, ja tuokaa mielenne lempeästi takaisin keskukseen muutamalla valitulla affirmaatiolla.

Jokainen sielu on ennalta määrätty seuraamaan paluupolkua korkeampiin ulottuvuuksiin. Se on kuitenkin hyvin henkilökohtainen matka. Kuten olemme usein todenneet, voitte valita alatien, keskitien tai ylätien. Se riippuu teistä, mutta lopulta te palaatte jalostuneempiin valoulottuvuuksiin. Teillä on vapaa tahto tämän maallisen, ennalta määrätyn jumalaisen suunnitelman puitteissa, minkä Isä/Äiti Jumalamme loi ja ylivalaisi.

Kun yhdistytte korkeammille tietoisuustasoille, teidän on myös tiedostettava, että aivojenne alempaa osaa tai niitä lohkoja, jotka resonoivat kolmannen/neljännen ulottuvuuden matalampiin taajuuksiin ja jotka sisältävät eläin-ihmisen vaistonvaraisen luonnon, muokataan tai ne suljetaan vähitellen. Vaistonvaraisuus korvataan hitaasi intuitiivisuudella, kun yhdistytte pyhän mielenne viisauteen ja saatte kyvyin olla vuorovaikutuksessa korkeamman itsenne, oppaidenne ja enkeliauttajienne kanssa. Saatte kyvyn yhdistyä niiden viisauden valopaketteihin, jotka on tallennettuna korkeampaan aivorakenteeseenne, pyhään mieleenne. Siellä koko valtava historianne, sukulinjanne ja jumalainen perintönne on tallennettuna korkeamman tietoisuutenne aarrearkkuun.

Älkää tyrmistykö, jos menneisyydestänne tulee vain hämärä muisto, erityisesti niistä kipeistä asioista joita olette kokeneet tässä elämässä. On aika parantaa menneisyys ja päästää siitä irti, rakkaat. Teitä ei enää palvele tutkia menneitä elämiä parantuaksenne tai yrittääksenne ymmärtää, miksi käyttäydytte tai reagoitte tietyllä tavalla nykyhetkessä. Se on vanha tapa. Ne tietoisuusvääristymät jotka loitte menneisyydessä, eivät voi olla olemassa, kun täytytte ylitsevuotavasti timantinkovilla hiukkasilla sen prosessin avulla, minkä olemme opettaneet teille.

Nämä taianomaiset hiukkaset sisältävät Luojan puhdasta ja täydellistä ydinolemusta ja ne muuntavat vähitellen kaikki vääristymät aurakentässänne ja fyysisessä astiassanne. Hitaasti mutta varmasti ne epätäydellisyydet korjataan, joita olette luoneet sekä sisäiseen että ulkoiseen maailmaan. Muistakaa, ettei nopeammin tai enemmän ole aina parempi. Maapallolta ja ihmiskunnalta on vienyt hyvin kauan saavuttaa nyt vallitseva epätäydellisyystila. Se transformaatiokehitys minkä te, valon maajoukot, olette tehneet hyvin lyhyessä ajassa, on todella ihmeellinen.

Kun poistatte vanhat tavat, uskomukset ja teot, palaatte vähitellen harmoniaan hyväksytyllä polariteetti- ja kaksinaisuusasteikolla. Jokaisen korkeamman taajuustason myötä minkä saavutatte, jätätte taakse niitä tilanteita, ihmisiä ja asioita, jotka eivät ole enää yhteensopivia uuden tietoisuus- ja värähtelytasonne kanssa. Usein näyttää siltä, että olette ikään kuin astuneet uudesta ulottuvuusovesta, jolloin osa menneisyyttä häviää taianomaisesti. Tästä syystä monet kokevat ystävien ja/tai perheenjäsenien menettämistä ja vaihdatte työpaikkaa tai aloitatte uuden ammatin. Monet teistä muuttavat myös uusiin paikkoihin joskus oikein ymmärtämättä, miksi teidät on opastettu tietylle alueelle, mutta on syvä sisäinen tietämys, että niin oli tarkoitus. Monet teistä huomaavat, että tekemänne työ, ajanvietteenne, harrastuksenne ja monet asiat, jotka ovat kiinnostaneet teitä ennen, ovat vähemmän tyydyttäviä, sillä ne eivät sovi jatkuvasti laajentuvaan ja kehittyvään todellisuuteenne.

Menneisyyden moniulotteisia ovia sulkeutuu ja tulevaisuuden ovia avautuu nopeammin ja nopeammin, kun ylösnousemusprosessi kiihtyy. Muutospelko on ollut hyvin pitkään merkittävä kontrolloiva tekijä tietoisessa tajunnassanne. Kun aloititte matkanne tiheyteen, pyritte itseilmaisun ja suureen muutosvalikoimaan ja ilahduitte jokaisesta uudesta luomuksesta. Vasta maallisten kokemustenne aikana olette unohtaneet, että olette kanssaluoja, joka oli varustettu täydellä määrällä luomiskykyjä, ja että teillä on suora yhteys luomisen voimalähteeseen valon- ja elämänivirran kautta.

Luomisen alkuperäinen siemenajatus tuli Ylimmän luojan sydän-mielestä ja oli täydellinen, kuten aina. Kuitenkin jokainen eroaminen ja taittuminen sisälsi vähän vähemmän Luojan täyttä ydinolemusta. Kun Jumaltietoisuuden jumalaiset kipinät siirtyivät vähitellen kauemmas ja kauemmas luomisen/luomakunnan keskuksesta, täysi valoasteikko taittui aina vain yksilöllisemmiksi puoliksi Jumalilmaisusta. Koska tämä aliuniversumi on nuori luomishanke ja sijaitsee luomakunnan äärirajoilla, se koostuu puolivaloasteikon spiraalista tai heikentyneistä luomiselementeistä. Tämä ei merkitse, että tämä on langennut universumi tai paha. Se merkitsee vain, ettei se sisällä Luojatietoisuuden koko määrää.

Rohkeat valonkantajat, oletteko valmiita ja halukkaita olemaan tunnustelija ja avaamaan ovia luomisen/luomakunnan moniin taivaallisiin asuinsijoihin ja ulottuvuuksiin? Jokainen ulottuvuustaso tarjoaa uusia tilaisuuksia ja antaa teille pääsyn moniin uusiin kykyihin ja laajempaan viisauteen. Jokainen korkeampi taso kuitenkin myös haastaa teidät monin tavoin ja vaatii, että päästätte irti niistä asioista, joita eivät enää palvele suurinta hyväänne. Jätitte suuremman itsenne monia puolia matkan varrelle, kun kuljitte laskeutuvaa polkua pitkin matalampiin ulottuvuuksiin. Teidän on oltava myös valmis vapauttamaan menneisyyteen ne ihmiset, olemistavat ja asiat, jotka eivät enää sovi nykyiseen ja tulevaan todellisuuteenne, kun teette paluumatkaa korkeampiin ulottuvuuksiin.

Rakkaat, autamme teitä kaikin mahdollisin tavoin universaalien lakien rajoissa ja odotamme kärsivällisesti, että liitytte meihin eri valopyramideissa, joita on ympäri tätä aliuniversumia. Olemme kertoneet teille, että te ette luo ainoastaan uutta maatodellisuuttanne, vaan myös asuinsijojanne taivaallisiin ulottuvuuksiin. Välitämme teille kaiken sen Luojan valo-rakkaussäteilyn, minkä pystytte sisältämään. Teitä rakastetaan mittaamattomasti.

Olen arkkienkeli Mikael.

***********

Rakkaat ystävät, arkkienkeli Mikael kannusti minua kirjoittamaan alle yhteenvedon ylösnousemustasoista useista syistä. 1) Niille jotka ovat edistyneempiä, virkistämään muistia ja antamaan lisäselkeyttä prosessiin. 2) Ohjenuoriksi niille, jotka ovat polulla, mutta jotka pyrkivät edelleen päästämään irti, korjaamaan ja muuntamaan monia tasapainottomuuksia fyysisessä, mentaali-, tunne- ja astraalikehossa. 3) Antamaan lisäymmärrystä ja -kannustusta niille, joille viisausopetukset uudesta valaistumisen ajasta ja ylösnousemusprosessista ovat melko uusia.

Rakkaimmat sydämet, riippumatta siitä, missä olette ylösnousemuspolulla, pyrkikää näkemään tulevaisuus täynnä toivoa ja lupausta. Koskaan ennen meillä ei ole ollut näin suurta tilaisuutta ottaa takaisin jumalainen asemamme kanssaluovana itsemestarina aineellisilla tasoilla. Olemme avanneet ja valmistelleet polun teidän kaikkien seurattavaksi. Teidän täytyy vain vastata kutsuun ja sitten seurata sieluitsenne tönäisyjä. Teitä ei johdeta harhaan. Me, sisarenne ja veljenne tällä polulla edessänne, olemme aina valopyramideissanne ja kannustamme teitä hurraten eteenpäin ja ylöspäin.

Ikuista rakkautta ja enkelisiunauksia,
Ronna

YLÖSNOUSEMUSPOLUN TIEDOSTAMISTASOT

Arkkienkeli Mikaelin ylivalaisemana Ronna, pyhä kirjuri

VAIHE 1:

Viritymme vähitellen kuuntelemaan omatuntomme (ruumiillistuneen sieluitsemme) pientä ääntä ja aloitamme tunneluontomme parantamis- ja harmonisoimisprosessin. Sallimme hitaasti sieluitsemme tulla oppaaksi ja johtajaksi elämänkokemuksissamme, egon halukehon sijasta. Aloitamme tunnekehotietoisuuden parantamis- ja jalostamisprosessin, mikä voi olla tuskallinen ja haastava, mutta myös palkitseva ja valaiseva.

VAIHE 2:

Kun alamme tutkia syvemmin alitajuista mieltämme, aloitamme prosessin, missä harmonisoimme tunnetahtomme korkeamman itsemme tai ylisielumme ja Jumalan tahdon kanssa. Päämantraksemme tai -affirmaatioksemme tulee: "Tapahtukoon sinun tahtosi kaiken suurimmaksi hyväksi." Kun opimme, että olemme sähkömagneettisia energiaolentoja, alamme ymmärtää, että säteilemme jatkuvasti energeettisiä ajatusmuotoja ympäröivään maailmaan. Sitten meidän on koettava nämä positiiviset tai negatiiviset ajatusmuodot samasta taajuudesta koostuvina tapahtumina tai tilanteina.

Henkilökohtainen maailmamme järjestäytyy jatkuvasti uudelleen sopiakseen ajankohtaiseen todellisuuskuvaamme. Yrityksen ja erehdyksen kautta alamme ymmärtää syyn ja seurauksen tai karman lakia. Saamme myös ymmärrystä ja alamme aktiivisesti käyttää universaaleja ilmentämislakeja, kun hitaasti kehitämme kykyjämme kanssaluojana maatasolla. Uuden tietoisuuden, itseluottamuksen ja universumin toimintaan luottamisen myötä, luovutamme kontrollin tunnetasolla korkeammalle itsellemme, sillä ymmärrämme nyt, että syntymäoikeutemme on nauttia Isä/Äiti Jumalamme rakkaudesta, kauneudesta ja runsaudesta. Ymmärrämme myös, että korkeampi itsemme näkee asiat korkeammasta näkökulmasta ja ohjaa meitä aina parhainta lopputulosta kohti.

VAIHE 3:

Kun siirrymme vähän korkeammalle ylösnousemustikkaita, opimme myös näkemään elämämme tapahtumat korkeammasta näkökulmasta. Olemme käyneet läpi tuskallisen prosessin ja rikkoneet tai parantaneet kaikki entiset sopimukset niihin, joiden kanssa olemme kokeneet karmavuorovaikutusta, niin että voimme katkaista kaikki jäljellä olevat energialangat väliltämme. Annamme anteeksi ja pyydämme anteeksi rakastavasti, niin että jokainen meistä voi taas kerran tulla täysivaltaiseksi olennoksi. Parantamalla ja muuntamalla ne todennäköiset tulevaisuudet jotka olemme luoneet monissa menneiden elämien kokemuksissa, siirrymme tulevaisuuteen ilman vanhan karman raskasta taakkaa.

Ajan kuluessa ja paljon sieluetsinnän ja prosessoinnin jälkeen, pyrimme vähitellen saavuttamaan tunnekiintymättömyyden. Rakastamme syvemmin ja myötätuntoisemmin, kun alamme etsiä ja nähdä parhaan kaikissa ympärillämme. Hyväksymme vähitellen me-ryhmätietoisuuden, egon motivoiman "minä vastaan kaikki muut" -erillisyyskäsityksen sijasta. Olemme oppineet näkemään testimme ja haasteemme kasvutilaisuuksina, rangaistuksen ja huonon tuurin sijasta. Tämän tuloksena tunnekehotietoisuutemme alkaa värähdellä paljon korkeammalla ja harmonisemmalla värähtelytaajuudella. Nyt olemme valmiita keskittämään huomion mentaalikehon kehittämiseen, kohottamiseen ja harmonisoimiseen.

VAIHE 4:

Tässä vaiheessa ylisielu tai korkeampi itsemme alkaa ottaa aktiivisemman roolin transformaatioprosessissamme, kun sieluitsemme integroituu hitaasti ylisieluitsemme korkeampiin taajuuksiin (ominaisuuksiin, laatuihin ja hyveisiin). Alamme tarkastella uskomuksiamme, tapojamme ja mielemme tietoisuuslaatua. Arvoimme uudestaan ne merkittävät tuomitsemiset ja asenteet, joita meille ovat antaneet vanhempamme sekä kulttuuri, uskonto ja valtion johtajat, kun vähitellen siirrymme yli alemman astraalitason massatietoisuuden uskomusmalleista.

VAIHE 5:

Kun jalostamme mentaalikehomme taajuusmalleja, saamme hitaasti pääsyn pyhään mieleemme ja siihen korkeamman mentaalitietoisuuden aarrearkkuun, mikä on tallennettuna sinne. Pyhä mielemme ja pyhä sydämemme yhdistyvät ylisieluun tai korkeampaan itseen opastajana henkisessä etsinnässämme. Meistä tulee suvaitsevaisempi toisten ihmisten uskomuksille, kun opimme, että seurattavana on monia polkuja. Tiedämme kuitenkin nyt, että kaikki polut johtavat lopulta samaan määränpäähän. Opimme erottelemaan, mitä hyväksymme omaksi totuudeksemme, ja hyväksymme vain ne totuudet, jotka resonoivat positiivisesti pyhässä ydinolemuksessamme. Alamme laajentaa ajatteluhorisonttiamme ja monet kehittävät halun oppia lisää henkisestä alkuperästään ja siitä, miksi olemme maan päällä, mikä on tehtävämme tai tarkoituksemme tässä elämässä ja mitä meille tapahtuu tuolla puolen.

VAIHE 6:

Kun nostamme mentaali- ja tunnekehomme taajuutta, chakajärjestelmämme alkaa pyöriä paljon nopeammin ja harmonisemmin. Tämä johtaa sen eteerisen valoputken käynnistymiseen tai aktivoitumiseen, mikä kulkee selkärankaa pitkin ydinjatkoksen (ylösnousemuschakra) läpi pyhää mieleen ja ulos kruunuchakrasta. Se kiekolla oleva energia nimeltään kundaliini, mikä sisältää Luojavalon pyhän valkoisen tulen siemenatomeja, joita kutsuntaan timantinkoviksi hiukkasiksi, alkaa virrata selkärankaa pitkin ylös. Portaalit pyhään sydämeen ovat avautuneet, niin että saamme nyt valon timantinkovia hiukkasia pyhän sydämen takaportaalin kautta sekä ylhäältä kruunuchakran kautta ja alhaalta kundaliinitulen virtauksena pyhää voima- tai valosauvamme pitkin. Tämä prosessi nopeutuu ja voimistuu, jos käytämme jotain tietoisen hengittämisen lahjaa, kuten äärettömyyshengitys tai jokin muu syvään hengittämisen tekniikka.

VAIHE 7:

Olemme oppineet parantamaan menneisyytemme ja kirjoittamaan tulevaisuutemme niin, että voimme keskittyä ikuiseen nyt-hetkeen. Olemme sulauttaneet fyysisen älykkyytemme ylisielumme tai korkeamman itsemme henkiseen viisauteen, mikä merkitsee, ettemme ainoastaan ymmärrä ja hyväksy monia oppimiamme korkeampia henkisiä totuuksia, vaan olemme myös integroituneet niihin. Viritymme vähitellen kehittyneempiin ja laajempiin tulevaisuuden suuntaviivoihin. Kun teemme tämän, lähetämme myös uuden ajan korkeamman taajuuden siemenajatuksia elämänkukkaamme tai luomispyöräämme niin, että säteilemme niitä maailmaamme.

Kun vedämme enemmän ja enemmän värähtelytaajuusmalleja viidennen ulottuvuuden alemmilta tasoilta, sielulaulumme virittyy myös paljon korkeampiin värähtelytaajuuksiin ja resonoi niiden kanssa. Tämä lähettää taivaallisen kutsuhuudon, jotta korkeamman itsemme yhteensopivat puolet alkavat liikkua hitaasti harmoniaan henkilökohtaisen valopilarimme kanssa. Korkeamman itsemme kipinöiden lataaminen "vakituiseen" sieluitseemme alkaa kiihtyä tässä kohta ja myös etenemisemme ylösnousemuspolulla kiihtyy kovasti. Olemme nyt valmis siirtymään elämänvirran kulkuun ja tiedämme, että meitä opastetaan ja ohjataan, kun alamme seurata henkeä epäröimättä.

VAIHE 8:

Meille alkaa tulla mukavaksi uusi tapamme olla ja tarkastella maailmaa. Arvostamme yksinäisyyttämme, kun tutkimme syvemmältä ja syvemmältä pyhää olemustamme. Olemme oppineet toimimaan joka päivä luonnollisesti elävänä meditaationa ja elävänä rukouksena, kun pysymme tiukasti keskittyneenä pyhään sydämeen. Maaharhalla on nyt minimaalinen vaikutus meihin. Rakastava myötätuntomme on kuitenkin laajentunut syleilemään kaikkia olentoja ja koko luomakuntaa.

FYYSISEN ASTIAN TRANSFORMOITUMINEN

Myös fyysiseen kehoomme vaikutetaan dramaattisesti jokaisen heräämisvaiheen aikana ja ylösnousemusoireet voivat olla sekä riemastuttavia että epämukavia tai jopa tuskallisia toisinaan. Kirjaseni "The Evolution of Humanity * Symptoms of Ascension" menee yksityiskohtaisesti moniin ylösnousemusoireisiin ja antaa ehdotuksia, miten kulkea helpommin näissä dramaattisissa muutoksissa ja transformaatiokaaoksessa korkeampien ulottuvuuksien ystäviemme avustuksella. Kirjanen on saatavilla nettisivujeni Books-osassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

2013 - MITÄ NYT?

2013 - MITÄ NYT?

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
6.1.2013 Phoenix, Arizona
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Kryon kertoo meille, että tämä siirtymä on merkittävä. Ei vain tämä, vaan jätämme myös vanhan energian taakse ja prosessissa on kaikenlaisia asioita ajateltavana. Onko kysymyksiä, joita emme ole ajatelleet? Miten pitkään menee, ennen kuin näemme jotain erilaista? Mikä tämän kaiken aikakehys on? Nämä ovat alkuselityksiä.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Phoenixissa, Arizonassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Niin se on, että tämä erityisviesti julkaistaisiin ensimmäisenä vuodelta 2013. Olisi niitä, jotka kuuntelisivat nyt ja sanoisivat: "No, nyt vuoden 2012 merkkipaalu on ohitettu, mitä on seuraavaksi?" Tässä puhuu ihminen, joka katsoo aina eteenpäin eikä koskaan taaksepäin, joka ei tavallisesti pysähdy katselemaan ympärilleen ja joka aina haluaa mitata energiaa sillä, mitä tulee, eikä sillä mitä oli tai mitä on. Niinpä emme mene siihen aivan vielä. Sen sijaan sanomme teille: "Haluan teidän pysähtyvän ja katsovan, mitä olette tehneet." Sillä katsoaksenne eteenpäin, teidän on ymmärrettävä, mitä takananne on. Takananne on vanhan energian kukistaminen, mikä on kaiken sen ylä- ja ulkopuolella, mihin mikään profetia on koskaan sanonut teidän pystyvän.

Kryonin aikataulu

Niille jotka eivät ole sitä vielä tajunneet, niin saapumiseni 1989 edelsi niitä mahdollisuuksia, mitä näimme olevan tälle päivälle. Jos te ette olisi muuttaneet planeetan tietoisuutta, jos te ette olisi merkinneet reviiriänne Harmonisella yhdentymisellä 1987, en kanavoisi tänään kumppanini kanssa. Hänellä olisi toisenlainen elämä, sillä en olisi koskaan esittäytynyt hänelle sillä tavalla, kuin esittäydyin. Kerroin hänelle aiemmin, että jos hän ei ottaisi tarjoamaani manttelia, olisi muita, jotka tekisivät sen. Siis pointtina on, että te loitte energian, mikä salli minun astua sisään ja aloittaa ihmiskunnan opettamisen ihmisen kautta.

Minä en luonut mitään saapumalla tänne, rakkaat ystävät. Te olette niitä, jotka päättivät laittaa tämän aterian. Olen vain yksi aineksista. Haluan teidän katsovan kuvainnollisesti sitä, mitä olette saavuttaneet ja mitä olette käyneet läpi. Olette rämpineet yhdessä vanhimmista energioista, mitä planeetalla on ollut. Olette heittäneet valoa pimeimpiä asioita kohti, joissa ei ollut rehellisyyttä, ja heittäneet sitä tuomitsemista ja draamaa kohti - ja olette muuten tehneet tätä 18 vuotta.

Voi, jotkut teistä sanovat: "Olen tehnyt sitä pidempään, Kryon!" Tosiaankin, mutta 18 viime vuodesta teille kerrottiin osana galaktista asetelmaa. Tämä asetelma on enemmän kuin jokin asetelma taivaalla, rakkaat ystävät. Silloin kun aurinkonne asettuu täysin linjaan maapallon ja galaksin keskuksen kanssa, katsotte luomista. Tämä asetelma on energeettinen merkki, ei ainoastaan jotain, minkä astronomit tiesivät päivätasausten prekessioksi tai mistä Mayat kertoivat teille kalenteriensa avulla tai minkä fraktaaliaikalaskelmat antoivat teille. Tämä on aika, minkä universumi on tiennyt ja mitä olette tehneet siihen liittyen.

Vapautuminen

Nyt kaikki alkaa muuttua ja ensimmäisenä tapahtuu "vapautuminen", kuten kutsumme sitä. Teidän on ymmärrettävä, että Henki liikkuu hitaasti ja erityisesti siinä aikakehyksessä, miten nopeasti tietoisuus voi muuttua planeetalla - tämä olette te. Ei siis ole mitään kelloa tai aikajanaa, minkä Henki on antanut teille - paitsi seuraavat 18 vuotta kun planeettanne jatkaa etenemistä ns. pimeän repeämän läpi, mikä on Linnunrata. Noiden 18 vuoden aikana on merkittävä mahdollisuus, että te pystytte "kylvämään uuden tietoisuuden siemenet", jotka kasvavat nopeasti tulevina aikoina.

Vapautuminen: jos olette kehonrakentaja ja pitäneet painoa kädessänne pitkän, pitkän aikaa, niin laittaessanne painon takaisin telineeseen lihakset tarvitsevat aikaa palata normaaliin. Painon pitämisestä aiheutuu rasitusta ja sen myötä kehotasapaino muuttuu. Kehokemia muuttuu lihaksissa sallimaan painon pitämisen. Tapahtuu siis vapautumisprosessi, kun paino laitetaan pois.

No niin, tämä vapautumisvertauskuva sanoo: "Pitäkää lyhyt loma vanhaa energiaa vastaan taistelemisesta, koska vanha energia alkaa myös muuttua, kun sekin on osa vapautumista." Myös vanha energia on "pitänyt" jotain, se on pidätellyt valoa [teitä]. Niinpä te kumpikin olette yhtäkkiä vapautuneessa tilassa. Mutta viisas ihminen odottaa aina hetken, kun asiat toipuvat, ja katselee, mihin ne asettuvat. Epäviisas ihminen jatkaa puskemista vanhalla tavalla, oli mikä oli. On tärkeää, että päästätte irti hetkeksi ja katsotte muuttuvaa toimintamallia.

Vanha energia on pelkästään energiaa ilman valoa ja viisautta, joten se jatkaa puskemista vanhalla tavalla ja voi näyttää teistä samalta. Mutta erona on, että se on ilman kaikkia entisiä ammuksiaan. Nämä ammukset ovat kristalliverkkorakenne ja pimeyden kyky selviytyä sillä tavalla, miten se on selviytynyt tuhat vuotta.

Pimeys

Koska olette muuttaneet Gaian verkkojärjestelmää ja ilmaisseet aikomuksen siirtyä vuoden 2012 yli vuoteen 2013, ne säännöt joiden mukaan pimeys ja valo taistelevat toisiaan vastaan, ovat muuttuneet. Nyt valolla on suurempi vaikutus - paljon tehokkaampi vaikutus. Pimeyden määritelmä on "valon poissaoloa". Niinpä pimeys on tyhjiö, missä ei ole valoa, mutta siinä on silti energiaa, vaikka se on heikompaa kuin koskaan aiemmin. Määritelläänpä siis jokin muu asia - "pimeyden tietoisuus".

Pimeys ja valo ovat mittoja, eivät olentoja. Ne edustavat sitä tapaa, millä ihmiset ajattelevat, ja niitä tietoisuusaaltoja, jotka vaikuttavat toisiin ja luovat toimintamalleja maan päälle. Kun siis sanomme "pimeys haluaa tätä tai tuota", kuvaamme ihmisryhmää, jolla ei ole valoa. Tämä on vastakohta valotyöntekijöille, jotka ovat ihmisryhmä, mikä on herännyt siihen oivallukseen, että Jumala on sisällä. Muuten, tämä oivallus on kaikkien ihmisten ulottuvilla, koska Jumala on planeetan jokaisen sielun sisällä. Mutta hyvin pitkän aikaa ei ole yksinkertaisesti ollut ketään ihmistä, joka ymmärtäisi, että on todella henkilökohtainen vaihtoehto olla jotain muuta, kuin mitä heidän on kerrottu olevan.

Siis taistelu on ollut aina tietoisuuksien välistä ja sitä, miten paljon valoa voitaisiin antaa niille, jotka saattaisivat nähdä sen tai haluavat nähdä sen. Mutta kuten tiedätte, suurin osa ihmisistä on rypenyt hyvin hämärässä valossa, mikä ei ole muuttunut paljon vuosisatoihin - tähän saakka. Tässä ei ole kyse hyvyydestä tai pahuudesta. Tässä on kyse yhtymäkohdasta tai luonnollisesta yhteisymmärryksestä, miten ihmiset ajattelevat itsestään ja siitä, mikä on sopivaa käyttäytymistä ihmiselle. Jotkut kutsuvat sitä ehkä myös ihmisluonnoksi.

No, tämä vanhan energian ajattelu haluaa pysyä ja pysyä. Se ei usko, että on tapahtunut muutos - se viuhtoo epätasapainossa jonkin aikaa, kunnes alkaa oivaltaa, ettei se ole enää yhtä voimakas. Tästä tulee epämukavaa teille.

Jotkut teistä sanovat: "No, vuoden 2013 pitäisi tuoda vapautus, henkäys raikasta ilmaa. Aah, me teimme sen! Me teimme sen!" No, kerron teille, että aivan kuin lapsi joka ei ole saanut tahtoaan läpi, vanhat pimeyden tavat tunkeutuvat jokaiseen mahdolliseen elämän nurkkaan, mihin voivat. Pimeys taistele henkensä ja selviytymisensä edestä ja se tuntee sen tosiasian, etteivät asiat ole samalla tavalla. Niinpä tällä vapautumisjaksolla haluan teidän ottavan askeleen taaksepäin. Silloin kun näette näiden asioiden nostavan rumaa päätään, älkää tehkö sitä päätöstä, ettei vuosi 2013 ole sitä, mitä ajattelitte. Silloin kun näette lisää tasapainottomuutta planeetalla, myös asioita joita ette odottaneet - ja niitä tosiaan tulee - älkää heittäkö käsiänne ilmaan sanoen: "Tässä sitä taas ollaan. Emme saaneet mitään muutosta aikaan." Koska te saitte. Tällaiset asiat toimivat hitaasti.

Modernin historian alkaminen

Energia muuttuu ja olemme antaneet teille tämän informaation aiemmin. Taisteluprotokollan tasapaino harmonisoituu uudelleen. Siitä tässä ajassa on kyse. Jos kysytään toisten aurinkokuntien asukkailta, jotka ovat käyneet tämän aiemmin läpi, niin se oli heidän kirjoitetun historiansa alku. He eivät edes katso mitään ennen sitä. Kaikki alkaa nyt. Siis kuten olemme sanoneet aiemmin, jos katsotte asiaa ihmiskunnan tulevaisuudessa, osoitetaan tähän päivään ja se merkitsee modernin ihmishistorian alkua. Katsotaan kaikkea ennen sitä ja sanotaan: "Ne olivat barbaarisia aikoja. Ne olivat modernin mytologian päiviä. Ne olivat aikoja, jolloin emme tienneet paremmin ja nyt näemme Jumalan kasvot itsessämme." Tähän olette astumassa. Mutta se on vaikeaa ja se on hidasta.

Siementen kylväminen

Olen käyttänyt tätä vertauskuvaa siementen kylvämisestä monta kertaa, joten tutkimme sitä vähän lisää ja annamme teille vähän lisäinformaatiota. Vertauskuva on tietysti maanviljelijä ja käytämme sitä, jotta näette kaikki piirteet, joita maanviljelijä tarkastelee ja jotka ovat yhteisiä teille kaikille.

Kun taistelitte vanhan energian kanssa, te ette kyntäneet peltoja valmiiksi siemenille. Sen sijaan te vain selviydyitte. Nyt on aika valmistella pellot kylvämiseen ja vapautumisprosessissa käännytte sisäänpäin. Peltojen valmisteleminen on vertauskuva korkeamman itsen löytämisestä kvanttisuudessa ja siirtymisestä henkilökohtaisesti paikkaan, missä asioilla alkaa olla enemmän järkeä jokapäiväisessä elämässänne.

Tässä huoneessa ja lukemassa tällä hetkellä on niitä, joilta kuulen: "Auttakaa, auttakaa." Luuletteko, etten tiedä, keitä täällä on? Niinpä sanon teille: tiedätte, keitä olette, rakkaat ystävät, ja haluan teidän rentoutuvan hetkeksi. Teitä rakastetaan yli sen, mitä luulette teitä rakastettavan. Jumala tuntee teidät yli sen, mitä luulette Jumalan tuntevan teidät, ja se mitä tunnette nyt, on väliaikaista. Okei? Se on väliaikaista. Jos anot apua, olet epätasapainossa. On aika rentoutua Jumalaan ja tietää, että sinua rakastetaan. On aika. Sinä selviydyt. Sinä teet sen.

Siementen kylvämisvertauksessa on viisautta. Ensin kynnetään pellot, sitten lisätään lannoitteita ja ravinteita ja lopuksi valmistaudutaan siementen kylvämiseen. Pellot eivät ole valmiita nyt, joten teidän on pysähdyttävä ja valmisteltava ne. Siis kaikki tämä puhe on maanviljelysvertauskuvaa. Tässä kaikessa ei ehkä ole järkeä teille, mutta se sanoo, että rajakohta vanhasta uuteen on nyt ja vasta nyt voitte aloittaa sen, mitä varten tulitte. Ette ole kylväneet siemeniä vielä. Peltojen on oltava valmiina. Tässä valmisteluprosessissa huomaatte, että pimeää energiaa vastaan on helpompi taistella, mikä sallii teidän kylvää.

Uusia tilanteita tulee esiin näyttämään teille, että tämä on totta. Ette usko, että pääsette läpi joistain haasteista hyvin helposti, koska nyt energia tukee teitä eikä se tukenut vuosi sitten. Vuosi 2013 on aiottu raja ja se vaikuttaa ilmentämiseen. Alatte valmistella peltoja uudelle energialle ja kylvää siemeniä käyttäen sitä, mitä vanhalla sielulla on: menneisyyden viisautta. Nämä viisauden siemenet kylvetään talouteen, hallintoon, kotitalouteen ja perheisiin. Nämä ovat rehellisyyden siemeniä ja puhuvat viisautta yhdistymisestä, hajalle repimisen sijasta.

Amatööriviljelijä

Ihmispiirteet alkavat sitten muuttua ja erityisesti ihmisluonto, mutta se on hidasta. Kuvitelkaa amatööriviljelijää. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä hän on tekemässä, mutta hänellä on siemenpakkaus. Niinpä hän lukee ohjeet, valmistelee pellot ja heittelee siemenet maahan. Hän on hyvin innoissaan! Hän juoksee sitten kotiin, mutta saa tuskin nukuttua. Yö menee ohi, aurinko nousee ja hän juoksee aamunkoitossa pelloille katsomaan, mitä tapahtuu. Eikä siellä ole mitään! Mitä hän teki väärin? Ei ole viljaa!

"Mitään ei tapahdu", viljelijä sanoo. Kylvikö hän ylipäätään mitään? Tämä on tietysti naurettavaa, koska jokainen viljelijä tietää, että vilja kasvaa hitaasti. Itse asiassa se kasvaa niin hitaasti, ettei sen voi nähdä kasvavan! Kyykistytte alas, katsotte taimenta ja voitte vaikka huutaa sille "Kasva!", mitään ei kuitenkaan tapahdu. Sitten viikon päästä käsitätte, että taimen on suurempi, taas viikko ja se on vielä suurempi. Tietyn ajan päästä vilja on kypsää ja se antaa sitä satoa, mitä kylvitte.

Tätä siis kerromme teille: tietoisuussiementen kasvuprosessi on hidas. Kestää 18 vuotta edes kylvää ne! Miten kauan luulette siis menevän, ennen kuin se kukkii? "Voi ei!", joku teistä sanoo. Vanhan sielun ensireaktio tähän uutiseen on: "En halunnut kuulla tätä." Kenties sitten sanoisitte: "Miksi sitten olen täällä? On väsynyt. Miksi en mene vain kotiin nyt? Kryon, olen päättänyt, että jään eläkkeelle nyt heti työstäni. Olen tehnyt tehtäväni. Merkkipaalu ohitettiin. Miksi minun pitäisi välittää tässä kohtaa? Jätämme sen nuoremmalle sukupolvelle."

Niinpä nyt kerron sinulle, valotyöntekijä, että vilja kasvaa vain sitä valoa käyttäen, minkä kanssa sinä tulit. Se on siinä. Te olette niitä, joiden on otettava haaste vastaan, laittaa se vastuumantteli yllenne, minkä vuoksi tulitte, ja mennä eteenpäin varmistaaksenne viljan kasvamisen. Haluan vain kertoa teille, että se mitä olette käyneet läpi tähän mennessä, on vaikein osa. Se mitä tulette käymään läpi, on helpompaa, kun aika kuluu. Mutta se vie silti kauemmin, kuin haluatte. Niinpä se mitä näette hyvin hitaasti, on uuden ihmisenergian esiintuleminen. Se saa monia muotoa, mutta näette uusia asioita. Tutkitaanpa yhtä.

Uusia ideoita - te ette tiedä, mitä ette tiedä

Viime kanavoinneissa kerroimme teille joistain uusista keksinnöistä, joita voitte odottaa innolla tässä uudessa aikakaudessa. Mutta nyt puhumme uusista ideoista ja uusista ajattelumalleista. Kun näitä asioita tapahtuu ja kun tarkastelette asiaa taaksepäin, sanotte: "Miksi emme tulleet ajatelleeksi sitä aiemmin?" Syynä on, että te ette olleet valmiita siihen. Niinpä tämä tuo esiin prosessin, mitä meidän on vaikea selittää teille, koska ihmiset eivät halua kuulla tätä.

Ihmiset uskovat, että heidän aivonsa kykenevät kaikkiin ajatuksiin, joita voi ajatella universumissa ja että vain taivas on rajana. He uskovat, että koska tahansa kuka tahansa älykkö voi keksiä sen, mitä tarvitaan ja mikä on seuraava askel ajattelun kehityksessä. Kuitenkaan historia ei osoita sitä, eihän? Aiemmissa viesteissä osoitimme tämän ja annoimme teille jotain ajateltavaa. Toimme esiin, että teille olisi pitänyt olla ilmiselvää, miten lennetään - ja tietysti nyt onkin. Juuri tälläkin hetkellä on tuhansia ihmisiä ilmassa ja lentää paikasta toiseen niiden periaatteiden mukaan, minkä linnut näyttivät teille tuhansia vuosia sitten. Kuitenkin se on uutta ihmiskunnalle ja se on kehitetty vasta äskettäin. No niin, miten kauan olette katselleet lintuja ja kaivanneet lentämistä? Miten kauan tietyt kulttuurit ovat lennättäneet leijaa? Ette kuitenkaan koskaan hoksanneet sitä! Tämä on erinomainen esimerkki ihmisestä, jolla on rajoittunut ajattelu. Ette koskaan hoksanneet sitä!

Lopulta, noin 100 vuotta sitten kaksi polkupyörän tekijää teki sen. Kysyn teiltä: näyttääkö siltä, että tässä tapahtui jotain, mikä on vähän poikkeuksellista? Tiesittekö (ja sanon sen uudestaan), että nuo kaksi polkupyörän tekijää voittivat kisan ensimmäisestä ihmislennosta vain noin viikolla? Toisetkin maan päällä työstivät sitä samanaikaisesti. Tiesittekö sen? Tästä syystä: koska Henki istuttaa ideoita ja keksintöjä, silloin kun olette valmiita, ei aiemmin. Nämä näennäisen ilmiselvät ideat ovat ihmisille näkymättömiä, huomaamattomia ja saavuttamattomia, koska he eivät osaa ajatella sitä. Näette tätä piirrettä kaikkialla ihmiskunnassa, tiedätte siitä tai ette.

Miten monta vuotta teistä tuntui, että teidän oli rakennettava linnoitus kaupunkivaltioidenne ympärille ja torjuttava muiden kaupunkien ihmiset? Ihmiset rakensivat muureja ja heillä oli säännöllisesti taisteluja, jotteivät toiset kaverit päässeet omaisuuden kimppuun. Siis miten kauan teiltä meni hoksata, että voisitte kenties jakaa resurssinne tai kenties käydä myös kauppaa toistenne kanssa, jotta voisitte kumpikin saada toistenne resursseja ja kaikki voittavat tässä prosessissa? Mikä käsite! No, todellisuudessa te vain teitte sen.

Asioiden yhdistäminen niiden erilleen repimisen sijasta on juolahtanut mieleenne vasta viimeiset 75 vuotta. Miksi se ei tullut mieleenne 1000 vuotta sitten? Sen sijaan jatkoitte rajojenne eristämistä ja armeijojen muodostamista ylläpitämään turvaa. Sitten yhtäkkiä oli ajatus maaryhmistä, jotka jakavat yhteiset resurssit, käyvät kauppaa ilman tariffeja ja heillä on yhteinen puolustus tietoisuudessa. Oletteko panneet merkille tämän? No, valmistautukaa enempään, koska kokonaiset mantereet tekevät tätä tulevaisuudessa. Mutta miksi se kesti näin kauan?

Ihan viime aikoihin saakka olette olleet valloittajia. Se oli kaikki, mitä te teitte, koska vain sitä tapahtui teille. Armeijat pyyhkivät pois muita ihmisiä niin, että ne omistivat maan ja resurssit siellä, missä nämä olivat olleet. Se oli tuon päivän ajattelua. Nyt sanotte: "No, olemme yli siitä." Ette paljonkaan. Ette oikeastaan, mutta tulette olemaan.

Uudet ideat ovat asioita, joita ette ole koskaan ajatelleet. Näitä ideoita annetaan teille, jotta teillä on vastauksia merkittävimpiin kysymyksiin, joita yhteiskunnillanne on ollut syntymästänne saakka. Keksinnöt tuovat puhdasta vettä kaikille ihmisille planeetalla, halvalla ja kaikkialle. Keksinnöt antavat teille sähköä, halvalla ja kaikkialle. Nämä ideat pyyhkivät pois kaikki syyt, joita teillä on nyt saastuttaa, ja sitten kun katsotte asiaa taaksepäin, sanotte: "Tämä ratkaisu oli aina olemassa. Miksi emme ajatelleet sitä? Miksi emme tehneet tätä aiemmin?" Koska ei ollut sen aika ettekä te olleet valmiita. Te ette olleet kylväneet siemeniä, taistelitte edelleen vanhan energian kanssa ja päätitte siitä, tuhoaisitteko itsenne ennen vuotta 2012. Nyt ette tuhonneet … ja nyt ette tuhonneet.

Se on hassua, mitä te pohditte ja mitä sosiologinne pitävät "ihmiskunnan suurina ongelmina", sillä uudet ideanne yksinkertaisesti poistavat koko kysymyksen aivan kuten menneisyydessä. Muistatteko? Kaksisataa vuotta sitten sosiologien ennustukset sanoivat, että teiltä loppuisi ruoka, koska ei olisi riittävästi maata elättämään suurempaa väestöä. Sitten keksitte viljojen kierrätyksen ja lannoitteet. Yhtäkkiä jokainen maapala pystyi tuottamaan monta kertaa enemmän kuin ennen. Muistatteko ne ennusteet, että teiltä loppuisi puu kotienne lämmittämiseen? Luultavasti ette. Tämä oli ennen sähköä. Se jatkuu ja jatkuu.

Tämän päivän arvoitukset ovat siis aivan yhtä viehättävän vanhanaikaisia, kuten tulette näkemään. 1) Miten vahvistatte suurten maidenne sähköverkkoja niin, että te ette ole haavoittuvia jakelukatkoille tai ei vaadita massiivisia infrastruktuurin parantamiskustannuksia, koska kylmää on tulossa ja tarvitsette lisää sähköä? 2) Mitä voitte tehdä saastumiselle? 3) Entä sitten maailman ylikansoitus? Jotkut asiantuntijat sanovat pandemian olevan ratkaisu, luonto [Gaia] tappaa noin kolmasosan maapallon väestöstä. Vuosisadan parhaat ajattelijat pohtivat näitä arvoituksia ja kertovat teille, että menette kohti todellisia ongelmia. Olette kuulleet näitä asioita koko elämänne.

Minäpä kysyn teiltä tätä. 1) Mitä jos voisitte poistaa sähköverkon kokonaan? Voitte ja poistatte. 2) Mitä jos saasteita aiheuttavat lähteet vain häviävät uusien ideoiden ja keksintöjen vuoksi ja ympäristö alkaa korjata itse itseään? 3) Ylikansoitus? Oletatte, että ihmiset hankkivat jatkuvasti lapsia eksponentiaalista tahtia, koska he ovat typeriä eivätkä osaa auttaa itseään. Rakkaat ystävät, tämä on tietoisuus- ja koulutuskysymys ja se muuttuu. Kuvitelkaa monissa maissa nollakasvu - siitä tulee yleistä. Oletteko huomanneet, että jotkut lapsistanne alkavat tänä päivänä miettiä, pitäisikö heidän hankkia lainkaan lapsia? Mikä käsite!

Valmistautukaa vanhan ja uuden eroamiseen

On uusi aamunkoitto, mutta sitä se vain on. Aurinko hiipii horisontin ylle ikään kuin sanoen: "Olemme taas täällä." Mutta te ette näe selkeää taivasta vähään aikaan, valotyöntekijä, koska vapautumisprosessissa teidän on käsiteltävä ne eroamiset, joita tapahtuu. Tämä ovat niiden vastahakoisuutta, jotka eivät halua mennä valoon ja jotka haluavat pitää sen, mitä heillä on, koska se toimii heillä. He tuntevat sen olevan oikea tapa, koska se on toiminut heillä ennen ja koska se on heidän elämäänsä [selviytyminen]. He eivät ymmärrä, että asiat ovat muuttumassa dramaattisesti.

Ns. new age -yhteisössä kaikki prosessit - se mitä näette täällä [kanavointi], ja ne joita parantajat käyttävät - kalibroituvat uudelleen. Jotkut perusoletukset, joita olette oppineet
siitä, "miten asiat tehdään oikein", eivät enää toimi. Keskitytään enemmän yhden sielun auktoriteettiin. Tämä merkitsee, että keskitytään vähemmän ryhmiin ja enemmän yksilölliseen erottelukykyyn. Kutsutaan sitä järjestöpohjaisen viisauden purkamiseksi ja yksilöpohjaisen viisauden korostamiseksi.

"Hetkinen, Kryon, siinä ei ole järkeä. Kaikki tietävät, että jos useampia ihmisiä on yhdessä, saat parempia tuloksia, koska viisauspohja on suurempi." Niinkö? Olkaa valmiita täysin erilaiseen käsitykseen, rakkaat ystävät. Miten monta elämää sielunne on elänyt? Pitäkää sitä omana viisauskomiteananne ja ammentakaa tästä - ja vain tästä - vastuksia kaikkeen. "Se on hullua, Kryon! Entä säännöt, rakenne, yhteistavoitteet ja ryhmäponnistelut, jotka auttavat ideoiden ja energian rakentamisessa? Heitämmekö pois yleiset perussopimukset? Nämä periaatteet ovat vain tervettä järkeä."

Rakas ystävä, miten annan teille käsityksiä, joita te ette vielä tiedä? Tämän päivän terve järki on huomisen typeryyttä, jos on saatavilla uutta informaatiota, mikä tekee siitä vanhanaikaista. Ymmärrätkö? Mitä jos - vain mitä jos - yksilön viisaus mikä perustuu kaikkiin hänen omiin menneisiin elämiinsä, loisi hänen sisäänsä rajat, jotka olisivat yhteisiä kaikille? Mitä jos - vain mitä jos - saatavilla on pyhä malli, mikä on yhteinen, mutta siihen voi päästä vain yksilönä? Sitten yksilö löytää pyhät vastaukset verhon toiselta puolelta, ihmiskomitean tapaamisen sijasta. Pohtikaa näitä asioita, ennen kuin sanotte, että se mitä teillä on "terveenä järkenä", on jotain ikuista.

Kaikki tällaiset asiat ovat uusia ja se on kuin pistäisi sormella monia niitä silmään, jotka ovat eläneet ajatellen tietävänsä kaiken. Ja he vain havaitsevat, että on toisia, jotka menevät heidän ohitseen ja tekevät asioita, joita he eivät koskaan ajatelleet mahdolliseksi. Odottakaa siis niiden eroamista, jotka eivät vain tule toimeen näiden uusien asioiden kanssa, ja monet heistä ovat vanhoja sieluja.

Kaikki mistä puhumme tässä viestissä, osuu tätä lukevan vanhan sielun kiinnostuspiiriin. On tuhansittain vanhoja sieluja, jotka lukevat tätä tulevaisuudessa. Kerron teille nyt, että tiedän teidän lukevan. Te ette ole ainoastaan planeetan uusi toivo, te olette aina olleet planeetan toivo. Siinä ei ole mitään uutta, paitsi että lopultakin siitä tulee helpompaa. Mutta jonkin aikaa teidän on ymmärrettävä muutosprosessia ja ettei muutosta nähdä aina hyvänä asiana. Sipsutelkaa siis kevyesti tähän uuteen energiaan sen sijaan, että räjähdätte esiin uuden totuuden kanssa. Siirrytte valoon useammalla tavalla kuin koskaan ennen ja myös teidän totuutenne saattaa muuttua.

Uusi vanha sielu

Vedetäänpä yhteen. Me tarvitsemme teitä. Te ette ole valmiita eikä kukaan lähde. Tulee lisää kanavia, tulee lisää auttavia olentoja. Voimallista informaatiota tulee lähteistä, joiden ette koskaan ajatelleet omaavan sitä. Pystytte erottamaan, onko se totta vai ei, ja se on helppoa. Tiedätte tämän toimittamisenergiasta ja siitä, mitä todetaan. Teidän täytyy kuulla vain vähän informaatiota ja tiedätte, teeskenteleekö kanava. Tämä merkitsee, että se osanne lisääntyy, mitä kutsutaan "pyhäksi erottelukyvyksi".

Teillä on paremmat intuitiiviset voimat, koska ne eivät heittäydy enää pimeyttä vasten. Kaikki tämä tapahtuu hitaasti. Mutta tietäkää tämä: me tarvitsemme teitä ja tarvitsemme teidät innostumaan siitä, mitä on edessä. Olette juuri tulleet ulos yli 30000 vuoden pimeästä ajasta. Kerron teille taas kerran, rakas ystävä, että tulee se päivä, kenties niin pian kuin seuraavassa prekessiossa, jolloin ihmishistoria ei edes laske vuosia ennen 2012 osaksi yhteiskunnallista tutkimusta. Sitä katsotte tällä hetkellä - uuden aikakauden alkua.

Uudet lapset

Luulen, että tämän viestin ironia on seuraava. Ihmiset joka istuvat edessäni, sanovat olevansa väsyneitä. He ovat taistelleet pitkään ja he jatkavat, kun kalibroimme uudelleen. Sitten kun he siirtyvät verhon taakse, kuten he aina siirtyvät, he tulevat takaisin lapsina (tietysti), mutta heidän DNA:nsa on erilainen kuin koskaan ennen. Vanhoina sieluina heidän ei koskaan tarvitse käydä läpi sitä, mitä he ovat käyneet aiemmin läpi, koska vanha energia ei ole samanlaista. He heräävät täyden tiedon kera siitä, keitä he ovat [uuden akaasia-perinnön piirteet].

Lapsina he tuntevat ja näkevät värejä [moniulotteinen näkökyky]. Lapsina heillä on vanhan sielun identiteetti [tietävät eläneensä aiemmin]. He tietävät 13-vuotiaaseen mennessä, mitä varten he ovat täällä [hyvä käsitys elämänoppitunneista]. Mutta se olette te! Olen juuri kuvannut teidät - teidät kaikki! Vanha sielu, tämä on yksi suurimmista muutoksista, mitä koskaan näette, ja se voi viedä sukupolven, mutta se tapahtuu. Ja ne jotka kuulevat ja lukevat nämä sanat silloin, tietävät minun olevan oikeassa ja he heräävät uudestaan maan päällä täysin uuden tietoisuusmallin kera.

Kouluttajat ympäri maailmaa kalibroivat opetuksensa uudelleen, koska lapset ovat erilaisia. Taas kerran, nämä asiat eivät ole, mitä luulette. Kyse ei ole vain uudesta ajasta, vaan uudesta ihmisestä. Voimme sanoa vain, että kerroimme teille, että näin tapahtuisi. Tulin sisään kaikki nämä vuodet sitten [1989] ja sanoin, että te ette tuhoa itseänne, niin kuin profetianne on kertonut teille - sitä ei yksinkertaisesti tapahdu. Kerroin teille, että oli paljon parempia mahdollisuuksia. Kehotin teitä katselemaan sen tapahtumista. Katsokaa sitä!

Mutta oli vanhoja sieluja, jotka sanoivat: "Ei." He sanoivat, että Kryon oli vuosisadan pahuus, koska toin teille informaatiota, mikä lensi päin naamaa kaikkea sitä, mitä he odottivat. Tässä te istutte vuonna 2013 ja voisin huutaa: "Minä olin oikeassa." Mutta sen sijaan huudan: "Te olitte oikeassa." Sillä te loitte tämän muutoksen. Te toitte minut tänne. Te toitte meidät siirtymän läpi, rakas ystävä!

Jumala siunatkoon ihmistä ja kaikkea, mitä hän edustaa universumissa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

MITEN VETÄÄ PUOLEENSA SIELUNKUMPPANIA?

MITEN VETÄÄ PUOLEENSA SIELUNKUMPPANIA?

Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 14.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita ihmiset tuovat meille yksityistulkinnoissa, koskevat romanttisia suhteita - sopiva aihe tälle ystävänpäivälle.

Ihmiset kysyvät tavallisesti meiltä, miten löydetään romanttinen suhde ja miten sitä sitten käsitellään, kun he ovat saaneet "kissaa hännästä kiinni".

Tässä on joitain Hengen ajatuksia:

Jos haluatte vetää puoleenne täydellisen rakastajan, teidän on ensin itse tultava täydelliseksi rakastajaksenne. Vetovoimanlaki sanoo, että samanlaiset vetävät puoleen toisiaan. Teillä on monta tapaa ilmaista tämä - rikkaat rikastuvat, mitä paremmaksi tulee, sitä paremmaksi tulee, kyllä koira koiran tuntee jne.

Näin ehdotamme tekemään. Istukaa kirjoittamaan luettelo kaikista niistä ominaisuuksista, joita haluatte kumppaniltanne. Ottakaa mukaan niin paljon yksityiskohtia, kuin tuntuu mukavalta. Katsokaa sitten kunnolla ja rehellisesti itseänne. Verratkaa lopuksi tämän tuloksia luetteloon täydellisen kumppaninne ominaisuuksista.

Sen jälkeen löydätte itsenne tavallisesti jommastakummasta paikasta: joko etsitte jotakuta täyttämään "aukot", joita havaitsette itsessänne, jotakuta täydentämään teidät, tai haluatte jakaa toisen kanssa sen kauneuden, minkä olette luoneet omaan elämäänne.

Kummassakin tapauksessa saatte täydellisesti sopivan - jonkun yhtä tarvitsevan tai jonkun yhtä voimakkaan kuin te.

Vedätte puoleenne ja luotte elämäänne sitä, mitä olette. Poikkeuksetta. Vetovoimanlaki takaa, että saatte aina lisää sitä, mitä olette.

Mukautettu John Calin kirjasta "Soulmate Vibrations", 2012.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

KRYON: VANHAN SIELUN TYÖKALUSARJA 2013

VANHAN SIELUN TYÖKALUSARJA 2013

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.1.2013 Boulder, Colorado
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä kanavointi on oikeastaan tarkoitettu yhteen alla olevan kanssa (2013 - Mitä nyt? 6.1.2013) ja se on tavallaan jatkoa sille. Mitä työkaluja tarvitsemme vanhoina sieluina, jotka ovat auttaneet tekemään hämmästyttävän siirtymän aikakauteen, mitä kukaan profeetta ei sanonut meidän koskaan näkevän? Siinä on joitain odottamattomia asioita.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Boulderissa, Coloradossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Yhtä monta kertaa kuin teemme tätä, on niitä, jotka ihmettelevät: "Onko tuo mies edelleen kehossaan?" [Puhuen Leestä] Tietysti hän on, mutta hänen tietoisuutensa on jakautunut. Nyt jotkut sanoisivat: "Tiesin sen! Tämä tekee hänestä sopivan psykologille." [Naurua] Mutta kyse ei ole sellaisesta jakautumisesta. Jokaisella teistä on kyky tehdä sitä, mitä näette täällä, muttei sen tarvitse tapahtua tässä muodossa. Planeetalle alkaa muodostua uusi energia ja alamme puhua siitä vähitellen. Jos olet tullut tälle sivulle, sinun olisi hyvä käydä katsomassa edellinen kanavointi [Phoenix]. Siinä on tähän viestiin liittyvää informaatiota.

Viikko sitten annoimme teille informaatiota siitä, mitä odottaa tässä uudessa aikakaudessa. Muutama viikko aiemmin kerroimme joistain keksinnöistä, joita voitte odottaa innolla. Mutta ihmisen kehitysprosessissa on vääjäämätöntä, että jotkut teistä kanavoivat. Tällaisen kanavoinnin ei tarvitse olla julkista eikä tapahtua muiden ihmisten edessä. Sitä voidaan tehdä vain itseänne varten. Se voi olla ns. automaattikirjoitusta, mutta erilaista. Muuten, siinä ei ole mitään automaattista. Sitä ei vain tapahdu. Siinä te astutte sivuun ja omassa yksityisyydessänne löydätte oman pyhän osanne ja pystytte kanavoimaan sisällänne olevaa. Jotkut teistä eivät löydä mitään olentoa, jolla on nimi, vaan alatte kanavoida oman jumaluutenne osia. Kutsutte sitä kanavoinniksi, mutta se on oikeasti kommunikointia korkeamman itsen kanssa. Pääset kosketukseen ydinsielun kanssa, mikä on myös "sinä". Mutta se näyttää kanavoinnilta ja se on.

Seuraava askel ihmiskehityksessä on sisäänpäin, ei ulospäin, sillä ihmislajin evoluutio liittyy siihen, mitä aivot pystyvät tekemään kollektiivisesti, sitten kun koko DNA on kehossa. Omassa kehossanne on enemmän kuin sata triljoonaa DNA-osaa ja ne ovat kaikki teidän leimallanne identtisiä ja ainutlaatuisia. Ne ovat kaikki yhteydessä tai kietoutuneet yhdeksi. Ne ovat yhdessä läsnä yhteiskentässä sinä sieluna, joka olette [merkaba].

Katsaus

Olette valmiita vanhan energian osalta ja kaikki kalibroituu uudelleen. Kerroimme teille viime viikolla, mitä voitte odottaa nyt. Mutta on menossa vapautuminen ja alatte tuntea sen. Tässä vapautumisessa on joitain poikkeamia ja alatte nähdä niitä pian. Olemme kertoneet teille, että näiden vapautumispoikkeamien joukossa on, että maapallon pimeämmät energiat oivaltavat häviävänsä taistelun. Joidenkin vanhempien energiaprosessien ns. viimeinen hengenveto nostaa päätään ja ne teeskentelevät olevansa ohjaksissa, mutta ne eivät ole. Katselette, kun väestö ohittaa ne antamatta tukea, luultavasti ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa.

Vanhan sielun työkalusarja 2013

Tänään annamme teille mahdollisuuksia ja kerromme joitain asioita, joita näemme horisontissa. Lisäksi osoitamme joitain mahdollisuuksia, jotka eivät ole välttämättä suurimpia, mutta joita todella on. Tämä on uutta, sillä se osoittaa teille, mitä "hautuu" taustalla ja mikä voi vaikuttaa tai olla vaikuttamatta ihmiskuntaan tällä hetkellä. Näin voitte nähdä vapaan valinnan toiminnassa.

Haluaisin aloittaa toistamalla ja jatkamalla viime viikon kanavointia. Tänään haluaisimme antaa teille vanhan sielun työkalusarjan viisi kohtaa. Tämä tarkoittaa, että annamme teille viisi kohtaa tarkasteltavaksi. Nämä ovat asioita, joita jotkut teistä tarvitsevat ja toiset eivät. Tiedämme myös, että meillä on enemmän kuuntelemassa ja lukemassa, kuin edessämme on tässä huoneessa. Niinpä olemme sanoneet tämän monta kertaa: jos seuraat tätä, sillä ei ole merkitystä, mitä kellosi tai kalenterisi sanoo - tiedämme, kuka olet. Tiedämme sen mahdollisuuden, että kehittynyt sielusi kuuntelee tätä viestiä, ja tuo mahdollisuus on suoraan edessämme. Olemme yhteydessä korkeampaan itseesi ja tiedämme suunnitelmasi. Olemme yhteydessä siihen, mitä voitaisiin ajatella sellaiseksi asennealtistukseksi, että voisit tehdä tai olla tekemättä jotain. Tiedämme senkin. Jos siis kuuntelet tätä viestiä tai luet sitä, olet juuri siinä, mihin kuulut.

Tien puhdistaminen

On aikataulutettu tapahtuvan monia asioita, jotka on aina ollut aikataulutettuna tapahtuvaksi heti, kun tuo virstanpylväs oli ohitettu [2012]. 2012-energia sisälsi paljon pelkoa ja tämä on nyt ohitettu. Niinpä voitaisiin sanoa, että tapahtuu energiapelikentän puhdistaminen. Kun tarkastellaan noita asioita, joista osa voi olla esoteerisia teille, tiettyjä muutospiirteitä kunnioitetaan. Juuri nyt olisi päiväntasausten prekessio ja keskikohta. Olette itse asiassa nyt siirtymän keskikohdassa ja niin esittelemme teille viisi asiaa, joita tarvitsette työkalusarjaanne, kun koette siirtymää tähän uuteen energiaan.

Suvaitsevaisuus

Numero yksi on suvaitsevaisuus. Aion puhua vanhoille sieluille ja kun puhun suvaitsevaisuudesta, puhun erityisesti vanhoille sieluille. Vanha sielu, olet ollut hyvin suvaitsevainen pitkän aikaa. Olet sietänyt vanhaa energiaa ja sinun on ollut oltava monien asioiden rinnalla, joiden kanssa sinulla ei ole mitään yhteistä. Nyt pyydän teitä sietämään toisianne, koska teistä kaikki eivät pidä siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Jotkut teistä jättävät perinteet ja ärsyttävät muita.

Paras tapa selittää tätä teille on antaa esimerkki. Sanotaanpa esimerkiksi, että olet ollut parantaja 30 vuotta ja sinulla on toimiva prosessi. Sinulla on energioita, joita olet käsitellyt, ja tiedät, mitä teet. Yhtäkkiä ympärilläsi olevan energian ominaisuudet alkavat muokkautua. Jotkut niistä asioista, jotka ovat sen ydinolemus, mitä olet tehnyt ja mitä sinulle on opetettu, alkavat muuttua.

Mutta olet eri mieltä siitä, että ne muuttuvat, koska tietyt asiat ovat toimineet sinulla vuosia! Et halua uskoa, että jossain niin oikeassa ja mukavassa on mitään muutoksia. Ennakkoasenne mikä sinulla on vanhana sieluna, on ilmiselvä. Sanot: "Ei, tämä ei voi olla oikein. On tehtävä aina ensin tämä tai tuo. Olen tehnyt sitä tällä tavalla vuosia ja Henki on aina kunnioittanut minua siinä tavassa, miten nämä asiat toimivat."

Miten siis tiedätte? Mikä näyttää teille, että on muutoksia? Ensimmäisenä on oltava sietokykyä kaikissa asioissa, joiden uskoitte olevan tietyllä tavalla, sillä nämä asiat muuttuvat ensimmäisenä. Seuraavaksi käännytään uusien, intuitiivisten voimien puoleen.

Teidän pitäisi luottaa edelleen niihin intuitiivisiin signaaleihin, joita saatte henkisessä työssänne kertomaan, mitä tehdään prosessissa, ja joiden kanssa olette työskennelleet vuosia. Myös tämän kanavoija saattaa saada eteensä uusia toimintamalleja, joiden kanssa hänen on työskenneltävä. Sillä uuden energian myötä suhde ihmisen aineellisen kehon, ns. älykkyyskehon ja henkisen itsen välillä alkaa muuttua [sen uudelleenkalibrointi, miten nämä kommunikoivat toistensa kanssa]. Mutta monet eivät kuuntele mitään uutta. He menevät edelleen siihen, mikä toimi aiemmin, eivätkä virity mihinkään, mikä on ehkä erilaista.

Aineellisen itsen ja älyllisen itsen välille aletaan rakentaa ns. hermoratoja, jotka ovat kvanttisia. Tämä tarkoittaa, että jotkut teistä alkavat saada käsityksen siitä, miten puhutaan omalle solurakenteelle, ja saavat hyvää palautetta. Esimerkiksi on ehkä niitä, jotka ovat panostaneet kinesiologiaan, ja he sanoisivat: "Ei, ei. On tehtävä tietyllä tavalla. Olemme tehneet tätä vuosikymmeniä. Näin se tehdään." Joku nuorempi valotyöntekijä sanoo ehkä: "No, osaan tehdä sen eri tavalla ja ilman sellaista prosessia, mitä sinä olet tehnyt ennen." Niinpä joidenkin teistä on oltava suvaitsevaisempi ja avomielisempi uusia prosesseja tai niitä kohtaan, jotka muokkaavat niitä vanhoja prosesseja, joilla te olette selviytyneet. Jos ette tee tätä, niin se hidastaa maaplaneetan evoluutiota, koska silloin saattaa vanhoissa sielussa ja siinä, mihin he uskovat, tapahtua jakaantuminen uuteen ja vanhaan metafysiikkaan.

Niinpä pyydämme suvaitsevaisuutta teiltä, jotka olette osallistuneet prosesseihin, menettelytapoihin, oppimisiin ja järjestelmiin, mitä olette käyttäneet vuosia. Ennen kuin tuomitsette tai sanotte kriittisesti, minkä uskotte totuudeksi, katsokaa kehittyvän maapallon kauneutta. Katsokaa sen vanhan sielun kauneutta, joka nyt voi alkaa vaatia niitä asioita, joiden tekemiseen olemme aina sanoneet teidän pystyvän. Kumppanini on 23 vuotta kertonut teille, mikä saattaisi olla mahdollista. Nyt seisotte sen varsinaisen tekemisen partaalla. Tämä oli numero yksi.

Kärsivällisyys

Aiomme sanoa sen taas, aivan kuten viime viikolla: kärsivällisyys. Piirteet joista puhumme, vievät jonkin aikaa. Viime viikolla annoimme teille tarinan amatööriviljelijästä, joka kylvää viljansiemeniä ja juoksee ulos seuraavana aamuna katsomaan niiden kasvamista - vain havaitakseen, että kasvu on liian hidasta nähtäväksi. Siltä kaikki tulee vaikuttamaan - liian hitaalta. Katselette uutisianne, katselette hallitustanne, katselette maapalloa ja jotkut teistä sanovat: "No, en näe kovin monien asioiden olevan eri tavalla." Se on aivan kuin nuo siemenet ettekä oikeastaan voi nähdä sitä. Sen sijaan tietoisuudessa on hidasta, metodologista ja jatkuvaa muutosta. Osaa siitä ei voi saavuttaa, ennen kuin vanhat energiat kuolevat. Osaa siitä ei oivalleta, ennen kuin jotkut vanhojen energioiden ohjaksissa olevat eivät enää ole. Osa siitä ei paljastu, ennen kuin nuorenne ottavat johtoaseman, ja juuri nyt jotkut teistä sanovat: "Se on vain liian pitkä aika, Kryon."

Rakas ystävä, sinun tarvitsee saada työkalusarjaasi se ymmärrys, että olemisesi täällä vanhana sieluna on ravintoa ja valoa kasvien kasvamiselle. Et voi vain lähteä sanoen: "Olen odottanut jo riittävän pitkään enkä halua käydä läpi enää 18 vuotta." Kuvitelkaa se näin, rakkaat ystävät: teillä on nyt kastelukannu siemeniä varten, kuitenkaan ennen vuotta 2012 ei ollut siemeniä! Vanhemmat energiat vähenevät eikä teillä ole nyt ainoastaan siemeniä, vaan teillä on nyt myös kastelukannu! Niinpä nousette joka aamu ja kastelette ja kastelette.

Kuunnelkaa: ne jotka tulevat teidän jälkeenne, alkavat nähdä kypsää viljaa. Tämä on seuraava asia työkalusarjassanne - niiden asioiden ymmärtäminen ja suvaitseminen, mitä ette ymmärrä. Uudessa toimintamallissa on asioita, joita ette odottaneet, ja saatatte katsoa niitä sanoen: "Ei ikinä", ymmärtämättä, että näin se oli kaiken aikaa.

Asennemuokkausta

Puhutaanpa numerosta kolme, asennemuokkauksesta. Jotkut teistä alkavat yhdistää asioita, joita Kryon on sanonut aiemmin. Vuosia sitten kanavoin informaatiota, mikä on nyt toteutunut, ja nyt voitte alkaa ymmärtää sen - mutta te ette ole ymmärtäneet. Annoimme teille tämän fraasin: "Silloin kun kaikki voivat puhua kaikkien kanssa, ei voi olla mitään salaisuuksia." Nykyisessä maayhteiskunnassanne tästä on tullut nyt jotain sosiaaliseksi verkostoitumiseksi kutsuttua. Jo aiemmin tämä termi oli olemassa, kerroin teille siitä. Planeetalla olisi aika, jolloin kaikki voisivat puhua kaikille välittömästi. Voitteko nyt nähdä, miten se saattaisi riisua aseista vanhat kommunikointimallit? Näettekö, miten se saattaisi riisua aseista informaation, mikä on väärää? Näettekö, miten se saattaisi riisua aseista draaman ja epätotuuden? Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, tämä tapahtuu!

Niinpä teknologia on antanut teille alun johonkin, mitä jotkut teistä, erityisesti vanhemmat ihmiset, katsovat eivätkä halua olla missään tekemisissä sen kanssa. Sanotte: "Se on joku nuorten ihmisten villitys." Haluan teidän muokkaavan asenteitanne tätä kohtaan. Antakaa jonkun nuoren ihmisen näyttää teille, mitä hän voi tehdä ja miten monille ystäville hän voi puhua kerralla, välittömästi. Antakaa hänen näyttää teille, mitä tapahtuu, silloin kun hän haluaa kommunikoida jotain - hän laittaa sen tiettyyn paikkaan ja yhtäkkiä sadat tietävät sen välittömästi. Tämä on uusi malli siihen, miten ihmiset kommunikoivat.

Haluan kertoa teille, mihin se lopulta johtaa, sillä sosiaalisella verkostoitumisella ei ole mitään rajoja. Mitä tapahtuu, kun nuori israelilainen puhuu nuorelle iranilaiselle tai palestiinalaiselle verkostoitumislaitteella jostain, mitä hän näki? Ideat lentävät rajojen yli tavalla, mihin ei ole pystytty koskaan aiemmin. Mitä tapahtuu ystävien sekoittumiselle teknisessä toimintamallissa, missä sadat puhuvat toisilleen välittömästi - kenties maassa, missä ei koskaan ennen puhuttu? Lopputulos? Se tuo jatkuvasti ymmärrystä niistä, joista he ovat vain kuulleet tai joista heille on kerrottu. Nyt he voivat nähdä ja kuulla näitä ja tietävät, että he haluavat kaikki samoja asioita! Tämä on uusi kommunikointimalli, mutta vielä enemmän, siitä tulee tulevaisuuden tapa, missä kaikki voivat tietää kaiken täsmällisesti ja melkein välittömästi. Siitä tulee yksi rauhan katalyytti tällä planeetalla.

Rakkaat ystävät, on enemmän, mitä silmä näkee, ja teidän asenteenne on kaikki. Sillä jos katsotte tätä kaikkea ja sanotte: "No, tämä on jokin villitys ja se on vain nuorille", niin se menee teiltä täysin ohi. Antakaa nuoren ihmisen selittää, mitä hän voi tehdä, ja antakaa valolampun jatkuvasti syttyä mielessänne, sillä ihmislajin evoluutio on täällä eikä tämä mene pois. Jos ette pidä tästä lainkaan, niin sosiaalinen verkostoituminen tulee vain pahemmaksi teille! Sanomme tämän huumorilla ja nenäkkäästi.

Tulee se päivä, jolloin tämä on tapana kaikissa asioissa. On mahdotonta olla erakko. Teillä on aina enemmän ystäviä, kuin ajattelitte mahdolliseksi. Pyydämme teitä odottamaan näitä asioita innolla, mutta se vaatii teitä katsomaan niitä eri tavalla ja sopeutumaan. Tämä oli numero kolme.

Fyysinen keho

Numero neljä on fyysinen kehonne, sillä tässä uudessa energiassa se on kalibroitava uudelleen. Niinpä se tekee tämän riippumatta siitä, mitä te haluatte. Ilmaisit aikomuksen jäädä, rakas ystävä. Olet siis antanut luvan fyysisten ja kemiallisten muutosten tapahtumiselle sinussa. Joillakin teistä tätä kutsutaan sairaudeksi, mutta se ei ole sitä. Se on yksinkertaisesti kemian väliaikaista tasapainottomuutta. Aiomme siis sanoa seuraavaksi, että jotkut teistä käyvät läpi asioita, joita pitäisitte fyysisinä koettelemuksina. Teissä lukevissa ja kuuntelevissa on joitain, jotka käyvät jo läpi tätä. Jos siis kyse on sinusta, ymmärrät nyt, mistä on kyse.

Tämä on tietyllä tavalla nopeampi evoluutio, kuin ajattelette, sillä se vaikuttaa niihin, jotka ovat päättäneet jäädä ja siirtyä tähän seuraavaan toimintamalliin. Tähän uuteen energiaan siirtyminen on vaikeaa. Kemialle voi aiheutua stressiä, kun keho uudelleenkalibroituu. Siis kun tämä tapahtuu, tiedätte, mistä puhun, ja kun tämä tapahtuu, älkää pelätkö sitä. Niinpä annamme teille haasteen: juhlikaa tasapainottomuutta! On se sitten liharakenteessa tai suolistossa tai jossain muussa paikassa ettekä tiedä, mistä se tuli, niin haastan teidät sanomaan: "Kiitos, Jumala, että uudelleenkalibroidun, sillä kehityn ja tiedän miksi." Teidän on tarkoitus jäädä kastelemaan kasveja, rakkaat ystävät. Näette, mitä tarkoitan, sillä pian tulee odottamattomia asioita.

Muutos asioiden toimintatavassa

No niin, olen hyvin varovainen numero viiden osalta ja muutan sitä toimintatapaa, millä kanavoimme. Olemme antaneet 23 vuotta teille informaatiota siitä mahdollisuuskeitosta, minkä tulkitsemme ympärillänne suurimmaksi todennäköiseksi mahdollisuudeksi. Näistä asioista tulee lopulta todellisuuttanne, koska ne ovat vapaa valintanne ja tiedämme, mitä te ajattelette. Tiedämme, mitä mahdollisuudet ovat, koska tiedämme, mitä ennakkoasenteet ovat, ja näemme koko ihmiskunnan kokonaisuutena. Mahdollisuudet ovat energiaa ja tämä antaa meille kyvyn heijastaa teidän tulevaisuuttanne sen perusteella, miten työstätte näitä mahdollisuuksia. Olemme tehneet tätä pitkän aikaa. Kaksikymmentäkolme vuotta sitten kerroimme teille monista asioista, joita olisi mahdollista tapahtua, ja nyt ne ovat todellisuuttanne.

Mutta nyt aion poiketa tuosta mallista ja annan teille maan päällä mahdollisuuden, mikä ei ole suurin. Kerron teille ihmisestä, jolla on valintamahdollisuus. Tämä mahdollisuus on vain 50%. Mutta tulkitsen teille mahdollisuuden, mitä te ette odottaneet. Se koskee toimintamallia, mikä alkaa muuttua.

Puhutaanpa Pohjois-Koreasta. Siellä on nuori, uusi johtaja. On mahdollista, ettei hän koskaan kuule tätä kanavointia, joten voin puhua vapaasti hänestä. Hänellä on edessään pulmatilanne, sillä hän on nuori ja hän tietää eroavuuksista maansa energiassa. Hän tuntee sen. Hänen yllään lepää kuolleen isänsä perintö ja kaikki ympärillä odottavat hänen olevan klooni tästä sukulinjasta. Hänen odotetaan jatkavan asioita, joita hänelle on opetettu, ja tekevän Pohjois-Koreasta suuren.

Mutta hän alkaa miettiä asioita uudestaan. Hän todella haluaa olla suuri johtaja ja tulla kuulluksi ja nähdyksi ja tehdä oman merkkinsä Pohjois-Korean historiaan. Hänen isänsä osoitti hänelle, että tämä oli hyvin tärkeää. Niinpä hän pohtii kysymystä: mikä tekee maailmanjohtajasta suuren?

Esitetäänpä tuo kysymys jollekin maapallon vanhemmassa toimintamallissa vähän aikaa sitten. Hän on asiantuntija ja menestynyt. Tämä on siis pätevä esimerkki ja kysytään menneisyydestä joltain, joka tietää. Esitämme tuon kysymyksen miehelle, joka tietää ja jonka nimi on Napoleon. Meille tämä oli eilen ja jotkut teistä olivat paikalla.

Jos kysyttäisiin Napoleonilta: "Mikä tekee maailmanjohtajasta suuren?", hän sanoo: "armeijan koko, miten suuri ala voidaan tehokkaasti valloittaa tietyllä resurssi- ja miesmäärällä, ja se miten tärkeältä johtaja näyttää, perustuu sitten siihen, miten moni kansalainen kutsuu häntä keisariksi tai kuninkaaksi, miten paljon kerätään veroja ja miten moni pelkää häntä." Tämä ei ollut ainoastaan Napoleonin todellisuutta, vaan hän oli oikeassa siitä energiasta, mihin hän osallistui tuolloin. Niinpä Napoleon meni edestakaisin maailmanjohtajan, kenraalin ja vangin välillä. Hän saavutti melkein kaiken, mitä hän ryhtyi tekemään. Hänen asiantuntemuksensa oli ilmiselvää ja te muistatte hänen nimensä tänäkin päivänä. Hän oli kuuluisa.

Mikä tekee maailmanjohtajasta suuren? Osoitan teille eron ajattelussa silloin ja nyt. On joitain valintoja, joita tällä nuorella ihmisellä on ja jotka voisivat muuttaa kaiken planeetalla, jos hän haluaisi. Hänen isänsä kertoisi tälle pojalle, että maailmanjohtajasta tekee suuren ohjusvoiman mahdollisuus tai miten lähelle hän voi päästä ydinasetta tai miten hän vastustaa lännen valtaa tai miten hän jatkaa ärsyttämistä ja draaman hämmentämistä pienenä maana - tullen huomatuksi ja ollen pelätty. Hänen isänsä kertoisi hänelle, että tämä on hänen sukulinjansa ja tätä hänelle on kerrottu koko elämän ajan. Hänen isänsä teki sen hyvin ja ympäröi itsensä neuvonantajilla, jotka hän jätti sitten pojalleen.

Tässä on nyt 50%:n mahdollisuus tapahtua jotain, mutta tämä ei ole voimakas mahdollisuus, rakkaat ystävät. Tuon tämän esiin, jotta voitte katsella sen toimivan tavalla tai toisella. Sillä jos poika jatkaa isänsä jalanjäljissä, hänet on tuomittu epäonnistumaan. Energia maan päällä näkee sen vanhana ja hänet nähdään pian typeränä. Jos hän kuitenkin tajuaa sen, hän voisi olla kuuluisin mies planeetalla … mitä hänen isänsä todellisuudessa halusi.

Jos Kryonin pitäisi neuvoa tätä miestä, tämän kertoisin hänelle. Hän voisi olla suurin johtaja, mitä nykymaailma on koskaan tuntenut, sillä se mitä hän tekee nyt, on jotain, minkä maailma näkee rajakohtana vanhoihin tapoihin. Eikä vain tämä, vaan se mitä hän tekee nyt, on historiankirjoissa ikuisesti, ja nuoruutensa vuoksi hänellä on mahdollisuus elää pidempään kuin kukaan toinen johtaja tällä planeetalla! Hän saa siis pidemmän maineen, kuin kenelläkään on koskaan ollut.

Kertoisin hänelle tämän. Käske rajavartijoiden mennä kotiin. Tervehdi etelää ja ala yhdistää Pohjois- ja Etelä-Koreaa tavalla, mitä kukaan mennyt profeetta ei koskaan sanonut voivan tapahtua. Salli näiden kahden maan olla erillään, mutta tee niistä suuremman Korea-perheen kaksi osaa, vapaan kaupan ja matkustamisen kera. Aloita liittoutuminen lännen kanssa ja osoita, että tarkoitat myös sitä. Luovu ohjusohjelmista, koska et koskaan tarvitse niitä!

Tämä tuo Pohjois-Korean kansalle yltäkylläisyyttä, mitä se ei koskaan odottanut! Heillä on suurta taloudellista hyvinvointia, kouluja, sairaaloita ja enemmän kunnioitusta hämmästyttävää johtajaansa kohtaan kuin koskaan ennen. Tuloksena olisi sitä mainetta ja kunniaa pojalle, mitä isä ei koskaan saavuttanut - jotain mistä maailma puhuisi satoja vuosia. Se saisi Yhdistyneet kansakunnat nousemaan seisomaan ja taputtamaan, kun poika kävelisi yleiskokoukseen. Kysyisin häneltä: "Etkö pitäisi siitä?"

Ei näytä ilmeiseltä useimmille teistä? Hän voisi saavuttaa välitöntä mainetta ja tulla nähdyksi sellaisena, joka vaikutti ja aloitti jotain hämmästyttävää. Mutta katsokaa häntä. Hänellä on vaihtoehto, mutta se ei ole yksinkertaista. Hänellä on edelleen isänsä neuvonantajat, mutta yhden heistä hän on jo erottanut. Hän saattaa tajuta sen tai ehkä ei. Siihen on 50%:n mahdollisuus. Mutta kerromme teille, että jos hän ei tee sitä, niin hänen jälkeensä tuleva tekee - koska se on niin ilmeistä.

Näytämme tämän teille kertomaan, että tämä on ihmislajin evoluutiota. Se on hidas oivallus, että asioiden laittaminen yhteen on vastaus kaikkiin asioihin, niiden erottamisen tai kukistamisen sijasta. Ne jotka alkavat edistää sovitteluratkaisua ja luoda näitä energioita, mitä ei ole koskaan ennen ollut täällä, ovat niitä, jotka muistetaan. Rakkaat ystävät, sitä tapahtuu johtajuudessa, politiikassa ja liiketoiminnassa. Se on uusi toimintamalli.

Ja niinpä tuo työkalu on tämä: oivallus, ettei se todellisuus minkä luulette toimivan, ehkä toimi enää. Te ette tiedä, mitä teette tiedä. Mutta voitte silti suunnitella niitä asioita varten, joita on tulossa ja joita ette tiedä, jos tiedätte, mikä energiamuutos on.

Se on kuin ajamista tiellä, mistä teille on kerrottu, että se levenee ja liikenne virtaa pian. Uskotte sen, tiedätte sen ja valmistaudutte sitä varten. Te ette tiedä, milloin se tulee, ettekä te tiedä, miten se tapahtuu, mutta sitten kun se tulee, olette valmis ja huokaisette helpotuksesta sanoen: "Tiesin sen tapahtuvan."

Niinpä lopetan tähän. Nyt voitte katsella, kun maailma katselee, mitä tämä nuori mies tekee. Jos hän on riittävän fiksu näkemään uuden energian sillä tavalla, mihin hän kykenee, hänestä tulee kenties yksi maailman rakastetuimpia johtajia. Hänet nähdään ikävuosiaan viisaampana kera maineen, mitä kukaan muu ei voisi saavuttaa. Mutta vanha energia on voimakasta ja myös draama ja pelko viittoilevat.

Hitaasti on niitä, jotka alkavat ymmärtää ja nähdä, että yhdistyminen on vastaus kaikkiin asioihin. Niin vaikeaa kuin vihollisten onkin liittoutua keskenään, se on heidän selviytymiskeinonsa, sillä entisen tavan jatkaminen merkitsee, että he kuolevat kuihtuen. Vanha energia ei enää tue vanhoja tapoja. Tarkkailkaa sitä. Se tapahtuu ennemmin kuin myöhemmin.

Lopetamme samalla asialla kuin aiemmin. Ihmisolento, älä pelkää sitä, mitä näet kohta, sillä vanha energia viuhtoo ja on sitkeää eikä se kulje helposti auringonlaskuun pää painuksissa. Se taistelee. Annan teille tämän vertauskuvana. Tulette näkemään sitä ja tiedätte, kun näette. Ymmärtäkää siis sitä, älkää pelätkö.

On uudelleenkalibrointi- ja sopeutumisjakso, kun tämä maapallo liikkuu hitaasti energiaan - ikään kuin tullen hitaasti varjosta aurinkoon. Kaupunki kukkulalla paljastuu hitaasti.

Uusi Jerusalem.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.